עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SUBX2,

במחשב שלי היתה מותקנת מערכת חלונות WINDOWS 98 לא מזמן החלפתי לWINDOWS XP ואני צריך תוכנה שתעבוד בWINDOWS הכרטיס שליח FLY 2000 ויש לי תוכנה טובה אך היה לתקופת ניסיון ואני לא מבין למה יצרני החברה לא מספקים תוכנה טובה גם לחלונות XP אז רציתי הצלצות או קישורים לתוכנות טובות או שמות מה שיש לך תודה..................

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  2. איך מבטלים שמירת סיסמאות אוטומטית בFIREFOX ? אני לא המשתמש היחיד במחשב ובעצם כל מי שרוצה לראות את חשבון הבנק שלי צריך רק ללחוץ דאבל קליק על החלונית וכל הנתונים שלי מופיעים בחלוניות איך נפטרים מהעיניין הזה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  4. שלום רב, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה ומתקבלת הודעה כמו בכותרת: "אין אפשרות להפעיל תוכנית וינדוס של 16 סיביות" ובתוכן ההודעה מופיע "הנתיב... אינו חוקי". מישהו נתקל בדבר כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by kobi3211,

שלום ניסיתי פחות או יותר למצוא את התשובה לשאלתי שהיא למה בדיוק יש את הdeamon tool למה צריך אותו ומה הוא נותן תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  6. אודה לכם, אם תענו בהקדם...... ערן.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  7. אני רוצה לצרוב פסקול של סרט לדיסק אודיו רגיל ואני צריך תוכנה שתפריד לי את הפסקול של הסרט מהסרט! או תוכנה להמרה מ MP4 ל MP3 או WAV כדי שאני יוכל לצרוב את זה (יש לי את הפסקול בפורמט MP4)! תודה לעוזרים! ___________________________________________________________________ עריכה: הסתדרתי! אפשר לנעול\למחוק!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by domuzy,

יש לי XP ואני נוהג לתחזקו באופן שוטף וגבוה, לרבות מחיקת קבצים זמניים על בסיס יומי. עד לא מזמן גלשתי באינטרנט באמצעות IE6, אשר איפשר לי, בין השאר, גישה עקיפית לתיקיית Content IE5 הנמצאת במשתמש שלי ב: C:\Documents and Settings\MY USER\Local Settings\Temporary Internet Files בתיקייה זו מצויים אלפי קבצי אינטרנט, בדומה לתוכן המצוי ב:Temporary Internet Files, אך נוסף לו וחבוי! הבעיה היא שלא רק שיש שם חומר שלעיתים אני מחפש, גם התיקייה הזו יכולה להגיע למשקל של כמה ג'יגות, ואין לי כל דרך לפקח/להגביל אותה. יתרה מזאת, היא גם נסתרת באופן ש"חשיפת תיקיות נסתרות" גם לא חושפת אותה. ***לצורך העניין, בזמן שהשתמשתי בIE6, הגעתי אליה באמצעות שמירת קובץ מצורף, אשר הגיע אליי בדוא"ל (GMAIL), ומ…

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by Ran B,

היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by hatzhaik,

כשאני רוצה ליצור את קבצי ה ifo לצורך צריבה של DVD ויש לי יותר מקובץ vob אחד אז היא יוצרת את הקבצים רק לקובץ הראשון אז איך אני יכול ליצור קבצי ifo ליותר מקובץ אחד למשל ויש לי בספרייה אחת את הקובץ הראשון VTS_01_1.VOB ואת השני VTS_02_1.VOB

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להתקין על המחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט בנט סטיק של סלקום. האם ישנה תוכנה שמזהה לפי האינטרנט היכן אני נמצא ? מחפש תוכנה שתחליף את השימוש ב- WAZE/IGO . במידה ואין כזאת - האם ניתן לקנות מקלט GPS שמתחבר ל-USB במחשב ועליו להתקין WAZE/IGO ?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by Omerole,

אני צריך אחת,יש לי הרבה שירים ואני רוצה למיין שיהיה לי יותר קל באיטונס. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. ה DOK שלי הפסיק לעבוד בצורה מוזרה, אי אפשר להעתיק אליו קבצים אבל אפשר להעתיק ממנו קבצים שנישארו... אז אני מחפש תוכנה שתוכל לתקן bad sectors ל DOK הזה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה ובמיוחד לותיקים והמומחים פה! מישהו (אולי component) יוכל לעשות פה סעד לאנשים במצוקה ולכתוב נוהל מסודר לפרמוט כולל לינקים והסברים על מושגים: 1 עשה גוסט לקבצים שחשובים לך. גוסט -'סוג של גיבוי שהמחשב שומר על...' קישור לתוכנה יש בwww.kishur.co.il ואם אתה רוצה גירסה חינמית יש ב 2. הכנס לתפריט ???? והקש על פורמט )format( של כונן c. וכן הלאה... משהו בסגנון של איך מנקים את המחשב שכתבו פה (אחד הותיקים פה אולי component). קחו בחשבון שקוראים את המדריך שתכתבו כל סוגי הגולשים באתר וחלקם (ואולי גם אני כזה) לא מתמחים במחשבים וייתכן שמושגים כמו גוסט ורג'יסטרי לא נהירים להם די הצורך. אני באופן אישי לראשונה מפרמט את המחשב הנוכחי שלי (תמיד סינג'רתי חבר שהוא סוג של עכבר מחשבים) וא…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  15. Started by INFERNO,

נעשה במאיה 8.5 ( אני יודע תוכנה קשה בלה בלה אני אוהב לעבוד איתה .. ) רונדר עם מנטל ריי 6 וחצי דקות לרנדר הערות , הארות , מכתבי נאצה ושאר ירקות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by Lioriii,

יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by mor873,

הורדתי את התוכנה , יש שם 6 תקיות מכווצות פתחתי אותם ומצאתי את ההתקנה התקנתי , לאחר מיכן הכל כמעט מושחר אני לא רואה את הטלויזיה אני שומע רק קול מהכרטיס , יש לי 10 xp sp2 + Windows Media Player ניראה לי שזו תוכנה מאוד פשוטה מה הבעיה יש למישהו רעיונות או ניתקל בבעיה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by IG,

אני רוצה לדעת עד כמה שווה לעבור לפייר פוקס. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך בעיברית ויש לו בעייה עם ג'אבה (סמיילים וכל מיני אנימציות..) תודה.

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש freeware שמאפשר חיתוך קבצי mp3 ובאותה הזדמנוות גם אתר שמרכז freewares היה לי פעם בבבוקמרק של המוזילה , אבל התקנתי מחדש והכל הלך

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  20. Started by sandra,

יש משהו ?

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  21. יש לי כמה חשבונות מייל ואני רוצה שלכל אחד מהם יהיו inbox ו outbox והכל נפרד.. ב outlook ו outlook express אפשר לנהל מספר חשבונות אבל כל הההודעות נכנסות לאותו ה inbox. אם יש למישהו המלצות על תוכנות עם אופציות ניהול מתקדמות כמו שציינתי אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by RONEN1N,

חבר שלי רוצה להיכנס למחשב שלו בלי להראות לחברים שלו את הסיסמה שהוא מכניס (כי הם נכנסים לו למשתמש) אז חשבתי אולי יש דרך כל שהיא שהוא רק יכניס את הכונן החיצוני או דיסק אונקי וע"י זה הוא יוכל להיכנס למערכת הפעלה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני רוצה לבנות באגי ואני צריך תוכנה לסרטוט שיש שם מידות וכל מה שצריך אולי מישהו יודע שם של תוכנה לסירטוט?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Zadu,

מה הOnline backup החינמי עם הכי הרבה נפח איכסון? לא ידעתי איפה לפרסם פה זה נראה לי הגיוני. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by nsheep,

מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.