תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק און קי שאני משתמש בו על הרבה מחשבים והוא נדבק בווירוסים די הרבה... הבעיה העיקרית היא שהוא bootable לכן אי אפשר להצפין את כולו... יש דרך לחסום כתיבה על דיסק און קי?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בצבע אדום אזהרה באנגלית. שאומר שיש תוכנה ריגול שניקרא Spyware ושיתק לי פיירוול של חלונות XP PRO.... וזה חזק מאוד.אם אני פותח דפדפן אקספלורר ישר עולה לי אתר פורנו.ותקוע האתר פורנו.ולא יכול לשנות האתר אחר.ולא נותן לי אתר אחר. קשה להסיר אותו נסיתי בתוכנות הסרה Spyware הם: Spyware Doctor 6 Spybot - Search & Destroy ואנטי וירוס נוד 32 AVG 8.5 ושום דבר לא עזר לי להסיר אותו.זה קשה. אני צריך כלי תוכנה מאוד מאוד חזק מנקה את Spyware ומחזיר את פיירוול של חלונות XP פנימי. איך פותרים את הבעיה קשה מאוד? בתודה מראש מיקי
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עם מחשב שמחובר לטלויזיה. מחפש תוכנה שמראה ערוצים מכל העולם באיכות טובה למסך מלא.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי בעיה במנהל ההתקנים ורציתי להביא בפורם תמונת מסך. איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת עיצוב תמונה כמה שיותר פשוטה בשביל ילדה בת 14 ללא ידע רב במחשבים... כמובן שפוטושופ תוכנה מסובכת מידי אז לא להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איך ניתן להגדיר בפיירוול שייתן גישה לפורטים מסויימים , לדוגמא פורטים של אימיול?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני צריך לעשות לתמונה קווים חיצוניים בשביל שאני יוכל להדביק על המארז אז מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה ? ולהסביר לי.? או שלהביא לי אחד כזה מוכן ?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חברה..אני חדש פה :} אחלה פורום ! ישלי בעיה מעצבנת במחשב ואני ישמח אם תעזרו לי (זה גם לחבר שלי ככה) אוקי אז ככה הייתי רגיל לצפות בקטעי וידאו של YNET ו SPORT5 חופשי חודשי בלי בעיה הכל טוב ויפה ביום בהיר אחד ...זה כבר לא פעל בשני האתרים ובעוד כל מיני אתרים שאני כבר לא זוכר אותו דבר לכמה חברים שלי ואין קצה חוט לפיתרון של זה נשמח מאוד לתגובה שתעזור תודה מראש! ושוב פורום לתפארת
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סרטון של 10 דקות, אני מעוניין לחתוך את הסרטון באמצע פעמיים, כדי לקבל קובץ של 5 דקות. איך חותכים סרטון בתוכנה הנ"ל ואח"כ שומרים אותו? או לחלופין, מחפש המלצה לתוכנת עריכת וידאו טובה ששומרת את הקבצים אח"כ ב- HD. הבעיה עם מובי מארקר שהיא לא שומרת את הקבצים ברזולוציה המקורית אלא פחות מזה, ולא באיכות HD. אני עובד על חלונות XP. תודה מראש, גיא. מצ"ב צילום מסך.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב עם חלוקה של ההרד דיסק.ההרד דיסק (250G) חולק לשני חלקים בצורה שווה (כונני C ו-D). מערת ההפעלה כמובן יושבת בכונן C והיא תופסת כמובן רק חלק קטן מאוד הכונן זה. מכיוון שאני מעוניין שבכונן C תשב רק מערכת ההפעלה ובכונן D כל קבצי ה- DATA (אני לא רוצה שבאותו כונן תשב לי גם מערכת ההפעלה וגם קבצי ה-DATA) אני מעוניין להקטין את כונן C ולהגדיל את כונן D. האם יש תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ישנם תוכנות שדורשות שיהיה מותקן java במחשב. אני מכיר רק את הגרסא של sun. ב-xp היה מעין "חבילה" כזו קלילה שנתנה תמיכה. האם קיימת אפשרות אחרת ל-win7 מלבד sun? תודה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להתקין על המחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט בנט סטיק של סלקום. האם ישנה תוכנה שמזהה לפי האינטרנט היכן אני נמצא ? מחפש תוכנה שתחליף את השימוש ב- WAZE/IGO . במידה ואין כזאת - האם ניתן לקנות מקלט GPS שמתחבר ל-USB במחשב ועליו להתקין WAZE/IGO ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי מייל ממישהו והמייל נשלח אליו ולעוד רשימה גדולה של אנשים איך אני לוקח את כל רשימת הנמענים והופך אותם לקבוצה באנשי הקשר שלי מלי לעשות את זה אחד אחד תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חברה יש לי מצגת POWERPOINT העליתי אותה לשרת .. ויש לי DIRECTLINK שלה , איך אני עושה שהמצגת תיפתח למשתמש .. בלי שהוא יוריד או יקליק על פתח מה ניתן לעשות ,? אני חייב את זה מהר תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בדמו של UT3, במשחק DIRT ובעוד משחק (לא זוכר) שמתי לב בטסק מנג'ר שחוץ מהמשחק יש rundll32 שתופס המון מקום מהCPU. זה rundll32 נוסף לrundll32 שכבר רץ תמיד. אחרי שאני מסיים לשחק הוא ממשיך לפעול- בד"כ הוא תופס לי חצי מהCPU אפילו שאני לא עושה כלום. אם אני סוגר אותו אז הוא פשוט חוזר לפעול לפעמים מיידית. מה זה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות. יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה. האם זה הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתקין ת'מדפסת וזה עושה לי בעיה חוקיות מה כבר לא עשיתי לא עוזר חייב עזרה מה עושים . http://rotter.name/User_files/nor/471aa8b62b09567d.jpg תודה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש winpeאו משהו דומה על דיסק עם boot כאשר הוינדוס לא עולה אני מחפש משהו פשוט שצריך להוריד לצרוב אותו כ-image לשנות בביוס והדיסק עולה הורדתי כמה ותמיד כשאני בוחר וינדוס מהרשימה הוא נותן לי הודעת שגיאה מחפש משהו תקין הפעם כי אני צריך את זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הי. אזהרה: השאלה הבאה היא נובית במיוחד! למה אני לא רואה שרתים מארה"ב או בריטניה? כשאני מריץ חיפוש של משהו בד"כ מופיעות לי תשובות באיטלקית\ צרפתית\ גרמנית וכל מיני שפות סקנדינביות...
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי !!! אני צריך את הדרייבר של המצלמה שלי אני לא יודע מה הדגם אבל הבאתי תמונה שלו תראו ותעזרו בבקשה @@!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק די וי די ושהוא יעבוד בDVD לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט? (עכשיו הוא AVI) ועם איזה תוכנה כדי לי לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת... ה-FF משום מה שאני פותח את דואר וואלה לא פותח את כול הדף,חסרים שמות וגם אי אפשר לשלוח מייל מ FF בוואלה.... רציתי לדעת האם יש תוסף או משהו אחר שיכול לפתור את הבעיה? בEXPLORER האתר דואר של וואלה עובד מצויין ולא עושה בעיות. צירפתי תמונות של ה-FF והIE שתראו את הבעיה,הראשונה היא הבעיתית והשניה היא התמונה של ה IE. מי שיכול לעזור.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם תתנו כתובת זה יעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה בעזרתה ניתן לסרטט מיקרו מעגלים? לדוגמה, סרטוט המייצג כיצד מעבד 8086 מחובר אל הזיכרון (כולל סרטוטי הנועלים ורגליהם, וכן קווי ה BUS).
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-