עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arik100,

אהלן אני בזמן האחרון מוצא את עצמי משתמש בדפדפן ופותח המון טאבים בו זמנית פעם פשוט הייתי מעביר ל BOOKMARK מה שלקריאה מאוחרת יותר אבל זה המון התעסקות ועבודה ואני מעדיף לשמור אותם פתוחים אני מחפש רעיון-תוסף שיאפשר לי לעבוד בצורה יותר נוחה ושהטאבים שכבר פתוחים יהיו נגישים לי יותר ממה שהם עכשיו עכשיו לדוגמא כולם מופיעים בקטן ברגע שיש הרבה מהם ואני לא מצליח להבין מה יש בכל טאב מבלי להיכנס אליו (הכיתוב מצטמק) בנוסף, אשמח לעוד הארות הערות והצעות לאיך לעבוד נכון ויעיל כשיש הרבה טאבים פתוחים אני משתמש בכרום WIN10 תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by oOo0oOo,

אותה בעיה מתרחשת גם ב Windows 7 וגם ב Windows Vista, חלונות לא מצליח לזהות ולהתקין בהצלחה דרייבר ל High Definition Audio Device במחשב הנייד LG LW20 Express ולכן אין לא בכלל סאונד במחשב. חיפשתי גם באתר של LG, משום מה לא מצאתי בכלל דרייברים לויסטה, מוזר. מישהו יודע היכן ניתן למצוא דרייבר לסאונד, כדי שאוכל לשמוע משהו... ?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. יש לי HD2600XT עם 256MB מותקן ב VISTA32 CATALYST 9.5 PHOTOSHOP CS4 כולל כל העדכונים Q6600, 4GB כאשר אני מסמן את האפשרות של האצת GPU כל הפיצ'רים של ה האצת GPU עובדים (ZOOM, PAN, סיבוב CANVAS...) אבל יש איטייות בציור עם מברשת, בREDRAW של מסכים (בייחוד של מברשות ו adjustment LAYERS) אם אני מבטל את אפשרות האצת GPU - הכל עובד תקין ומהר (רק כמובן ללא הפיצ'רים של ה GPU) מישהו נתקל בבעייה ומכיר פתרון? נראה לי כמו בעייה של כרטיס או דרייבר ולא של PS לכן בחרתי בפורום הזה (קראתי על מספר בעיות של ATI עם OPELGL) תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  4. ולא לרשתות אחרות שהוא קולט פה בסביבה (יש רשת איטית ולא מאובטחת שהוא כל הזמן מתחבר אליה).

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  5. יש לי הרגשה שהמחשב נגוע באיזה סוס טרויאני או רוגלה מכיוון שה-CPU משתולל גם כשום דבר לא רץ ברקע. יש לי אנטי וירוס AVG 8.5 וניסיתי את SPYWARE DOCTOR 6 וגם את SPYBOT אך לא עזר. חלק מהתוכנות מצאו רוגלות כאלה ואחרות אבל המחשב עדיין משתולל. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  6. -איך אני מיבא את כל ה favorites שלי מדפדפן של אקספולר ל -firefox , איני מוצא את התיקיה של bookmark ? (ברשותי מערכת הפעלה של ויסטה) -איזה plug צריך להתקין על מנת שתהיי לי אפשרות לפתוח כמה חלונות במקביל (נראה לי קוראים לזה tabs)?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by ביצה,

אהלן! אני שואל אם משהו מכיר תוכנה שמאפשרת לחבר מצלמת וידאו רגילה לחלוטין (כאלה שמצלמות על miniDV) ומתחברת במחשב ב-USB ומזרימה וידאו, לעשות בה שימוש כמצלמת אינטרנט לכל דבר וזה יעבוד במסנג'ר. אם משהו מכיר שם של תוכנה- אני אשמח לקבלה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  8. קורה הרבה פעמים שאמא שלי קוראת לי מהחדר רק בשביל לעזור לה עם דברים שטותיים כמו קובץ שהיא לא מצליחה לפתוח, או הודעת אזהרה לא חשובה. אני מחפש תוכנה (או לחלופין המלצה לתוכנה שבאה עם וינדוס) שבקלות תיתן לי להשתלט המחשב האחר ברשת הביתית, ותהיה בטיחותית. ז"א שגורמים אחרים לא יוכלו לנצל איזושהי פירצה ולהשתלט על המחשב הקליינט. אני מדגיש שהמחשב השני ברשת הפנימית, כך שאם יש תוכנה שעובדת דרך הרשת הפנימית ולא האינטרנט אני אעדיף אותה כנראה (זה פשוט נשמע יותר מאובטח, וגם בטח יותר מהיר בהעברת קבצים וכו'). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני כמה ימים פתאום הופיעה לי ההודעה הבאה שלאחריה יש בעיה להפעיל את פיירפוקס ואקספלורר: ניסיתי לחפש ולמחוק את הוירוס הזה עם נוד 32, אד-אוור, מלוורבייטס ועוד כמה תוכניות שאמורות לטפל בוירוס הזה. כמובן שכלום לא עזר. כמו שאמרתי כבר, הוירוס הזה עושה לי בעיות עם פיירפוקס. כשאני בא לגלוש לאתר מסויים הוא נכנס לי להודעה הזו: וכשאני לוחץ לא משנה על איזה מבין שני הלינקים למעטה, הוא סוגר לי את החלון ומקפיץ לי את ההודעה הזו: ככה שבסופו של דבר לא קורה כלום ואני לא יכול להיכנס לפיירפוקס כי הוא כל הזמן סוגר לי אותו. איך לעזאזל נפתרים מהוירוס הזה, Win32.Netsky.Q?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם הWMP שלי אינו מריץ תוכן עם סיומת MKV ,רצוי לציין שקיימות לי תוכנות נוספות במריצות בלי בעיה תכני MKV במחשב שאר התוכנות שלי מכוילות בצורה מדוייקת להרצת קובצי HD על המחשב החלש שלי לפי הגדאות שניתנו באתר HOMRTEHTER במחשבשלי מוגדר הקודק של CORE AVC +FFDSH... האם ניתן לכייל את הWMP שישתמש בקודקים שכבר מצויים במחשב מבלי להרוס את ההגדרות שכבר יש לי ע"מ להריץ קובצי HD. תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  11. Started by -Dudu-,

יש לי הארד דיסק שמחולק לשני כוננים C+D עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לאחד ביניהם לכונן אחד, כי קניתי הארד דיסק חדש, ואני כבר לא צריך את שני הכוננים האלו. אז אם יש דרך תוכנה משהו לעשות זאת בלי פורמט או בלי שיקרה משהו לקבצים.. תודה!

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by sigma,

netex זו תוכנת מנוע חיפוש מובנה בדפדפן. אילו יתרונות וחסרונות יש לתוכנה ?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by cluber69,

יש לי 4 וירוסים במחשב עכשיו הורדתי את התוכנה Prevx CSI והרצתי סריקה וזה מצא לי את הוירוסים אחר זה רושם לי שאני צריך לשים Licenes Key ואין לי מישו מוכן לתת פה? זה מקרה דחוף!!! המחשב שלי לא עובד כמו שצריך

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  14. היי, מידלתי את הרובוט הזה בסטוידו מקס בעזרת ההדרכה של 3D- PALACE ואני מרוצה מהתוצאות בנתיים... הקטע שהמידול זה רק חצי מהעבודה המטרה שלי היא לעשות סצנה שלמה של עיר הרוסה ופיצוצים אש בלאגנים כמו למשל בתמונות שיש ב SUPREME COMMANDER ... הבנתי שצריך שילוב של עוד תוכנות חוץ מסטודיו מקס כדי ליצור ציורים יותר מורכבים ובאתרים כמו 3D TOTAL המקום היחיד שראיתי שמסבירים איך עושים את הסצנות השלמות האלה מסבירים נורא קצר.. בסגנון תמדלו את הרובוט עכשיו שימו UV MAP בפוטושופ תעשו טקסטורה של ליכלוך ותוסיפו שכבות של אש פיצוצים... נשבע לכם ממש ככה קצר איך אני אמור ללמוד מזה מה עושים. הצלחתי ללמוד למדל את הרובוט כי בוידאו של 3D PALACE מסבירים לך שלב שלב כמו שאתה ילד מפגר והאמת לבן אדם שלא נולד…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. שלום ! אני בעצם מחפש איזה תוכנה שמבצעת בדיקת דיוק של העכבר + שיפור הדיוק, אם אין את שתיהן אז העדיפות לבדיקת הדיוק, יש חייה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. בזמן שאני מנסה להעלות תמונה לפורום הזה או לפורום אחר (קורה לעיתים נורא קרובות בזמן האחרון) פתאום ה-FF שלי פשוט מראה לי כאילו היא מעלה את הקובץ אבל בעצם לא קורה כלום, ומאותו רגעו האינטרנט נלא מגיב. אני לא יכול להכנס לאתרים דרך האקספלורר, לא דרך FF וברגע שאני יוצא מ-FF היא לא נכבת ב-TASK MANAGER שם היא עוד פועלת על 54 אחוז מה-CPU שזה מטורף!!!! אני באמת לא יודע איפה הבעיה. יש לי FF 3.0.1 וזה קרה לי גם בגירסה לפניה (עידכנתי גירסה שלשום) אנטי וירוס יש לי נוד32 ופירוול OUTPOST. אשמח לעזרה. מוזר שזה קורה אך ורק שאני מנסה להעלות קובץ.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by hararim,

רציתי לדעת איך אני מצרף שיר שיהיה חלק מהמצגת , כלומר שהקובץ של השיר יהיה חלק מהמצגת

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by hichcock,

שלום. היה לי בעבר את התוכנה אבל איבדתי אותה ואני מחפש להורדה מהאינטרנט. חוקי לגמרי, יש לי את הג'וק שמתחבר מאחור... רכשתי את זה בעבר ואני יודע שיש אפשרות להתשר לחברה שמוכרת את זה בארץ והם שולחים את זה בדיסק בדואר אז אם מישהו אולי יודע איזה חברה מוכרת את זה בארץ זה מאוד יעזור. שנית כל, הפלאג שרכשתי הגיע עם גירסא 8.5 של התוכנה - האם זה יעבוד על גירסאות אחרות מתקדמות יותר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by hag911,

יש למישהו תוכנה איך לחבר תרגום וסרט?! תודה..

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  20. שלום. כל מי שאני מכיר משתמש ב SKYPE. אבל אני מחפש תוכנה יותר איכותית שאני יכול לבחור את האיכות של הווידאו בשיחה. או לפחות שאני יכול לעשות שיחה באיכות יותר גבוהה מ SKYPE

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  21. אני עובד עם דיסק חיצוני Seagate ST310005BWD1E2-RK Black armor 1TB USB/eSATA מחובד לנייד של dell בחיבור eSATA. היום כנראה מחקתי בטעות תיקיית סרטים עם מעל ל 800M של סרטים - רובם ב-HD בעלי נפח של מעל 4G (חלקם מגיע ל-15G) רוב הסרטים הם בקובץ MKV או AVI - אין לי סרטים ב-bluray-rip. ניסיתי לשחזר את הקבצים על תוכנות בסיסיות כמו Recuva, אבל היא לא מזהה קבצים גדולים מ 4G, כך שאת רוב הסרטים לא הצלחתי לשחזר. האם יש פתרון??? ???

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  22. כאשר מוחקים קובץ והוא נמצא בסל המחזור, הוא עדיין תופס בהרדיסק את אותו המקום שתפס בתיקיה המקורית שלו, וכדי שהמחיקה שלו תפנה מקום מן ההרדיסק יש צורך למחוק אותו לחלוטין מסל המחזור. השאלה שלי היא; האם קיימת תוכנה עם סל מחזור מיוחד שניתן להעביר לתוכו קבצים באופן כזה שהם כן יפנו מקום מן ההרדיסק? ואמנם לא ניתן יהיה להשתמש בהם באותו סל מחזור מיוחד, אבל ניתן יהיה להעביר אותם בחזרה למחשב מתי שרק רוצים ואז ניתן יהיה להשתמש בהם, ובהתאם, הם יחזרו לתפוס שוב מקום בהרדיסק. נגמר לי המקום בהרדיסק ותוכנה כזאת תוכל להועיל לי מאוד. כמובן שזה עדיף על פני קניית הרדיסק נוסף.. המחשבה על כך שאולי יש תוכנה כזאת עלתה לי לראש בעקבות תוכנות שחזור שמסוגלות לשחזר קבצים שנמחקו לחלוטין מסל המחזור.. והר…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  23. שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by dino_din,

היי. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בתהליך הבא: באתר מסויים (אני גולש עם השועל) אני מקבל רשימת חפצים ואחרי שאני בוחר אותם אני עובר למסך אחר ומשם מתחיל תמיד סדר פעולות קבוע (רושם את השם, טלפון, בוחר תמיד שתי תיבות סימון, לוחץ על כפתור "הבא", ממלא שוב פרטים וכו'). בסה"כ מדובר במשהו שכנראה קורה בהרבה אתרים שבהם יש פעולות שחוזרות על עצמן. אני מחפש דרך להקליט את כל סדר הפעולות הקבוע שלי כך שאחרי שאבחר פריטים באופן עצמאי, אני יכול ללחוץ על כפתור וכל שאר הפעולות ירוצו חופשי. מכירים תוכנה כזו להקלטת מאקרו? תודה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by Green,

שלום אני חושב להתחיל לעבוד עם פוטושופ ואני יודע שהתוכנה לא פשוטה בכלל רציתי לדעת אם יש פורום מיוחד לפוטושופ אבל באמת רציני ומקצועי וישראלי (בעברית) תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים