עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Elad87,

שלום קניתי מחשב חדש, עד היום לא היית לי שום בעיה לחבר את המסך הטלוויזה LCD למחשב. יש לי טלווזיה LCD של LG דגם PC51 כרטיס מסך Nvida 9500GT כאשר אני על המסך של המחשב AOC 916 אין שום בעיה והכל עובד ברגע שאני מחבר את הטלוויזה (החיבורים טובים) אני מקבל No Signal נסיתי להפעיל את המחשב מחדש כאשר הטלוויזה מחוברת ואז, אני רואה תמונה כולל טעינה של ה windows xp ואז ברגע שה Desktop צריך לעלות זה חוזר שוב ל No signal למישהו יש פיתרון???

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  2. השירים רשומים בג'יבריש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by Lioriii,

יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by chilan,

:hat:איך אני יכול לבדוק את רמת הביצועים של המחשב !!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by zabal12,

שלום חברים ! יש לי WINDOWS 7 ויש לי שתי בעיות מוזרות במחשב , 1 .WINDOWS SECURITY CENTER לא עובד ,נכנסתי SERVICE וגילית שהתהליך נמצא ב-DISABLE הפעלתי אותו אבל הוא שוב נכבה אחרי דקה . 2. כל מיני סמלים של חלק מהאייקונים במחשב נעלמו ,הרצתי כמה בדיקות ווירוסים וזה נעלם אבל בשימוש בתוכנת בבילון 8 זה עוד קיים לא ברור למה: http://img341.imageshack.us/i/59931414.png/ נתקלתי בעוד הודעה שנראת לי קשורה לבעיית הסמלים http://img137.imageshack.us/i/36042816.png/ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by Thant,

המחשב שלי מחובר ברשת למחשב אחר אשר מחובר לאינטרנט דרך מודם USB הבעיה היא שעכשיו הmIRC לא נותן לי להתחבר לשרתים אשר דורשים IdentD מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסית את מה שמציעים ב-tweakxp.com רק שזה לא כל כך עזר. אגב שני המחשבים עובדים עם XP pro עריכת המודר: הכותרת שונתה. בפעם הבאה תן כותרת עניינית לת'רד. תודה.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by zabal12,

שלום בעבר היה לי דיסק טכנאי שאותו להעלות מערכת הפעלה והיה בו הרבה תוכנות שימושיות לתחזוקה של המחשב . מישהו מכיר משהו כזה עדכני . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by stojakovic,

תעשו לי טובה לתגידו לי פעם אחת ולתמיד- איך אני מפרמט את כל הארדיסק בלי שיישאר עליו כלום! בלי התקנה של ווינדוס ובלי שום שטות אחרת!! פשוט לפרמט-למחוק כל שכר לים הוירוסים והשטויות שיש לי במחשב וזהו. נשמע פשוט אבל אני לא יודע תכלס איך... מה שגם זה סרט למצוא את זה באינטרנט כי בכל מקום רשום רק איך לפרמט עם ההתקנה של ווינדוס... תודה!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

10. Started by SamsungUser,

שלום, אני בונה אתר לבית הספר ואני צריך שבתוך איזשהי תמונה להכניס קובץ EXE שהוא בעצם קובץ כניסה לאתר או משהו כזה (המנהל הסביר לי משהו לא ממש הבנתי) ובקיצור אני צריך שכשמישהו נכנס לאתר ורואה את התמונה יהיה בתוך התמונה קובץ EXE . אני יודע שזה אפשרי רק שחכתי איך עושים את זה.. או אפילו יותר טוב-איך אפשר לעשות שמישהו יכנס לאתר זה יוריד לו אוטומטית קובץ EXE .(אפילו אם דורש אישור) תודה רבה רבה!

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  11. וואו עבר הרבה זמן.. הייתי פעיל פה יחסית הרבה אולי הוותיקים זוכרים אותי.. בכל מקרה אחרי שעזבתי כאן (מבלי להודיע) ישבתי עם עצמי הרבה זמן והמשכתי לשחק בפוטושופ להנאתי.. לבסוף החלטתי שאני מוכן בשביל לפתוח גלריה אומנותית בDA וזה מה שעשיתי.. בגלל שהחברה פה אז היו נחמדים וטובים החלטתי לחזור ולעזור לאנשים אחרים שצריכים עזרה.. הDA שלי זה www.qestionmark.deviantart.com תכנסו תראו ואם בא לכם תגיבו פה או שם.. אמממ וזהו..

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מניח שגם אצלכם קפץ העדכון של IE9 בעדכוני הווינדוס (לכל משתמשי הווינדוס כמובן... ) האם מישהו כבר שידרג את האקספלורר ל9? אני ישמח לקבל פידבק לגבי חווית השימוש בגדול IE8 היה עובד לי כמו שצריך בכל האתרים אבל לאחרונה פתאום יש כל מיני באגים מוזרים וקריסות שלא קשורות לכלום אפילו בFB!! כמובן שבFF האתרים האלה כן מוצגים בצורה תקינה אבל אני לא אוהב את השועל הזה... בקיצר אני ישמח לשמוע ממישהו שיש לו IE9 תגובות (טובות וכמובן גם רעות) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by GAGO,

יש לי את הnod32 והייתי מרוצה ממנו עד שהוא החליט לא להתעדכן יותר זה מה שהוא רושם לי "virus signature database could not be updated" מישהו יודע איך אפשר לפתו את זה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  14. שלום! אני מחפש תוכנה, שתראה לי בדיוק איזה מחשב יש לי... שלא תראה רק AMD ATHLON 4400+ אלא את כל ה 64bit, x2 (2200X2), ואת כל שמות החברות כמו למשל Leadtek לכ. מסך ונגיד OCZ לזכרון... ושתכלול את כל המספרים / נתונים / וכיוצ"ב, את שם הדגם, חברה, קיצור הכל... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by פתח הדביר,

יש הבדל משמעותי בין אופיס 2007 ל-2010? האם זה משנה גרסת ה-32 הסיביות או ה-64 סיביות?

16. Started by jan_p,

אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by unknown,

אין לי מושג איך זה קורה או מה גורם לזה, אבל 90% מהמשחקים שאני נכנס אליהם, פשוט נתקעים לי בשלב מסויים, ואין אפשרות לחזור ל-windows, המחשב פשוט מפסיק להגיב והדבר היחיד ששנאר לעשות זה לכבות.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by Singularity,

אני מחפש דרך להעביר סרטים שאני מוריד בyoutube לפורמט avi כדי שאני אוכל לעבוד איתם בpowerpoint מישהו יכול להמליץ לי על דרך לעשות זאת? וכמובן שתהיה חינמית

19. Started by Gil28,

יש לי חייגן (012) והאימיול לא מתחבר לשום שרת (הקדמילה מתחבר) מה עושים?

20. Started by haime23,

האם מישהו מכיר תוכנה להמרת קובץ EXE לקובץ AVI? תודה מראש חיים

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  21. שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב ויש לי המון לינקים במועדפים. רציתי לדעת אם יש אפשרות "לייצא" את כל הלינקים לקובץ טקסט כלשהו במקום להיכנס אתר-אתר ולהעתיק את הלינק שלו לתוך קובץ טקסט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  22. אני רוצה להגביר את המיקרופון דרך המחשב ואני לא מוצא את הSTREO MIX בדרייבר של WIN 7 ב XP היה אותו ... איך אני מגדיר סטריאו מיקס ?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003244288&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by ysar,

נניח שיש לי תכנה שמותקנת על המחשב ורצה והכל טוב ויפה. אבל אין לי את הדיסק המקורי שם יש איזה קובץ INSTALL שעושה את העבודה. אני רוצה ליצור עותק שאני אוכל להעביר למחשב אחר ולהתקין שם(אין בעיה של הגנות וכו' ,זה מקרה פשוט), ברור שזה לה copy-paste איך עושים את זה? באותו נושא אם יש לי תכנה שהיתה מותקנת ובגלל בלאגן בשידרוג ווינדוס כרגע לא מותקנת ( זה קרה לחבר שלי באמת , לא המצאה). איך אני "מחזיר אותה לחיים"? כלומר כל הקבצים קיימים על ההרד דיסק רק זה לא מותקן באמת (הקבצים שקיימים הם בתצורה שלאחר ההתקנה, אין INSTALL או משהו ידידותי כזה...)

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  25. Started by godisme171,

תראו את זה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים