תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי קבצים במחשב שהם מעל 5 GB (משחקים, תוכנות וכו'). אני רוצה לדעת האם אני יכול לחלק אותם ל 2 קבצים קטנים יותר כדי שיכנסו לדיסק DVD רגיל אחד. כרגע אין לי בהישג יד DVD 9 או מקום לקנות ואני צריך דיי דחוף את הנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לתוכנת עריכת וידאו שתוכל לעשות אפקטים כמו זום על אובייקטים, טשטוש אובייקטים וכו... שתהיה קלה להפעלה. חינמית או בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה!ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה! אז אם אפשר תעזרו לי ותיתנו גם קצת הסבר איך וכל זה
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום,יש לי את התוכנה הזאת PC Probe II שבודקת מהירות מאוור,טמפרטורות וכו' רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת כי יש לי תחושה שהיא טועה תודה יום טוב
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לדוגמא גם עם IE TAB הסרטון נעצר ב 00:02 , ורק עם האקספלורר אני מצליח לנגן את הסרטון . זה קורה לי המון פעמים , גם לכם זה קורה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אם אני עושה REFRESH הוא עדיין לא נותן לי את הדף העדכני. איך אני פותר את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
שלום, הורדתי את הקובץ הבא: http://www.transtitles.co.il/joinus.pdf שהוא טופס בPDF. באתר החברה נאמר למלא את הטופס, לשמור ולשלוח להם בחזרה במייל. הבעיה היא שacrobat reader אומר לי שלא ניתן לשמור את הטופס עם הפרטים, רק להדפיסו. יש פתרון לבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש שהתקנתי ווינדוס והכל היה מעולה, אך החלטתי שאני רוצה את המחיצה של המערכת שתהיה יותר גדולה, אז מחקתי את הכוננים הלוגים (שהיו עדיין ריקים) בעזרת הניהול דיסקים של הווינדוס ואח"כ התקנתי Partition Magic והגדלתי את כונן C על חשבון חלק מהמחיצה השניה (בלי לבטל אותה קודם, אלא רק מחקתי את הכוננים הלוגים) ואז פתאום ראיתי שחסר במחיצה השניה בסביבות 28 ג'יגה. וגם אחרי שביטלתי את המחיצה אני עדיין רואה שבשטח הפנוי חסר לי ה-28 ג'יגה האלה. איפה אני יכול למצוא אותם בחזרה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש winpeאו משהו דומה על דיסק עם boot כאשר הוינדוס לא עולה אני מחפש משהו פשוט שצריך להוריד לצרוב אותו כ-image לשנות בביוס והדיסק עולה הורדתי כמה ותמיד כשאני בוחר וינדוס מהרשימה הוא נותן לי הודעת שגיאה מחפש משהו תקין הפעם כי אני צריך את זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המחשב בדרך כלל סגור שאני יושן...יש תוכנת שעון מעורר שמדליקה אותו אוטומתית בשעה שאני קובע ומדליקה מוזיקה בווליום גבוהה או משו? אם יש תוכנות שלא עונות על כל הדרישות בכל זאת אשמח לראותן
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ברשימת אנשי הקשר שלי רואים תתמונה ליד השם....ועד לא מזמן היו כל התמונות.... עכשיו יש רק חלק.... איך אני מסדר את זה שיופיעו לכולם התמונות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, יש לי 8800GT, ועד עכשיו השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER כדי לשלוט על המאוורר שלו. העניין הוא שאני מחפש תוכנה חלופית שתתן לי את האופצייה של השליטה במאוורר, בגלל שגיליתי שהRIVA גורמת למספר בעיות בכמה משחקים... יש תוכנה כזו קלילה או איזה תוסף ללוח הבקרה של NVIDIA שיהיה אפשר לשלוט על מהירות המאוורר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמוחקת זכרונות של תוכנה אחרת שנמחקה? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרטון וידיאו שאני רוצה לערוך, אני רוצה להוסיף לו שני דברים: 1. לעקוב אחרי משהו עם עיגול (כמו שעושים בחדשות שעוקבים אחרי פרצוף עם עיגול אדום, ולכל מקום שהראש זז גם העיגול זז) 2. להוסיף בלון טקסט יש לי את adobe premiere, אבל אני לא ידוע אם זה אפשרי שם... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://getsatisfaction.com/feedly/topics/security_hole_via_chrome_xss http://www.readwriteweb.com/archives/security_flaw_in_google_chrome.php ויש עוד כמה וכמה שלא פה המקום לתאר בקיצור - תזהרו
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמכבה את המחשב בשעה שמגדירים לה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היה לאבא שלי דיסק קשיח חיצוני של wd pasport והיה אליו גיבויים של המחשב שלו. לקחתי את הגייבוים ומחקתי אותם,והעברתי פרקים במקומם.עכשיו יש לו תקלה במחשב ואני מעוניין לדעת האם אפשר לשחזר את גייבוים מההארד דרייב ?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת הורים טובה . אני בעיקר מחפש אופציה שיהיה אפשר לכבות את המחשב ע"פ שעה שאני אבחר או משהו כזה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני עושה איזשהו סרטון ואני רוצה לשים בסוף הסרטון כתוביות עולות כאלה כמו בסוף של סרט. כאלה (מן הסתם..) שאוכל לערוך ולכתוב דברים.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה להדביק כתוביות לסרט, אבל הסרט הוא בפורמט ogm . מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אך אני מכניס את GOOLE.CO.IL עברית לחפוש בINTERNET EXPLORER ? ניסתי בחיפוש ספקים נוספים, שם יש רק את GOOGLE אנגלית
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-