תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש תוכנה (והסבר איך להפעיל אותה) למה שמתואר בכותרת השתמשתי בreMPEG2 כדי ליצור את קובץ הוידאו לקראת הכנת mini dvd (הקובץ הוא ללא סיומת אך הוא מתנהג כמו קובץ vob ללא אודיו כלל). ניסיתי להשתמש בTmpeg בשביל לאחד בין הסאונד והוידאו אבל יש בעיה שהם לא מסונכרנים.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חדר כושר בשדרות וכרגע אנחנו מנגנים מוזיקה דרך יוטיוב. המתאמנים כל הזמן מתעסקים עם המחשב בזמן שאין אף אחד בקבלה ומחליפים את המוסיקה. בקרוב אני עובר למתחם חדש. בחדר כושר החדש תליתי מערכת קולנוע של 7 רמקולים, ואני מחבר אליו מחשב שיהיה נעול בתוך מחסן כך שאף אחד לא יוכל להתעסק איתו. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנגן מוסיקה ברציפות (יש לי כ 120 GB מוסיקה) ללא הפסקה. יש משהו כזה שיאפשר לי לנגן ברציפות בלי תקלות? אני רוצה להתקין על המחשב מערכת הפעלה מבוססת LINUX. תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד כעת כבר עם המחשב החדש הפועל תחת חלונות 7 ואקספלורר גרסה 8 משום מה בכל פעם כאשר אני נכנס לאתר חדש, מתקבלת הודעה למעלה: אתר זה מעוניין להתקין ההרחבה הבאה- Adobe Flash Player installer במצב זה אני תמיד מאשר ומתקין את ההרחבה, ובכל זאת כאשר אני עובר לאתרים אחרים ההודעה ממשיכה , כאילו שלא עשיתי שום דבר. במחשב הקודם עם ויסטה, הייתי צריך לעשות זאת פעם אחת בלבד, וזהו. ההודעה לא חזרה יותר להציק לי. איך מסדרים את זה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
פתחתי קובץ שהיה ב - RAR וקיבלתי 10 קבצים שאחד מהם עם סיומת SVT וכל השאר ממוספרים (בסיומת) 001 002 וכו' איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת צפייה בוידאו שניתן לשלוט בה על מהירות הנגינה תודה עריכה: מצאתי לבד (VLC) אפשר לנעול וסליחה על הצעירות...
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להצפין ולהחתים קבצים לצורכי עבודה, האם יש אפשרות לעשות זאת על גבי ipad ? איזה תוכנה מומלצת להצפנה? ואילו גופים מאפשרים חתימה דיגיטלית? תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש פתרון לסינכרון מיידי של יומן פגישות בין מכשיר פלאפון Nokia N97 לבין המחשב במשרד. הסנכרון אמור להתבצע מכל מקום בארץ בחיבור הטלפון לאינטרנט WiFi. סנכרון בין המחשב לטלפון כאשר אני ליד המחשב לא מספיק טוב, המזכירה שיושבת על המחשב עלולה לקבוע פגישה בשעה דומה לפגישות שקבעתי. הרבה תודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות קטלוג לספריית סרטים, כך שתראה את הפוסטר של הסרט, שמות שחקנים, תקציר וכד', כולל אפשרות לראות את הסרט בתוכנה חיצונית כמו VLC. אשמח אם התוכנה מקבלת שמות סרטים בלתי קונבנציונלים כמו למשל SUPERMAN-FSPOT-720P-DTS.MKV. תודה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הרגע סיימתי להתקין WinXP Pro SP2. ומסתבר שכאשר אני נכנס לאתרים שיש בהם Applets של JAVA,הם לא עובדים. מה אני אמור להוריד כדי לסדר את זה?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
התקנתי את advrcntr2.dll וזה עדיין ממשיך להופיע לי
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לכתוב עברית בצ'אט בתוכנות של skype (ניסיתי כמה..) יש לי מערכת ויסטה (אגב במסנג'ר הוא כותב עברית). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני ניסיתי לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ולא הצלחתי. ראיתי הרבה אנשים שהצליחו לכווץ וידאו ב-30MB. מישהו יכול להסביר לי איך ועם איזה תוכנה עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני עורך סרטים במחשב שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה מקצועית שתאפשר לי בקטע מסויים מהסרט שאני עורך, להגביר את הסאונד של האנשים שמדברים ולהנמיך את רעשי הרקע אשר מפריעים לשמוע את הדיבור. בשביל דבר כזה דרושה תוכנה מקצועית ביותר, ולכן אני מנסה את מזלי כאן איתכם בשאלה אם מישהו מכיר במקרה תוכנה המסוגלת לעשות את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה להקליט סרטון שמוצג באתר מסוים, אבל הסרטון פועל רק בדפדפן של מיקרוסופט. תודה מראש.(אגב, תוכנת DEBUT לא עזרה לי, פשוט היא לא קלטה את הסרטון).
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי שלוש כוננים : c ,d, e אני רוצה רק שתיים : c ,d איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות סרט- מעין תמונות שרצות עם אפקטים וסאונד, כמו מצגת אבל בפורמט של וידאו (ל-DVD). מישהו יודע אם איזה תוכנה אני יכול לעבוד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם NORTON מופעל תמידי ובמקביל מוריד מיד פעם ומתקין במקביל גירסת ניסיון של NOD32. 1. כיום רציתי לעבור ל Kaspersky אבל הוא מכריח אותי להסיר את ה NOD32, למה? 2. האם לא ניתן להחזיק אנטיוירוס שני במקביל (גירסות דמו למיניהן לשימוש מידי פעם)? איך אפשר לעשות זאת? 3. האם אפשר להתקין את אנטיוירוס השני (למשל דמו של NOD32) לאחר התקנה של Kaspersky? והאם הוא יעשה בעיות או התנגש איתו בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שקיבלתי בדיוק את מה ששילמתי עבור.. אני מחפש תוכנה שתציג לי את החומרה המותקנת במחשב, זכרונות וכל מידע אפשרי.. אם למישהו יש כזו להמליץ אני אודה לו[]
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה את כוחי ב actionscript רק לגלות שאין לי כוח... ברצוני ליצור לחצן ועיגול שבהרצה יזוז מסגרת אחת ימינה כשלוחצים על הלחצן. שיכבה ראשונה קראתי לה circle, ציירתי עיגול ועשיתי ממנו סמל מסוג movie clip. את ציר הזמן (מורכב מ 10 מסגרות) הפכתי ל: motion tween.סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של circle והקלדתי שם למופע: circle. שיכבה שניה (מעל הראשונה) קראתי לה button, ציירתי מרובע ועשיתי ממנו סמל מסוג button. ציר הזמן של הלחצן מורכב מ 10 מסגרות והוא מסוג none. סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של button והקלדתי שם למופע: button. שיכבה שלישית, מעל 2 השכבות הקודמות, קראתי לה actions. סימנתי מסגרת ראשונה בשיכבה actions ונכנסתי לפאנל actions. רשמתי את הקוד הבא: button.onPress …
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
מצורף קובץ תמונה.אני מחפש כלי מיברשת כזה. בפוטושופ CS3 אין לי צורה כזאת.אני מנסה לצייר. הכלי מיברשת בפוטושופ בתפריט Brush presets בצד ימין אני רואה צורות שונות.אבל אני לא מוצא קו צורה כמו בתמונה. איפה אפשר לימצוא הזה.אני לא יודע איפה כזה. מישהו יודע איפה אפשר לימצוא קו צורה לפי שבתמונה שלי דוגמא? אני זקוק לזה חשוב לי... בתודה מראש טל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ישום FLASH מאיט את הFF באופן מוגזם. ממה שהבנתי זה בגלל שהFLASH משתלט על המעבד לגמרי לא חשוב כמה הוא חזק. ובגלל שאין היפר טרדינג לטאבים והכל עובד על ליבה אחת זה חונק את העבודה בFF. זה לא קורה עם כל ישום FLASH אבל עם כמה חזקים במיוחד שיוצא לי לעבוד איתם המון זה סיוט. כל שאר הדפדפנים כבר יודעים לעשות HYPERTHREADING מזמן ושם אין את הבעיה. מה נסגר עם המפתחים של FF ? [br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 12:03:48 מצחיק שאני עושה על השאלה שלי.https://wiki.mozilla.org/Electrolysis PHASE 2 היה אמור להסתיים בתחילת החודש ובנתיים מדשדש. PHASE 3 מצופה ב1 ליולי ומשם הדרך לגרסה סופית מאוד קצרה. אני מניח שמתי שהוא באמצא תהיה גרסת בטא שימושית. זאת הפעם הראשונה עם FF שתהיה לי סיבה מס…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב-FF, בכל פעם שאני יוצא הוא שוכח את כל העוגיות שנשמרו בפעם האחרונה שהשתמשתי בו.. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח לראות שום סרט במחשב..רק לשמוע . התקנתי מחדש דריבר שאולי יעזור לי וזה לא צלח.. התקנתי מקודדים בלי סוף ושום דבר לא עוזר.. אני אתן לכם פירוט לכרטיס מסך ולעוד דריבר של התצוגה.. intel 8294G Express chipset family ו.. NVIDIA Geforce 6200 LE כשאני בדקתי במאפיני ה- intel 8294G Express chipset family אז זה אומר לי כך : Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אם צריך לדעת,אז הלוח אם שלי הוא DELL.. תנסו לעזור אני כבר מיואש..
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-