עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hag911,

אחותי קנתה לי לא מזמן קספרסקי 6 מארצות הברית, התקנתי אותו, הכול טוב ויפה... ואז התגלתה לי בעיה, אחרי שעה שאני גולש באינטרנט או סתם המחשב דולק, נכבה לי האינטרנט,ניסתי לשחק בהגדרות ולא הצלחתי בAVG הקודם שלי זה לא היה ככה... יש למישהו פיתרון?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  2. Started by sha1823,

אני מריץ וינדוס ויסטה 64 ביט הכל מעודכן כשאני מנסה להתקין adobe flash player מהאתר שלהם הוא כותב לי Sorry, your platform is not supported מה קשור? תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  3. יש לי כמה קליפים שלוקחים לי כל אחד 400 מגה ואני זקוק בעיקרון רק ל 10 דקות האחרונות מכל קליפ איך אני יכול לקחת רק את ה 10 דקות האחרונות מקליפ של שעה וחצי ? אילו קבצי RM \ רשצ של התוכנה REAL MEDIA

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by Tal14,

יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by pssheba,

שלום יצרתי קבצי word הכוללים תוכן ענינים (חלוקה לרמות), אינדקס ואובייקטים גרפיים מרובים שייבאתי מהצייר ( mspaint). הקבצים הפכו ענקיים וקשה להעלות ולבצע להם גיבוי. שאלתי: האם עבודה עם acrobat (pdf) עדיפה ? אינני יודע ליצור קבצי אקרובט ולא להמיר מוורד. מישהו מכיר מדריך או כתובת בה אוכל להעזר ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש ג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי אולי זה לא רק בWindows Media Player, אני לא יודע אבל בכל מקרה, מישהו יודע למה זה קורה? אני מנסה לעשות צילום מסך לקטע בסרט Wanted שווסלי שובר על חבר שלו את המקלדת וכתוב FUCK YOU עם המקשים של המקלדת (ושן אחת שמתפקדת בתור U, כי במקלדת אין פעמיים U^^)

8. יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by orninyo,

האם יש דרך אלגנטית לעשות מלבנים עם פינות מעוגלות בפלאש?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by Shadowman,

אפשר לחלק דיסק קשיח (כמו שאפשר לעשות בד"כ כשמפרמטים) דרך הווינדוס בלי לפרמט?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. שמעו אני משתמש באוונט ברוסר(avant browser) ואני רשום למספר פורמים שונים.. עכשיו פעם היתי מכניס שם משתמש וסיסמא פעם אחת וכל פעם שהיתי ניכנס לפורום זה היה נכנס ישר בלי להכניס שם משתמש וסיסמא(ככה בכל הפורמים גם פה) ובזמן האחרון זה כבר לא עושה לי את זה..ואני צריך להכניס כל פעם מחדש שם משתמש וסיסמא.. למה זה?ואיך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by lilian,

לאחר הפרמוט והתקנת דרייברים מהדיסק של המחשב נייד, אני לא מצליחה לקלוט את הנתב האלחוטי שפעם התחברתי אליו בקלות. חשבתי לעדכן דרייבר. זה המחשב שלי: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=208&catId=

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחרי כבר 3 תארדים של חיפוש תוכנות טובות להקלטה בעזרת הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE אני מקווה למצוא סוף סוף תוכנה שתעבוד. ניסיתי את אלה windvd3 intervideo hometheater הכי חדש. sagetv GBPVR chris tv ועוד כמה... באף אחת מהתוכנות אני לא מצליח להקליט טוב. ובנתיים רק בתוכנה INTERVIDEO.... אני רואה ממש טוב וגם בלי דילאי גדול כזה כמו בCHRISTV וSAGETV. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה מראש אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני מחפש שתיהיה אפשרות של לקבוע זמן הקלטה. נגיד בין השעות 21:00 ל23:00... תודע

14. Started by iyehuda,

החלטתי להפוך סרט מ DVD לVCD כי הDVD (לא במחשב ) יודע לקרוא VCD השתמשתי בתוכנות הבאות : DVD DRCRYPTER DVD2AVI?176 TMPGenc אוקי אז סיימתי את כל השלביים קיבלתי קובץ בגודל 1.5G אותו חילקתי לשלושה דיסקים הקובץ הוא ללא סיומת (TYPE) לכן אני חייב קודם כל לפתוח את הWINDOWS MEDIA PLAYER ורק לאחר מכן לבחור את הקובץ או פשוט לשייך את הקובץ מראש השאלה שלי מדוע אני לא מצליח לראות את הקובץ ב DVD ( לא במחשב ) ברגע שאני מכניס את התקליטור ל DVD (לא במחשב ) הוא מחפש שירי MP3 אנא עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by |אלירן|,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מי דגם toshiba statellite l40-14g עכשיו קיבלתי אותו אם WINDOWS VISTA HOME....ואני רוצה להתקין עליו XP בניסיון שלי להתקנה הוא טוען שהוא לא מזהה כוננים קשיחים הבנתי שאני צריך DRIVER של SATA חיפשתי ברשת ללא הצלחה ולא מצאתי תדריברים לדגם הזה של המחשב נייד כדי שאני יוכל להצליח להתקין עליו WINDOWS XP מישהו יכול לעזור לי למצו? ושאלה נוסםת..במקרה וכן תמצאו לי יהייה בעיה למצוא דריברים למחשב הזה ל WINDOWS XP? או שלא אמורה להיות בעיה תדוה רבה לכול העוזרים

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by kobibo,

הורדתי את הגירסה האחרונה של הדפדפן וישנם כמה שאלות שרציתי לדעת: 1. לעיתיים כאשר רושמים כתובת אינטרנט חדשה במקום שהאתר החדש יפתח בחלון נפרד כמו שצריך להפתח הוא פשוט עולה על הדף הפעיל הקיים רציתי האם ניתן לפתור זאת ? 2. שמתי לב שה popup שלו לא הכי רציני וישנם אתרים שמקפיצים דיי הרבה חלונות האם ניתן להקשיח את ה popup שלו? 3. האם ניתן להעלים תמונות לא רצויות (פורנו )שישנם מדיי פעם באתרים מסוימים שלא יופיעו ( אני יודע שבגירסה היותר ישנה של MYIE2 0.97 היה את זה ) ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by dddd01,

אולי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה זה קובץ בעל סיומת rmvb מה עושים איתו ?! ==אם זה לא המקום לשאול סליחה אני חדש פה=== בבקשה תפנו אותי למקום המתאים אם זה לא המקום....

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום! לפני כמה דקות הורדתי מהאינטרנת קובץ RAR שאמור להיות INTERNET CYCLONE 1.96. כשסקרתי עם הקספרסקי, הוא רשם שהקובץ נקי. עשיתי UNZIP לRAR, נכנסתי לתיקיה, לחצתי פעמיים על הקובץ... ולא קרה כלום. כלומר קרה משהו, אבל המחשב לא הראה כלום. בדיוק בצורה שתוכנות זדוניות פועלות. אני בסרטים, לא יודע מה לעשות. האם מישהו כאן בעל ידע קצת יותר נרחב ,יכול לנתח את הקובץ הזה ולהגיד לי מה יש בו? תודה רבה, רבה! הלינק לקובץ: http://www.easy-share.com/c/1702398186 (למנהלים, הכל חוקי, גם במקרה שזה קובץ לגיטימי, התוכנה היא SHAREWARE)

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by ran1809,

אז ככה אני משתמש בגוגל כרום וניסיתי להתקין את הגרסה החדשה והיא ייצרה לי בעיה מסויימת ועכשיו הלשוניות עלות לי על סימני ה X והמזעור וכל זה .. בקיצור אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש עכשיו אני רוצה להעתיק את כל המועדפים שלי אך אני לא מוצא את התקייה שבה מאוחסנים המועדפים, היכן אני יכול למצוא את המועדפים של גוגל כרום ולשמור אותם ? תודה רן

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  20. וכמה שיותר פשוטה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by nbav,

שלום לכולם אני מתכוון לפרמט את המחשב מצאתי את הדיסקים של הכרטיס מסך והלוח אם מדובר במחשב מאוד ישן ולא הצלחתי למצוא את הדיסק של הכרטיס קול יכול להיות שאולי אין דיסק, אני לא זוכר מכיוון שלא עשיתי פירמוט המון זמן אשמח לעזרתם כדי לאתר אם אני אמור להתקין איזה דרייבר או משהו ואם כן, איך להשיג אותו אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ואני משער שאתם צריכים את הדגם שלו כאן אני אצטרך שתכוונו אותי, איך אני מאתר איזה כרטיס יש לי בנוסף, אני מעוניין לשמור את המיילים שהגיעו אלי ונשלחו על ידי ואת האנשי קשר וכדומה מדובר באאוט לוק אקספרס 6 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה את זה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by iyehuda,

הוא כותב לי שהשרתים לא מוחברים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by gal atedgi,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by talisman,

האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  25. שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו - הכל דיגיטלי כמובן... (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי ש…

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.