עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך להוריד דרייברים ללוח אם שלי אך אין לוינדוס 8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#dl כשהורדתי דרייברים לוינדוס 7 64Bit ועשיתי התאמה גם זה לא עובד (מראה הודעת שגיאה). מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. אז ככה הסבר קצר יש לי בעיה כמו שהבנתם ואין לי את הקובץ הזה המליצו לי להתקין מחדש את האופיס האם זה קשור ? וסבבה השגתי את הדיסקים מהטכנאי שלי מזמן מצאתי בבית את הווינדוס ואת האופיס ווינדוס XP ואופיס 2003 כמובן שעליו אני מדבר אז הטכנאי שלי שכח לרשום על כל דיסק מה הוא האם זה מסוכן אם אני יכניס את הדיסק של הווינדוס במקום האופיס ? והאם ההתקנה של האופיס מסובכת ? מחכה לתשובה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by itzikcolt,

שלום יש לי את התוכנה של אינטל שמראה לי על כמה מעלות המחשב עובד (40 מעלות בווינדוס) ואני רוצה לבדוק את המחשב במאמץ מאיפה אני מוריד את התוכנה ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mango H,

שלום, למדנו מערכים בשפת c וחלק משאלה אחת היה: "כתוב תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין 0-100" איך אני עושה מספרים אקראיים? תוודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by WarNet,

היי, יש סרטון שנמצא באתר הזה:http://video.mail.ru/old ואני רוצה להמיר אותו ל-mp3. תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 18:52:30 הקיימת דרך?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by parker8,

אני צריך איזה תוכנה טובה כזאת.. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by blancman,

אני עם וינדוסXP. הדרייבר זיהה את 2 ה-כ.מסך (אחד ככרטיס PCI-EX2 ואחד מובנה בלוח אם). משום מה אחרי שעדכנתי לגרסה האחרונה (11.1) הוא לא מזהה אצלי את הCROSSFIRE. המפרט מחשב שלי כבר מופיע בפרטים. אם אתם צריכים פרטים נוספים אל תהססו לבקש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 11moshiko11,

אני מחפש תוכנה שתכבה לי את הסאונד ואת המסך. מיועד לשלט רחוק. מצאתי קודם תוכנה פה לכבות את המסך אבל אני צריך גם אחת לכיבוי הסאונד. תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by 00000,

לED2K זה מתחבר בשיא המהירות עם HIGH ID, לKAD אני לוחץ מתחבר, והוא פשוט כותב כל הזמן "מתחבר" עם איזה ID עם עיגול אדום לידו, זהו. למה אני לא יכול להתחבר? כל הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוואלים מלבד זה שבראוטר, ועד לפני כמה זמן הכל עבד מצויין, מה זה??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Anonymous1,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה לניקוי הקלטות שנעשו דרך נגן MP3. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by eXpire,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה רצינית! ברצוני היה היום להתקין את הדרייבר החדש של ATI ה- CCC 11.2, ומשום מה הוא פשוט מסרב לעבוד... כשאני מפעיל את ה-setup של התקנת הדרייבר דרך ה-CCC הוא פשוט אומר שה-CCC הפסיק לעבוד... חשבתי שאולי זה בגלל שהדרייבר חדש ויש לו באגים אך טעיתי, כשניסיתי להתקין שוב את הדרייבר הקודם שלי 10.9 קיבלתי אותה בעיה, אז כרגע אני יושב בלי דרייבר... מישהו מוכן לומר לי מה עשיתי לא נכון ולמה זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ooosss,

שלום רב, אני זקוק נואשות לעזרתכם פתחתי ATACHMENT של מסמך WORD חשוב ולאחר שעבדתי עליו שמרתי אותו ככורח ההרגל בעזרת ctl. s מה שגרם לקובץ להישמר בספריית ה Temporary files. אם אני לא טועה לאחר מכן פתחתי שוב את הגרסא הישנה של הקובץ מהATACHMENT ואני מניח שמה שקרה זה שאוטמטית המחשב שמר את הגרסא הישנה במקום החדשה, ולכן כשגיליתי ששמרתי בטעות את הקובץ ב-TEMPORARY במקום תחת שם אחר נפתחה לי הגרסא הישנה, האם קיימת אפשרות כלשהי לחזור או לשחזר לקובץ ששמרתי אני בראשונה. אני מודה לכם מאוד אור :'(

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by shainov,

שלום לכולם, יש ברשותי ICQ5.1 ושכחתי את הסיסמא של האיסיקיו הישן שלי איך אני מוציא אותה?? ניסיתי דרך האתר אבל הוא לא נותן לי להוציא אותה על האימייל שלי (של וואלה),האם יש תוכנה מסויימת ש"פורצת" לתוכו? זה מאוד חשוב לי כי יש לי אנשים מאוד חשובים לי שם.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  14. עם סיומת כזאת?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  15. מחפש תוכנה אוו מדריך לשימוש בפוטושופ בבקשה דחוף תודה . אף אחד לא עונהההה לייייייייייי

16. Started by GaLmgnT,

שלום! פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי Windows 7, נתקלתי בבעיה בהתקנה של התוכנה QuickSFV. הנה ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין: --------------------------- Installation failed --------------------------- QuickSFV was not installed. Error: Could not copy files. One of the files may be in use. Exit all QuickSFV and Explorer windows, wait a few minutes, then try again. ניסיתי לסגור את כל החלונות של Windows Explorer, ובכלל את כל החלונות במחשב, ועדיין קיבלתי את אותה הודעה. מה שכן, שמתי לב שבמהלך ההתקנה ה-UAC לא הופיע בכלל, לא דרש אישור. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by orninyo,

www.hadea.co.il אשמח לשמוע דעתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום שלום! תפס אותי SPY WARE ממש חזק. אני בטוח שכולם מכירים אותו, שמו "SMART SEARCH" והוא התלבש לי על ה-"about:blank" וכל פעם שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע. כמובן שכשמגדירים לו דף בית חדש הוא מתעלם, וממשיך בשלו. הורדתי את התוכנות "SPY BOT", "AD WARE" ו-"CWShredder" מה כבר אפשר לעשות? יש לי וינדואוס 98, ופנטיום 4... אם זה חשוב... היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by fatalica,

היי לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לקבל מפה בגודל מסוים וכשאני ילחץ לה על מיקום יפתח קובץ מוגדל או כמה קבצים ביחד שקשורים לאותו המיקום במפה (כמו גוגל earth רק יותר פשוט) לדוגמא : אם אני ישים לה מפה של ישראל והטענתי לה לאיזור ירושלים מפה מוגדלת של ירושלים וגם קובץ שירים ברגע שאלחץ על ירושלים במפה המוגדלת יפתח לי המפה המוגדלת וגם קובץ השירים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: באחד יושבת מערכת ההפעלה, ה-SWAP, התוכנות, וכו'. בשני - יושבים דברים שהגישה אליהם לא רבה ולא נעשית באופן קבוע. לדוגמה: גיבויים שונים, סרטים, וכו'. עכשיו, סוף סוף (תודה לאל) הבאתי את המחשב למצב של שקט מוחלט. הכוונה בשקט מוחלט היא שכאשר אין שום רעש בסביבה שומעים אך ורק את ההרדיסקים מסתובבים. במצב שהם מנותקים אין אפשרות להגיד אם המחשב מכובה או דולק. איכות חיים. anyway, כאשר שני הכוננים פועלים ביחד, שומעים אותם.. הכוונה היא לא לרעש קריאה\כתיבה, אלא פשוט לרעש הסיבוב. מה שאני רוצה זה לכבות את הכונן השני (לכבות לחלוטין, שיפסיק להסתובב) כל עוד אני לא צריך אותו (וכשאני צריך אותו - פשוט להפעיל אותו חזרה, ידנית, בעזרת תוכנה). אני יודע שיש…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. עד כה יכלתי להוריד את הסורק וירוסים החינמי שלהם, Dr Web Cure-It, ללא כל בעייה. בימים האחרונים, האתר שלהם החל לדרוש ממני להכניס פרטים אישיים בעת הורדת התוכנה, ובכלל זה: שם מלא, כתובת אימייל, תאריך לידה, מין, איפה אני לומד, באיזו תדירות אני משתמש בתוכנה או הולך להשתמש בה, מאיפה הכרתי את התוכנה ובאיזה מחשב אני הולך להתקין אותה (כל השדות המופיעים הנם שדות חובה), ובקיצור: ריגול ומעקב אחר משתמשים וכן פגיעה בפרטיותם. מה זה צריך להיות? למה הם עושים זאת??? בחיים שלי לא נתקלתי באתר שמחייב להכניס פרטים אישיים כדי להוריד תוכנה חופשית לשימוש ביתי.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת

23. Started by lidor_abo,

חברה אני חייב את הדריור של המקלדת שליטה הזו אני כבר מיואש.. REVEL-mkb02 תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. אז ככה לדוגמא אם אני רוצה לשנות את כל המקלדת שהיא תתאים לי.... נגיד אני רוצה שבמקום הלחצן של הA יהיה O....בקיצור לסדר מחדש את המקלדת... איך אני עושה את זה?? וכמובן אחרי זה להחזיר את זה למקורי...

25. Started by israel291,

שלום רב! אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים לצפייה ישירה בטלויזייה. יש לי טלויזייה LCD 32 של LG ( דגם 32LG10R) והמחשב שלי די עתיק intel core 2 duo e6300 1.86 ghz לוח אם DG41RQ של אינטל זיכרון GB 4 DDR2 333.3 MHZ כרטיס מסך משולב על הלוח. ודי מעפן... ניסיתי לחבר את המחשב ויש רק יציאה של VGA במחשב. בכל מקרה שמתי רזולוציה של 1024/768 בקצב של 60 ולאחר מכן כיביתי את המחשב ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי במקומו את הטלויזייה ואז הדלקתי שוב את המחשב. הקטע הוא שכאשר אני מדליק את המחשב רואים את המחשב מתחיל לרוץ על הטלויזייה ומעלה את הווינדוס עד שהוא מגיע לשלב שבו צריך לבחור איזה משתמש להפעיל ואז הוא פתאום כותב NO SIGNAL. אם יש למישהו מושג א…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.