עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by PrefaceAlumni,

שלום, מצורפת תמונה של איך נראה הסרט בניגון עם VLC. ניסיתי גם להתקין מקודדים של CCCP ולנגן עם תוכנות אחרות, וזה עדיין נראה ככה. יש לציין כי חלק מהסרטים עובדים טוב. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

התוצאה שאני מקבל מצורפת. Windows XP Pro. 32bit, FF3.0.5 יכול להיות שזה בגלל אחד התוספים? הרשימה: Generated: Fri Jan 30 2009 16:50:35 GMT+0200 (Jerusalem Standard Time) User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 Build ID: 2008120122 Enabled Extensions: [42] - Adblock Plus 1.0.1 - Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.5 - Add N Edit Cookies 0.2.1.3 - Add to Search Bar 1.7 - All-in-One Sidebar 0.7.8 - BBCodeXtra 0.2.5.6 - Better YouTube 0.4.3 - BugMeNot 2.1 - CoLT 2.4.3 - Context Search 0.4.3 - Cooliris 1.9.1 - FaviconizeTab 0.9.8.2 - FireFTP 1.0.3 - Fission 1.0.3 - Flagfox 3.3.7 - FoxyTunes 3.0.4.1 - Gmail Manag…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.

4. תודה מראש אני מסתבך עם האתרים באנגלית

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. קודם כל שלום אני חדש כאן.... עכשיו לבעיה, כאשר אני מתקין תוכנה חדשה במחשב, לאחר הפעלה חדשה של המחשב והפעלת התוכנית מופיעה לי הבעיה: " התמונה : או http://tinypic.com/r/11sfrbl/6 זה כאילו אחרי שאני מתקין משהו הווינדוס מוחק לי אותו ישירות. תודה לכל העוזרים וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני מפעיל את הפיירפוקס הוא מגיעה למינימום 163MB של זיכרון...ושאני משחק בחווה בפייסבוק הוא כבר ממש נתקע ומגיע ל512MB ול50% מעבד.... למה זה ככה?....

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בכניסה למסנג'ר. כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר אני מקבל בדרך כלל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. לפעמים שגיאה דומה עם מספר אחר. כשאני לוחץ על "פותר הבעיות" הוא מציין שהכל תקין חוץ מ"יציאות עיקריות". יש לי Win xp באנגלית מעודכן עם sp2 ו-sp3. ב-Firewall של מערכת ההפעלה ב-Exceptions התוכנית מוגדרת. בנוסף, אני עובד עם nod אנטי וירוס ו-Avg אנטי וירוס. ב-AVG המסנג'ר גם מוגדר. אשמח לפיתרון בהקדם האפשרי. אין לי מושג מה השתנה בזמן האחרון שכתוצאה מכך זה קרה. לפני כ-3 שבועות שדרגתי את התוכנה לגסרתה האחרונה, ולא אהבתי אותה. בשלב מסויים התחילו בעיות התחברות. לפני כשבוע ניסיתי לחזור לגרסא 8.1 שאהבתי יותר (שהיא כרגע זו שמותקנת לי במחשב) ובעיות הה…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
    • 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by shaniks,

שלום חברים. פירמטתי את המחשב. התקנתי WINAMP אבל... אני יכול לשמוע מוזיקה. שאני מפעיל קובץ של סרט, אני רק שומע SOUND, ולא רואה תמונה, המקום תמונה אני רואה גרפיקה כזו... מה הבעיה?? מישהו יכול לעזור לי??? בתודה מראש, שני.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by avive,

מדובר בקבצי ווידאו שהוקלטו מהאינטרנט והתוכנה שלהם נעלמה לי בזמן הפירמוט, מישהו יודע באיזה תוכנה אפשר לנגן אותם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SmurFin,

שלום, פיקסה זאת תוכנה להצגת תמונות חינמית ממש מעולה למי שלא מכיר אני ממליץ סורקת את כל המחשב למי שרוצה ומראה את זה ממש מאורגן.. רק בעיה קלה, היא הופכת את האותיות בעברית, איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by bhawk,

שלום לכולם אני מחפש אנטי וירוס טוב ולא כבד למחשב עם WinXP (המחיר לא חשוב) עבדתי תקופה ארוכה עם symantec אבל נראה לי שהוא קצת כבד יש לכם הצעות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BIR,

מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. שלום, אני צופה דרך מחשב הנייד שלי ,אך אני אשמח לדעת האם ניתן לצפות בטלוויזיה את אותם התכנים ? והאם ישנו מדריך כלשהו על כך ? תודה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. השתמשתי בתוסף שיש לשועל כדי להוריד סרטון מיוטיוב, אבל יש לי קובץ עכשיו על השולחן עבודה שנקרא "get video" ואני לא יכול לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו? ועוד שאלה, איך אני יכול לקודד אותו לפורמט אחר? בעזרת איזו תוכנה? ושאלה אחרונה חח, איך אני יכול לחתוך אותו? למשל לחתוך את ה10 שניות הראשונות וה10 שניות האחרונות שלו? תודה רבה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by gunrhah,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של בקר הרשת במחשב חדש מדגם hp pavilion dm4 1065dx ואני לא מצליח. הורדתי את כל הדרייברים באתר של HP וכלום. ניסיתי לזהות את הדגם המדויק על ידי sandra וגם זה לא הלך. יש למישהו רעיון? רק שיהיה ברור אין לי את הדיסקים שמקבלים עם המחשב.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by alexrta,

שלום לכולם. אני משתמש כבר הרבה זמן במירק ורציתי לדעת מזה הסקריפטים?? מה הם נותנים??? צריך אותם בכלל?? ויש איזה סקריפט טוב שצריך להוריד?? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  19. Started by qt1h00,

שלום לכולם , יש לי בעיה ב ICQ PHONE , אני לא מצליח להתחבר לאף משתמש שיש לו את זה. אם הוא מתקשר אז אני מקבל X ליד הסימן של המצב של הטלפון או שזה סתם לא מתחבר. ניסיתי כבר הכל, החלפתי למיקרופון שבוודאות עובד, עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול, דיברתיעם חברת האינטרנט שאין לי FIREWALL התקנתי מחדש את וינדוס !!!!!!!! (ממש במקרה אז זה יצא טוב). שום דבר לא עוזר?!! זה פשוט לא מתחבר !!!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני נואש!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  20. עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Freaky Styley,

היום נכנסתי לאיי סי קיו, הוא התחבר נורמלי, עד שהופיעה ההודעה הזו: אחרי שלחצתי אישור, או X, זה יצא מהאיי סי קיו. אבל עדיין נשאר המקום הזה בצד של האיי סי קיו שתופס מקום מהחלון..... אתם רואים? כאילו יש שם איי סי שקוף... ניסיתי כבר להתקין את התוכנה מחדש, וזה לא עזר. ונכנסתי ל"תהליכים" בטאסק מאנג'ר, ואין שם שום ICQ. מה לעשות? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  22. רצוי שתהיה כזאת שניתן לראות את הטמפרטורה באופן קבוע על הדסקטופ

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  23. הו, מחפש מדריך (תוכנה כבר יש, DVD Lab Pro אבל אשמח לקבל הצעות אחרות) שמסביר בשלבים איך להוסיף תרגום לסרט DVD. אנגלית/עברית יתקבלו בברכה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. Started by Chamuelm,

כשאני משחק במשחקים כבדים (GTA San Andreas) המחשב עושה ריסטארט מעצמו. בפעם שעברה שהייתה לי את הבעיה היה צריך לנקות את המחשב. יכול להיות שזו הבעיה? צריך לקנות עוד מאוורר?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.