תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא משהו מסובך - שיהיה אפשר לשים כמה סרטונים קטנים ב-DVD אחד עם מסך פתיחה פשוט שיכלול סקרין-שוט מכל סרטון כשלחיצה על התמונה מפעילה את הסרטון. יכולת המרה מפורמטים אחרים לא קריטית. יש 1000 תוכנות מנופחות - רובן בתשלום. אני מחפש משהו פשוט בהרבה - משהו קליל פשוט ויעיל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
כשאני פותח כמה דפים בדפדפן האינטרנט המעבד שלי מתחיל להתחרפן והמחשב נכבה (לפי מה שזכור לי הוא עושה ריסט) עשיתי בדיקה עם התוכנה ScienceMark2 32-bit חשבתי שאולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה עשיתי גם איפוס לדפדפן אז אני לא חושב שזה בגלל הדפדפן (גם החלפתי דפדפן) אולי זה תוכנת רגסטרי שמחקה לי משהו חשוב? התוצאה מהבדיקה: http://cid-b5c2b4789ed97e71.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/21-06-2009%2014-24-15.png
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה תצורת שני מסכים - ובגדול אחלה! מומלץ....!!! אלא מה - יש לי הרבה בעיות עם הפעלת מישחקים...למשל WOW לא מצליח להפעיל אותו במסך הראשי - כלומר הוא ניפתח אבל מצטמצם/מתכווץ לטאסקבאר גם אם אני מכבה את המסך השני או אף תוכנה לא פועלת שם שלא לדבר על זה שאני כן רוצה שיפעל שם דפדפן או תוכנת הדואר זה מיסתדר באופן ריגעי רק כשאני מאתחל את המחשב לאחר מיכן אם אני מנסה להפעיל שוב את המשחק - שוב אני לא מצליח כלומר המשחק פועל ברקע - אבל לא מצליח להביא אותו לפעולה על כל המסך מישהוא מכיר את הבעיה הזו ? איך פותרים את הבעיה? THX
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אודה לכם, אם תענו בהקדם...... ערן.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
-
שלום, הורדתי תוכנה, וכשאני מפעיל את קובץ ההרצה (קובץ התקנה) אני מקבל את ההודעה הזאת. מה זה אומר? D בכלל לא כונן דיסקים... תודה!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אהלן קרה לכם פעם שהייתם צריכים לשחזר נתונים מCD/DVD? איך ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר ונתתם לי קישור לתוכנות רבות. לשמחתי מצאתי בגוגל שיש אפשרות לחתוך בצורה קלה מאוד דרך נגן VLC, ובאמת זה עובד מצויין. הבעיה שאי אפשר לבחור את זמני החיתוך. כלומר חובה ללחוץ על התחלת הקלטה, ועד הנקודה הסופית אי אפשר להריץ וצריך להשאיר את הוידאו מנגן. לכן התוכנה מצויינת כשמדובר בחיתוך של שניות ודקות. אבל אם אני רוצה לחתוך 20 דקות זה כבר הופך למייאש ולכן אני פונה אליכם. יש לציין שניסיתי תוכנות אבל לא הצלחתי לחתוך. למשל עם Video to Video. אנא מכם אני מבקש ממי שמכיר מנסיון אישי תוכנה שמאפשרת לחתוך בקלות ע"י הגדרת זמנים אני מאוד אודה לו.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה "המעצבנת" שלי היא כזאת: שום חלון של JAVASCRIPT לא נפתח לי ב IE6. אני עובד עם XP. חיפשתי בפורום פתרון לבעיה הנ"ל אולם לצערי לא ראיתי שהיא נפתרה עד עכשיו :-[. הפעולות שביצעתי עד עכשיו: 1. יציאה מהFIREWALL של ZONEALARM , ומהאנטיוירוס AVG. 2.מופיע לי פקודת JVIEW בCMD ,למרות זאת התקנתי Java Virtual Machine 3.בדקתי את כל הגדרות האבטחה של IE6 וביצעתי DEFAULT 4.בCMD כתבתי את הפקודה regsvr32 jscript.dll (חשבתי שאולי יעזור...) 5.לאחרונה הורדתי את הSP2 של מיקרוסופט, חשבתי שהבעיה היא עם התוכנה ולכן הסרתי אותה מהמחשב. האמת היא שהדבר מתסכל כיוון שהבעיה לא כזאת חמורה, אבל מאוד מעצבנת. חוצמזה אני שונא שתקלות במחשב לא נפתרות לי... מאוד אשמח לכל עזרה והסבר ב…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בת דודה שלי החליטה להתנחל לי על המחשב ולהשתמש בצ'אטים של נענע ולדבר בICQ2GO... עכשיו האם ICQ2GO מביא וירוסים?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה לתוכנה לניהול פונטים וכיצד להשתמש בו בתמורה אשלח כמה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
ההתקנה נתקעה לא נוצר כונן ווירטואלי יש ת'-Uninstall אבל ההודעה הזאת עולה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם מישהו יוכל לפרסם מדריך או הסבר קצר על איך צורבים סרטי divx עם צורב דיוידי... אגב המכשיר דיוידי לא קורא DIVX
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אבל אחת שתומכת בעיברית או שיש לה לפחות SKIN בעיברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי וינדוס xp. פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים ועידכונים ממיקרוסופט. הבעיה היא שאני לא יכול להוריד תוכנות כמו סקייפ, אדובי לקריאת pdf, ותוכנות אחרות. פרמטתי את המחשב בגלל הבעיה הזאת שצצה אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה. הרצתי את הפקודה fcs /scannow בהפעלה אבל גם זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שאני מתעסק עם כרטיסי AverMedia ולא הייתה לי בעיה כזו מעולם אני משתמש בכרטיס AverMedia Ezmaker 7 שמותאם לעבודה עם ווינדוס 7. הוא עבד טוב כמה חודשים ואז לא היה בשימוש. כשאני מנסה להמיר משהו למחשב, לא משנה מאיפה. מהממיר או ממכשיר וידאו אנלוגי אני רואה את התמונה כמו בקובץ שצירפתי. מין פסים כאלה. ניסיתי להסיר, לעדכן דרייברים, להחליף כבלים אך שום דבר לא עוזר. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://www.iobit.com/gamebooster.html מישהו כבר ניסה את זה ? והאם זה רלוונטי למחשבים חזקים יחסית?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה, הוא אומר שהנורטון שלו גילה וירוס בשם : JS.Seeker והנורטון לא יכול למחוק אותו . מה לעשות ? להגיד לו למחוק באופן ידני ? ??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הבעיה היא בכל בנגנים שאני מנסה... תמיד האות האחרונה של השורה בכתוביות עוברת להתחלה של הכתובית הבאה אחריה. ,איך אני פותרת את זה?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי שלום לכלום לא ידעתי היכן להכניס את השאלה הזאת ..אז אם זה לא מתאים לכאן תעבירו אותי... אני בעיקרון מחפש דרך להכניס תוכנות לתוך הזיכרון הפיזי...(לא לצמיתות אלא כל עוד המחשב דולק כמובן) והבנתי שיש תוכנה כזאת...אני פשוט לא יודע איך קוראים לה ולא מוצא אותה מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות המסוגלות לבצע את זה?...
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאמצת את המעבד למאמץ מלא כדי שאוכל לראות עד כמה הוא מתחמם? [שתי ליבות]
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני צריך אחת,יש לי הרבה שירים ואני רוצה למיין שיהיה לי יותר קל באיטונס. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-