תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום א. היכן אני מאפשר למערכת להציג SYSTEM FILES (לא HIDEN?) ב. ביטול מסנג'ר איך? ג. יש דרך באוטלוק אקספרס לקבוע שפה עברית, ימין לשמאל כברירת מחדל?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי FRAPS גרסה מלאה, ומשום מה כשאני מקליט סרטונים במשחקים (COD BO) נגיד של 10 דקות, הוא מחלק לי את זה לכמה סרטונים שכל אחד מהם הוא 3 דקות (2:30-3:00 דקות) וכל חלק שוקל 3 GB.. שהמגבלה של YOUTUBE זה 2 GB.. מה אני עושה עם זה?? איך אני מסדר את זה, שזה יקליט לי סרטון בגודל נורמאלי של מקסימום 1 GB, בקובץ אחד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המדפסת מותקנת על WIN7 64BIT ואני רוצה לשתף אותה עם XP 32BIT הדריברים לגרסאת 64BIT זוהו מיד, אבל אני רוצה להוסיף במאפינים דריברים נוספים ל 32BIT שהמדפסת תותקן בהצלחה בXP אבל הוא שואל אותי מיקום שלהם ואני לא יודע מה הוא ...
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי אופיס במחשב חדש. האקספי במחשב הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כשאני פותח את הוורד, התפריט מופיע לי באנגלית. כיצד אפשר לשנות שהתפריט יופיע בעברית? אני לא מוצא את האופציה הזאת. עליי לציין שניתן להדפיס מסמך בעברית, פשוט התפריט הוא באנגלית וזה מקשה מאוד על העבודה אודה על עזרתכם המיידית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וכמובן יש לו עותק של IE7 כבר... http://weblogs.asp.net/jgalloway/archive/2005/08/12/422335.aspx
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה רכשתי נטבוק של TOSHIBA. הנטבוק בסה"כ עושה את עבודתו, אבל בדומה להרבה נטבוקים אחרים, הוא מאוד מאוד מוגבל מבחינת משאבי המערכת. הRAM מאוד קטן והמעבד מצליח לחנוק את המערכת הרבה פעמים [מדובר במעבד ATOM] בכל אופן, במסגרת ההתקנות של התוכנות הבסיסיות ע"ג המחשב, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס שתהיה גם יעילה וגם לא תדרוש יותר מדי משאבי מערכת. האם AVG 2011 יספק את העבודה או שהוא כבד מדי? אשמח להמלצות. ערב טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , עד עכשיו הייתה לי חבילת אבטחה של מקאפי ( Total ) שכללה אנטיוירוס , חומת אש ועוד .. מחפש פתרונות חינמיים יותר .. חשבתי על zonealarm ועל avira .. אשמח להארות ועצות ..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בחרתי לפני הרבה זמן עיצוב נחמד לדפדפן כרום שאני עובד איתו. חבר ראה וביקש את אותו עיצוב, ניסיתי למצוא לו אבל לא הצלחתי. איפה רשום את העיצוב? איפה נשמר אותו עיצוב כך שאוכל לחפש אותו בחנות של גוגל? (העיצוב שלי הורד משם...) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פאב ואני רוצה לשדר בו קליפים ותוך כדי להריץ מין מצגות או כתוביות על המסך תוך כדי הניגון של הקליפים (מבצעים וכל מיני פרטים). אשמח אם תוכלו לחפש עבורי תוכנה טובה בלי באגים בחינם שעושה את העבודה. בטוח יש תוכנה כזו לא? חשוב ביותר שתתמוך במקלדת עברית כמובן. רוצים ממני 200 שקל לחודש רק בשביל התוכנה שזה הזוי.
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מה הגרסא הכי חדשה של הפוושופ ? CS2 ? מה הגרסא הכי "טובה" של פוטושופ ? (נו אתם יודעים, גרסא שכולם משתמשים בה)
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי. יש תוסף למדיה פלייר של MS או נגן אחר שמציג ליריקס בזמן ניגון שיר?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אם אני עושה image של ההארדיסק של המערכת שלי ופותח אותו על הארדיסק אחר, חדש (כדי להחליף את ההארדיסק הנוכחי של המערכת)....אמורה להיות בעיה מסויימת? אותה חומרה אותו הכל. אני רק מחליף את ההארדיסק של המערכת.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את איזי וידאו ספליטר אבל אחרי התקופת נסיון היא בתשלום... יש תוכנה כזאת בחינם או אחרת עם תקופת נסיון?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה, הוא לאט לאט מתמלא ומאבד כל "צלם אנוש" , ואני כבר לא כל כך מוצא דברים. שמעתי על תוכנת החיפוש של google, ה- google desktop search... אך לפי מה שקראתי, היא די "פולשנית" ובעלת התנהגות spyware לשמה, אם היא פועלת כל הזמן, ועושה סריקות בעת שהמחשב במנוחה, זה די מטריד. רציתי לדעת מאנשים שמשתמשים בה, אם יש אופציה לעשות סריקה רק פעם בשבוע, משהו כזה, וששאר הזמן, התוכנה לא תפעל בזכרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי מקלדת מחברת -a open עם לחצני הפעלה מהירה כגון: back forward stop יש גם לחצני ששולטים על המדיה פלייר.. ביניהם הלחצנים: פליי ופאוס קדימה אחורה סטופ אני מעוניין שהלחצנים ששולטים על המדיה פלייר שישלטו על ווינאמפ כי יש לי כפתור שרשום עליו-media וכשאני לוחץ עליו אז הוא כן מפעיל את הווינאמפ אבל אני לא שולט על הויינאמפ עם הכפתורים שציינתי למעלה... יש דרך לשנות את ההגדרות כדי שלחצני ההפעלה מהירה ישלטו על הווינאמפ.. אני מקווה שהסברת ברור... אשמח לקבל תגובות.. כל טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך גם תוכנת דיאגנוסטיקה לכרטיס הנקראת RSET8009.EXE מי שיכול לסייע, יבורך.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי vista ultimate התקנתי את winamp וכשאני רוצה לשמוע תחנת רדיו אינטרנטית דרך הנגן כמו שאני עושה בלי בעיה ב-XP , מופיעה לי הודעה "לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לביצוע פעולה זו, צור שיוך בקביעת שיוכים בלוח הבקרה". בלוח הבקרה בויסטה אין קביעת שיוכים אלא הפעלה אוטומטית, ושם מוגדר שקבצי אודיו יפתחו באמצעות winamp אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מוסיף כתובת , הכתובת משום מה לא נשמרת אוטומטית בשורה. אני צריך לעשות חיפוש\להוסיף למועדפים. למה זה לא נשמר לי ואני אח"כ יכול בקליק אחד פשוט להכנס לכתובת שאני רוצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך ניתן לסנכרן אאוטלוק קלנדר בין 2 מחשבים שמחוברים ברשת? שאלה אותי מזכירה במשרד אם אפשר לסכרן את הפגישות שהיא קובעת באאוטלוק עם המחשב של הבוס במשרד השני. הם משתמשים בOUTLOOK 2003. מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני צריך אפקט מסוים שאני מקווה שיש אותו בתוכנה avid media composer שיש בקליפ הזה מ-0:30 עד 0:35 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרה לי דבר מאוד מוזר. אני מנסה לטעון תמונה לפוטושופ אבל התמונה אינה נטענת לשולחן עבודה (של התוכנה). אולם היא מופיעה בחלון השכבות וגם בחלון הנביגייטור. מישהו יכול לתת עיצה כיצד אני פותר את בעייה?. ממתין לתגובות בתודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איזה קובץ אני צריך לשמור ב- FF שכולל את כתובות האתרים בהם גלשתי? אם אני לא טועה זה קשור איכשהו ב- AppData\Roaming\Mozilla בתקיית ה- extensions, כי כשאני מעתיק אותה היא כוללת את כל מה שהיה שמור ב- FF שלי, כולל את המועדפים, ADDONS וכתובות האתרים. אני רוצה לשמור רק את כתובות האתרים
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי קודקים כל מה שצריך מראה לי שחור לבן מה הבעיה אחים שלי ?...! בדרך כלל אני מתקין את הקודק COLE2K והכל עובד טוב עכשיו אני לא יודע מה קרה .. תעזרו לי בבקשה !!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-