עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי לקוח שלא שולט באנגלית, והוא ביקש ממני למצוא לו תוכנות קיימות בעברית, כדי שיוכל לבצע תחזוק מערכת יעיל. אני יודע שיש את spybot בעברית... אך האם קיים גם אנטיווירוס , firewall וממ זהו בעקרון.

2. Started by Dark Tetris,

מהו התהליך של הוספת אקציי'נג 2003 שיש בו שרת 1 ומהו התצורה הכי טובה שמותקן על השרת? תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  3. ניסיתי דרך Partition magic להוסיף שטח פנוי להרד דיסק. אחרי restart והמסך הכחול של השינויים המחשב נכבה ואותחל מחדש. לא רואה את הparttition שהיה עליו אינפורמציה חשובה, אלא רק בPartition Magic כ-other עם שם מוזר ואין אפשרות שם רק למחוק או לפרמט . איך ניתן לשחזר בחזרה ולהציל את החומר ששם? מצורפ תמונה קובץ- של המסך. מסומן באדום. אודה על עזרה דחופה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. הטמפ' ליד השעון כל פעם שפתחתי את אוורסט נעלם לי איך אני מחזיר אותם?מאד חשוב לי..תודה

5. Started by zorgi,

(אני כותב ממחשב אחר כרגע) לפני כמה שעות גילה האנטי וירוס שלי(AVAST)וירוס וסוס טרויאני במחשב. הוא אמר שהוא לא מצליח לימחוק אותו, אז עשיתי ריסט ומאז הוינדוס לא עולה לי. כול פעם שזה מגיע לכמה שניות לפני שהווינדוס אמור לעלות זה עושה לי ריסט אוטומטי. ניסיתי לעלות ממצב בטוח גם זה לא עזר. ניסיתי להריץ norton אנטי וירוס 2008 אבל זה לא נותן לי אפשרות של בדיקת וירוסים בלי שהעלתי את הוינדוס קודם. מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  6. שמעתי שיש כזה דבר שאפשר לראות בTHUMBNAILS גם PSD מישהו יודע איך זה נקרא ואיך אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. כמו שאתם רואים בכותרת שאני מנסה להכנס לאתרים זה פשוט עושה לי שמירת יעד בשם ולא נכנס לאתר וזה לא קשור לאקפלורר כי נסיתי גם FIREFOX ואותה בעיה

8. Started by viper_sb,

האם ניתן לאחד סרט וידיאו יחד עם מקודדים על מנת שהוא יכול להריץ את עצמו לבד ובלי התקנה מסובכת ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by lyosi,

תכונת AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK2007, אינה משתמשת ברשימת הכתובות מספר הכתובות, אלא יש לה רשימה ניפרדת משלה. צריך לקלוד כל כתובת באופן ידני לשורת ה- TO או BCC כדי שהשם הזה יכנס לרשימה.... מה עושים עם ספר כתובות שמכיל מאות שמות וכתובות? יש דרך להכניס את ספר הכתובות לרשימת ה- AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK מלבד לקלוד את הכתובות ידנית?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום אני בונה אתר לחנות מרפדיה. מרפדיה= חנות שמחדשת רהיטים וספות ישנות, ריפוד וכ'. יש לי שאלה קטנה, איזה פונט בעברית אתם ממליצים לי להשתמש? אם אפשר לקבל את הפונט להורדה אני אשמח מאוד. לצרוך השאלה... רקע האתר הוא בסגנון ישן כזה והרקע הוא אפור בהיר. תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. מה אתם אומרים על המפרט הבא לגרפיקאי סה"כ כמות מחיר מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1580 1 1580 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 970 1 970 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 210 2 420 כרטיסי מסך‏ PNY Quadro FX 1700 512MB GDDR2, DX10, 2xDVI, PCI-E 2015 1 2015 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 308 1 308 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 104 1 104 מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT 225 1 225 מארזים‏ …

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by redead,

לא יודע מה קרה ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של לבטל את זה אבל הBSPLAYER שלי מנגן סרט ואז בסוף מתחיל אותו מהתחלה.. איך אני מבטל את האופציה הזאת? תודה..

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Absurd,

היי חברה! רק אתמול הורדתי טורנט כדי להתנסות בו לאחר שנים רבות של שימוש באימיול. רציתי לשאול כמה שאלו לגבי זה. מה היתרון שלו על פני האימיול מבחינת צורת השיתוף ובכלל? מהם אתרי הטורנט המובילים לסרטים? איך אני משיג הזמנה לאתר טורנטים פרטי? מה היתרון של אתר טורנט פרטי (סגור להרשמות) על-פני אתר טורנט ציבורי? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  15. מישהו יכול להסביר את חלון ההגדרות ששל התוכנה מה ההמלצות לפעולה אופטימלית של התוכנה (המפרט שלי בפרופיל שלי) בכל הקשור לזכרון וגודל סקראצ' אשמח להסבר מקצועי

16. שמתי לב שזה התחיל לפני כמה ימים כשנכנסתי לאתר וקיבלתי הודעה שהוא עובר תחזוקה כלשהי.. מאז אותו יום אני לא רואה תמונות מסוימות. ואני אומר מסוימות כי זה לא שרת ספציפי שממנו מגיעות התמונות, וזה לאו דווקא אווטרים.. רוב התמונות כן עובדות רק תמונות ספציפיות לא. ביטלתי כל מיני תוספים שיש לי בFF וזה לא עזר. לצורך העניין בIE רואים שאמורה להיות תמונה אבל גם אם אני עושה Show Picture שום דבר לא קורה. לצורך העניין כאן תראו שאני מכניס תמונה.. ותוכלו להעתיק את הקישור ותראו שהיא עובדת. ובשביל התגובה- הנה הקישור לתמונה http://img204.imageshack.us/my.php?image=ip35ejc9.png (מצטער על הגודל של התמונה, במקרה ואתם כן רואים את התמונה..) תמונות שמתארות את המצב בשני הדפדפנים: למשל אווטר ש…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by niva401,

למה הם משמשים? האם צפוי בעיה אם אסמן ב MSCONFIG שלא יעלו עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by djelectric,

אני משתמש בנגן בגרסא 10 החדשה ואני פשוט לא מזהה בהבדלים... מישהו יכול להסביר לי מה מייחד את הנגן החדש?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by viper_sb,

שלום ! אני מעונין לשלוח קובץ מצגת גדול מאוד במייל בין שתי תבות GMAIL האם מישהו מכיר תוכנות קיבוץ ברמה יותר גבוהה מאשר WINRAR,winzip,winace ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. שלום אני מחפש תוכנה שתעשה לי גיבויי אוטומטי של סיפריות מוגדרות מראש כאשר הספריות נמצאות על מחשבים שונים ברשת במשרד, אני רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבויי אוטומטי בזמנים מוגדרים מראש לכונן גיבויי חיצוני, כמו כן אני רוצה שהתוכנה תמחוק גיבויים ישנים של מעל זמן מוגדר כדי לפנות מקום בהארד דיסק. האם משהו פה יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? משהו בעל ניסיון אם תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. אני מנסה לצרוב קובץ IMAGE בנרו 8 והוא נותן לי את השגיאה הבאה,מה אני צריך למלאות? http://img45.imageshack.us/my.php?image=93417518zq2.jpg

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בשיטה פשוטה לסנכרן כתוביות ב - VLC כשהן לא היו מסונכרנות היטב עם הסרט עצמו, העניין הוא ששכחתי איך מבצעים זאת, מישהו יכול לרענן את זיכרוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ofirterev,

שלום לכולם הורדתי תוכנה לפינוי הראם במחשב שקוראים לה FreeRAM XP Pro התוכנה באנגלית ואני מחפש מדריך אייך להשתמש בה הפעלתי אותה ואני לא יודע האם זה באמת פינה לי מקום בזיכרון השאלה אייך רואים את זה בתוכנה בבקשה תעזרו לי אשמח למדריך בעיברית אם יש

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. למקרה שלא שמתם לב (ואם אתם חוסמים פרסומות - לכו לעזאזל), הפרסומת של IBM בצד זה בעצם משחק טטריס - אפשר לשחק עם הפרסומת... רק מה, משום מה כשאני לוחץ על חץ-למעלה (מה שאמור לסובב את הקוביה) הקוביה מסתחררת ללא הפסקה. חשבתי שזאת בעיה בקובץ עצמו, אבל הבנתי שאצל אנשים אחרים זה דווקא בסדר. יש לי פלאש 9, הדפדפן כמובן לא רלוונטי אבל ליתר ביטחון ניסיתי גם FF וגם IE. איך זה אצלכם? איזה פלאש מותקן לכם?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים