עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dbx22,

יש לי בעיה, יש סרטים שאני רואה דרך התוכנה mv2player שלא שומעים בהם את פס הקול של הדיבור והקולות, את המוזיקה והאפקטים שומעים אבל את הדיבורים לא. ובמדיה פלייר שומעים. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי (למעשה לחבר...) אחרי שמרנדרים את הסרט הוא יוצא "קופץ" - כומר לא זז חלק (כלומר FPS נמוך מאוד). מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב עם כונן אחד שחילקתי אותו בביוס ל2 כוננים C 40 גיגה בערך D 10 גיגה בערך עד לא מזמן מערכת הפעלה XP הייתה על כונן C . עכשיו התקנתי מערכת הפעלה XP על כונן D. שאני מעלה את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הXP . אני בוחר את המערכת הפעלה XP החדשה (של כונן D) . ואני מנסה לפרמט את כונן C ויש לי בעיה .ניסיתי כמה פעמים וזה לא מצליח . http://img228.imageshack.us/i/55625353.png/ מה עליי לעשות כדי לפרמט את כונן C שאני לא צריך אותו ויהיה לי מערכת הפעלה אחת ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by אישי555,

אתם מכירים את האתרים שברגע שלוחצים על מקום כלשהו במסך קופץ חלון עם פרסומת? אז הבעיה שלי היא שיש אתר מסויים שתמיד החלון הקופץ שלו מכסה את סרגל המשימות. אני לא יודע איך זה קורה אבל זה ממש מעצבן. מילא אם היה נפתח בטאב חדש או שהחלון היה נפתח בגודל נורמלי... הם בעצם משיגים את מבוקשם-כדי לסגור את החלון אני חייב להסתכל עליו ולסגור אותו. זה קורה לי רק בכרום. יש לזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Raz20,

כל פעם שאני פותח את הרקספלורר נפתחות לי פרסומות , איך אני יכול להעיף את זה שלא יפתחו לי פרסומות , בעדיפות בלי התקנה של תוכנה להפסקת הפרסומות , אולי צריך לעשות איזה סריקה כלשהי כדי להעיף את זה , אלא אם כן אין ברירה...

6. Started by nfch11,

שלום! בכל פעם שאני מפעיל כל קובץ אופיס 2003. קופצת לי הערת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לבצע כיוון שקיימת תיבת דו-שיח פתוחה. לחץ על אישור ולאחר מכן סגור את תיבות דו-שיח פתוחות כדי להמשיך ". הערה הזאת קופצת כבר המון זמן ומאטה את זמן הפעולה של אופיס בעת ההפעלה . אני רוצה לציין שכבר קיבלתי תגובה שהיא (" אני מניח שאתה רגיל לפתוח קבצי 'אופיס' בהקלקה כפולה עליהם ולא דרך 'קובץ' > 'פתיחה...' בכל מקרה - נסה כך: 1. סגור את תוכנת "WORD". 2. חפש, במחשבך, תיקייה [אולי יש יותר מאחת] בשם STARTUP ושנה את סיומות כל הקבצים, שבה, ל-OLD. 3. אתחל את המחשב ובדוק... תודה ".... .) בהמשך למה שכתבו לי אני עונה ש :"אצלי בתקייות בשם STARTUP ."לא נמצא אף קובץ. אני מצרף צילום מסך של הערה תודה .... מ…

7. שלום לכולם! ניסיתי להגדיל את התמונות שמופיעות במאמרים כמו למשל את התמונה של מכשיר הארקייד שהופיעה שם ועוד כמה תמונות של מכשירים בביקורת אבל לא הצלחתי. כאשר אני מקליק על התמונה היא נפתחת לחצי שניה ונסגרת מיד חזרה לגודל הרגיל! אני משתמש בדפדפן האוונט בגרסה האחרונה שלו ואני חושב שמשהו בדפדפן גורם את זה,,סגרתי אותו יצאתי מהאתר ונכנסתי שוב עם האקספלורר 6 והצלחתי להגדיל את התמונות בקלות,הקלקה פשוטה רגילה והן נפתחו,,זה גרם לי להבין שהבעיה כנראה בדפדפן האוונט אבל זה מאוד מוזר כי זה לא קרה לי עם שום תמונה אחרת בשום אתר,,מאוד מוזר כי אם היתה בעיה רצינית בחוסר תמיכה של הדפדפן אז הוא היה עושה לי צרות עם הרבה תמונות אחרות,,למה זה קורה רק כאן ואיך אני יכול לפתור את זה ולהשאר עם האוונט…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by IG,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי קטע מוזר עם הטאבים: כשאני פותח טאב חדש מתוך החלון הנוכחי (לדוגמא כתבה בYNET כשאני בעמוד הראשי), הטאב החדש נפתח צמוד לטאב שאני צופה בו. לא שיניתי שום הגדרה ווידאתי שהאופציה של פתיחת טאב צמוד לנוכחי לא מסומנת בהגדרות של FF וגם לא בTMP. יש מצב שהדבקתי אותו בשפעת או משהו כזה? איזה עוד אפשרויות יש כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. הורדתי תוכן כלשהו שבא מחולק להרבה קבצי RAR כמו בתמונה, איך אני הופך אותם לקובץ התקנה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. שאני נכנס כדיי להתקין אותם אז הוא פותח לי אותם עם הכתבן (notepad) . איך אני משנה את זה בחזרה לברירית מחדל?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. Started by gabig12,

שלום ;D הורדתי לאחרונה 5 אלבומים של שירים והבעיה שאני לא יכול לפתוח את הקבצים כי הקבצים הם בסוג ape cue log ניסיתי כבר לפתוח את הקבצים בוינראר 3.30 בוינזיפ 7.0 וwiniso 5.3 המלא ולא הצליח לפתוח את הקבצים האלו מה אני עושה איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלו אולי יש עוד תוכנה של פתיחה וקיווץ? :'(

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי את התוכנה FOLDER LOCK על המחשב, כדי לשמור מספר מסמכים חשובים מאוד (ביניהם קובץ עם הסיסמאות שלי). מההתקנה לעולם לא נתקלתי בבעיה בפתיחת הקבצים בעזרת התוכנה - אולם היום, מסיבה שאינה ברורה לי, לא הצלחתי להיכנס לאף קובץ ששמור בתיקייה הנעולה. הבעיה היא שכל הקבצים מופיעים, כשהשם שלהם מתהפך ואליו מתווספת המחרוזת הבאה "s~#vlf.". בנוסף לכך, לא ניתן לפתוח את הקבצים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש, בן

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. הוקבץ הוא קובץ avi בנפח של 700 מ"ב. בשם אין שום דבר שיכול לרמז על מקודד מסוים שהוא דורש...חוץ מהאותיות [bT]... יש לי את המקודדים שנמצאים בחבילה של Gordian Knot...ואין לי בעיה עם קבצים אחרים. הקובץ לא נפתח גם עם Mv2player ועם Divx

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by booster,

שלום לכולם. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם וורד 2003 . כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בדאבל קליק נפתח מסך הוורד אך ללא המסמך. רק כאשר אני לוחץ על קובץ>פתיחה, הקובץ נפתח. ביצעתי תיקון לכל האופיס דרך כלים..... לא עזר. סרקתי וירוסים וכל מיני מזיקים...המחשב נקי. אשמח לשמוע הצעות.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by itelweb,

טוב, אז כמו שציינתי בכותרת הגיע לידי קובץ CBR ואין לי מושג עם איזה תוכנה לפתוח אותו.. חיפשתי כמה תוכנות באינטרנט אבל מצאתי רק אחת והיא עובדת על לינוקס... אז אם מישהו מכם יודע במקרה על איזה תוכנה אחרת אני ישמח לשמוע עליה...

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by naoriko,

שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  17. Started by matan13,

שלום לכולם, יש לי שני צורבים - אחד CD-R והשני DVD. הצורב CD-R צורב רגיל, הכל בסדר איתו, זאת בכדי לשלול בעיה בתוכנה. עם הצורב DVD מה שאני לא מנסה אני נתקל בבעיות. עם כל דיסק ובכל דרך רק בצריבה, חשוב לציין. עם קריאה של דיסקים ופתיחה שלהם הכל בסדר, עובד חלק, אין תלונות, אבל כשאני מכין את הדיסק ובא לצרוב אני תמיד נתקל בדבר הבא: לדעתי בעיה בצורב עצמו. כי כבר בדקתי את צד התוכנה והכל בסדר, החלפתי כמה גרסאות, בכולם אני מקבל את ההודעה הזו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by godis,

אני צריך דרייבר לצורב LG H22 אני מכניס דיסקים שצרבו עליהם לכונן והמחשב מזהה אותם.. אבל כשאני מכניס דיסקים ריקים של verbartim או sky לדוגמא אז המחשב לא מזהה אותם..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ignorance,

טוב לא מזמן רכשתי צורב DVD חדש ורק עכשיו מצאתי הזדמנות לנצל אותו בצריבת מספר קבצי AVI אל דיסק DVD. אם כך הפעלתי את תוכנת הצריבה של LG שהגיעה עם הצורב הDVD שלי)power producer 2 gold) ואז באפשרות "produce a movie disc" ,אז באפשרות DVD ואז מגיע השלב בו עליי לבחור את הפריטים לצריבה אך כאשר אני בוחר בפריטים-פריטים בפורמט AVI שגודלו הממוצע של כל אחד מהם הוא בערך 200 מגה-בייטס הוא רושם לי "faild to add file X" זאת למרות שבחלון בחירת הקבצים הוא בפירוש מציין את הפורמט AVI כפורמט שנתמך על ידו. אם כך מהי הבעיה והאם מי מכם מכיר איזה פתרון? : בכל אופן גם אם אינכם יודעים את התשובה לבעייתי אשמח אם תספקו לי לינקים להורדת תוכנות צריבה ל חינמיות שמסתובבות ברשת,אבל כעיקרון אני מעדיף לפת…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  20. זו תקלה שנמשכת דיי הרבה זמן כך שאין לי מושג אם משהו שהתקנתי לאחרונה גרם לזה אבל בכל זאת, ברוב הסרטונים שאני מנסה לנגן ב-YouTube אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:"we're sorry, this video is no longer available" הבעיה נפתרת אם אני מחליף לאקספלורר אבל אני שונא לעבוד איתו ובלי קשר זה לא פותר את הבעיה. יש למישהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by a-gold,

כל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון בטינטרנט ולא משנה באיזה אתר אני רואה את הוידאו במטושטש בצבעים של ירוק וסגול וכחול אם את ם יודעים למה אני מתכוון. איך אני מסתר את זה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי סרט שמקודד ב-XVID, כשאני מפעיל אותו דרך WMP או Media Player Classic הוא לא רץ, אבל ה-H.D מתחיל לטחון. והוא טוחן עד שאני סוגר את ה-explorer.exe ומפעיל אותו מחדש. כשאני מריץ את הסרט דרך VLC הכול עובד. ניסיתי לקודד את הסרט מחדש עם Virtual Dub, גם ב-XVID וגם ב-DIVX מיליון פעם- לא עוזר. מה שכן מוזר זה שאם אני מקודד מחדש רק חלק מהסרט, החלק הזה כן רץ ב-WMP. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  23. זה קורה במחשב ישן היתה התקופה שזה עבד כמו שצריך אבל פרמטתי ופתאום זה התחיל לעשות דיליי רצני והתמונה לא זזה כמעט בכלל.. יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by newyork3,

שלום אני צורב דיסקים של שירים (AUDIO CD) בנרו 7 שאני גורר שירים לנרו לפני הצריבה הוא מעתיק לי חלק ללא בעיה וחלק מהשירים הוא רושם לי שגיאה ולא מוסיף אותם. (דוגמא ל2 שירים שהוא לא מעתיק) One or more files could not be added to a compilation. It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\סאבלימינל - אינטרנשיונל.mp3 It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\רגב הוד - יותר מדי שנים.mp3 למישהו יש מושג מה הבעיה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Idan-h,

כשאני מנסה להעביר קובץ לרשימת השמעה, הוא כותב לי: It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. ניסיתי לעשות Repair וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.