עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GLP,

שלום, בשעה טובה קניתי דיסק קשיח חיצוני ואני מחפש תוכנה טובה לגבות את המידע שהצטבר אצלי על המחשב. יש תוכנה שעושה גיבוי אוטומטי למערכת כל כמה זמן? ואני מעוניין שתהיה לי אפשרות לגבות את כל כונן C, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, כך שיהיה ניתן לשחזר את כל המערכת בעזרת פעולה פשוטה מבלי שאצטרך כל פעם להתקין הכל מחדש. תודה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by warezon,

יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וברצוני להפעיל עליה virtual pc. ממה שנתקלתי באינטרנט יש את הxpmode שמאפשר מערכת אקס פי ןירטואלית. רציתי לדעת איך אני מתקין שאר מערכות הפעלה כמו סרבר לדוגמא...??? ממה שהספקתי לראות אין פה תוכנה בפני עצמה של וירטואל פיסי כמו שהיה לי עד עכשיו בויסטה אלא זה משו מובנה עם ה"אקספי מוד",בנוסף ברגע שניסיתי להוריד בנפרד Vpc ממיקרוסופט הייתה בעיה של תאימות.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  3. שמעו אנשים הורדתי את הגירסה החדשה עם התיקון וההורדות פשוט לא זזות לי ניסיתי גירסה אחרת אותו הדבר רציתי להפעיל AZURES עושה לי בעיה של JAVA איך מסדרים את הבעיה של JAVA ועם מישו מכיר EMULE טוב או תוכנה אחרת טובה שיתן המלצות תודה אנשים עם מישו עוזר לי הוא גדול

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by gameri,

האם יש דבר כזה תוכנת עריכה שבה אני מצלם סרט (מפעיל מצלמה ) והמחשב במקום להציג אותי הוא מציג בן אדם אחר (אמיתי או מצוייר ) וככה אני עושה תנועות למצלמה והאנימציה זזה כמובן שגם ניתן להוסיף חפצים דוגמה אני יכול לקחת מקל ובמסך יוצג חרב לדוגמה ואז יש לי יכולת לייצר סרט שלם או אפילו משחק מחשב שכל האנימציות זה שחקן יחיד זה אני שואל כמובן אם זה משהו שקיים למישתמש הביתי ולא רק באולפן קולנוע אני שואל לידע כללי

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by nir007,

אז ככה אני מחפש דרך לשלוח פקס דרך המחשב.. ושהמדריך עובד מאה אחוז.. תודה לעוזרים.. אם זה לא מתאים לפה אז בבקשה.. תעבירו את זה למקום המתאים..

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תקשיבו נגיד אני מוריד משהו כבד (400-800 מגה) המהירות מתחילה ליקפוץ. ל 140 (למרות שיש לי ADSL 0.5) והמגה ביית עולה ב 20 מגה (אני לא מיתמגד לזה) אבל אחרי שזה יורד (5-10 שניות) המהירות יורדת ל 0.10 וחוזרת ל 4 וככה ממשיכה איך אני עוצר את זה???

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לשים על מספר תיקיות במחשב שלי סיסמא...(משתמש בווינדוס xp). האם זה אפשרי דרך הווינדוס ואיך, או שיש תוכנה מסויימת שעושה זאת. תודה.

8. שלום אתמול רכשתי כרטיסי רכבת מאתר אירופאי לצערי טעיתי בכתובת אימייל רשמתי כתובת לא שלי ובנוסף האקספולרר התרענן בדיוק כשקיבלתי את המספר הזמנה ואת הסיכום של ההזמנה מה שייצא שבסופו של דבר גם זה לא נשלח אליי באימייל וגם אני לא יכול לראות את זה בהיסטוריה מפני שהדף היה מאובטח ניסיתי לשלוח מייל למייל שהזנתי אך ללא הועיל. מבחינת החברה אין עם מי לדבר ונתקעתי במצב שאני כנראה אאבד את הכסף. השאלה שלי היא אם יש אפשרות לשחזר דפים מאובטחים כדי שאוכל לראות את המספר הזמנה? חברים אני חייב עזרה דחוף זה עלה לי לא מעט ואני חסר אונים בתודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  9. מה עושים במצב כזה?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  11. לאחר שאני מעלה את מהירות הבאס ב-7MHZ ברצוני לבצע בדיקה קטנה שאמרו לי שניתן לבצע ע"י 3DMARK, איך קוראים לבדיקה המהירה הזאת בתוכנה הנ"ל? ולאחר שאני מעלה קרוב ל-20MHZ בבאס, אני רוצה להפעיל בדיקה ארוכה בלילה, שאמרו לי שבעזרת PRIME 95 ניתן לבצע אותה, איך מריצים בדיקה שכזאת? האם אפשר להריץ בדיקות דומות בתוכנה sandra? אם כן איך הם נקראות (כל אחת מהן) בתוכנה SANDRA? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by Tapeworm,

בהצגה המוקדמת הראשונה באתר- http://www.winsupersite.com/reviews/ie7_preview_1.asp ניתן למצוא פרטים חדשים אודות הדפדפן המיקרוסופטי שהוכרז לאחרונה. עם מאפיינים חדשים כאלה ודגש רב על אבטחה, השועל יצטרך להשיב אש במהרה.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by xpepx,

ישנם תוכנות שדורשות שיהיה מותקן java במחשב. אני מכיר רק את הגרסא של sun. ב-xp היה מעין "חבילה" כזו קלילה שנתנה תמיכה. האם קיימת אפשרות אחרת ל-win7 מלבד sun? תודה.

14. נכנסתי למחשב ... הפעלתי את האיסיקיו... וקיבלתי הודעה עם קישור לאתר http://security1.ch.vu ושמה אומרים לי שהמחשב שלי בחקירה .. וחשבתי שזה שטויות ופתאום אני רואה בחלון קטן באתר את כל תוכן הדיסק קשיח שלי ... ואז זה מוביל אותי לאתר שאומר לי כדי להפסיק להיות בחקירה תקנה את המוצר הבאה ...... מההההההההההההה קורההההההההההההה פההההההההההה???????? וביקשתי מחבר להיכנס לאתר ואצלו זה לא עולה ? יש קשר????? תודה.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by urich,

אני משתמש בקליינט µTorrent 1.6 שפעל עד לפני שבוע מעולה. פתאום (אני חושד בwindows update) אני מקבל הודעת שגיאה בהתחברות לטראקרים -http error 503 (כל הטראקרים גם כאלו שעבדו כמו שצריך) התוכנה עוד מורידה מפירים ידועים אבל לא מתחברת כראוי לטראקרים. אני ביטלתי את הווינדוס פיירוול שפעל אחרי הווינדוס אפדייט משום מה ואני משתמש בראוטר שהפורטים המוגדרים בתוכנה פתוחים(48501- אם זה משנה למישהו) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון? בתודה מראש urich

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by nim901,

אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  17. מישהו יכול להסביר לי כיצד משתמשים בתוכנת התרגום סרטיםSubSync שבעזרתה ניתן ליצור כתוביות לסרטים... בתודה מראש... ???

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Alfies,

אני עורך סרט וידאו, העברתי את הוידאו ממצלמה אנלוגית דרך כרטיס טלויזיה pinnacle pctv stereo , בפורמט MPEG-2 (איכות DVD). הקטע שהעברתי 45 דקות לקח לי 2 ג'יגהביט, שאלה ראשונה: איך אני יכול לדחוס את זה לפורמט אחר, כך שהגודל שלו לא יהיה יותר מ700 מגה? שאלה מניה: אני עורך את השרט בתוכנה PINACCLE STUDIO10 והיא מאוד מאוד כבדה, עושה גם עמון בעיות, נישיתי STUDIO8 לא מקבל את הפורמט MPEG2, עושה אמון בעיות, אבל התוכנה מאוד מתאימה לי, איך אני מסתדר איתה? ואיך אני יכוך להפעיל את כל האופציות בתוכנה? תודה!

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  19. התקנתי קודקים החבילה של KLITE וזה עדיין שחור לבן גם עם תוכנות אחרות זה שחור לבן שאני מנסה לנגן קובץ WMV

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by e.s,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת?? תנו לי לינק או איזה אתר שאני יוריד ממנו אם אתם יכולים.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  21. לבעלי לוחות ASUS, איזו תוכנה יותר מדוייקת, ה- ASUS PC Probe או ה-MBM ?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  22. אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום זה. יש לי בתקופה האחרונה בעייה בשינוי הזום של התמונה בצייר של Windows 7, תוך שימוש במקש Ctrl + גלגל העכבר: כאשר אני מסובב לאט את גלגל העכבר, המרחק לתמונה לא משתנה בכלל, ורק אם אני מסובב מאוד מהר את גלגל העכבר הוא משתנה, וכתוצאה מכך אני לא יכול לדייק ולעשות שהתמונה תכסה את רוב המסך. העכבר שלי הוא Microsoft Comfort Mouse 4500. בעבר הבעייה הזאת לא קרתה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקורות לבעייה. איך פותרים את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. יש לי כמה חשבונות מייל ואני רוצה שלכל אחד מהם יהיו inbox ו outbox והכל נפרד.. ב outlook ו outlook express אפשר לנהל מספר חשבונות אבל כל הההודעות נכנסות לאותו ה inbox. אם יש למישהו המלצות על תוכנות עם אופציות ניהול מתקדמות כמו שציינתי אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  24. שלום רב, יש לי סרטון של 10 דקות, אני מעוניין לחתוך את הסרטון באמצע פעמיים, כדי לקבל קובץ של 5 דקות. איך חותכים סרטון בתוכנה הנ"ל ואח"כ שומרים אותו? או לחלופין, מחפש המלצה לתוכנת עריכת וידאו טובה ששומרת את הקבצים אח"כ ב- HD. הבעיה עם מובי מארקר שהיא לא שומרת את הקבצים ברזולוציה המקורית אלא פחות מזה, ולא באיכות HD. אני עובד על חלונות XP. תודה מראש, גיא. מצ"ב צילום מסך.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by nirkatan2,

שלום לכולם! מדוע אני צריך לחדש את הרשיון שלי לאנטיוירוס nod32 לאחר שנה? מה יקרה אם אני לא אחדש רשיון זה? מדוע זה בתשלום נוסף מלא??!! תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים