עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ozba77,

כל מה שאני מחבר הוא כותב שהחיבור הוא USB 1.1 והרכיב יכול לעבוד מהר יותר אני משתמש ב-XP sp2 על לוח של asus p5ld2 ניסיתי להוריד עדכונים, אבל הוא כותב שיש לי SP2 ולכן לא צריך לעדכן כלום. אשמח לשמוע איך אפשר לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by efratmiz,

אהלן, מישהו יודע אם קיימת דרך להריץ את רשימת היישומים שפועלים אצלי דרך בדיקה כלשהי? אני מאמינה שחלק גדול מהם ממש לא אמור להיות שם וסתם מאט ת'מחשב, ועובדה שכשאני סוגרת חלק מהם - שום דבר לא נדפק במערכת, אלא הכל פשוט זז מהר יותר........ בנוסף - האם יש למישהו מושג למה הפלאגין קונטיינר עושה כ"כ הרבה בעיות, מנצל כ"כ הרבה משאבים, ואיך ניתן לסדר ת'עניין איתו סופית? (פ.פוקס 3.6.13). תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by HwareNewb,

שלום. יש לי Norton Internet Security והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו היות ולדעתי הוא מעמיס יותר מדי על המחשב ( הוא מפעיל כ-10 ישומים אם לא יותר באופן קבוע). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אנטיוירוס אמין ויעיל שמעמיס פחות על המחשב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  4. שלום כולם! מחפש כבר זמן מה תוכנה טובה לסינכרון בין תיקיות בין שני מחשבים ברשת ביתית ז"א אני מתכוון שכל קובץ (בעיקר לתמונות ומוזיקה) ברגע שאני מעביר אותו לתיקיה במחשב הביתי נאמר, הוא יועתק מיד ללפטופ שמחובר ברשת. תודה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  5. Started by warezon,

יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וברצוני להפעיל עליה virtual pc. ממה שנתקלתי באינטרנט יש את הxpmode שמאפשר מערכת אקס פי ןירטואלית. רציתי לדעת איך אני מתקין שאר מערכות הפעלה כמו סרבר לדוגמא...??? ממה שהספקתי לראות אין פה תוכנה בפני עצמה של וירטואל פיסי כמו שהיה לי עד עכשיו בויסטה אלא זה משו מובנה עם ה"אקספי מוד",בנוסף ברגע שניסיתי להוריד בנפרד Vpc ממיקרוסופט הייתה בעיה של תאימות.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by tal h,

אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by avishai7,

יש לי וינדוס xp. פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים ועידכונים ממיקרוסופט. הבעיה היא שאני לא יכול להוריד תוכנות כמו סקייפ, אדובי לקריאת pdf, ותוכנות אחרות. פרמטתי את המחשב בגלל הבעיה הזאת שצצה אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה. הרצתי את הפקודה fcs /scannow בהפעלה אבל גם זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון? תודה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום לכולם קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסית חשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיו יש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין. יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by DUDEnamE,

בן דוד חזר מטיול עם תמונות ורוב התמונות עם סוס טוריאני מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  10. שלום , אתמול שידרגתי את הדפדפן אינטרנט אקספלורר לגרסא 8 (יש לי WIN XP PRO) אבל אני מקבל לעיתים תכופות הודעת שגיאה במהלך כניסה לאתרים (במיוחד אתרים שיש בהם JAVA) לדוגמא האתר הבא לא עולה לי בכלל ומציג הודעת שגיאה שציינתי www.anfyteam.com EventType : BEX P1 : iexplore.exe P2 : 8.0.6001.18702 P3 : 49b3ad2e P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 05950068 P8 : c0000005 P9 : 00000008 ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר אולם ללא הצלחה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by owen10,

שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בגרפיקה ועיצוב אתרים, אתם יכולים להביא לי המלצות לקורסים איפה וכמה עולה? תודה!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  12. היי. יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס לאתר גיימר, וכל מה שהדפדפן מראה לי אחרי גמר הטעינה זה פשוט דף עם רקע סגול. למישהו יש רעיון מה הבעיה יכולה להיות? אולי בעיה בהגדרות של הphp או הcookies? כמובן שניסיתי כבר למחוק את הקוקיז ולהיכנס, גם ניסיתי 'לשחק' עם ההגדרות של הקוקיז. בקיצור, יש למישהו רעיון wtf going on? תודה. עריכה: מצטער שזה לא קשור לחומרה, אבל באמת שלא היה לי מקום אחר לשאול.

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  13. יש לי המון שירים בלפטופ (משתמש בו על המיטה ) אני רוצה לשמוע את השירים דרך המערכת שמחוברת למחשב נייח דרך הרשת. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by azaz,

אי אפשר לעשות חיפוש...כלום. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנה שמפצלת קיבצי ISO גדולים [3-5 GIGA] לקבצים שאפשר ליצרוב על דיסק רגיל [700MB]. עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שימושי.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by nore0,

iTunes גירסה 7.0.2.16 לא יודע מה קרה פעם הייתי מעביר בלי שום בעיה היום התקנתי וההודעות האלה עלו לי http://img245.imageshack.us/img245/4467/srefdtdb6.jpg http://img135.imageshack.us/img135/1535/ipodws8.jpg

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by moshiko69,

יצרתי פזאל בפוטושופ עם ה PULG IN (יש כל מיני תוכנות) ובתוכנות שיש לי אני יכול רק לעשות את התמונה פאזל. רציתי לדעת איך אני מגורם לחלקים של הפזאל לא להיות צומדים (שאני אוכל להזיז חלקים למקומות שונים בתמונה) מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  19. אני מנסה לכתוב בעברית אבל זה לא עובד טוב, הסדר של המילים מתחרבש. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  20. שלום לכלום ! אודה לכם אם תוכלו לתת לי כתובות של שרתים כדי שאני אוכל להתחבר לצאט של mirc לצערי יש חסימה מאסיבית של פורטים במקום שאני נמצא ואני מחפש מקום שיש בו ישראלים רבים. הודה לכם על הצעות. ???

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by mastermomo,

היי יש לי בעיה קניתי מחשב חדש והוא הגיע עם ויסטה אבל כשהתקנתי עליו את המקס 8 אני לא רואה את התצוגה המקדימה באיקונים לתכולת הקובץ (כמו שרואים בקובץ PSD ) וכשהתקנתי על המחשב XP רואים את התצוגה התצוגה חשובה לי כי יש לי המון גופים מוכנים שאני שותל להדמיות אז אני צריך לדעת איך הם נראים מראש מישהו יודע אם יש לכך פתרון? המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by dorian13,

היי, אני מנסה להתקין setpoint , וזאת השגיאה שאני נתקל בה: Installation could not be completed unable to find required components התוכנה כבר הייתה מותקנת אצלי ועכשיו אחרי פירמוט אני לא מצליח. מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by wooper,

הי איך קופצים מספר שניות קדימה ואחורה בנגן ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  24. .

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by Lior4543,

שלום, לחבר שלי יש וינדוס ויסטה על מחשב נייד, והוא קבע סיסמא ושכח אותה ולא יצר קובץ סיסמאות. הכונן דיסקים שלו לא עובד ולכן זה מוריד לי מלא אופציות של דיסקי אתחול, מה שמשאיר לי רק את הUSB. השאלה שלי, מה אני יכול לעשות אם יש ברשותי רק חיבור USB.. האם קיימת תוכנה bootable שעולה ישירות מהאחסן הנייד ומאפסת או עוקפת את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.