תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי על מחשב תמונות בגודל 668KB ואני צריך להקטין אותן ל 250KB כדי לשלוח אותן. אני צריך תוכנה שתקטין את התמונות, ללא הורדה של כמות הצבעים.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מותקן אצלי כרגע Offic 2003 . האם אני יכול לדרוס עם 2007 או אני חייב להסיר את 2003 לפני התקנת 2007 ...
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני צריך את הגירסה הישנה של FIREFOX בבקשה. כי אהה FIREFOX החדש לא עובד לי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אם משהו מכיר אתר או תוכנה עם הרבה אפקטים של סאונד לעריכת וידאו בavid תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני צריך איזו תוכנה כדי למדוד FPS במצב של OpenGL ... אני רוצה להשוואות דריברים שונים מבחינת OpenGL אז אני צריך איזו תוכנה (לא כבדה מבחינת גרפיקה) אבל שתעשה את הטסטים הבסיסיים של OpenGL ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אוקיי, מצאתי את ה PLUGIN הזה ל WINAMP, שמאפשר לכם לשלוט WINAMP דרך כל פלאפון שתומך ב WAP פשוט תתקינו את ה PLUGIN, ודרך הפלאפון שלכם תגלשו ל כתובת IP שלכם http://XX.XX.XXX.XXX בהתחלה חשבתי שזה יעבוד די מעפן, אבל זה מגיב מאוד מהר, לוקח פחות משניה מהרגע שאתם בוחרים להחליף שיר מהפלאפון ועד שהשיר מתחלף. זה מאוד יעל לכאלה שאין להם BLUETOOTH ו IR אני משתמש בתוכנה NO-IP שמעדכנת כל פעם את האייפי שלי, ואז אני נכנס בפלאפון לכתובת http://username.no-ip.com ממש סבבה! חיפשתי המון תוכנות כאלה, ושום דבר לא עובד חוץ מזאת, ואני לא מאמין שההתקנה כלכך פשוטה, פשוט מתקינים, ונכנסים לכתובת, בלי שום הגדרות. http://www.winamp.com/plugins/download/94546
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אתמול הסרתי את הדפדפן כרום (הסרה מלאה, כולל היסטוריה וכו') והתקנתי מחדש בגלל שהייתה לי בעיה קטנה עם שמירת הסיסמאות.. אחרי ההתקנה נכנסתי לדפדפן ובדקתי אם באמת נמחקה ההיסטוריה. ההיסטוריה "שלי" נמחקה אבל ראיתי עשרות/מאות דפים שבחיים לא הייתי בהם.. איך זה הגיע לשם? זה היה פשוט מוזר.. אני בטוח שלא הייתי בדפים האלה בחיים.. כמובן שמחקתי שוב היסטוריה ואז זה הסתדר למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה להופיע? יכול להיות שזה קשור לבעיה הזאת איכשהו? כי עדיין לא הצלחתי לפתור את זה..
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אם קניתי עותק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב נוסף זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
סתכלו, הורדתי את התוכנה (290 מגה) מכמה מקומות,אני מנסה לפתוח את זה, והמחשב חושב... לשניה ,ולא פותח כלום,אמרתי לי טוב,בוא נסתכל בתהליכים .. קיצר בתהליכים שנפתחים(במנהל המשימות) בתהליכים שנפתחים,שתי תהליכים נפתחים לשניה-שתיים ונסגרים. אין לי מושג מה זה... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז כמו שההודעה אומרת אני צריך תוכנה שתעיר אותי לבית ספר ;D כי החלפתי פלאפון והוא כבר לא מעיר אותי
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איך אני מוצא סרברים בתוכנה הזאת? מאיפה אני אמור להביא אותם?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בכל העסק של עריכת וידאו, הצלחתי לשחק ולעשות כל מיני שטויות בתוכנה PowerDirector אבל דבר בסיסי וכנראה פשוט לא מסתדר לי, אני לא מצליח להזיז את הסרטונים שאני מכניס לעריכה, למשל אני לא מצליח להזיז סירטון שיבוא אחרי איזה טקסט ותמונה שהוספתי בעריכה...
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, עד היום לא היית לי שום בעיה לחבר את המסך הטלוויזה LCD למחשב. יש לי טלווזיה LCD של LG דגם PC51 כרטיס מסך Nvida 9500GT כאשר אני על המסך של המחשב AOC 916 אין שום בעיה והכל עובד ברגע שאני מחבר את הטלוויזה (החיבורים טובים) אני מקבל No Signal נסיתי להפעיל את המחשב מחדש כאשר הטלוויזה מחוברת ואז, אני רואה תמונה כולל טעינה של ה windows xp ואז ברגע שה Desktop צריך לעלות זה חוזר שוב ל No signal למישהו יש פיתרון???
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
למי שיודע האם יש תוכנה שבה יש אפשרות לתזמן שהמחשב יכנס לבד לאינטרנט בשעה מסוימת ויכבה בשעה מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אוקי לאחר שעזרתם לי לגבי דיסקים הורדות וכו' והוכחתם שאתם תותחים עכשיו אני צריך עזרה בקשר לתרגום נגיד והורדתי סרט מהביטרנט עכשיו איך אני מצרף לו תירגום איזה תוכנה הכי מומלצת מבחינת קלה לתיפעול לא צריך אפקטים מיוחדים רק תירגום מדויק ותוכנה קלה לתיפעול תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני עובד עם חבילת המקודדים LioNetwork.Codec.Pack.V2. חבילת מקודדים זו מתמודדת יפה עם קבצי flv וכאשר אני מוריד קובץ flv הוא נראה כך: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=617427845.JPG כאשר אני מקליק על הקובץ הזה מדיה פלייר פותח ומנגן את הקובץ. הבעיה שלי עם חבילת מקודדים זו שהיא לא תומכת ב-264H ולכן הסרתי אותה והתקנתי את CCCP שמומלצת בסטיקי. בשלב זה קובץ ה- flv שינה צורה לצורת מדיה פלייר: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=703391355.JPG וכאשר אני מקליק עליו המדיה פלייר לא נפתח אוטומטית כמו עם החבילת מקודדים הקודמת ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=878050034.JPG כמובן שאם אני מורה לו להיפתח עם מדיה פלייר הקובץ מתנגן. מה שלא מובן לי זה: 1) למה כאשר שי…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי שלט של WII ובלוטוס(usb), אני רוצה להשמש בשלט כדי להעביר שירים (במחשב) להגביר ולהנמיך את הווליום וכו'. איזה תוכנה חינמית מומלצת? (בכל אופן אני לא צריך שום דימוי לעכבר. אני צריך רק 5 כפתורים. אחורה, קדימה/ עצור-המשך/+- בווליום. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 bit אם זה לא בפרום המתאים נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
-
יש לי בעיה עם אודיגו . המחשב "נחתך" לי לפעמים - כלומר פתאום המסך נכבה ואין אפשרות לעבור עד אשר מבצע RESET . הציעו לי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש . לא מצליח להסיר - מבקש קובץ INSTALL.LOG ןלא מוצא . נא עזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שסורקת את הרשת לפי שם שם\ סוג קובץ או לפי שם שם מחשב, רצוי חינאמית... השתמשתי בlan search pro אבל נגמרה תקופת הניסיון... ועוד בקשה: איך אני מוצא את כל המחשבים שמחוברים לרשת מתוך הMy Network Places או מ"חיפוש"? תודה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ברשותי שרת IBM X3550 בעל שני מעבדי Xenon עם 4 ליבות כ"א, מערכת ההפעלה הפועלת עליו היא UNIX red hot. נסיתי להריץ עליו את הפקודה: matlabpool open local 8 אבל יצאה הודעה: ??? Error using ==> distcomp.interactiveclient.start at 81 Failed to create and submit a parallel job. This is caused by: A job submitted to a local scheduler can only use up to 4 labs אם לשרת יש 8 ליבות אז למה הוא נותן לפתוח רק 4 קלינטים?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-