תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס אבל אני רוצה למחוק\לבטל את הsearch history באקספלורר 6. תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי תמונה ברזולוציה של 3264X2448 ואני רוצה להמיר אותה לפורמט של המסך שלי שהוא 1680X1050. האם זה אפשרי ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.schooly.co.il/MySchool/index.asp?url_t=benzvi&pagename= אני רואה את העמוד הראשי אבל אני לא יכול ללחוץ על אף אחד מהקישורים בתפריט הימני.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של msi דגם am1i ומעבד amd sempron 3850 על הלוח יש 2 חיבורי usb 3.0 והם לא עובדים . אני יודע שצריך דרייבר לusb 3.0 אבל אני לא מוצא שום דרייבר . ניסיתי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח וזה לא עזר אם אתם יכולים לתת לי דרייבר אני אשמח . תודה!
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין תוכנה במחשב שתהיה מוסתרת, קחלת ממשק ושלא יהיה אפשר לגלות אותה, שהיא תחסום אתר כלשהוא שלא יהיה ניתן להכנס אליו. יש כזה דבר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איכשהו השתנה ללא התערבותי.ניסיתי לשנות אותו חזרה למקורי אך ללא הצלחה.כיצד פותרים את הבעיה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש לפעמים בFIREFOX, אך יש לי בעיה אחת: אני משתמש בFLASHGET, אך כאשר אני לוחץ על הקובץ בעזרת הלחצן הימיני של העכבר, אין לי אפשרות של "DOWNLOAD WITH FLASHGET" מישהו יודע איך אני יכול לגרום שתופיע השורה הזו ? או דרך אחרת שאני יוכל להוריד דרך FASHGET ? (להעתיק את הכתובת של הקובץ לFLASHGET לא נחשב ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ידידותית ככול שניתן להגבלת משתמשים. הצורך: הגבלת משתמש A ומשתמש B לגישה למחיצת מערכת (כולל התקנה תוכנת באותו מחיצה) הגבלת משתמש A מגישה למחיצה X הגבלת משמש B למחיצה Y או שיותר פשוט: לאפשר למשתמש A להכנס רק למחיצה X (אם אפשרות התקנה וכו'...) וללא גישה והרשאה לשום מחיצה אחרת. לאפשר למשתמש B להכנס רק למחיצה Y (אם אפשרות התקנה וכו'...) וללא גישה והרשאה לשום מחיצה אחרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבימים האחרונים יש לי בעיה קטנה עם יוטיוב: כשאני לוחץ למשל על סרגל ה-Details כדי להרחיב אותו, הוא לא מתרחב. זה קורה לא רק ב-Details אלא בכל הסרגלים שאפשר לפתוח. זה קורה רק ב-FF, ב-IE הכל עובד כרגיל. בנוסף, פתחתי את FF בסייף מוד וזה עדיין קורה, כך שזה כנראה לא בעיה באחד התוספים. אני חושב שזה התחיל לקרות אחרי העדכון האחרון - 3.6.12. מה עושים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי המסך שלי גודלל 22 אינץ' והרזולוציה שלו 1680X1050 המחשב שלי פועל בזולוציה המתאימה ובכל זאת בפוטושופ הסנטימרים קטנים מידי... היות ואני עובד עם חברות ומספק מוצרי הדפסה כמו כרטיסי ביקור זה מבלבל אותי מאוד... מישו יודע איך אני מסדר את זה? תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה רץ ברקע אקספלורר+קרום והוא על 100 אחוז קורה מצב במקביל שאני בסקייפ, ובוינאמפ ומתחילים לשמוע גרוע כאילו הוא משתמש בכל החומרה שלו וגם המסנג'ר מה עושים ? מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB מערכת הפעלה : VISTA 64 BIT
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי זמן מה המקלדת מחליטה שהיא איננה מעוניינת להעביר מעברית לאנגלית כאשר לוחצים על SHIFT+ALT. אני נאלץ לכתוב באותיות גדולות כל פעם ע"י הפעלת הקאפס-לוק. בעיה קלאסית אך לא זכור לי איך אני לפתור אותה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני עשוה למשל שיש שיר שהוא הגיעה לסופו ונשארו עוד 3 שניות לסוף ואז אני עשוה שיבוא השיר באמצע השיר לא אחריו. תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 קבצים של תרגום נגיד יש לי CD1 וCD2 אז שתחבר לי אותם לקובץ אחד כי הסרט לא מחולק השמח לתגובות אם בכלל יש כזאת תוכנה
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זה דיי דחוף, לכן אני אודה לכל מי שיוכל לעזור בהקדם
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: התקנתי את אימיול גירסא 4.2 של Lionetwork, שיניתי הגדרות על-פי מדריך. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב. הוספתי ב- Windows Firewall תחת exceptions את הפורטים שהאימיול משתמש בהם, כולל השניים הראשיים (4672 ו- 4612 אם אני זוכר נכון). בכל מקרה, לוקח לאימיול משהו כמו 3 דקות עד שהוא מתחבר (אם בכלל!) וכשזה קורה הוא עם low id. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן לכולם. נתקלתי בבעיה מורכבת למדי ואני מחפש פתרון כבר זמן מה. אני מנסה לעשות דבר פשוט לכאורה אבל בעיה. יש לי עשר קבצי raw שאמורים להיות פנורמה אחת הוריזונטלית. עכשיו, לעשות פוטומרג' או לחבר ידנית אין כל בעיה. הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין להכין קבוצה אחת של קבצי הפנורמה בחשיפה אחת מסויימת (מבהקים בהירים) ואני מדבר על להכין אותם ב ACR, וקבוצה שניה על פי המבהקים הכהים! כלומר גם פוטומרג' וגם HDR! הבעיה נוצרת כאשר אני עושה פוטומרג לשתי הקבוצות בנפרד, ואחרי שינויי חשיפה וצבע ב ACR פוטושופ מחברת את הקבצים באופן שונה בין שתי הפנורמות שנוצרו (על מנת לבצע HDR ידני) ולכן אין התאמה ביניהם ואי אפשר לשחק עם שכבות לא זהות! חשבתי כמובן לעשות זאת ידנית (את הפוטומרג') אבל עדיין אני צרי…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחים שלי שלום רב,הסתובבתי כבר הרבה ברשת ואני לא מצליח למצוא פתרון, יש לי ווינדוס 7 כרטיס טלויזיה של msi pvs video capture 8605 עם תוכנה מקורית inter video שעבדה בעבר עם ווינדוס אקפס ואני לא מצליח לראות טלויזיה,המערכת לא מזהה את הדרייבר ולדעתי גם התוכנה לא תומכת אנא עזרתכם אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון/דרייבר מתאים לווינדוס 7 לפני שאני קונה כרטיס חדש :\ בעיה שניה יש לי כרטיס קול fire box של presonus ועדיין לא מצאתי לו דרייבר,שלחו אותי לאתר אבל אני לא הכי טוב באנגלית אז הסתבכתי אם מישהו יוכל להביא לי קישורים ישירים זה יעזור לי תודה רבה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הזמנתי דרך חבר באתר איי ביי "easycap" זאת תוכנה לעריכת ודיאו+מחבר USB עם 4 כניסות RCA. המוצר הגיע אבל הדסק התקנה הגיע שבור,רציתי לדעת אולי למישהו יש תדיסק? easycap dc60 2.1 c זה מה שרשום עליו. ניסתי לחפש בגוגל אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מחפש עורך דפי אינטרנט ויזואלי אין לי ידע בכתיבת קוד HTML , ואין כל כוונה ללמוד כתיבת שורות קוד אני עבדתי עם פרונטפייג' שהוא לא רע. האם יש למישהו המלצה טובה יותר, כמובן עדיפות לתוכנות חינם תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מכוון שיש לי מחשב מרובה ליבות אני מחפש תוכנות שימושיות ויעילות שמנצלות מספר ליבות בכדי לנצל אותו כמו שצריך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיעה שאני מנסה להמיר AVI ל- SVCD. ההודעה מופיע שאני מנסה גם להמיר לVCD.. צירפתי תמונה.. בנוסף לפני שהוא נותן לי את ההודעה הוא אומר לי שכדי להמיר ל-SVCD אני חיב מותקן במחשב נגן דיוידי.. על איזה נגן הוא מדבר? כעיקרון יש לי צורב דיוידי שיכול גם לנגן סרטים (מן הסתם..).. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודש בערך הורדתי גירסה חדשה של tweak-xp pro וכדי להתקין אותה הייתי צריך להסיר את הגירסה הקודמת שהייתה מותקנת לי. הסרתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"add\remove programs..." אבל כשבאתי להתקין את הגירסה החדשה קיבלת הודעה שיש עדיין גירסה ישנה יותר וההתקנה החדשה לא יכולה להמשיך בתהליך. ניסיתי להיף כל מה שקשור בתוכנה הזאת מהרג'סטריי ועדיין אני מקבל הודעה שיש תוכנה כזאת, אני ממש רוצה להתקין גירסה חדשה זה ממש שיפר לי את הביצועים. בבקשה ממכם מישהו יכול לתת לי עצה איך להעיף את הגירסה הישנה של התוכנה ??? תודה לכל העוזרים מראש, דודי הסטלן.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-