עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nnfyrbsnss,

אני בד"כ מפעיל את msconfig כך: התחל-הפעלה-msconfig-אישור כשאני מנסה לעשות את זה בשבוע האחרון אחרי לחיצת אישור לא קורה כלום גם כשאני עושה את זה ממנהל המשימות אני צריך את הmsconfig ולא שום תוכנה אחרת שאר פרטים OS: WIN xp pro sp2 כל העדכונים english אבל עובד עם mui של עברית מפרט <--- תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  2. שלום, כבר זמן מה יש בעיה במחשב שלי: windows xp עולה לאט מאוד. לאט לא בכוונה של 20 שניות יותר ממה שצריך, אלא זמן העליה הוא בערך 5 דקות. ניסיתי לפרמט את המחשב וזמן העליה נשאר גרוע גם אחרי הפירמוט (גם עם 0 תוכנות ב-startup ב-msconfig). יש לציין שבעבר זמן העליה באותו המחשב עם אותו ה-windows היה מהיר, אבל משהו השתנה ואני לא יודע מה . אודה אם מישהו יעזור לי בעניין הזה.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Doll@R,

בעעעע יש מצב שבגלל שנגעתי בלוח אם הלך לי הכרטיס קול? כל הדרייברים מותקנים והמדיה פלייר והווינאמפ עושים כאילו הם מנגנים אבל לא שומעים כלום ניסיתי עם 2 סוגי רמקולים ואוזניות.. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  4. בעיה ממש דחופה שלום. יש לי מחשב נייח. היום המחשב עבד לי רגיל וטוב,ובשעה 20:00 / 19:30 משו כזה,אני מפעיל את המחשב שלי מחדש,הוא עולה ושזה מגיע לסןף של ההפעלה,מופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/820/img0822q.jpg/ ניסיתי להיכנס במצב בטוח וזה עדיין הראה לי את ההודעה הזאת.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by מאיר16,

קודם כל שלום,אני חדש פה. בזמן האחרון יש לי בעיה בתוכנת הicq אני מנסה לשנות את התמונת תצוגה שלי ואני לא מצליח,כאשר אני נכנס לחלון בו אני רוצה לשנות את התמונה מופיע לי החלון הבא:http://www.siz.co.il/my.php?file=nzk2j1zvqzyd.jpg כאשר אני לוחץ על כן,הדף נהפך ללבן ולא עושה כלום,ככה גם אם אני לוחץ על התשובה לא. בבקשה תעזרו לי כי אני הרבה זמן מחפש פתרון לבעיה הזאת ולא מוצא.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. בעיה- הורדתי firefox אבל ה IE ממשיך לעבוד ולקחת משאבים סתם, איך מוחקים אותו?? ?? ??

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. מאז שעשיתי פורמט הסאונד במחשב שלי לא עובד ביוטיוב ובכל אתרי האינטרנט, בדקתי למה וגיליתי שהחיבור FRONT שלי במחשב לי עובד. והוא לא מקולקל או משהו - עובדה שאם אני מחבר לרמקולים שלי (X540 LOGITECH) אוזניות לשלט אז גם לא שומעים טוב, זה אומר שזה לא ברמקולים ובגלל שזה מאז הפורמט אז אני גם פוסל את האפשרות שזאת בעיה בלוח אם. יש לי לוח אם Asus P5K SE התקנתי 100 פעם את כל הדרייברים האפשריים, התקנתי כל מה שקשור לאינטרנט, מקודדים, וכל זה, אין לי כבר מה לעשות. יש לכם רעיונות? אגב, כשאני מתכוון בקושי עובד- הוא עובד רק על סאונד ממש גבוה וגם אז שומעים ממש חלש ועם מלא הפרעות. וגם במשחקים קשה לשחק כי לא שומעים את מה שאמורים לשמוע ברמקוליים הקדמיים, למרות שיש לי ברמקולים את הכפתור MATRIX אני…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by maor66,

יש לי מחשב קצת ישן(קניתי אותו לפני שנתיים-שלוש) ולאחרונה נשרף לו ספק הכוח ויחד איתו גם הלוח אם. הייתה לי אחריות מאייבורי אז שלחתי אותו לתיקון אבל הוא חזר פחות טוב ממה שהיה בעבר(לפני התקלה)-יותר מדי זמן עד שמערכת ההפעלה עולה,נתקע יותר מדי פעמים,טוען משחקים לאט... (כל זה עוד אחרי שהוספתי 1GB ראם) יכול להיות שהם שינו לי ללוח אם אחר שלא מתאים למעבד או משהו כזה? המפרט: DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200 MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) 1.5 GB RAM GPU: NVIDIA GeForce 6200 מסך : 20'' BenQ LCD תודה על העזרה.(אם צריך לפרט יותר תגידו)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לאחרונה קניתי מחשב של dell דגם inspiron 1520 המריץ מערכת הפעלה ויסטה. כשאני סוגר את מסך במחשב האינטרנט מתנתק, כמו גם משחקים נתקעים או מתמזערים.השאלה היא איך אני יכול לבטל שעם סגירת המסך המחשב לא יעבור למצב stand by או שינה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. שלום חברה.. יש לי WINDOWS 7 64BIT.. כמו שאתם יודעים הווינדוס התקין לי כבר את הכרטיס מסך אוטומטי.. אבל הבעיה שזה התקין גירסא 8.6 ורשום גם אחרי זה WDDM 1.1 עכשיו באתי לאתר של ATI להוריד את הדריבר של 64BIT של WINDOWS 7 התחלתי להתקין אבל פתאום זה נכשל.... מה עלי לעשות כדי לההתקין את העידכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי אקפלורר 7 ולא עובדים לי הסרטונים של וואלה. הורדתי חבילת מקודדים של Divx ושל K-Lite ועדיין זה לא עובד לי. מה אפשר לעשות? תודה.

13. Started by Master-Chipsets,

יש דרך להיפטר ממנו??? הוא מעצבן יותר מידי

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  14. אהלן.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. טוב אני לא יודע כל כך איך לנסח את הכותרת אבל עזבו... יש לי מדפסת משולב שכמעט 5 שנים (HP Psc 1315). היא מותקנת על מחשב שפועל בו windows xp pro sp3 x86. הרשת אצלי עובדת בסדר בבית. אבל שאני לוחץ דאבל קליק כדי להוסיף את המדפסת הwindows 7 x64 מבקש דריבר בקובץ inf. מי שניסה פעם להוריד דריברים מהאתר של hp או תמיכה מהם יודע עד כמה הם בעייתיים. טוב יש דריבר לvista x64 שהוא לא רק דריבר הוא תוכנה שלמה. התקנתי אותו במחשב (x64) ולקחתי את המדפסת כדי לראות עם היא פועלת. הכל עובד. אבל בכל זאת הwindows מבקש דריבר שאני רוצה להוסיף אותה בתור מדפסת רשת מאיפו אני ישיג דריבר inf? אפילו פתחתי את הקובץ exe בתור cab ולא מצאתי שם. יש אפשרות לקחת דריבר מותקן אצל windows ולהפוך אותו לinf? ללמי שחו…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by ShOw-Time,

עשיתי פירמוט כי המחשב שלי היה עם מלא בעיות, אחרי הפירמוט אחד הכוננים שלי פשוט לא נקלט כמו שצריך ואי אפשר בעצם להשתמש בו יש לי 2 הארדיסקים על המחשב: הראשון הוא 80GB והוא SATA,וזה בעצם כונן C,הוא עובד בסדר גמור ועליו יש את הוינדוס, השני הוא הארדיסק IDE רק עם 40 GB,והוא מחולק לשני כוננים-D ולE כל אחד 20 GB בערך, D עובד בסדר גמור, E מופיע במחשב שלי אבל שאני בא להכנס אליו המחשב נתקע קצת זמן עד שמופיעה הודעה: "אין גישה אל D,הקובץ או הספריה לא ניתנים לקריאה" ועכשיו זה כונן דפוק, וגם אי אפשר סתם להכנס להגדרות מאפיינים שלו או משהו כזה חוץ מזה המחשב שלי נורא נורא איטי מאז שפירמטתי ואני חושב שזה קשור לבעיה הזאת, מה אני עושה איך אני מסדר את זה? בעיה נוספת היא שהכונן דיסקי…

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  17. אני משתמש עם המחשב שבחתימה שלי עם כרטיס מסך 4870 ויש לי בעיה שבמזחקים מסויימים אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את FAR CRY 2 זה היה נתקע. לפעמים אחרי עשר דקות לפעמים אחרי שעתיים.אם אני לא טועה זה קרה אחרי שהתקנתי הוטפיקס לבאגים שהיו בפארקריי 2 לכרטיסי מסך של ATI מסדרת 4XXX זה סידר את הבאגים הצבעים ועבד סבבה אבל כנראה מאז המחשב נתקע לי בכמה משחקים מסויימים זה היה סביל כשזה היה רק וורקרפט 3 והתוספת אבל זה קרה בעוד משחק פתאום וזה גם התחיל לחרפן כי זה נתקע בפתאומיות כשבמסך התמונה נהיית כזה קוביות של שאריות מהתמונה האחרונה ושאריות של קוביות בצבעים לא ברורים והכל היה נתקע כך שחייבים לעשות ריסט... התקנתי ממש לא מזמן ג'י טי אי 4 וגיליתי שאני לא מצליח לשחק יותר מחמש דקות במקרה הכי …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Armageddon1,

יש לי גרסה 7.5 וזה מסרב לחבר אותי לרשימת הקשר שלי..! הוא כותב לי שיש איזה בעיה ב"קובץ מחשבים מארחים.." http://img329.imageshack.us/my.php?image=65764tf.jpg

19. שלום..קרה לי כבר כמה פעמים שהורדתי איזה דמו של משחק או התקנה גדולה שמעל ג'יגה וכשאני מפעיל את ההתקנה המחשב טוען את זה אבל לא קורה כלום ההתקנה לא עולה אבל המחשב חושב..ניסיתי לעשות תאימות להכל אבל לא עוזר יש לציין שההתקנות עבדו כמו שצריך במחשב הישן עם XP עליו..... לא יודע מה לעשות ?...

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by TomerPerez,

ערכתי סרטון בתוכנה sony vegas pro 11,באתי להעלות את הסרטון ליוטיוב אבל הוא רושם שאני צריך להמיר קודם את הסרטון לקובץ mp4. ניסיתי להמיר את הקובץ בתוכנה format factory אבל הוא לא מזהה אותו כקובץ ווידאו וכשאני מסמן "all files" ומסמן אותו ומתחיל להמיר אותו הוא שולח לי הודעת error. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים

21. אני לא מצליח לראות סרטים שהורדתי. לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס (לצערי סרביס פק 1), ומאז ישנם קבצים שאני לא יכול לראות, אני רק שומע אותם. ניסתי להוריד תוכנה אחרת (ווינאמפ) אבל גם זה לא עזר. הקבצי מדיה שאני מצליח לראות הם קטנים יותר, יכול להיות שזו הסיבה? נ.ב לפני התקנת הווינדוס זה עבד.... ואיך אני מתקין קודקים... עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by blackbimer,

טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. והתוכנה לא מזהה קבצי M2V

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by or2077,

מנשמע.... יש לי בעיה מאוד רצינית, היום בבוקר הגיע המחשב של אחי הכל טוב ויפה.. יש דיסק של ווינדוס והכל.. באמצע יצירת המחיצות בהתקנה של ווינדוס בטעות לחצנו על מקש לא נכון הגענו למקום שלא רצינו להגיע ועשינו ריסט.. אחרי שעשינו את הריסט ההתקנה של הווינדוס כבר לא עלתה, המחשב נקנה בTMS אז התקשרנו ואמרו לנו להוריד את התוכנה partition magic ולשים אותה על דיסקט ולעשות את המחיצות מחדש,.. אז זאת הבעיה ראיתי שיש הרבה חברות שהוציא את התוכנה הזאת(partition magic) כמו סימנטק, מיקרוסופט-נורטון , PQ ועוד מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איזה הוצאה להוריד ואיך אני שם את מה שהם רצו על דיסקט בעזרת התוכנה?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  25. אין לי מושג איך זה קרה!ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה! אז אם אפשר תעזרו לי ותיתנו גם קצת הסבר איך וכל זה

• 10 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.