תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פעם היה לי "יוזר" בfirefox אבל הייתה איתו בעיה אז החלפתי אותו וכל האתרים במועדפים והשמירות נעלמו לי....עכשיו הוא נעלם שוב. יש דרך להחזיר את זה כי נעלמו לי מלא אתרים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח איזה 2 סרטים ואני לא מצליח , מראה לי הודעה : "לא ניתן להריץ את הקובץ . אין תמיכה בתבנית" (בתוכנה Power DVD) "can't open file" (בתוכנה BSplayer) יכול להיות שחסרים לי קודאקים ? אם כן מאיפה אני יכול להביא את הקודאקים הכי חדשים ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחר שאני מעלה את מהירות הבאס ב-7MHZ ברצוני לבצע בדיקה קטנה שאמרו לי שניתן לבצע ע"י 3DMARK, איך קוראים לבדיקה המהירה הזאת בתוכנה הנ"ל? ולאחר שאני מעלה קרוב ל-20MHZ בבאס, אני רוצה להפעיל בדיקה ארוכה בלילה, שאמרו לי שבעזרת PRIME 95 ניתן לבצע אותה, איך מריצים בדיקה שכזאת? האם אפשר להריץ בדיקות דומות בתוכנה sandra? אם כן איך הם נקראות (כל אחת מהן) בתוכנה SANDRA? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אבל אני לא יודע איך משתמשים בה. אולי יש תוכנה אחרת? כי בתוכנה שלי זה מה שרואים כשפותחים אותה. מה לעזאזל קשור הכונן אופטי? מעצבן
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
משום מה באוני' כשאני מנסה להריץ את הportable FF מתוך הDOK, הוא זוחל ושימוש ביותר מטאב אחד פשוט תוקע אותי בכמה עשרות שניות. למישהו יש מושג למה זה/מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי מכיל ATOM N270, תדר של 1.6GHZ. הוא מכיל גם שני ג'יגה של זיכרון. השאלה היא, אם יש קודק, רצוי כמובן חינמי, שישולב עם מדיה פלאייר קלאסיק או כל נגן אחר, ויגרום לו לנגן 720P.
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה להפוך קבצי WMV לפומט אחר כמו AVI-DIVX, MOV?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להתקין על המחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט בנט סטיק של סלקום. האם ישנה תוכנה שמזהה לפי האינטרנט היכן אני נמצא ? מחפש תוכנה שתחליף את השימוש ב- WAZE/IGO . במידה ואין כזאת - האם ניתן לקנות מקלט GPS שמתחבר ל-USB במחשב ועליו להתקין WAZE/IGO ?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חדר כושר בשדרות וכרגע אנחנו מנגנים מוזיקה דרך יוטיוב. המתאמנים כל הזמן מתעסקים עם המחשב בזמן שאין אף אחד בקבלה ומחליפים את המוסיקה. בקרוב אני עובר למתחם חדש. בחדר כושר החדש תליתי מערכת קולנוע של 7 רמקולים, ואני מחבר אליו מחשב שיהיה נעול בתוך מחסן כך שאף אחד לא יוכל להתעסק איתו. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנגן מוסיקה ברציפות (יש לי כ 120 GB מוסיקה) ללא הפסקה. יש משהו כזה שיאפשר לי לנגן ברציפות בלי תקלות? אני רוצה להתקין על המחשב מערכת הפעלה מבוססת LINUX. תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
-
משהו פשוט וקל כמו ה NT BACKUP.. מבאס שאין אותו ב VISTA.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה,יש לי קובץ pdf או ps (הבעייה זהה בשני סוגי הקבצים,עם קובץ וורד אין בעייה כזו),עכשיו אם הקובץ נמצא תחת ספרייה שהשם שלה כתוב בעברית,אני לא יכול לפתוח את הקובץ,ברגע שהקובץ נמצא בספרייה שהשם שלה כתוב באנגלית,הקובץ נפתח ללא שום בעייה. c:/hello/file.pdf --->נפתח ללא בעיייה c:/שלום/file.pdf -->לא נפתח. הודעת השגיאה היא שהקובץ לא נמצא ,דרך אגב הוא מאיית את השם בעברית כרצף של סימני שאלה,אז יכול להיות שזו הבעייה..אבל אין לי מושג איך לתקן את זה) התוכנה שאני משתמש בה היא Foxit ,אתמול ביצעתי פירמוט והתקנתי ווינדוס מחדש(וכמובן שהתקנתי פונטים בעברית),לפני הפירמוט הכל עבד כמו שצריךץ תודה למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוה ההמלצות שלי הן על שתי תוכנות K++ שהי גרסה משופרת\משופצרת של kazaa lite עם מלא תוספות נחמדות ושימושיות הנה הקישור WWW.K-LITE.TK ממש מומלץ בגלל speedup מובנה בנוסף partisipation על 1000 קבוע ועוד מלא שטויות. חוץ מזה אני ממליץ על נגן מדייה בשם mv2player שהוא חינמי (הם לא מפיצים גרסה בתשלום) היא ממש מקצועית לדעתי אבל קלה לשימוש ם לא כבדה בנוסף היא ממש יפה והיא קוראת כתוביות (מעולה לdivx ו dvd ). תנסו אותה ולא תחזרו לשום תוכנה. כן שכחתי יש גם קישור והנה הוא http://mv2.czweb.org תגידו לי מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוב אז אני ניכנס למשחק אחד הוא אומר שחסר לי msvcr71.DLL אני שמתי את ה DLL ב C/WINDOS/SYSTEM32 ואז דרך ה CMD כתבתיregsvr32 msvcr71.dll ואז במקום שיגידו נקלט ב הצלחה יש כזה דבר the module "msvcr71.dll was loaded but the entry-point DllRegisterServer was not found make sure that msvcr71.dll is a valid dll or OCX file and then try again ואז יש עדיין את הבעיה זאת
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש במקסטון כבר שנתיים שלוש ומאוד מרוצה ממנו יש לו טונה אפשריות כבר מרגע ההתקנה החלטתי שבא לי לנסות את פיירפוקס העניין הוא שהתוכנה מגיע עירומה אין לי מושג מאיפה להתחיל וידוע לי שיש טונה תוספים אבל למה לא להתקין ישר מקסטון ולחסוך את הזמן לתוסף הנכון? בכל מקרי תנו לי קצת פרטים
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
עכשיו כשפתחו אתר רשמי לתוספים והרחבות לכרום, החלטתי לנסות את הדפדפן ולתת לו הזדמנות. למרות זאת, אני מתקשה למצוא תוסף שמוסיף כפתור "הפעל" להורדות מהדפדפן - שבמקום להוריד את הקובץ למיקום ספציפי ניתן יהיה להפעיל אותו ישירות מהאתר. (בעצם הדפדפן מוריד את הקובץ לתיקייה זמנית, מאפשר פתיחה, למשל להתקנת תוכנה, ומוחק עם סגירת הדפדפן). באקספלורר הכפתור הזה מופיע כבר מגרסאות די ישנות, בפיירפוקס קיים תוסף שנקרא OpenDownload, אבל אני לא מוצא משהו מקביל בכרום. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
חושש שיש לי איזו תוכנה טפילה שמייצרת לי עבודה ברקע לא מצאתי כלום עם NOD 32 או ADAWERE רוצה להיות משוכנע ב 100% איזו תוכנה לנסות ? THX
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הייתה לי בעייה בהפעלת משחק(Bionic Commando) ;המשחק קורס ברגע שהוא מגיע ל-newgame לפני שהתקנתי את המשחק,התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן(190.38) של נבידיה חיפשתי פתרון ולבסוף,הסקתי שזה קשור לדרייבר כי באתר שלהם רשום שצריך לצריך להתקין אותו כשהאנטי-וירוס כבוי. אז ניסיתי להסיר את הדרייבר והתקין את הקודם ההסרה לקחה הרבה זמן ובסופה הדרייבר עצמו לא הופיע בהוספה והסרה תוכנות אבל הוא עדיין היה קיים אז עשיתי ריסטרט ווכשהמחשב הגיע לשלב של הסיסמא אז הופיע מסך כחול שקשור ל-video וכשהמחשב סוף סוף עולה,אני מקבל דבר כזה במהלך כל הדברים האלה,מחקתי גם את המשחק ועכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש ובמהלך ההתקנה,כשזה מגיע לשלב של הדרייבר אני שוב מקבל מסך כחול והצבעים שלי השתנו,הכול…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה WinFast DTV1800 (זה מה שכתוב בdevice manager), אני משתמש בתוכנה WinFast PVR2 והאיכות פשוט נוראית. יש לי ממיר Yes Max HD, ואני רואה אותו בתוכנה דרך CVBS. גם באופן כללי אני לא סובל את התוכנה, אבל הדברים מסביב לא רציניים, האיכות חשובה, והיא גרועה. יש אפשרות אולי לראות טוב כמו בטלויזיה רגילה? תודה. (יש פורום מתאים יותר לבעיה שלי?)
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הניסיון של after effects והכנתי סרטון מסויים, עכשיו אני מעוניין להמיר אותו לפורמט שמתאים לנגנים (avi, mpeg וכו') הבעיה היא שאני לא מצליח. אני יודע שזה אמור להתבצע דרך הexport אבל בexport מופיעות לו רק שלוש אופציות וכולן בפורמטים של אדובי. למשהו יש פתרון בשבילי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
-
יש אפשרות לאימאג' אבל אף פעם לא עשיתי את זה. זה מסובך או קל? לפי מה שהבנתי זה אמור להעתיק את כל הכונן שבוחרים. אפשר להעתיק חלק מהכונן? אם לא-האם אפשר למחוק מה שלא רוצים ואז לעשות אימאג'? כי זה יחסוך התקנת אופיס, פיירפוקס, אייסי ועוד כל מיני תוכנות קטנות שיגזלו זמן להתקנתם. שא' נוספת: הסיסמאות שנשמרות בפיירפוקס, יש אפשרות לחשוף אותם כדי לכתוב למקרה ותהיה תקלה והכל ימחק?
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
נכון שהספארי הכי מהיר אך הוא לא נוח כל כך. אני מוצא את הCHROME בתור נוח ומהיר.
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-