תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יאני משתמש ב ICQ 2003 PRO, ואני רוצה ששליחת ההודעה תתבצע בעזרת ENTEL ולא ע"י CTRL+ENTER... חיפשתי אחר אפשרות זו בהגדרות ואפשרויות האיסי אבל לא מצאתי. אולי מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לש…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת אבל בחינם ? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6339
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת... ה-FF משום מה שאני פותח את דואר וואלה לא פותח את כול הדף,חסרים שמות וגם אי אפשר לשלוח מייל מ FF בוואלה.... רציתי לדעת האם יש תוסף או משהו אחר שיכול לפתור את הבעיה? בEXPLORER האתר דואר של וואלה עובד מצויין ולא עושה בעיות. צירפתי תמונות של ה-FF והIE שתראו את הבעיה,הראשונה היא הבעיתית והשניה היא התמונה של ה IE. מי שיכול לעזור.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ב-MPC יש כידוע אפשרות לשמור תמונות מהסרט בעזרת כפתור F5... איך עושים שבתמונה יהיה גם כתוב הזמן המדוייק של הסרט ושזה ישמר בקובץ JPG ולא ב-BMP?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אבל שאם לדוגמא יש לי קובץ של סרט ששוקל 1.3 ג'יגה אז אני יוכל לפצל אותול-2 קבצים של 700 מגה. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב הייתי שמח לדעת כיצד חוסמים חלונות קופצים ופרסומות בIE9. בטח רובכם יכתבו לי את השיטה של לבחור "חסום מרבית החלונות.." זה עוזר אבל לא מספיק. אשמח לשמוע על עוד דרכים. תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול מחקתי קובץ AVI . סדר הפעולות : לחצתי קליק על הקובץ -> מחק-> המער' תחילה שאלה אם אני בטוח שאני רוצה למחוק -> אישור-> הודעת מער': לא ניתן להעביר את הקובץ לסל המחיזור.האם ברצונך למחוק את הקובץ לצמיתות? -> אישור . כלומר , כנראה בגלל שהסל מיחזור היה מוגדר בנפח קטן והקובץ היה גדול ממנו , אז זה נמחק לצמיתות . עכשיו , האם ניתן לשחזר מסיטואציה כזו ? כי הרי זה לא שהקובץ עבר לסל המיחזור אח"כ רוקנתי את סל המיחזור .. ניסיתי עם תוכנת GETDATABACK ולא עזר... תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כאמור, הבקשה בכותרת ההודעה. התודה- מראש! :-)
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
כשאני מוריד עם IDM מ RS ההורדה ניתקעת כל כמה שניות כלומר, מוריד ניתקע מוריד ניתקע וכו'... יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ ISO כלשהו שאני רוצה להוסיף לתוכו איזה תיקיה. עכשיו אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו עם WINISO.. מה עושים? אני חייב לציין שהקובץ עצמו טוב כי הוא נפתח לי בDEAMON TOOLS..
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השאלה בכותרת כמובן שרצוי שהיא תוכל לעשות את זה רק בחלקים שאני בוחר
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם היא MPC. עם איזה תוכנה אפשר להפעיל אותם? או אולי להמיר אותם לאמפי3?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד שפתחתי הפתרון: להריץ בCMD את הפקודה net localgroup "Administrators" "NT Authority\Network Service" /add כמה שמיקרוסופט מסבכים לפעמים... הפכתי את המחשב בשביל לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איך ניתן להגדיר בפיירוול שייתן גישה לפורטים מסויימים , לדוגמא פורטים של אימיול?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב נייד אסוס ולאחרונה הגאדג'טים לא עובדים- למשל אם אני מעלה את השעון אז הוא נראה בצבע שחור והמחוגים לא זזים. בנוסף כשאני מנסה להעלות את האנטיווירוס, הוא מעלה לי ריבוע לבן, ככה שאני לא יכול לגשת לתוכנה. בקיצור יש למחשב בעיה עם הגדרות של גרפיקה נראה לי. מה עושים??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת של SILVERLINE 130 הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים. בDEVICE MANAGER רשום שחסר cif single chip מצאתי אותו אבל לא כזה שמתאים לדגם שלי. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
תסתכלו מה קרה לי בעקבות בשימוש בספק ג'נרי... ראו הוזהרתם.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הי אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 32bit בטעות . אני רוצה להתקין את גירסת ה 64 ביט. אך הוא אומר לי שלא ניתן לשדרג בין הגרסאות. ושאני מתקין רגיל הוא כותב שהוא ישמור את מערכת ההפעלה הישנה בתיקיית old . כמובן שאין לי צורך בה ואני רוצה להתחיל הכל מאפס. מה עושים? ניסיתי לפרמט את הדיסק דקך המגש ימני של העכבר אך הוא לא נתן לי... רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו אבל אני צריך שתהיה מסוגלת להפריד כל כלי בשיר נגיד יש לי שיר עם גיטרה תופים חצוצרה והקול של הזמר אז אני רוצה לבודד רק את החצוצרה(לשם דוגמה) מישהו יודע איך עשים את זה? תודה מראש על העזרה טל
-
- 18 תגובות
- 930 צפיות
-
-
או קיי אז ככה, זה הציור אבל אני לא ידוע מה לעשות מאחורי המפל.. חשבתי אולי לעשות ניגדיות, קרוב לצופה טבע וצמחייה ובתוך התמונה לעשות מפל ענק ומה שמצוייר מאחורי המפל יהיה תעשייתי וערים מודרניות (לא שיש לי נסיון בציור ערים אבל נגיד).. עכשיו אם יש לכם רעיון שתפו! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
חיפשתי בהמון מקומות! אבל משום מה אף לינק שמאצית לא עבד! אנינ אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק שעובד! בתודה Anas-Nanas
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-