עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nirfun,

היי, יש לי צורב LG-H10N וניסיתי לצרוב שירים מסוימים על CD, כ-Audio Disc. חלק מהשירים קופצים קצת... ניסיתי להחליף דיסקים, להקטין את מהירות הצריבה - לא עזר. הבעיה בצורב או בשירים?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by Singularity,

אני מחפש דרך להעביר סרטים שאני מוריד בyoutube לפורמט avi כדי שאני אוכל לעבוד איתם בpowerpoint מישהו יכול להמליץ לי על דרך לעשות זאת? וכמובן שתהיה חינמית

3. Started by amir85,

אחרי שנים שלא השתמשתי ב EMULE התקנתי אותו שוב, לאחר כל ההגדרות ופיתחת הפורטים הכול נראה סבבה חוץ מזה שהוא לא מתחבר לאף שרת (רק לרשת KAD) ניסיתי לטעון את השרתים מאתר שנמצא בקיצור דרך בתוכנה, כנ"ל... מישהו יודע מה הבעיה או שיש לו כתובת של שרת טוב שעובד לתת לי ?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  4. מה עושים במצב כזה?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי מומלץ היום?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by ran_e,

הורדתי אימיול 0.48 וכשאני מפעיל את האימיול יש פס שחור כזה על החמור, איך מורידים אותו?! ועוד בעיה היא שהאימיול פועל וזה מחובר לסרסר ואני רוצה לעשות לו"חיפוש" הוא כותב לי הודעה שאני לא מחובר לסרבר למרות שהאימיול כן מראה לי שאני מחובר, מה עושים?!

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  7. היי, לא מזמן עברתי לפיירפוקס ובזמן הזה הוספתי למועדפים שלו דיי הרבה אתרים.. עכשיו אני רוצה לחזור ל-IE ולהעביר את כל המועדפים שיש לי בפיירפוקס למועדפים ב-IE.. איך עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by url,

אני מחפש תוכנה (והסבר איך להפעיל אותה) למה שמתואר בכותרת השתמשתי בreMPEG2 כדי ליצור את קובץ הוידאו לקראת הכנת mini dvd (הקובץ הוא ללא סיומת אך הוא מתנהג כמו קובץ vob ללא אודיו כלל). ניסיתי להשתמש בTmpeg בשביל לאחד בין הסאונד והוידאו אבל יש בעיה שהם לא מסונכרנים.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by Aviram,

יש לי ויידאו קליפ ואני רוצה להעתיק רק את השיר, את הפס קול. יש איזושהי תוכנה שאפשר "לקרוע" אותו ופשוט לשמור כקובץ mp3, wma וכד'? תודה

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  10. שאלתי פה בעבר ונתתם לי קישור לתוכנות רבות. לשמחתי מצאתי בגוגל שיש אפשרות לחתוך בצורה קלה מאוד דרך נגן VLC, ובאמת זה עובד מצויין. הבעיה שאי אפשר לבחור את זמני החיתוך. כלומר חובה ללחוץ על התחלת הקלטה, ועד הנקודה הסופית אי אפשר להריץ וצריך להשאיר את הוידאו מנגן. לכן התוכנה מצויינת כשמדובר בחיתוך של שניות ודקות. אבל אם אני רוצה לחתוך 20 דקות זה כבר הופך למייאש ולכן אני פונה אליכם. יש לציין שניסיתי תוכנות אבל לא הצלחתי לחתוך. למשל עם Video to Video. אנא מכם אני מבקש ממי שמכיר מנסיון אישי תוכנה שמאפשרת לחתוך בקלות ע"י הגדרת זמנים אני מאוד אודה לו.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  11. יש לי את שני האנטי ווירוסים ,בעבר העדפתי את אוויסט היום אני כבר לא בטוח ,כי בכל מקום אומרים שקספרסקי טוב יותר מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by duk4u,

בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by chilan,

:hat:איך אני יכול לבדוק את רמת הביצועים של המחשב !!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by tomer_ktz,

שלום, יש לי בעיה לכתוב עברית בצ'אט בתוכנות של skype (ניסיתי כמה..) יש לי מערכת ויסטה (אגב במסנג'ר הוא כותב עברית). תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  15. הביאו לי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html אבל אני צריך תדריבר הכי ישן של 8600GT תבינו אותי טוב הכי ראשון של 8600GT לא החדש הכי ישן תודה

• 16 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

That Bittorent requires a Java file, what should i install first the Java file or the bittorent? This is the best version to install? Thanks!

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  17. ניסיתי לצרוב DATA לתקליטור DVD-RW כ-MULTISESSION וכל עוד התקליטור נקרא בכונן הצורב אין בעיה לקרוא את כל מה שנצרב בשלבים השונים. הבעיה היא שאופציית ה-Finalize DVD שבנרו 6.6 (לא הדמו) לא מאופשרת משום מה (באפור) כמו גם ה-Write Method. מישהו יכול לומר מדוע ומה ניתן לעשות? ד"א, אני מניח שגם אם אוכל לעשות Finalize ל-DVD-RW עדיין אוכל למחוק את כל מה שעליו בדומה ל-CD-RW, נכון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV והתוכנה לצפייה שלו לא עובדת ממש טוב. יש לי גם את התוכנה Fly Video 98,וכול פעם שאני מתקין אותה היא אומרת שיש לי בעייה עם הדרייבר והיא לא עובדת. ה windows מוצא את הדריבר רק כשאני עושה Uninstall לתוכנת ה FLY Video 98 שדרכה אני רוצה להסתכל את הטלויזיה. אז יוצא שיש לי את הדרייבר מותקן ואין לי את התוכנה מותקנת כי עשיתי לה Uninstall,ואם אני יתקין את התוכנה מחדש היא תבטל לי את הדרייבר עד שאני יעשה לה Uninstall מחדש. איך זה אפשרי? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by eh123,

יש לי בעיה עם אודיגו . המחשב "נחתך" לי לפעמים - כלומר פתאום המסך נכבה ואין אפשרות לעבור עד אשר מבצע RESET . הציעו לי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש . לא מצליח להסיר - מבקש קובץ INSTALL.LOG ןלא מוצא . נא עזרתכם תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  20. Started by erez_hazan,

שלום, לאחרונה עברתי לוינדוס 7 והמהירות גלילה של העכבר ממש איטית יחסית לXP!! הגעתי למצב של מספרים מטורפים של המהירות גלילה בהגדרות, דבר שנראה מוזר יחסית לXP. כמו כן ישנו תוסף מיוחד בדפדפן chrome שנקרא smode scoll נדמה לי : ואיתו גלילה של הדפים הייתה הרבה יותר נוחה. אך כשאני מתקין אותו עכשיו, אני בכושי יכול לגלול את הדף למעלה ולמטה. יש למישהו הצעות מה לעשות במקרה זה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  21. יש למישהו מושג בעניין ? THX The Doorman

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  22. אני משתמש קבוע בקאזה. בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה, אני מוריד אותה. בכל הגרסאות הקודמות ל-2.5.1 הייתי יכול לבחור את הספרייה בה התוכנה תשמור את הקבצים שאני מוריד. בגרסה 2.5.1 אין את האפשרות הזאת (עד כמה שאני יודע). במקום בחירת הספרייה, יש אפשרות LOCATE, ואפשרות זו מעבירה אותי אוטמטית לספרייה אליה התוכנה שומרת את הקבצים. הכוונה היא לספריית MY SHARED FOLDER, שהיא ספריית ברירת המחדל בכל קאזה. אני בכל זאת מעוניין בשינוי מיקום הספרייה ובשינוי שמה. יכול להיות שפיספסתי את האופצייה? יכול להיות שהיא לא קיימת? אנא עיזרו לי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Inzagi,

שלום, אני משתמש בווינדוס XP, כבר הרבה זמן יש לי בעיה שכשאני פותח את מנהל המשימות ומסתכל ב"תהליכים", יש המון יישומי svchost.exe פתוחים. מיותר לציין שזה צורך הרבה זיכרון ומאט את המחשב. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש

24. שלום לכולם יש לי אינטרנט אקספלור 6 ווינודס אקס פי SP2 הכול בעברית והמערכת חוקית לגמריי וגם שניסיתי להוריד את האקספלור החדש של מייקרוסופט עדיין זה רושם לי שההתקנה לא תומכת בשפה של מערכת ההפעלה למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by evy,

שלום...התקנתי את התוכנה DANCE eJay6 על ההתחלה שמעתי איזה דאנס יפה שהיה בתוכנה כבר... אבל אני צריך עזרה...מישהו יכול להגיד לי איך אני בונה דאנס ושומר אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.