עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! אני שומע רדיו באינטרנט.. דרך כל מיני אתרים, ולאחרונה כשפתחתי את האתר של רשת ב' וניסיתי לשמוע הוא השמיע לי את זה אבל בקול ציוצי כזה.. לא בקול האמיתי.. קול מעוות ומוזר.. בכל המחשבים האחרים זה עובד בסדר.. איך אני מסדר את זה?? תודה!

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by אישי555,

ניסיתי ליצור סרטון ממוזיקה ותמונות אבל בכל פעם שהטענתי תמונה כלשהי הוא נתקע. ויתרתי על התמונה וניסיתי לטעון קובץ GIF. הכל עבד יופי. הבעיה שפתאום הוא החליט שלא מתאים לו ונתקע וחייבים לסגור את התוכנה. הבעיה שבכל פעם שפותחים את התוכנה היא זוכרת את הקבצים שהיו קודם ולכן בכל פעם היא נתקעת ואין מה לעשות אלא לסגור אותה דרך מנהל המשימות. איתחלתי את המחשב וזה עדיין נשאר. האם עד שלא אפרמט את המחשב אצטרך לחיות עם זה???

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by TALEVI17,

שלום לכולם יש לי קבצי וורד שאני מורידה מהמייל והם יורדים משום מה עם סימון כזה מסביב לפסקה. הדבר מאוד מפריעה לי ואני לא יודעת איך להוריד את זה. אני רק מניחה את העכבר על משפט והוא מסמן לי את כל הפסקה. גם כשאני רוצה לשנות משהו במילים זה מסמן לי הכל. כיצד ניתן להוריד את זה? תודה ויום מקסים

4. Started by tomer_et,

פתחתי קובץ שהיה ב - RAR וקיבלתי 10 קבצים שאחד מהם עם סיומת SVT וכל השאר ממוספרים (בסיומת) 001 002 וכו' איך פותחים אותם?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by RGod,

ברצוני לעשות דיסק הפעלה של מערכת איך אני עושה דרך נירו 8 ?

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by iska,

היי, לפני כמה ימים עיצבתי משהוא בפוטושופ ורק היום גילית שכנראה שמרתי אותו בצורה לא טובה. כרגע הקובץ לא נפתח, הסיומת שלו היא .12 (קובץ 12) שאין לי מושג מה זה ואני לא מצליחה לפתוח אותו בשום צורה. מישהו יכול לעזור לי? זה קובץ ממש חשוב, עבדתי עליו שבוע!. תודה :-)

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  7. לילה טוב לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית של FUJIFILM דגם S304 ואין לי את התוכנה שלה להורדת תמונות מהמצלמה למחשב...

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by stojakovic,

תעשו לי טובה לתגידו לי פעם אחת ולתמיד- איך אני מפרמט את כל הארדיסק בלי שיישאר עליו כלום! בלי התקנה של ווינדוס ובלי שום שטות אחרת!! פשוט לפרמט-למחוק כל שכר לים הוירוסים והשטויות שיש לי במחשב וזהו. נשמע פשוט אבל אני לא יודע תכלס איך... מה שגם זה סרט למצוא את זה באינטרנט כי בכל מקום רשום רק איך לפרמט עם ההתקנה של ווינדוס... תודה!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by kakibakis,

שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…

10. Started by lordgod,

נמחקו כל הBOOKMARKS , איך להחזיר ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by gshhar,

שמתי גם לב שרוב הסרטים מקודדים ב-XVID,מה ההבדלים בניהם ?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by haviv822,

פיירפוקס נתקע המון! משהו נתקל שהדפדפן נתקע ככה סתם? נתקע סתם כי בא לו עם 7-8 סימניות פתוחות... לא בעייה של זכרון RAM .. יש לי 4GB

13. הכותרת אומרת הכל.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. Started by StorM FighteR,

אני מחפש מדריך לפוטו שופ 8 בעברית שיסביר לי קצת על התוכנה ואיך להשתמש בה.. תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by iakovl,

** עידכון , בעקבות חוסר ההענות שלכם , אני מבקש שנית, שלחו למייל את המלצותיכם על מנת שכל הפורום יוכל להנות מהניסיון שלכם עם תוכנות ** בעקבות זה שראיתי שנושא התוכנות הממולצות אינו ממומש כצורך באתר החלטתי להרים את הכפפה וליצור גרסה משלי לת'ראד (מכאן V2) הת'ראד הנ"ל יתקיים בצורה הבאה: 1. בלי ספאם , ובכלל בלי הודעות. 2. יש לשלוח למייל iakovlhw@gmail.com את ההמלצות שלכם לתוכנה (פרטי החובה מסומנים ב*) בצורה הבאה: *שם התוכנה *בעד או נגד התוכנה (יש לסמן + או -) לינק לאתר התוכנה תאור קטגוריית התוכנה 3. הת'ראד יעודכן על בסיס יומי או במקרה הגרועה ביותר שבועי לתוכנות ינתן דרוג בהתאם לכמות של הבעד ונגד שי…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by Ben in Black,

צריך לדעת איך מורידים מ- mIRC !!! דחוף תודה מראש

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by shafik,

שלום לכולם, אני מעוניין להגדיר GMAIL ב OUTLOOK 2007 אבל שיהיה מופרד מהתיבה שמוגדרת לי כרגע. עשיתי הכל לפי המדריך של מיקרוסופט אבל זה מעביר לי את כל המיילים לתיבה של ה EXCHANGE שמוגדרת כראשית ואני לא רוצה שהמיילים יעברו לשם. איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה, איתמר.

18. Started by Gil28,

יש לי חייגן (012) והאימיול לא מתחבר לשום שרת (הקדמילה מתחבר) מה עושים?

19. ניסיתי עם Ad-Aware SE Professional ו-Spybot - Search & Destroy וכלום לא עוזר. האתר הוא about:blank. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by do_k,

הי, אני רואה בכל מיני מקומות, שולחן עבודה ועליו לוח שנה קטן, חצי שקוף. כזה שמראה את החודש הנוכחי וגם ניתן לסמן פגישות ומטלות למשל, כמו באאוט-לוק. מישהו מכיר תוכנה כזו, שתהיה פשוטה ויציבה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by godisme171,

תראו את זה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by afekchaos,

שלום , יש לי שאלה שאין לי עלייה תשובה הגיונית: מה ההבדל בין VBR לMP3 יש שירים של MP3 אבל עדיין הם VBR ויש MP3 שהם פשוט MPEG3 וכשאני מנגן בWINAMP למשל שירי MP3 שהם VBR האיכות שלהם יורדת ועולה, לא נשארת על מספר אחד, מי שהבין ויכול לענות, בבקשה. תודה, אפק

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  23. לפחות על ידכם, תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by PsYshaY,

בפורום הזה אפשר לפרסם חתימות שאני מכין? כמו למשל זה ושמשתמשים יגידו איך החתימה ומה לשפר ויביאו לי ביקורות כדי שהחתימה תהיה יותר טובה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by T-Flash,

שלום אני משתמש ב Firefox 2 וכל שעה-שעתיים הדפדפן נסגר, מופיעה תוכנה בשם Mozila Quality Freedback Agent ושולחת משהו לאנשיהו. זה מאוד מעצבן, איך נפתרים מזה? תודה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.