עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לוודא שקיבלתי בדיוק את מה ששילמתי עבור.. אני מחפש תוכנה שתציג לי את החומרה המותקנת במחשב, זכרונות וכל מידע אפשרי.. אם למישהו יש כזו להמליץ אני אודה לו[]

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  2. כל פעם שאני חוזר מהצבא יש בעיה חדשה במחשב... הפעם הבעיה היא שכל לחיצה על מקשי ה caps וה- num lock נישמע צפצוף מעצבן מתוך המחשב עצמו. בנוסף כפתור ה num lock התהפך, כשהוא לחוץ החיצים עובדים, וכשהוא לא לחוץ המספרים עובדים. התקלה הופיע לפני כשבוע ,אין נקודת שחזור מערכת מתאימה ולא מצאתי שום תוכנה חדשה יוצאת דופן שהיית יכולה לגרום לזה. ודבר נוסף ששמתי לב זה שלפני שהוינדווס עולה אין את הציפצופים. הוידווס שלי הוא xp pro

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by The_MichMan,

שלום ברשותי נמצא מחשב נייד לא שום כוננים פרמטתי את הדיסק הקשיח היכן אני יכול להשיג קבצים שיעשו לו בוט לדוס או להתקנה של ווינדוס המחשב גם לא עושה בוט מדיסק USB חיצוני תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by duk4u,

בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי מומלץ היום?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by WarMachine,

הכותרת מדברת בעד עצמה, יש לי כמה קבצי HD בפורמט של mkv,תופסים 4 וחצי ג'יגה כל אחד ככה שאני רוצה לצרוב אותם שהדיוידי ינגן אותם, כלומר להמיר אותם לפורמט של דיוידי, בקיצור vob. ניסיתי את התוכנה VSO ConvertXtoDvd שאיתה אני משתמש בדרך כלל להמיר AVI לדיוידי אבל היא פשוט לא עושה את העבודה, הסרט מתפקשש וזה נראה שהיא לא יודעת לטפל בקבצים כאלה כמו שצריך. אם למישהו יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או כל פתרון אחר זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות קטלוג לספריית סרטים, כך שתראה את הפוסטר של הסרט, שמות שחקנים, תקציר וכד', כולל אפשרות לראות את הסרט בתוכנה חיצונית כמו VLC. אשמח אם התוכנה מקבלת שמות סרטים בלתי קונבנציונלים כמו למשל SUPERMAN-FSPOT-720P-DTS.MKV. תודה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  8. מחיר: ישולם עבור הכנת עבודה שלמה. דרישות: - ידע בתיכנות בסיסי של AS2/AS3. - ידע בפלאש - אנימציות והכנת סרטים. - ידע בפוטושופ. - חובה תיק עבודות. - שאפתן, ראש פתוח, אוהב ללמוד ולהתפתח. - רצוי שיעבוד עם חשבונית. - זמין די מיידית לעבודה. כללי: התחלתי פרוייקט מיזמי חדש לפני מספר שבועות, אשר דורש ממני גרפיקאי/פלאשיסט מוכשר לעבודה די מיידית. השכר יהיה פר עבודה. יש כבר מוצר בסיסי, אבל הייתי רוצה לשפר אותו/לבנות אותו בצורה יותר כללית וגמישה. אני מחפש מישהו מוכשר עם רצון גבוה מאוד והתלהבות למקצוע. מי שחושב שהוא מתאים לדרישות שיצור איתי קשר בהודעה פרטית, או במייל: chen.rvn@gmail.com * נ.ב: אני בא מתחום הנדסת תוכנה.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה winrar והורדתי קבצים שאני צריך לפתוח בעזרת התוכנה,אבל הסמל של הקבצים מופיע לי כריבוע לבן והסמל של הwinrar בתוכו ושאני עושה עכבר ימני אין אפשרות לחלץ,מה יכולה להיות הבעיה ? ודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by omri_ro,

שניתן למיין לפי אלבום ואז לפי מס'(כמות) השירים שיש באותו אלבום. אני פשוט רוצה לסדר את האוסף שלי ולנפות מרשינת האלבובים דברים שלא צריך, שבחיפוש לפי אלבומים לא יופיעו לי אלבומים שיש בהם שיר אחד שאספתי מתוך אלבום מסויים.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  11. שלום חברים, יש לי רשימת לקוחות 250 מיילים, עד עכשיו שלחתי לכולם מייל עם הBCC והכל היה בסדר עכשיו יש בעיה וגימייל לא שולח לאף אחד ומודיע על שגיאה Why was my message rejected? Here at Gmail, we work very hard to fight spam. This includes not only spam coming into Gmail but spam being sent out from Gmail as well. Believe it or not, spammers sign up for Gmail addresses in large numbers just to send out spam! To help do our part to keep this junk off of the internet, we bounce mail that we are confident is spam. Unfortunately, we aren't perfect and will occasionally bounce legitimate mail. We apologize for the inconvenience. There are a number of ways you can inadvertently c…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

היי, הורדתי את מפה: http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmarkvantage/download/ את הוונטג' וכשלחצתי על אייקון ההתקנ זה הראה לי את ההודעה שמופיעה למטה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by QQQ,

נניח ויש לי תמונה בגודל של 2000x2000 פיקסלים, והרזולוציה אצלי היא 1920x1080, איך אפשר לבחור חלק מסויים מתוך התמונה כדי להגדיר אותו רקע? יש תוכנה שעושה את זה? אגב, מ"ע - WIN 7 ULTIMATE x64

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by shacharoren,

שלום לכולם, יש לי שאלה שככל הנראה לא כולם ידעו אבל אני מקווה שלפחות אחד. ב CS3 אני יכול להקצות כמות מסויימת של זיכרון לתוכנה, כאשר התוכנה בחלון הקצאת הזיכרון אומרת לי שיש 3325MB פנויים וטווח אידיאלי להקצאה שהוא מהווה בערך 70% מתוך ה - 3325 שהתוכנה אומרת שקיים! 1. קיים במחשב הרבה יותר זכרון! האם ה CS3 יכול לזהות רק חלק ממנו?! אולי אפשר לשנות את העיניין ולתת לפוטושופ אפשרות לזהות יותר זכרון? (קיים 8GB) 2. למה הוא נותן טווח אידיאלי של עד 70% ממה שקיים? הוא כביכול מרחם עלי בכל מה שקשור למערכת ההפעלה וכו'? תודה על כל התייחסות.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by BIGBARR,

מחפש מדריך לVIRTUAL DJ....?? ??

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by IM-380,

אני מנסה להוריד מהאתר הנ"ל בשבוע האחרון. ונותן לי הודעה "ED2K : הישום לא נמצא והודעה שניה " אין אפשרותלINTRNET EXPLORER לפתוח אתר מסייע זה עבור... הפרוטוקול שצוין בכתובת זו אינו תקף, ודא כי הכתובת נכונה ונסה שוב" הדבר כאמור נמשך כל הזמן נראה מההתקנה החוזרת של האימיול RAZORBACK הכורת נערכה ע"י multicore.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  17. Started by tania131,

חתימה חדשה שלי איך? http://img11.imageshack.us/img11/3364/ut2k46uy.jpg

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by hatzhaik,

כשאני רוצה ליצור את קבצי ה ifo לצורך צריבה של DVD ויש לי יותר מקובץ vob אחד אז היא יוצרת את הקבצים רק לקובץ הראשון אז איך אני יכול ליצור קבצי ifo ליותר מקובץ אחד למשל ויש לי בספרייה אחת את הקובץ הראשון VTS_01_1.VOB ואת השני VTS_02_1.VOB

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by אנטון82,

בס"ד אשמח אם תוכלו לעזור לי במשהו קטן. אני רוצה להוציא את המילים מתוך שיר כלשהו כך שלא תהיה בו המוסיקה/מנגינה. שמעתי על תוכנות שעושות את זה אבל אני לא מתמצא בתחום. אלה שני קבצי האודיו שאני צריך שיסננו מהם את המוסיקה ברקע: http://rapidshare.de/files/17689748/audio1.mp3.html http://rapidshare.de/files/17689875/audio2.mp3.html העניין חשוב מאוד כך שכל עזרה תתקבל בברכה ערב טוב

20. יש לי את שני האנטי ווירוסים ,בעבר העדפתי את אוויסט היום אני כבר לא בטוח ,כי בכל מקום אומרים שקספרסקי טוב יותר מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by DannyBoy1904,

מאז שהתקנתי את הפלאש פייר החדש! שום דבר לא פועל לי! כל פעם שאני נכנס לאתרים מבוססים פלאש אני רואה חלון ריק במקום מה שצריך להיות! מה לעשות :s05: :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  22. נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by chilan,

:hat:איך אני יכול לבדוק את רמת הביצועים של המחשב !!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  24. מחפש את התוכנה המהירה ביותר להורדות בסגנון קאזה.. (לא אוהב את קאזה בגלל כל התוספות הנלוות איתה..) בבקשה לא לומר לי Eדונקי או BEARSHARE.. ניסיתי אותן.. לא משהו. (גם EDONKEY עם בוט) תודה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  25. Started by godisme171,

תראו את זה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים