עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by url,

אני מחפש תוכנה (והסבר איך להפעיל אותה) למה שמתואר בכותרת השתמשתי בreMPEG2 כדי ליצור את קובץ הוידאו לקראת הכנת mini dvd (הקובץ הוא ללא סיומת אך הוא מתנהג כמו קובץ vob ללא אודיו כלל). ניסיתי להשתמש בTmpeg בשביל לאחד בין הסאונד והוידאו אבל יש בעיה שהם לא מסונכרנים.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  2. היי אנשים אני מנסה להתקין לאחר פירמוט דרייברים למערכת ראיתי שליד הדרייברים SATA RAID של gigabyte כתוב "Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy" http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2982&ost=windows+7+32bit#anchor_os מה זה אומר? האם גם האם שצריך להתקינם לפני דרייברים אחרים? העניין הוא שכמו לרבים יום אין לי פלופי. ובכלל, כאשר חלצתי אותם גם לא ממש נראה שניתן להתקינם בדרך הרגילה. אז מה אני עושה עם זה ואיך ומתי מתקינה אותם? תודה לעוזרים ויום כתום. מצ"ב שתי תמונות מסך שלהם מחולצים נתוני מערכת: amd 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 (השאר במפרט) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  3. שלום לכולם! שאני מוריד קובץ כלשהוא מסופר טורנט או מטורנט דאמג' זה כותב בביטונט(אזוראוס):port 6881 is blacklisted,use another port ומה שלא מובן לי פה זה שעשיתי בדיקה לפורט והוא פתוח...וגם שאני מרויד ממקום אחר הכל בסדר! תודה לעוזרים! ;D

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  4. או קיי חיפשתי המון ןהתקנתי המון (!!) תוכנות שעושות את הנעילה לתיקיות והאמת שרובם לא עושות את זה בצורה הכי טובה הן פשוט מסתירות את התיקיות, והיו כאלה שגם נועלות את התיקיות ועולה הודעת שגיאה שמנסים לפתוח את התיקייה (מה שאני רוצה), לא הצלחתי למצוא תוכנה שתעשה את זה (נעילה פשוטה שמעלה הודעת שגיאה ואולי שיהיה לה אפשרות להסתיר את התוכן הפנימי של התיקייה אבל לא קריטי) ולמשל אם אני ירצה לנעול תיקייה מסויימת בכל מקום במחשב אני לא יצטרך להיכנס לתוכנה עצמה אלא קליק ימני על התיקייה ולבחור באפשרות של התוכנה LOCK וכנ"ל לגבי פתיחה של תיקייה נעולה קליק ימני עלייה וUNLOCK הייתי משתמש פעם בתוכנה כזאת פשוט לא זוכר מה שמה... אם מישהו יודע או מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה...

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by Moty_p,

מישהוא מכיר אחד ממש טוב?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by udist,

מדובר על מחשב נייד hp pavillion dv6620. בימים האחרונים האקספלורר מסרב לעבוד עם המיילים האינטרנטיים למיניהם (יאהו וGMAIL נבדקו). כל פעולה, כולל הכניסה למייל לוקחת כמעט דקה שלמה ולעיתים יותר! כשנמאס לי אני פשוט מסיים את המשימה דרך מנהל משימות... שאר האתרים עובדים רגיל. מותקן על המחשב גם FF ודרכו המיילים עובדים חלק. מה יכולה להיות הבעיה??

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by Ben in Black,

מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה שאני מריץ את הדיסק הנ"ל ונכנס לגוסט העכבר לא מגיב אני מניח שהדרייברים של הדיסק לא תואמים מאיפה אני מוריד דרייברים תואמים ..? ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטי של microsoft

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אך אני מסדר את הריבועים ב SVCD יש לי Codec ל DIVX ו XVID אבל עדיין רואים ריבועים עזרררררררררררה

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by yfraint,

שלום לכולם, הבעיה "המעצבנת" שלי היא כזאת: שום חלון של JAVASCRIPT לא נפתח לי ב IE6. אני עובד עם XP. חיפשתי בפורום פתרון לבעיה הנ"ל אולם לצערי לא ראיתי שהיא נפתרה עד עכשיו :-[. הפעולות שביצעתי עד עכשיו: 1. יציאה מהFIREWALL של ZONEALARM , ומהאנטיוירוס AVG. 2.מופיע לי פקודת JVIEW בCMD ,למרות זאת התקנתי Java Virtual Machine 3.בדקתי את כל הגדרות האבטחה של IE6 וביצעתי DEFAULT 4.בCMD כתבתי את הפקודה regsvr32 jscript.dll (חשבתי שאולי יעזור...) 5.לאחרונה הורדתי את הSP2 של מיקרוסופט, חשבתי שהבעיה היא עם התוכנה ולכן הסרתי אותה מהמחשב. האמת היא שהדבר מתסכל כיוון שהבעיה לא כזאת חמורה, אבל מאוד מעצבנת. חוצמזה אני שונא שתקלות במחשב לא נפתרות לי... מאוד אשמח לכל עזרה והסבר ב…

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by simonidis,

שלום אני מישתמש במנהל ההורדות idm-internet download manger הבנתי שבזמן הורדה הוא מנצל את כל רוחב הפס מה שמאיט את הגלישה השאלה אם גם כאשר הוא סתם פועל ברקע בלי להוריד הוא לוקח רוחב פס גם כן? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by wooper,

הי איך קופצים מספר שניות קדימה ואחורה בנגן ?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  13. אני מקווה שזה המקום הנכון, יש לי מקלדת ועכבר אני מעוניין שהם יעבדו על שתי מחשבים בו זמנית זאת אומרת שתהיה לי גישה דרכם לשתי המחשבים האם זה אפשרי איכשהו ?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by חנוך111,

ארבעה קבצים שהסיומת שלהם ניראת כך: avi.001. avi.002. avi.003. avi.004. איך מאחדים את ארבעת החלקים לקובץ AVI אחד?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by eh123,

יש לי בעיה עם אודיגו . המחשב "נחתך" לי לפעמים - כלומר פתאום המסך נכבה ואין אפשרות לעבור עד אשר מבצע RESET . הציעו לי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש . לא מצליח להסיר - מבקש קובץ INSTALL.LOG ןלא מוצא . נא עזרתכם תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  16. Started by omri_ro,

שניתן למיין לפי אלבום ואז לפי מס'(כמות) השירים שיש באותו אלבום. אני פשוט רוצה לסדר את האוסף שלי ולנפות מרשינת האלבובים דברים שלא צריך, שבחיפוש לפי אלבומים לא יופיעו לי אלבומים שיש בהם שיר אחד שאספתי מתוך אלבום מסויים.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Art Tatum,

ישום FLASH מאיט את הFF באופן מוגזם. ממה שהבנתי זה בגלל שהFLASH משתלט על המעבד לגמרי לא חשוב כמה הוא חזק. ובגלל שאין היפר טרדינג לטאבים והכל עובד על ליבה אחת זה חונק את העבודה בFF. זה לא קורה עם כל ישום FLASH אבל עם כמה חזקים במיוחד שיוצא לי לעבוד איתם המון זה סיוט. כל שאר הדפדפנים כבר יודעים לעשות HYPERTHREADING מזמן ושם אין את הבעיה. מה נסגר עם המפתחים של FF ? [br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 12:03:48 מצחיק שאני עושה על השאלה שלי.https://wiki.mozilla.org/Electrolysis PHASE 2 היה אמור להסתיים בתחילת החודש ובנתיים מדשדש. PHASE 3 מצופה ב1 ליולי ומשם הדרך לגרסה סופית מאוד קצרה. אני מניח שמתי שהוא באמצא תהיה גרסת בטא שימושית. זאת הפעם הראשונה עם FF שתהיה לי סיבה מס…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום, האם יש תוכנה טובה שיודעת לתקן קיבצי RAR פגומים שנותנים CRC לאחרונה קורה לי שאני מוריד משחק בכמה חלקים וכל פעם שאני עושה פריסה הוא מתריע על קובץ פגום אחר הורדתי כבר כמה פעמים פעמיים כל קובץ ואני מיואש כבר אבל בבדיקה הוא נותן תוצאה שהכל בסדר מה קורה פה ??? גם ב WINRAR וגם ב 7-ZIP האם יש מצב שתוכנת אנטי וירוס אחראית על זה כמו אוירה פרמיום? יום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  19. יש לי איזה דיסק, שאחד הקבצים עליו אני לא מצליח להעתיק אותו עד הסוף למחשב, אני זוכר שהייתה תוכנה כזאת שוקראת דיסקים שרוטים משהוא מכיר את השם?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  20. למה זה ככה? ניסיתי איזה 6 תוכנות ובכולם כשאני מצלם ואז יוצא מהתוכנה ונכנס ל"צייר" אז התמונה בורחת לי והכל נראה כזה שחור! מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by BumbleBee,

שלום. יש לי בעייה עם התחברות לאינטרנט דרך האקספלורר. אני מצליח להתחבר בלי בעייה וגולש במהירות כשאני משתמש בפיירפוקס אבל לא ב IE , האקספלורר פשוט נתקע ומציג לי את הדף של בעיית חיבור. חשוב לציין שאני נמצא כרגע בדירה חדשה שעברתי אליה לא מזמן ומחובר עם הלפטופ דרך ראוטר של סימנס (בדירה הקודמת הלפטופ התחבר בלי בעייה גם לאקספלורר). מה שמוזר בנוסף לכך הוא שהאנטי וירוס (AVG) לא מסוגל להתחבר לשרת עידכון שלו ואני נאלץ להוריד לו עידכונים דרך הפיירפוקס וכנ"ל אותו הדבר ל WINDOWS DEFENDER . ריסט לראוטר לא הועיל.המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. הספק הוא נטויז'ין והתשתית היא של בזק. אני חושד בהגדרות של הראוטר אבל חוץ מכניסה לממשק משתמש שלו וריסט אני לא ממש מבין בדבר. אשמח לקבל הכוונה או רעיונו…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by haime23,

האם מישהו מכיר תוכנה להמרת קובץ EXE לקובץ AVI? תודה מראש חיים

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by supercars,

אהלן, יש לי ווינדוס 7 64ביט. עד לא מזמן הכל עבד חלק. המשחקים רצו מעולה. בזמן האחרון המחשב לא מצליח לעלות לי את call of duty modern warfare 2. אני לוחץ על המשחק, זה שואל אותי אם להפעיל את זה בSAFE MODE או לא, ככה או ככה המשחק עולה לכמה שניות (עוד לא מגיע לתפריט) ואז קורס וכתוב "iw4mp.exe או iw4sp.exe הפסיק לפעול". יש לי את המשחק המקורי. ניסיתי למחוק דרך לוח הבקרה ולאחר מכן להכניס את הדיסק ולהתקין מחדש (Reinstall) אבל הבעיה לא נפתרה. לא מזמן עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך 9600GT, אולי זה קשור אני לא יודע, כי גם אחרי שאני מחזיר לדרייבר ישן הבעיה מופיעה. אשמח לעזרה כלשהי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by matan007,

אני בונה HTPC. סוף סוף בחרתי חומרה והכל בדרך אלי. המעבד הוא פנטיום D של אינטל. עם 2.5 גיגה DDR2. הכרטיס מסך הוא : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1168 אני מחפש עכשיו מאיצי חומרה וקודקים מתאימים למערכת הנ"ל. מה אני צריך? ואיזו תוכנה עדיפה לנגן סרטים ב- FHD. הערות: *ה- HTPC יחובר לטלוויזיה דרך HDMI. *הכ.מסך הנ"ל יש בו UVD3 אם זה אומר למישהוא משהוא. *החומרה כבר נבחרה אחרי אין ספור שינויים וכבר ביטלתי הזמנות ועשיתי מחדש עד למצב הנ"ל אחרי חפירות בפורום! בבקשה בלי הערות על מבנה המערכת. השורה התחתונה היא שהיא כן יכולה להריץ סרטי FHD חלק! נותר לבחור תוכנות נכונות. *כרגע יחובר בסטריאו לטלוויזיה. בעתיד יחובר למערכת קולנו ביתי. *אם יהי…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by ariel007,

שלום לכולם, הורדתי וצרבתי דיסק הצלה של ביט דיפנדר - שיהיה לכל צרה שלא תבוא. ניסיתי להפעיל אותו ע"י בוט מה-CDROM, אבל הוא לא עולה כמו שצריך אלא כותב לי שהוא לא מצליח למצוא מערכת קבצים של KNOPPIX ולכן הוא יעלה בממשק מוגבל מאוד. יש לי רושם שהוא לא עולה בגלל שה-WINDOWS שלי הוא 64 ביט, או בגלל שהדיסק שבמחשב הוא SATA. אם מישהו יודע איך אפשר להעלות את הדיסק כמו שצריך - אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.