עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברשותי כמה תכונות אשר אינן תומכות בשפה העברית, לא ניתן לכתוב או לקרוא את העברית ובמקום עברית היא מציגה ג'יבריש. אני מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות להוסיף תמיכה בעברית, ע"י עריכה של קבצי ההפעלה של התוכנה או דרך כל אפשרית אחרת. I HAVE SPOKEN

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

סוף סוף !!!!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: NOD הוא האנטי וירוס בין ההכי טובים היום בשוק תוכנות הAnti-Virus הוכחה http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?eset.xml ויש עוד המון אתרים אם רק תחפשו!! ועכשיו הם הוציאו בטא חדשה 2.5 שבו התוכנה תסרוק SPYWARE ברמה ממש טובה !! לעומת הגרסאות הקודמות עוד מידע על הבטא+הורדה http://www.nod32.com/download/downbeta.htm לפי דעתי NOD32 יותר טובה מKASPERSKY בדקתי בסריקה של אותו יום סריקה של KASPERSKY ושל NOD32 וNOD32 סרק הרבה יותר קבצים מאשר KASPERSKY NOD32 RuleZ

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. היי אנשים אני מנסה להתקין לאחר פירמוט דרייברים למערכת ראיתי שליד הדרייברים SATA RAID של gigabyte כתוב "Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy" http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2982&ost=windows+7+32bit#anchor_os מה זה אומר? האם גם האם שצריך להתקינם לפני דרייברים אחרים? העניין הוא שכמו לרבים יום אין לי פלופי. ובכלל, כאשר חלצתי אותם גם לא ממש נראה שניתן להתקינם בדרך הרגילה. אז מה אני עושה עם זה ואיך ומתי מתקינה אותם? תודה לעוזרים ויום כתום. מצ"ב שתי תמונות מסך שלהם מחולצים נתוני מערכת: amd 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 (השאר במפרט) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר ב- DOK בנפח 1 ג"ב - SanDisk Cruzer Micro U3. לאחר שהוצא והוכנס לחריץ ה-USB מספר פעמים על ידי תינוק, ההתקן לא מראה יותר את המידע, שהיה בו, אלא רק נפח פנוי של 1 ג"ב. אודה מאד, לכל מי שיוכל להציע רעיון/שיטה/תוכנה להצלת הנתונים מן ה-DOK. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  5. אנסה להסביר אני צריך לתמלל את ההרצאות לתוך מסמך וורד מכיוון שאייני מקליד מהר ולא יכול לעקוב אחר קצב הדיבור אני מחפש תוכנה שאשמע איתה את השיעור בצורה הבאה: היא תנגן למשך 5 שניות, ואז תעשה לבד PAUSE למשך 5 שניות וככה אוכל בינתיים להקליד ואז תחזור לנגן וחוזר חלילה. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  6. אין לי מושג איך ומתי או מי (בעצם מי אולי כן , כי יש לי את ה IP שלו) אבל איזה ילד מעאפן שחושב שהוא האנלייזר ומשועמם מידי פעם חודר לי למחשב ומשחק לי עם העכבר, פותח תוכונות או סוגר בקיצור הבנתם ת'רעיון. יש לי פנדה אנטיוירוס+פיירוול עדכני שמשום מה לא זיהה כלום. איך אני יכול להיפטר ממנו, או שתמליצו לי על פיירוול טוב יותר שיעשה את העבודה ?? האם יש אפשרות להתלונן או משהו כזה ולהתחקות לפי ה IP שלו ולאתר אותו (הייתי מפוצץ אותו מכות) בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by Aviram,

יש לי ויידאו קליפ ואני רוצה להעתיק רק את השיר, את הפס קול. יש איזושהי תוכנה שאפשר "לקרוע" אותו ופשוט לשמור כקובץ mp3, wma וכד'? תודה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by Moty_p,

מישהוא מכיר אחד ממש טוב?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  9. לא מבין מה הבעיה ... כפי שניתן לראות בתמונה : אין שום אפשרויות בתפריטים הללו להיכנס לחשבון או בכלל לראות את אנשי הקשר הסרתי .. ריסטארט .. התקנתי מחדש עדיין זה קורה מה אפשר לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by ag43,

מישהו מכיר תוכנות טובות לIPOD VIDEO שמחליפות את הITUNES מוסיפות פיצרים, עברית וכו'? גם אתרים יעודיים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by oriki9999,

שלום לכולם, יש לי מחשב של dell latitude-d630 ולאחר פרמוט (WINDOWS XP) לא הצלחתי לסדר את האינטרנט. אני מניח שהבעיה בדרייברים אבל לא הצחלתי למצוא את הדיסק של המחשב, האם למישהו יש רעיון? או שהבעיה בכלל לא בדרייבר? בתודה מראש אורי

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by nokobik,

יש לי כרטיס מסך R9800Pro. אני רוצה לחבר אותו ל-TV ונמאס לי מה-CATALIST הכבד הזה של ATI. יש אפשרות לחבר ל-TV בלעדיו?

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by gshhar,

יש לי שיר ב-WAVE ,איך אני הופך אותו ל-MP3 עלמנת שאוכל לצרוב אותו?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by WarNet,

היי,האם יש אפשרות לבטל לתמיד את המודעות של גוגל כשצופים ביו-טיוב או ב-ustream? תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 21:21:11 מישהו?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  15. הנה תמונת מסך של האימייל של וואלה. הוא פשוט לא נותן לי להיכנס אליו מהמחשב שלי בבית. כשניסיתי להתחבר מהעבודה הוא עבד לי. יש מצב שהבעיה אצלי? כי הכל עובד לי בהרצת יישומי אנטרנט. עם זה גלישה מסנג'ר וכו'.. עם עוד מישהו נתקל בזה... אשמח לדעת שלפחות אני לא היחיד. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by Delux,

בבדיקת של DX7 הוא עובד אבל בDX8.1 הוא רושם לי את זה: Direct3D test results: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by jcdenton1,

היום כשחזרתי הבייתה בערב ראיתי הודעה של נורטון שיש לי וירוס, כרגיל לחצתי OK והוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום עם הקובץ כי אין לו גישה אליו. לא שמתי לב לשם של הוירוס או משהו ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט אז עשיתי את הסריקה באתר של RAV (לוקח שנתיים לעשות סריקה ולפעמים המחשב בכלל נתקע ולא מגיב) רק בהתחלה של הסריקה הוא מצא איזה 7 וירוסים! מה הקטע של הנורטון המפגר הזה? מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהוירוסים ואיזה תוכנת אנטיוירוס כדאי לי להתקין?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  18. שלום , קיבלתי עם המחשב שלי אך ורק דרייברים לויסטה , עכשיו אני צריך להוריד דרייברים של אודיו : HD Audio Codec Driver ועכשיו החברה שלי היא : Realtek , אני מנסה דרך האתר לא זז לי בכלל . ואיך אני יודע במדויק איזה גירסה אני צריך / יש אחד לכולם ?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by aexxx,

שלום, אשמח לשמוע את ניסיונם של אנשים בנושא הנ"ל. דעתי בעניין : NAV - sucks McAfee - בסדר, ממוצע. לגבי כל שאר השוק כמו PC-CILLIN, Panda, AVG, Kaspersky, Dr.Web אודה לכם אם תגיבו. תודה, והמשך יום טוב לכולם. ;D

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה לעשות capturing ו-print screen אני מנסה לעשות print screen מתוך וידאו מאיזהשהו נגן , שאני עושה paste (לצייר למשל.) אני מקבל באותו מקום של הוידאו חלון שחור ! אותו דבר שאני מנסה לעשות capturing בעזרת casmtasia , אני מקבל מסך שחור במקום הוידאו. מישהו מכיר את הבעיה והפיתרון ?? תודה

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  21. אני לא יודע מה הולך אבל כבר יומיים שגוגל לא פועל לי לא בפיירפוקס ולא באקספלורר, רציתי לשאול אם זה פועל לכם...?

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by ysar,

נניח שיש לי תכנה שמותקנת על המחשב ורצה והכל טוב ויפה. אבל אין לי את הדיסק המקורי שם יש איזה קובץ INSTALL שעושה את העבודה. אני רוצה ליצור עותק שאני אוכל להעביר למחשב אחר ולהתקין שם(אין בעיה של הגנות וכו' ,זה מקרה פשוט), ברור שזה לה copy-paste איך עושים את זה? באותו נושא אם יש לי תכנה שהיתה מותקנת ובגלל בלאגן בשידרוג ווינדוס כרגע לא מותקנת ( זה קרה לחבר שלי באמת , לא המצאה). איך אני "מחזיר אותה לחיים"? כלומר כל הקבצים קיימים על ההרד דיסק רק זה לא מותקן באמת (הקבצים שקיימים הם בתצורה שלאחר ההתקנה, אין INSTALL או משהו ידידותי כזה...)

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  23. Started by tania131,

חתימה חדשה שלי איך? http://img11.imageshack.us/img11/3364/ut2k46uy.jpg

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by civic_ex,

זה הדגם באברסט BrookTree Bt360 MediaStream Controller Multimedia Video BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI מצאתי דרייבר והתקנתי אותו אני מחפש גם תוכנה שאוכל לראות את המצלמות

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by dolevzora,

טוב חבר`ס שמעו יש לי בעיה אם הכרטיס קול אני לא יודע מה הוא יש לי מחשב של creative ואני לא יודע איזה כרטיס קול איזה דרייבר להוריד מדובר ב- windows7 אם יש איזושהי תוכנה שתמצא לי את הכרטיס קול בחינם אני מאוד אשמח תודה. ואם אפשר הורדה לכרטיס קול (לדרייבר) תודה.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים