תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אימיול בווינדוס ויסטה וזה לא עובד כותב שאני לא מחובר לשרת האם מישהו בבקשה יודע או מכיר בעיה זו??
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי K-LITE רציתי לשאול אם יש חברה טובה יותר, תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה דרייבר למכשיר ברקוד שקורא קודים של מוצרים וכו' של חברת cipher lab model 1100 בבקשה זה דחוף מאודדד אני מתחנן אליכם!! תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברה, ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS P5K בעל כרטיס קול על הלוח של חברת Realtek כאשר אני נכנס ללוח בקרה ולוחץ על רמקול לא מזוהה לי התקן שמע ולכן אין באפשרותי לשמוע סאונד , מה שמוזר שמותן הדרייבר של realtek וכאשר אני נכנס לתוכנה שלהם ולוחץ על בדיקת סאונד אני שומע סאונד. מה שמעיד שהכרטיס קול עובד אבל ווינדוס מפשל פה . אשמח לעזרה - פניתי כבר לאסוס ללא שום כל הצלחה. כרגע מותקן על ווינדוס בעברית SP3 אבל גם על SP2 היתה הבעיה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אז ככה: (WINDOWS VISTA) יש לי את הסט מקלדת+עבר של מייקרוסופט wirless multimedia 1.1 והעכבר שלו קצת נדפק, אז קניתי היום עבר של מיקרוסופט wireless laser mouse 6000. מיד עם חיבור הUSB ולחיצה על CONNECT הוא התחיל לעבוד כמו שצריך. פתחתי את הסביבת עבודה שלי (NETBEANS) ואני קולט שהגלילה של העכבר נורא איטית, אני חייב לעשות תנועה מהירה וארוכה עם הגלגלת כדי שלקבל תזוזה קטנה. באינטרנט אקספלורר / וורד אין בעיה והגלילה עובדת כמו שצריך. חיברתי את העכבר לנייד שלי (WINDOWS XP) וכנ"ל ישר התחיל לעבוד כמו שצריך גם בNETBEANS (זה JAVA IDE..).. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי הרבה... יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתוכנה מסויימת לעשות בעיות כאלו?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לצרף תמונה או רצף תמונות(מן מצגת) שיופיעו בWMP בזמן השמעת הדיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי חשבון ג'ימייל איתו אני שולח ומקבל הודעות באופן יומיומי שוטף. את החשבון הגדרתי ככה שאני אקבל ואשלח את הדואר דרך אאוטלוק אקספרס. לאחרונה מתלוננים אנשים שהדואר שאני שולח להם, מגיע אליהם פעמיים וממלא את תיבות הדואר שלהם. יש לציין כי החשבון וההגדרות אשר ברשותי בוצעו מזמן ועבדו בצורה נפלאה עד כה, והתלונות התחילו להגיע רק לאחרונה. מה באפשרותי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב! כשאני ממיר סרט קובץ ogm ל h264 avi , הסרט באיכות גבוהה אבל הקול לא תואם לסרט הכוונה שהוא ממהר. איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא יכול לצפות בשידורי שלוויזיה חיים באינטרנט (לדוגמה האח הגדול באתר קשת או שידורי הספורט של ערוץ 10). כל פעם שאני מנסה לצפות בשידור טלוויזיה חי באינטרנט המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט. יש לציין שאני יכול לשמוע שידורי רדיו חיים באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? חלק מהמפרט שלי: מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz זיכרון 512MB DDR 400MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT מערכת הפעלה Microsoft Windows XP SP2 דפדפן Internet Explorer 7 נגן Windows Media Player 11
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אאוטלוק 2003. קובץ הכתובות (Address Book), או Contacts לחילופין הועתק מגרסא קודמת של אאוטלוק (XP או 2000). הבעיה היא שהשמות העבריים בספר כתובות רשומים בג'יבריש. השמות באנגלית הם ללא כל בעיה. יש לציין כי דוא"ל בעברית נקרא ללא בעיה וללא ג'יבריש, אבל כל נסיונותי לבטל את הג'יבריש בספר כתובות עלו בתוהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לדוגמא אני עוצר קטע מוידאו כל שהו, אז אני רוצה שהתוכנה תצלם את הקטע מהוידאו במסך כמו PrtSCR רק שהתוכנה תוכל לצלם קטעי וידאו עצורים..תודה מראש=]
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הפירפוקס החדש עכשי יש את השורה שכותבים בה את האתרים עכשיו יש בה את האתרים שאני מבכר בהם אבל לא את כולם אני רוצה שהרשימה תכיל את רוב האתרים שאני גולש בהם ולא את חלקם יש אפשרות להגיד לו שיציג יוצר אתרים ..כלומר רשימה גדולה יותר? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר השם שלו מופיע בפס הכחול בחלק העליון של החלון, אם יש טאבים הוא יופיע על שם הטאב ובנוסף השם מופיע גם על סרגל הכלים של הווינדאוס (איפה שה-start). התיאור אולי לא כל כך מובן, אז צירפתי תמונה. לא יודע למה אבל זה עולה לי על העצבים . יש איזה שהיא דרך להסיר את השם משלושת המקומות האלה? ניסיתי לחפש בגוגל הסבר, אבל לא ידעתי בדיוק איזה ערך לחפש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להמרת מוזיקה, מפורמט WMA לפורמט MP3. הדבר הכי חשוב לי שהMP3 יהיה הכי איכותי שאפשר, כמה שיותר זזה למקור הWMA. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי סרט שממנו אני רוצה לחלץ אודיו (מוזיקה), עכשיו הבעיה היא שבסרט יש שני סוגי אודיו, ואני רוצה לבחור באודיו שאני רוצה. ישנה תוכנה שעושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי במערכת ההפעלה וויסטה הוא לא יכול לצפות בווידאו באינטרנט כמו למשל הווידאו של אתר קשת יוטיוב רואים רגיל ובלי בעיות אבל כל השאר רואים פשוט ריבוע עם X למעלה.. כמו בתמונות שלא מצליחים לראות מה כבר אפשר לעשות עם הבעיה הזו? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בוקר טוב...! קיבלתי מחשב חדש חדש, וכבר יש הודעת שגיאה. השגיאה התחילה להופיע, כאשר התקנתי, ואז החלטתי למחוק איזו תוכנה של EA...[הורדתי את המשחק spore, וזה שאל אותי אם להתקין את התוכנה על מנת לקבל עדכונים בעתיד, אז הסכמתי, ולאחר מחשבה שניה, מחקתי]. ומאז, השגיאה מופיעה. זה מופיע בצורה כזו: אני מקלידה כתובת של אתר, לוחצת "אנטר", אחר כך קופצת לי השגיאה. אני לוחצת OK, ואתר האינטרנט שרציתי להכנס אליו, הופך להיות לא זמין. אחר כך אני עושה refresh, וזה מסתדר. זה לא קורה באתרים קבועים, אלא באקראי. דוגמא: רציתי להכנס לאתר מסויים וזה מה שקפץ לי: זה ממש מעצבן. תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את המשב שלי לכונן נייד .! יש לי ווינדווס ויסטה (אני יודע שיש שם תוכנת גיבוי - לא יודע אם היא יעלה ואיך משתמשים בה) בקשתי היא כזו אני רוצה לגבות את המחשב שלי במצב שכאשר קורה משהוא למחשב אני מכניס לו את הדיסק של הויסטה ושם יש אפשרות להפעיל גיבוי מדיסק חיצוני ואני רוצה שהמחשב יחזור להיות בדיוק במצב שהיה לפני שקרתה בו תקלה..! וכמובן גם שתהייה תוכנה שנוכל להפעיל נגיד אחת לשבוע והיא תגבה את כל הדברים החדשים שקורים במחשב..! תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי היום בחזרה את מחשב המדיה סנטר מהמעבדה (כזכור בגלל הריסטים) למרות שבחנות התעקשו שאין שום בעיה, ישר הרצתי סריקה מלאה עם SPYWARE DOCTOR וכצפוי -חטפתי ריסטרט, לפני סיום תהליך הסריקה. סביר להניח שכעת כבר לא יהיה לי מנוס מפרמוט והתקנה מחודשת של חלונות, אך לפני שאעשה זאת, רציתי לנסות עוד דבר אחד-עדכון הדרייבר של כרטיס המסך (ממילא אצטרך לעשות זאת, גם בהתקנה מחודשת) כרטיס המסך שלי הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT בחיפוש באתר היצרן מצאתי מספר אופציות לפי הלינק הבא: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 השאלה, האם אני צריך את האופציה הראשונה או את השנייה? ואם האופצייה השניה, אז איזה אפשרות לבחור- הראשונה שכוללת רק את ה-DISPLAY DRIVER…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה כרטיס טלוויזה מהדגם הנ"ל שבכותרת הדיון. בזמן ההתקנה גיליתי שלצערי אין לויסטה דרייבר משלה (כמו שיש בד"כ עם כל רכיב חומרה שאני מחבר) ולכן פניתי לאתר החברה בשביל הדרייברים העדכניים ביותר והתוכנת שירות העדכנית ביותר שיש. לצערי גיליתי שיש דרייבר רק לויסטה 32 ביט ולא ל64 ביט. ניסיתי להתקין ולא צלחה דרכי. לאחר מכן ניסיתי את הטריק עם DISABLE_INTEGRITY_CHECKS וזה לא עזר למרות שעבר זה עזר לי עם התקנה של רכיב קריאת SIM. האם ישנה דרך לטפל בהתקנה של הרכיב ו פשוט לוותר ולהתקין על מחשב ישן יותר עם XP 32 ביט? עריכה: פניתי אל Leadtek ולצערי מסתבר שזה תומך רק בויסטה בגרסת 32 ביט בלבד....
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-