עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://www.kaspersky.com/trials נה ההבדלים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום שאני שולח מיילים בחשבון GMAIL שלי לGMAIL אחר...אז אני מקבל כל מה שאני שולח חזרה אלי וגם זה לא נשלח לאדם לו אני רוצה לשלוח..מה עושים כדי לעצור את זה?!?!?!?! תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Black_eagle,

שלום. כשאני מפעיל את התוכנה יש את החלון הקטן הזה שמדווח שהוא וטוען רשימה וכד' עכשיו אחרי הסמך הזה מופיע לי חלון ובו כתוב שהוא מעדכן את ICQ, עכשיו אחרי שהוא מסיים את העדכון המוציא הודעה שמשהו לא הצליח ונסגר. עכשיו זה לא קורה בכל הפעלה בדר"כ רק בפעם הראשונה שאני מפעיל את וינדוז מחדש. מה גורם פה לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by iveco,

צריך אנטי וירוס ? ואיזה אנטי וירוס לכם יש ?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  5. http://www.bittorrent.com/ סוף סוף יצא 4.0 הרשמי... אותי מעניין האם הוא הצליח לשפר את האלגוריתם הורדה מול AZAREUS, אם כן, זה ממש יהיה שיפור... אם לא, עדיין ישנן כמה פרוקיטים פופולרים שמתבססים על זה כמו BITTORNADO ואחרים, ככה שהשיפורים יורגשו בשבועות הקרובים בטח בכל הקהילה... עיקר השיפורים הם ממשק חדש של כמה הורדות בו"ז ושליטה ב UPLOAD SPEED http://www.exeem.com/ וגם למי שרוצה, יצא EXEEM 0.22 BETA... אין לי מושג מה חדש בזה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מכין לעצמי DOK עם MULTIBOOT (כ7 מחיצות הפעלה שונות) ונתקל במספר בעיות. היות שלהפעיל את המחשב כל פעם מחדש בתהליך הגדרת הGRUB לא כל כך ישים מבחינתי, אני מחפש תוכנה שתדמה תהליך בוט ותטען מDOK. אין לי צורך בזיהוי החומרה כולה, דרייברים וכו'. אשמח להמלצה על תוכנה כזו.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by viox,

רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  8. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by crabrocket,

יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  10. יש לי שיר שאני מעוניין להעלות ל-YouTube על מנת שיהיה מעניין ולא רק סאונד עם תמונה שחורה, חשבתי לצלם וידאו של המבצעים בזמן שמתנגן הפלייבק ברקע כך שזה יראה לייב בהנחה שעשיתי זאת, עם איזו תוכנה אני יכול לשלב בניהם ואם יהיה מעט חוסר דיוק אוכל להקדים או לאחר את הסאונד/וידאו? אני מעוניין להעלות ל-YouTube אז אשמח גם להמלצה באיזה פורמט לשמור את הוידאו כדי שיהיה באיכות מקסימלית (מצלמה דיגיטלית Fuji S6500 אם זה משנה, והיא מצלמת וידאו באיכות לא רעה בכלל) תודה מראש לעוזרים. עריכה: דרך אגב, הסאונד הוא באיכות גבוהה וחשוב לי שלאחר ההעלאה ל-YouTube שהסאונד ישמע כמה שיותר טוב אפילו אם זה על חשבון איכות הוידאו. (שכן זו מהות הדבר, מוזיקה ולא קטע וידאו..)

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by crabrocket,

אני מחפש תוכנה שהופכת קבצי rar לקבצי iso. זה די דחוף אז אם מישהו מכיר ויש לו לינק בשביל זה, אני אשמח לקבל.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by kobi_af,

שלום מישהו יודע איך אני יכול להגדיל תמרחק בין השורות ב word כשהם מסומנים..?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  13. אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה כול פעם שאני בוחר בתוכנה באפשרות לראות מסך מלא הוא מגדיל לי את החלון על כול המסך אבל את הסרט עצמו הוא מקרין לי רק על ריבוע קטן בצד שמאל למטה זה בעיה מאוד מוזרה זה לא עושה את זה בתוכנות אחרות ניסיתי להחליף גרסאות זה לא עוזר למשהו זה כבר קרה? מה עושים? אניי כבר לא רואה סרט איזה שלוש שבועות בגלל זה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי יש לי Acronis True Image Home 2009 12.0.9608 ועשיתי גיבוי לC ושמתי על דיסק עם בוטאבל .. השאלה אם אני עושה RESTORE זה ימחק לי או יעשה פורמאט ל C ואחרי זה מחזיר לי את הגיבוי ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by borg,

האם לאחר שמוחקים בטעות מחיצה ב-Partition Magic או ב-Acronis ולא יוצרים מחיצה חדשה במקומה, ניתן לשחזר את המחיצה שנמחקה במלואה מבלי שיגרם נזק כלשהו לקבצים שהיו במחיצה, ולהחזיר את המצב לקדמותו כאילו ששום דבר לא קרה?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה,רצוי חינמית ,שעם כל עלייה של הwindows תמחק כל דבר חדש שהורד \הותקן למחשב. אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by eegg,

יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. שאני מוריד הרבה קבצי RAR דרך RS או ביטורנט תמיד לפחות 3 קבצים דפוקים, אבל הם לא באמת דפוקים, אני פשוט צריך להוריד אותם מחדש וזה מסתדר. האבסורד שזה יכול לעבוד אצלי מצוין, ושאני אעביר את הקבצים למחשב אחר הם לא יעבדו שם... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי לחלץ עם כמה תוכנות והכל אותו דבר תודה :-\ [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by arik_bulldog,

תוכנה חינמית ופשוטה. יש למישהו המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by meshie,

אני מתלבט אם לנסות את Win7 או להמשיך עם XP, למי שמשתמש ב-7, אין לכם בעיה למצוא תמיכה ב-7 לכל מיני תוכנות או דרייברים?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  22. מחפש תוכנה לאפקטים לגיטרה, כלומר שאני מחבר את הגיטרה למחשב שאני יוכל להפעיל אפקטים ולשמוע אותם (כמובן דרך המחשב)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by Mr_ShoKo,

כשאני גולש באינטרנט יש אתרים מסויימים שהוא אומר לי שאני צריך את התוכנה Flash. כשאני נכנס לאתר שלהם אני מוריד את התוכנה אבל כשאני פותח אותה הוא לא מתקין את התוכנה, מראה מן Eror. תודה רבת לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. הWINDOWS אומר כי יש שגיאה בהסרה ולא מסיר אותה כיצד ניתן להסיר אותה בכל מקרה?

25. יש לי מקלדת MX100 אל-חוטית ועכבר G5. מאז שיש לי את העכבר המקלדת עושה לי בעיות. אי אפשר להקליד בה אבל אפשר להשתמש בכפתורים הנוספים כמו מחשבון, ו-HOMEPAGE. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.