תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
פירמטתי מחשב והוא לא קולט את הכרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס מסך..... צריך דרייברים אני יודע שהלוח אם הוא fujitsu siemens d1381 מצאתי כמה דרייברים והם לא עובדים ואני צריך גם למסך קול ורשת. איך אני בודק איזה דרייברים אני צריך ואיך אני מתקין אותם? מי שיודע שיגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין ASSASSINE CREED ובסוף ההתקנה הוא מתקין DIRTX DX והוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין ביגלל DIRETX EROR.. מה אפשר לעשות? עריכה-מישחקים כגון COD4 וCRYSIS כן עובדים...
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ממש מעצבן!! כשאני מעלה גרסת IE או FIREFOX או כל דפדפן אחר שפועלים ב64 ביט (כלומר נניח אתם בחלונות VISTA, אל תעלו את הגרסה הרגילה, אלא הגרסה שרשום בפירוש עליה 64 ביט). אי אפשר להתקין את הPLUGIN הזה, ולכן הרבה אתרים עושים בעיות, כי אין גרסת 64 ביט למישהו יש פתרון לנושא??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שאני נכנס לאתרים שאני הייתי רגיל להכנס אליהם אני מקבל הודעות של אל תשלח או בכלל אני רואה תאתר נעלם פשוט משורת המשימות מישהו יודע למה זה קורה? ולמה זה פעם לא קרה לי ועכשיו כן?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
Windows Live Messenger 2009 M1 ניראה מדהים. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מעונין להגדיר נגן בפלאש לדוגמא שיופיע לי WINMAP ניסיתי הכל הורדתי כל פלאגאין שקיים בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אני יותר מדי זמן עם הוירוס הזה, אחרי 4 פרמוטים דברים התייאשתי. סרקתי עם קספרסקי את המחשב 3 פעמים אחרי הפרמוט לא מצא כלום, שניה אחרי שסגרתי את הקספרסקי הוא חזר. הוא מתקין לי את התוכנות הבאות: Spyware&Malware Protection Privacy Protector Error Cleaner World of Warcraft FREE trial שם לי על הרקע תמונה אדומה מוזרה שכתוב עליה YOUR PRIVACY IS IN DANGER DOWNLOAD PRIVACY PROTECTION SOFTWARE NOW הוא כל הזמן רוצה שאני אקנה AntiVirus 2008 הוא משתלט לי לגמריי על האינטרנט, מבטל לי את הTask Manger כל הזמן שולח אותי לאתר לקנות את התוכנה: http://virusremover2008.com/2009/5/?a=sst&vl=5993&vf=pp_25258030&ax=1&e1&ed=2&h=10 לא ללחוץ על הקישור. גם מחקתי כמה דבר…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי לא ידוע מה עשיתי לא טוב אבל יש לי MEGA CODEC PAC (חבילה מעולה, לא?!) ועדיין שאני נכנס לאתרים כמו זה http://www.gametrailers.com/player/39252.html אני גם לא שומע כלום בסרטון מצד אחד, וגם לפעמים לא רואה אותו בכלל (מקבל הודעת no video ) כמו כן, יש סרטונים שכן שומע מישהו? ממש מעצבן!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה שאני חוקר כבר הרבה מאוד זמן. בכניסה לאתרי צ'אט כמו נענע או תפוז יש בעיה של חסימה הLAUNCHER.OCX ע"י קספרסקי. כל ניסיון הכנסה שלו לTRUSTED LIST לא עוזר. הדבר היחידי שניתן לעשות בשביל להתקין את הACTIVEX הוא לסגור את האנטיוירוס. מישהו יודע אולי איך ניתן בכל זאת לשמר ולעבוד עם שניהם יחדיו?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ההתקנה עצמה מתנהלת כרגיל, רק בסוף ההתקנה (בשלב: "Registering program identifiers). הנה השגיאה המדויקת: Error 1402. Could not open key: unknown\mscomctl2.animation.2\CLSID. Verify that bla bla lba . . . אחרי אישור, ההתקנה עושה Rollback. כנראה שזה בעיה כלשהי בהרשאות של ה-Regisrty. ניסיתי פתרונות שונים שהציעו בגוגל שום דבר לא עזר. אולי למישהו יש איזה הברקה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הבראוזר אקספלורר 7 רושם שההרחבות לא זמינות דבר שגורם שלא ניתן לשמוע רדיו או לראות סרטים באתרים זה קרה לאחר התקנת מוזילה שנכנסתי לכלים - השורה של ההרחבות כבויה כלומר לא ניתן לחבות או להדליק את ההרחבות יש משהו שמבין כאן ? לבעלי מערכת ויסטה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי דרך tools->clear private data וגם דרך tools->options->privacy->clear now וגם דרך התוכנה cc cleaner. אני מדבר על ה drop-down menu שמראה כתובות אתרים שהוקלדו לאחרונה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי תיקיית שיתוף במסנג'ר פעם ראשונה מייד לאחר מכן הופייע לי מסך כחול עם ההודעה הנ"ל כשאני מדליק את המסנג'ר , לאחר בערך 5 דקות אני מקבל שוב את המסך הכחול חיפשתי בגוגל אך לא מצאתי משהו מדויק למה שקרה לי תודה מראש לכל העוזרים תמיר. יש לי ווינדווס XP SP3 אנטי וירוס של AVG
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי תגידו,מה ההבדל כשאני מגבה עם תוכנת GHOST ובתהליך compress image אני בוחר באפשרות אחרת מ HIGH?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. היום התחילה לי בעייה מוזרה. פתחתי את ה FF וכשניסיתי לגלוש לאתרים המשלבים פלאש הוא טוען שלא מותקן לי התוסף. ניסיתי לבצע התקנה דרך האשף של ה FF אך ללא הועיל. ניסיתי גם להוריד פיזית והתקנתי את הקובץ מהאתר של אדובי בקישור שלמטה, אך עדיין ה FF לא מזהה שמותקן פלאש. מה עושים? אני באמת לא רוצה לחזור ל IE אבל בלי פלאש לא תהיה לי ברירה. http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash [br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 12:06:45 הבעייה נפתרה - תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עם מודם 56k מישהו מכיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה התחיל בכך שנתתי את המחשב שלי לסאונדמן בשביל שיתקין לי דריבר לכרטיס קול חדש הייתי אמור לקנות אבל בסוף זה לא הסתדר לי ונשארתי עם הדריברים שהוא שם לי .. עכשיו אני מנסה להחזיר את את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (ESI Waveterminal 192M) והנה הבעיה כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שלי זה כל שניה עושה ריסט , ועוד פעם ועוד פעם נכנסתי להגדרות וביטלתי את האפשרות של הריסט בעת כשל מערכת ואז הגיעו המסכים הכחולים .. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת וגם זה לא עובד אין לי מושג מה אני אמור לעשות .. ועכשיו אין לי סאונד במחשב בכלל (ותבינו זה מחשב של אולפן =\ ) אם אפשר עזרה אז בבקשה אני מתחנן (ועוד מעט אני אעלה תמונה של המסך הכחול) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי מאז שGAMER. co .il (תמחקו רווחים) שינו עיצוב של האתר הוא כל הזמן מרסק לי את הFIREFOX 3.01 שלי יש למישהו פתרון ??
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא בכל המשחקים יש אפשרות לא להפעיל מסך מלא. יש אולי תוכנה שעושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי יש לי בעיות ב MSN הן בפאלגין שלו למירנדה והן בגרסא 8, אני פשוט לא מצליח להתחבר כבר כמאט 3-4 שעות. עוד מיהשוא נתקל בבעיה בזאתי? או זה רק אני? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-