תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ליצור התקנות של דברים מסוימים! בתודה לידור
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה WINDOWS XP היה מותקן נרו6 כעת רכשתי מחשב חדש עם ויסטה פרמיום, וכאשר ניסיתי להתקין את הנרו, התקבלה הודעה שגירסה זו של נרו לא מתאימה לווינדוס הזה. האומנם? אם אכן זה נכון, אז מה כן יתאים? נרו 7 או הגרסה העדכנית ביותר, נרו 8? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכנתי עבודה בוורד שכוללת מספר פיסקאות בכל עמוד. אני מעוניין לתת לכל פיסקה מספר אבל בצורה כזו שהמספר יהיה מצד ימין של כל פיסקה ולא ידחף שמאלה את השורה שבה אני רוצה לסמן את מספר הפיסקה כי אז השורה השנייה שבפיסקה לא תהיה בדיוק מתחת לשורה הראשונה ואז זה לא ייצא יפה. מכיוון שיש לי 200 עמודים זה לא יהיה מעשי לעשות את זה בצורה ידנית כי ברגע שאני ממספר את השורה הראשונה בכל פיסקה אני צריך להזיז את כל השורות שמתחת לכל פיסקה. האם יש איזה דרך קלה לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי CATALIST 6.4 - שידרגתי אותו רק לאחרונה - שלא עולה. הוא רץ ברקע אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, זתומרת להשתמש בו. מישו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים עיצבתי משהוא בפוטושופ ורק היום גילית שכנראה שמרתי אותו בצורה לא טובה. כרגע הקובץ לא נפתח, הסיומת שלו היא .12 (קובץ 12) שאין לי מושג מה זה ואני לא מצליחה לפתוח אותו בשום צורה. מישהו יכול לעזור לי? זה קובץ ממש חשוב, עבדתי עליו שבוע!. תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איך פותרים את זה למען השם? עשיתי מסע קניות ארוך באתר newegg.com, ובשלב הקריטי של לחיצה על CHECKOUT, האתר לא מגיב ובמקום להמשיך לדף הבא נרשם לי איזה קשקוש מכוער של אייקונים חייכניים בג`אווה בתחתית הדפדפן. זה קורה לי באין ספור הזדמנויות ואתרים, אבל הפעם החלטתי לטפל בב"z .
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
משהו חינמי ופשוט בכדי שאוכל להשתלט על המחשב שלי מהעבודה,לפתוח ולסגור תוכנות וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים. עבדתי על היום עם נרו 6, ואני מבסוט עד הגג. שידרגתי לWIN7 בנייד, ומסתבר שאי אפשר להתקין נרו 6. קצת שיטוט, וגיליתי שרק נרו 9 תומך בWIN7. העניין הוא, וזו הסיבה שלא עברתי ל7 או 8 היא שיחד עם תוכנת הצריבה מותקן עוד המון זבל, ואני מחפש תוכנת צריבה נטו. האם אפשר להתקין נרו 9 בלי כל השטויות מסביב? האם יש תוכנה טובה מקבילה שאפשר להשתמש בה? (שמשמשת לצריבה טנו ואפשר לצרוב בה הכל, כמו נרו 6) תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של logitech Elite ועל המקלדת יש קיצורי דרך (למי שלא מכיר) לדוגמא כפתור של HOME אז הוא נכנס לאינטרנט (הכוונה ל Explorer) איך אני משנה את כל הכפתורים שיפתחו לי עם הדפדפן של FIREFOX?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל מאף משתמש קבצים באייסיקיו למרות שאין לי פיירוול... התקנתי לא מזמן פיירוול אבל הסרתי אותו ועכשיו אין לי שום פיירוול חוץ מהמובנה של ווינדוס אבל הבעיה היתה עוד לפני שעליתי ל SP2... אני לא מבין מה זה... יכול להיות שנורטון אנטיוירוס קשור ? :\ זה ממש מציק.. הרצתי פה חיפוש ולי אין ראוטר!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600gt 512MB אך אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו. במסך "ניהול התקנים" מופיע לי ההודעה הבאה: "windows נתקל בבעיה בעת התקנת תוכנת מנהל ההתקן עבור ההתקן שלך. windows איתר תוכנת מנלך התקן עבור ההתקן שלך, אך נתקל בשגיאה בעת ניסיון להתקין אותה. NVIDIA GeForce 8600 GT הגישה נדחתה." הסרתי את כל הדרייברים שהיו על המחשב ונסיתי להתקין מחדש דרייברים לדוגמא של OMEGA מאחד האתרים שפורסמו בפורום (סטיקי דרייברים בפורום תוכנה) אך זה לא עזר לי. עדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה. במידה וזה יכול לעזור מספר פרטים לגבי המחשב שלי: לוח אם - Intel Sorento D945GNT מעבד - DualCore Intel Pentium D 930 אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להמיר את סרטי האמפג2 שלי לאקסויד, מישהוא מכיר תוכנה פשוטה ומומלצת? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה חינמית?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
תמיד שאני ניכנס לאינטרנט איקספלורר ושאני לוחץ על משהו הוא כתב לי שהוא חייב לצאת ופותח תדבר הזה של אל תשלח. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר צריך עזרה!!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אהלן מתי שאני נכנס לדף הראשי של האתר הFF עושה לי שכאילו זה לינק להורדה....... בשאר הדפים של האתר זה בסדר... בIE אין את הבעיה רק בדף הראשי בFF מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
איזה הכי טוב ? אתר הורדות שיש לו הכל ומבחר ומאגר עצום כמו זה של RapidShare במידה ויש כמובן .... גם בתשלום ! תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי כולם! רציתי להתקין את המסנג'ר פלוס הזה (איך שהוא לא נקרא) אבל חבר שלי אמר לי שאז אני יתקע עם שני מסנג'רים זה נכון זה כבר קרה לי פעם שעידכנתי ל MESSENGER V5 אז אני לא רוצה להתקע עם שלושה מסנג'רים אז תעזרו לי איך ניתן להסיר את הקודמים? ה5 זה לא בעיה הוא נמצא בADD REMOVE אבל הראשון לא! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חייב תוכנה פשוטה שאפשר לשנות איתה כל שנייה איי פי... תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי ביקורות שונות ברשת אך כולן לא עודכנו מאז 2007. מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר נכון להיום - תחילת 2009, כלומר בעלת מגוון הפונקציות הרחב ביותר והנוחה ביותר לשימוש?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שהיא טובה וגם ראיתי כתבה שלה בעיתון... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3064026,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה מהc האם זה אפשרי להתקין מערכת הפעלה על דיסק נוספ ואז אולי אני אוכל לגבות את המידע שלי במקרה שאני אצטרך לפרמט? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום-הכרטיס מסך הישן והתותח שלי 6800 גי טי לאי גי פי הלך לעולמו. הבאתי לבינתיים ראדון 9250 כדי לראות מהמחשב לטלויזיה.כשאני רואה סרט עם תוכנת ה mv2 player יש תרגום במסך של המחשב ורואים את הסרט,במסך של הטלויזיה רואים רק את הסרט ללא התרגום- ממש ממש מוזר... בהגדרות של הכ.מסך זה על clone יש למישהו מושג? בכרטיס הקודם לא היו שום בעיות מסוג זה...אולי זה משהו ב ati ?שצריך להגדיר??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-