עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sofix4,

יש תוכנה שמאמצת את המעבד למאמץ מלא כדי שאוכל לראות עד כמה הוא מתחמם? [שתי ליבות]

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  2. Started by mistuki,

כל מה שאני רוצה הוא לפרמט את המחשב מבלי לגרום נזק..יש הרבה זבל מה שאני צריך זה את השיטה מה להשאיר הsystem ומה למחוק תודה

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אז ככה: קניתי מחשב חדש, לוח אם של ASUS M2N-E התקנתי עליו את הדריבר שהיה בדיסק של הדריברים, וגם הורדתי את הדריבר המעודכן. (SoundMax) אני מנסה לעשות סטריאו מיקס (מערבל סטריאו) כדי להשמיע לחבר שלי שירים דרך המסנג'ר / אי סי קיו. אני מגדיר הכל, מפעיל את הסטריאו מיקס כמו שצריך, מסמן אותו שיפעל, הכל טוב ויפה. רק מה? חבר שלי לא שומע כלום וזה גם לא מסמן לי שהוא שומע. יש לציין שהמחשב שלי חדש (לא יודע אם זה משנה משהו), אבל במחשב הישן הכל עבד כמו שצריך שעשיתי בדיוק אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה? אני מצרף תמונה שתראו שהגדרתי נכון. תודה ענקית לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by INFERNO,

מי הכי טובה מבחינת ביצועים ? תמיכה ? ועוד ... דעתי האישית : נרו יותר טובה וחזקה .. ;D

5. שלום, ראיתי שמישהו פה שאל לגבי צנזור שחור והאם אפשר להוריד אותו, עכשיו נזכרתי שרציתי לשאול פעם ושכחתי מזה, לגבי צנזור שהוא טשטוש כזהה שכאילו ערבבו את הפיקסלים, האם יש דרך להלחיף את ההפיקסלים המערבבים חזרה למקומם כך שהצנזור בעצם ייעלם? כאילו יש תוכנה שעושה את זה או משהו? תודה לעוזרים, סתם מסקרן :-O

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by mor873,

הורדתי את התוכנה , יש שם 6 תקיות מכווצות פתחתי אותם ומצאתי את ההתקנה התקנתי , לאחר מיכן הכל כמעט מושחר אני לא רואה את הטלויזיה אני שומע רק קול מהכרטיס , יש לי 10 xp sp2 + Windows Media Player ניראה לי שזו תוכנה מאוד פשוטה מה הבעיה יש למישהו רעיונות או ניתקל בבעיה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by IG,

אני רוצה לדעת עד כמה שווה לעבור לפייר פוקס. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך בעיברית ויש לו בעייה עם ג'אבה (סמיילים וכל מיני אנימציות..) תודה.

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by aquas,

היי אוקיי משהו מוזר אני לא מצליח להפעיל את אקספלורר גם אחרי ריסטארט,ואפילו לא כ-new task *אינטרנט אקפלורר לא רץ בתהליכים תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  9. אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR. ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי. הרבה תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  10. לבעלי לוחות ASUS, איזו תוכנה יותר מדוייקת, ה- ASUS PC Probe או ה-MBM ?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  11. עד לא מזמן השתמשתי ב-HOTKEY ישן מאד של חברת GENIUS פתאום הופיעה תקלה ובמקום שליטה על עוצמת הקול (דרך המקלדת) זה השתנה לפתיחת תוכנת הדואר ואין לי מושג איך ניתן לתקן זאת. האם ניתן להוריד תוכנה חלופית והאם זה חייב להיות כדרייבר למקלדת? עדכון: הסתדרתי, מצאתי והורדתי משהו נחמד.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by GLP,

שלום, בשעה טובה קניתי דיסק קשיח חיצוני ואני מחפש תוכנה טובה לגבות את המידע שהצטבר אצלי על המחשב. יש תוכנה שעושה גיבוי אוטומטי למערכת כל כמה זמן? ואני מעוניין שתהיה לי אפשרות לגבות את כל כונן C, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, כך שיהיה ניתן לשחזר את כל המערכת בעזרת פעולה פשוטה מבלי שאצטרך כל פעם להתקין הכל מחדש. תודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by RedFox,

שלום לכולם! אני צריך לצרוב שישה דיסקים (של יישום מסויים...) שלחמישה מהם יש הסיומת dsk ובשישי נמצא קובץ ההתקנה ועוד שלושה קבצים. צרבתי אותם כ- data אבל אחרי שהראשון סיים להתקין, תוכנת ההתקנה הודיעה "ההתקנה הסתיימה בהצלחה", למרות שלא התקנתי את כל שאר החמישה! מיותר לציין שהיישום (משחק) לא עובד כלל... אח"כ ניסיתי לעשות את זה כ-IMAGE, אבל אני לא חושב שכל כך הצלחתי. שאלותיי הן: 1. האם לצרוב כ-IMAGE יפתור את הבעיה, ואם כן איך עושים זאת? 2. האם ישנה דרך אחרת לצרוב קבצים אלו כך שהם יעבדו ויותקנו כמו שצריך? יש לי NERO 6.6. תודה מראש לעוזרים, ויום טוב, RedFox.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by LinkTree,

שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by asilbob,

שמעו אני פיתאום רואה נNOD שעלה לי מסך של ווירוס http://img175.imageshack.us/my.php?image=223d2bt3.png בחיית איך מוחקים תווירוס הזה מי האפשרויות כי אין לי מוסג בתוכנה וגם התוכנה ניראה לי בשפה אחרת ..

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by nir007,

אז ככה אני מחפש דרך לשלוח פקס דרך המחשב.. ושהמדריך עובד מאה אחוז.. תודה לעוזרים.. אם זה לא מתאים לפה אז בבקשה.. תעבירו את זה למקום המתאים..

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  17. שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.

18. Started by רון58,

אני מעוניין להכפיל תמונה בפיקסה כך שתישאר תמונה מקורית לצד תמונה מעובדת . לא מצאתי כיצד עושים זאת. אודה לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by peripushkin,

לא יודע מה בדיוק התקנתי/לחצתי שגרם לכך שתופיע שורה באמצע הוידיאו כל פעם שהעכבר עובר ליד אזור מסוים, אבל הייתי רוצה להעיף את זה כי זה מעצבן. איך פותרים את זה? נ.ב. גם איך מורידים את ה"PLAY" הכחול שמופיע גם בעוד שינויים במהלך הנגינה. נ.ב.נ. בדר"כ כשלוחצים בNUM PAD על החיצים זה מגדיל או מקטין את גודל הוידיאו אבל בזמן האחרון זה רק כותב בשורה למטה שזה שינה את הגודל אבל אין שינוי באמת. תודה[br]פורסם בתאריך: 19.11.2009 בשעה 06:17:32 :s05:??? בבקשה תעזרו לי [br]יתפרסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 17:17:32 תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 21.11.2009 בשעה 04:48:21 אהמ אהמ.. שום תשובה?[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  20. אני לא יודע מה הולך אבל כבר יומיים שגוגל לא פועל לי לא בפיירפוקס ולא באקספלורר, רציתי לשאול אם זה פועל לכם...?

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי אינטרנט אקספלור 6 ווינודס אקס פי SP2 הכול בעברית והמערכת חוקית לגמריי וגם שניסיתי להוריד את האקספלור החדש של מייקרוסופט עדיין זה רושם לי שההתקנה לא תומכת בשפה של מערכת ההפעלה למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by רוני1,

נניח ויש משחק בקובץ BIN ...האם כדאי שאפשר יהיה לשחק בו אני צריך לצרוב את הקובץ CUE שלו ואז להפעיל אותו רגיל או שאיך זה עובד???? (מצטער אם טעיתי במיקום של הת'רד.. לא בטוח לאן זה שייך) תודה רבה.... עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  23. שלום, אז ככה כרגע יש ברשותי את התוכנה WINPVR שאני לא ממש מרוצה ממנה שמעתי על התוכנה מדיה פורטל אז כרגע אני מוריד אותה השאלה שלי היא תיהיה אפשרות ששניהם יעבדו במחשב ביחד, שאני לא יתקין את המדיה פורטל וה WINPVR ידפק לי במידה ואני לא יהיה מרוצה מהמדיה פורטל אני יוכל למחוק אותו ושאלה נוספת האם יכול להיות שיפור בתמונה של הטלויזיה בתוכנה מדיה פורטל[br]פורסם בתאריך: 21.04.2009 בשעה 17:32:53 אוקי לגבי השאלה הראשונה זה כבר לא משנה הורדתי את המדיה פורטל רק כרגע איך אני ממיר אותה לעברית ?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  24. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי נכון שאתם רוצים לחלץ פריט כלשהו מרקע אחיד (לדוגמה רקע לבן), אז אתם משתמשים לרוב ב-Magic Wand. אבל נגיד שאתם רוצים להשאיר את הפריט על הרקע הלבן אבל על הרקע יש כיתוב בצבע כלשהו [אחיד]. האם יש אפשרות לסמן איזור על התמונה ולעשות מחיקה אוטומטית של צבע מסויים? דוגמה: מחכה לתשובה, תודה לעוזר/ים

25. Started by tomer_et,

יש לי בעיה יש קפיצות בסרטים. הסרט מתנגן בסדר - אבל כל איזה 2-3 דקות יש קפיצות בסרט - גם בתמונה וגם בסאונד. הקפיצות הם כמו קפיצות שיש בסרט כשמפעילים תוכנה כבדה בזמן שהסרט רץ. בהתחלה חשבתי שזה אולי משהו לא בסדר עם המחשב או שיש תוכנה שרצה ברקע - אבל הבעיה הזאת קיימת לי גם שאין שום תוכנה ברקע ואיפו אין חיבור לרשת. ממש כלום חוץ מהסרט (בנגן MV2PLAYER). יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.