תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין ASSASSINE CREED ובסוף ההתקנה הוא מתקין DIRTX DX והוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין ביגלל DIRETX EROR.. מה אפשר לעשות? עריכה-מישחקים כגון COD4 וCRYSIS כן עובדים...
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה או אתר שבו אני אוכל לשמוע רדיו מכל מיני תחנות בעולם?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם היא MPC. עם איזה תוכנה אפשר להפעיל אותם? או אולי להמיר אותם לאמפי3?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חג שמח ושנה טובה, יש לי שאלה יש לי Norton Internet Security 2003 והחסימה לחלונות מוקפצים מופעלת אך הבעיה שבאתר פה החלונות המוקפצים עם הפירסומות לא נחסמים כיצד ניתן לחסום אותם??? זה פשוט מעצבן הפרסומות האלו, לא מספיק יש את הבאנרים בתוך האתר אז צריך גם חלונות קופצים מעצבנים כאלו??? איך אני נפתר מהחלונות האלו כאן באתר?
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כמו שאמרתי למעלה הוינדוס פותח קבצי אודיו ישר במדיה פלייר במקום לתת אפשרות של שמירה. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אליאב. אם זה לא הפורום הנכון, בבקשה להעביר.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי חייגן (012) והאימיול לא מתחבר לשום שרת (הקדמילה מתחבר) מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי וצרבתי דיסק הצלה של ביט דיפנדר - שיהיה לכל צרה שלא תבוא. ניסיתי להפעיל אותו ע"י בוט מה-CDROM, אבל הוא לא עולה כמו שצריך אלא כותב לי שהוא לא מצליח למצוא מערכת קבצים של KNOPPIX ולכן הוא יעלה בממשק מוגבל מאוד. יש לי רושם שהוא לא עולה בגלל שה-WINDOWS שלי הוא 64 ביט, או בגלל שהדיסק שבמחשב הוא SATA. אם מישהו יודע איך אפשר להעלות את הדיסק כמו שצריך - אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוך רשת ארגונית סגורה בחברה שלי והOUTLOOK התחיל לעבוד לי פתאום נורא לאט חשבתי שזה בגלל עומס של מיילים כבדים , אבל לאחר שהעברתי הכל לPST וגם מחקתי קבצים מהtemporery עדיין זה עובד לי לאט. אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או מה אני יכול לנסות בשביל לפתור את העניין אני אשמח ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אשמח לעזרה הבבילון איטית מדיי למרות שהיא מעולה נותנת תרגומים מהמון סוגים של מילונים
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים פתאום הופיעה לי ההודעה הבאה שלאחריה יש בעיה להפעיל את פיירפוקס ואקספלורר: ניסיתי לחפש ולמחוק את הוירוס הזה עם נוד 32, אד-אוור, מלוורבייטס ועוד כמה תוכניות שאמורות לטפל בוירוס הזה. כמובן שכלום לא עזר. כמו שאמרתי כבר, הוירוס הזה עושה לי בעיות עם פיירפוקס. כשאני בא לגלוש לאתר מסויים הוא נכנס לי להודעה הזו: וכשאני לוחץ לא משנה על איזה מבין שני הלינקים למעטה, הוא סוגר לי את החלון ומקפיץ לי את ההודעה הזו: ככה שבסופו של דבר לא קורה כלום ואני לא יכול להיכנס לפיירפוקס כי הוא כל הזמן סוגר לי אותו. איך לעזאזל נפתרים מהוירוס הזה, Win32.Netsky.Q?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כאשר אני רואה במחשב סרטי DIVX עם תרגום מובנה שהורדו מSTAGE6 חצי מהזמן אי אפשר לראות את הכתוביות - כל האזור מרוח. בDVD הביתי שלי רואים מצויין הבעיה היא רק במחשב. גירסת הDIVX שמותקנת לי במחשב עדכנית. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
השם של התוכנה הוא DVD and CD Cover Print ניתן ליצור עטיפות ל DVD תוך שניות... זהו, למי שמעוניין יניב
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי אתחיל בקטע הטראגי הבא : "06/29/06 23:57:04 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:27 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:50 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:59:51 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:28 - piece 336 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:43 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:45 - piece 156 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:58 - piece 475 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:05 - piece 246 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:17 - piece 42 failed h…
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני עובד עם Outlook Express לבדיקת דוא"ל וכידוע לכם ל-NAV יש מחיצה של הגנת דוא"ל. במחיצה הזו יש אפשרות שיופיע אייקון כאשר מורד אלי דוא"ל חדש או לבטל אותה. אני בטלתי את האפשרות הזו ממזמן ובמקרה היום בצעתי עידכון ל-NAV שדרש איתחול מחדש. כעת, לאחר האיתחול מחדש, למרות שהאפשרות אינה מסומנת, כל פעם שיש לי דוא"ל חדש מופיע האייקון ב-Task Bar וזה פשוט מעצבן. ניסיתי לסמן את האפשרות ולבטל אותה אך ללא הצלחה. כמובן שאיתחלתי את המחשב פעם נוספת במחשבה שאולי שזה יסתדר, אבל גם זה לא עזר. אולי מדובר בבאג ב-NAV שנובע מהעידכון האחרון של התוכנה? אני ממש לא יודע מה לעשות - וזה מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אני מנסה להוריד את הקובץ טקסט מהאתר הזה: http://www.google.com/aclk?sa=l&ai=BOV8YxA53StTbLZH0ygXG6ZzkDLyIpYAB4PDf ולא מצליח. האם יש דרך להוריד קובץ טקסט כזה?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין setpoint , וזאת השגיאה שאני נתקל בה: Installation could not be completed unable to find required components התוכנה כבר הייתה מותקנת אצלי ועכשיו אחרי פירמוט אני לא מצליח. מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס TV שבחתימה שהגיע עם תוכנה POWERCINEMA שהיא על הפנים, יש לכם המלצות לתוכנות צפייה והקלטה אחרות? גם כאלה שעולות כסף אבל שוות אותו יתקבלו בברכה. תודה נ.ב - אני לא סתם מציק, בדקתי אחורה בפורום וראיתי אנשים ששאלו ולא קיבלו מענה בנושא (אני לפחות מקווה שאלה שלא קיבלו מענה יודעים עכשיו תתשובה ויוכלו לענות פה)
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שתחבר בין שני קבצי מוזיקה שאני יוכל לשמוע את שני הקבצים ביחד (אחד על השני).. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שמתי לב שיש בהוספה והסרה של תכנות תוכנות שמתעדכנות אבל עדיין נשמרת הגרסה הקודמת. האם אפשר למחוק גרסאות ישנות? ובנוסף - מה זה Windows Live Essentials? אפשר למחוק אם אני לא משתמש בתוכנות האלה או שזה חלק ממ"ה?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם יש דרך לשמור סרטונים שהוקלטו ב- Windows Movie Maker בתור קובץ AVI? יש שם איזה 15 סוגים של שמירות (הבדלים ברזולוציה ובמס' הפריימים לשנייה) אבל כולם נשמרים בקובץ WMV... זה ממש מעצבן שצריך תוכנה נוספת בשביל לעשות את ההמרה הזאת!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הורדתי מירק, רשמתי שם,אימייל,ניק וניק חלופי לחצתי על הלינק הזה: irc://irc.netvision.net.il כתבתי בתוכנה: /server IRC.mIRCx.co.il ובשניהם זה מציג לי את השגיאה הזאת. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-