עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yonit,

בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by fffSSS,

Kaspersky Anti-Virus או NOD32 איזה אנטי ווירוס יותר טוב? איזה חברה יותר טובה? איזה אנטי ווירוס לוקח פחות משאבים מי המערכת? איזה תוכנה יותר מומלצת?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  3. עזרה בבקשה: מחפש תוכנה להורדת אתרים שלמים למחשב

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  4. ניסיתי בוינדוס מדיה פלייר אבל הוא רושם שהוא צריך להוריד מקודד ואז שהוא מנסה להתחבר הוא רושם שגיאה בהורדת מקודד השאלה שלי מאיפה אני יכול להוריד את זה והכוונה היא לא למקודד דיויקס כי יש לי את האחרון 5.02 אם אני לא טועה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  5. אהלן. אני לא מצליח לראות וידאו באתר של YNET. הם מציעים להוריד שם add on מסוים. הורדתי אותו בחרתי להתקין (דרך הפיירפוקס) והוא פשוט לא עושה כלום. לא רואים התקנה לא כלום. וזה לא מתקין. למישהו יש פיתרון לדבר? אגב, לתוספת קוראים player.xpi תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by 1tanai,

איפה אני יכול לימצוא את התוכנה הזאת אבל את הגירסה המלאה \ תודה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  7. ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  8. בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  9. אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותי במיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by tripto,

שלום.. אני צריך לדעת האם יש אפשרות להעביר את הספר טלפונים של ה\winfax ממחשב אחד למחשב אחר ואם כן אז איך עושים זאת.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  11. Started by bykeking,

אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  12. שלום , אתמול שידרגתי את הדפדפן אינטרנט אקספלורר לגרסא 8 (יש לי WIN XP PRO) אבל אני מקבל לעיתים תכופות הודעת שגיאה במהלך כניסה לאתרים (במיוחד אתרים שיש בהם JAVA) לדוגמא האתר הבא לא עולה לי בכלל ומציג הודעת שגיאה שציינתי www.anfyteam.com EventType : BEX P1 : iexplore.exe P2 : 8.0.6001.18702 P3 : 49b3ad2e P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 05950068 P8 : c0000005 P9 : 00000008 ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר אולם ללא הצלחה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by Emmanuell,

הממשק שלו ממש לא נוח לי ואני לא מרגיש כאילו הוא רץ ברקע ושמור על המחשב שלי , יש אנטיוירוס אחרשאתם ממליצים עליו ? ל windows 7 אם זה משנה .

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by Xilver,

יש לי את המעבד E8400@3Ghz, והמחשב רץ פשוט איטי! אני נכנס לתיקייה וכשאני יורד למטה זה מקרטע. במשחקים גם הביצועים לא מרשימים. מה הסיבה לכך? ולא נעשה בו אוברקלוק.

15. Started by 104952,

יש לחבר שלי נגן IAUDIO X5 שתומך בMPEG אבל רק ברזולוציה של 160X128 האם יש תוכנה שממירה סרטים לרזולוציה הזאת?

16. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני משתמש בתוכנת ההמרות החינמית- Winff כבר זמן מה, והתחלתי לקבל הודעה ש- לא ניתן למצוא את ffplay. חיפשתי קצת ברחבי הגוגל, אבל כל זכר שהורדתי לffplay היה תיקייה עם כל מיני קבצים ללא קובץ התקנה של תוכנה. מישהו משהו?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  17. אני משתמש ב-ICQ 2003a ותמיד אני על Invisible בזמן האחרון אנשים (שלא הכנסתי אותם ל-visible list) יכולים לראות אותי כשאני על מצב invisible איך זה?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by Anas-Nanas,

חיפשתי בהמון מקומות! אבל משום מה אף לינק שמאצית לא עבד! אנינ אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק שעובד! בתודה Anas-Nanas

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by Cactus,

כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by kinneret,

שלום אני צריכה את התוכנה AUTOCAD 2002 האם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי קישור? בבקשה זה מאוד יעזור

21. Started by urich,

הבעייה היא רק איזה חודש לפני כן לא הייתה לי שום בעייה- הבעייה היא כזאת יש הרבה קבצים שאני מנסה להוריד ובסוף הם נתקעים על 99+- אחוזים. כאשר הזמינות שלהם היא הרבה מעל 1 (למשל 70 ומשהו) ופשוט התוכנה מורידה את אותם חלקים (packets ) שוב ושוב. עכשיו הקצים לא מזויפים למשל וידאו שהורדתי נתקע על 97.8 אבל בvlc ראיתי שזה באמת הוידאו שרציתי (מההתחלה לסוף כאשר כמה זשניות חסרות בגלל הקטעים באמצע שלא ירדו). נסיתי להחליף תוכנה (מutorrent 1.6 לאזורוס) ולא עזר. הבעייה היא רק על חלק ממהורדות ולא עשיתי שינוי לאחרונה. לא יודע עם זה קשור אבל אני משתמש בראוטר- מוגדר פיקס. מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  22. מחפש המלצה לתוכנה שסופרת את מספר המילים באתר. עדיף פרייוור. תודה.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  23. מקווה שזה הפורום הנכון- ברשותי טושיבה portege-r7001E9 אשר משמש אותי רק לעבודה. כפי שניתן לראות הארדיסק C פנוי אבל הארדיסק D מראה שהוא מלא לגמרה והמחשב נותן מדי פעם התראה על low disc space. במחשב אין שום סרטים (סרט גלישה 1 של חצי שעה) ומעט תמונות לא כבדות. ניסיתי להיכנס לראות מה תופס את כל נפח הארד דיסק ומצאתי שכ-117GB נתפסים על ידי הגיבוי העצמי של המחשב(מצ"ב צילום מסך) איך ניתן לפתור את זה או לפחות לפנות כמה GB כדי לא לקבל התראות מעצבנות? האם ניתן\כדאי למחוק את הגיבויים האלו? תודה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by elior021,

היי, התקנתי IE 9 ואני רוצה לחזור ל IE 8 כמו שהיה לי לפני זה יש אפשרות פשוט למחוק את השדרוג של ה IE 9 ? שחכתי לציין יש לי WIN 7

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

תמונה מצורפת. הפרסומת הזאת(הריבוע הכחול עם היצור הכתום) מוצגת בכל וידיאו של יוטיוב, אי אפשר לסגור אותה ולחיצה עליה מפנה אותי לערוץ יוטיוב בשם Undefined. הפרסומת בגרמנית(או שפה דומה) ואחרי אנימציה קצרה היא מציגה משהו בנוגע ל google science fair 2012. חיפוש בגוגל העלה חרס, סריקה עם malwarebytes לא מצאה שום רוגלה או מזיק אחר. אם מישהו איכשהו יודע מה קורה כאן, אני אשמח לאיזושהי עזרה. שלחתי גם דיווח באג בנושא ליוטיוב, לא יודע כמה זה יעזור. עריכה: - מתרחש בפיירפוקס ולא באקספלורר - מתרחש, כנראה, רק ביוטיוב(בדקתי וב metacafe זה לא קורה) - ניסיתי לבטל את כל התוספים של פיירפוקס - עדיין קורה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים