תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל, אני לא מצליח למצוא את הגירסא המלאה שלו. הורדתי את המסור 3 בפורמט הבא: Saw.III.UNRATED.DVDRip.XviD.Heb-Sub.By.MovieMaker.www.ILPD.us ואני הרי רוצה לצרוב את זה שיהיה אפשר לראות את זה בדי.וי.די. אני צריך להמיר את זה בתוכנה הנ"ל והעניין הוא שאני צריך את הגירסא המלאה. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הייתי משתמש בתוכנה הרבה ואז מחקתי אותה, לא השתמשתי בה איזה שנה ועכשיו אני התקנתי אותה זה עושה לי כך: וכבר ניסתי לשנות את הסיביות של המסך ל 16bit ו 24bit וזה לא עבד.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום! יש לי קצת בעיות עם התוכנה. אני לא מצליח להתחבר.. בחלון שבו אני אמור להכניס שם משתמש וסיסמה אני לוחץ OK והתוכנה לא מצליחה להתחבר הסבר: לאחר כמה שניות של נסיון התחברות מופיעה ההודעה הבאה: ולאחר שאני לוחץ OK מופיעה ההודעה הבאה: וכן, ווידאתי שאני מחובר לאינטרנט ויש לי חשבון ג'ימייל למישהו יש נסיון עם התוכנה ויכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה ? זה בכל הקבצים לא רק באחד ניסתי לעשות ריסט לא עזר...
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תוכנה זו גורמת לשני מחשבים ברחבי האינטרנט להפוך למחשבים שנמצאים כאילו ברשת ביתית. פעם הייתי משתמש בתוכנה והייתי מתחבר לאותו אדם. עכשיו הוא מחק את הרשת וניסינו לפתוח חדשה. עכשיו אני רוצה להתחבר אליו ופתאום אני לא יכול, הכפתור האמצעי למטה בצבע אפור. והגרסה היא הגירסה הכי חדשה... קיצר אני צריך שתסבירו לי איך אני גורם לכפתור הירוק למטה באמצע (שנראה עכשיו בצבע אפור) לחזור להיות לחיץ. תודה, גדי.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בעזרת תוכנה זו אפשר להיכנס לפנדורה למשל... עכשיו הבעיה איתה אצלי היא שהיא מאוד מאיטה לי את מהירות האינטרנט(אינטרנט ממש זוחל) ולכן אני חייב לבטל אותה. מישהו יודע אם אפשר לסדר את הבעיה? או לחלופין תוכנה אחרת שבעזרתה אוכל להיכנס לפנדורה?(שלא ידעו שאני מישראל - זאת הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם התוכנה Internet Download Manager היא השתלטה לי על כל הדפדפן ואני לא יכול יותר לראות סרטונים או שידורים On-Line ואין באפשרותי גם לשמוע רדיו On-Line אם יש איזה שהם הגדרות שצריך לשנות או משהו... תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לשים את הדיון הזה , אבל אני צריך עזרה בעיה נורא מוזרה קרתה לי , אני לא עובד על המחשב שלי , אבל על המחשב שאני עובד עליו יש את התוכנה שדרכה מעבירים הכל לאייפוד itunes , הבאתי את האייפוד מהבית , ואני מנסה להכניס אליו סרט . הסרט קודד לאייפוד ונמצא באייטונז הוא מראה שהוא מכניס אותו לאייפוד טוען והכל , ואז מנתקים את האייפוד הקובץ תופס מקום על האייפוד אבל בלתי נראה על המכשיר עצמו אי אפשר לראות אותו ב moive ושמחברים אותו למחשב בחזרה רואים אותו באייפוד . יש על האייפוד קבצים שהבאתי מהספרית מדיה שנמצאת על המחשב ...למה הוא לא מצליח להעביר ? אפשר להעביר דברים רק ממחשב אחד ?... למה זה קורה אך אפשר לסדר את זה ? תודה המשך לילה נעים .
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ניסיתי לפרוץ אייפוד טאצ' דור שני עם ויסטה ובטעות התקנתי את הLIBUSB ועכשיו כל הUSB שלי משותק ואני לא יכול להיכנס לווינדוס מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהתוכנה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב היא ישר נפתחת עם הודעת שגיאה. ניסיתי לעשות הרבה דברים אבל שום דבר לא עזר.. *מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה, ואחרי שהתקנתי את התוכנה בגירסה 7.5 ,אני ניתקל אחרי ההתקנה בשגיאה במערכת הפעלה ,שניקראת קום סורגאט...משהו כזה, ושמערכת הפעלה אומרת שזה הפסיק לפעול. לא ידעתי איפה להכניס את ההודעה אז הכנסתי פה מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התשמשתי (עד היום) עם התוכנה NETLIMITER, גירסא 1.3, והיא עבדה מצויין. היום היא הביאה הודעת ERROR (תמונה מצורפת), ואז התוכנה ניסגרה, ניסית להתקין מחדש - לא עוזר, ניסית גירסא אחרת (1.22 נראה לי)- גם לא עוזר- וישנה אותה הודעת שגיאה. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את הודעת השגיאה (בתמונה המצורפת) ונסגר החלון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנוי לדואר של GMAIL ואני מקבל דרך התוכנה של הוינדוס Outlook Express את כול האמילים שלי אחרי שאני מסים לצפות בהם ומחוק אותם הם נמחקים אבל לא מהדואר עצמו שאני נכנס דרך האתר של GMAIL עדין כול האמילים שם ולא נמחק כלום מהשרת עצמו מה לעשות יש דרך לסדר את זה ? או להחליף תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עריכה: פירוט הבעיה עם התוכנה קצת למטה ההודעה המקורית: PCMARK 04 3DMARK 03 הגירסאות החדשות, גירסאות החינם (לא PRO שעולות כסף) חיפשתי באתר המוצר שלהם אבל כל מה שמצאתי זה בסביבות ה20 קישורי הורדה לאתרים אחרים בעולם ואף אחד מהאתרים האלה לא עובד, או שזה קישורים שבורים או שזה קישורים דפוקים שמפנים לדפים לא קשורים לעולם.... תודה רבה מראש, רועי =]
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תסתכלו ותראו לבד... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled121212.JPG
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים לשמירה את המינידיסק החדש של אחותי, Sony MZ-N710, יחד איתו הגיע דיסק ועליו התוכנה להעברת שירים דרך ה USB - SonicStage בכלאופן לאחר שאני משתמש בתוכנה פעם אחת (ז"א רק פותח אותה ונותן לה להטען) אז לאחר שאני סוגר אני לא יכול לפתוח אותה יותר רק לאחר ביצוע ריסט במנהל משימות נשאר לי הקובץ EXE של התוכנה, Omjybox.exe משהו כזה, ופשוט איאפשר לסגור אותו\לפתוח את התוכנה.. יש למישהו רעיון ? ושאלה קצת לא קשורה אבל עדיין בנוגע למינידיסק, יש אפשרות לבצע איתו הקלטה ממיקרופון ישירות? ז"א שאני אחבר מיקרופון ואקליט ישירות לדיסק. תודה..!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
פעם קראתי מדריך ליצירת סרט לDVD ואמרו שאני צריך לעשות את הפעולות הבאות - אחרי שאני פותח את הסרט, עלי ללכת Video ולשנות שם לDirect Stream Copy משם לפנות לAudio ולשנות למלטה לFull Processing Mode. אחרי זה ללכת ל Audio -> Conversion ולבחור את האיכות שאני רוצה. אחרי שאני עושה את כל זה אני אמור לשמור את זה כAVI. הוא מתחיל להריף לי את השמירה עד שקובץ לי המסך הבא - מה אני אמור לעשות? יש למשהו פיתרון? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
או שזה יוצא איך שאני ניכנס או שכשאני עוזב אותה היא פשוט נעלמת לי וניכבת...מה עושים לא ניפגשתי בחיים עם תוכנה כזאת בעייתית זאת תוכנה שאמורה להישאר הרבה זמן דולקת משום שזאת תוכנת הורדות... ואני פשוט חייב אותה זאת הגירסא הכי חדשה... :s05:
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי. אני מנסה להוריד מספר קבצים מאתר מסויים הקבצים מופיעים באתר ככה: אני מסמן את כולם, לוחץ קליק ימני והעתק וזה אוטומאטית אמור להוריד לי אותם עם הפלאש גט נכון? אז הפלאש גט מוסיף את הקבצים אליו אבל הם לא יורדים... הוא מוריד אליו רק את הקישור ולא את הקובץ שאליו מפנה הקישור! עשיתי בדיקה וראיתי שאם אני מעתיק קובץ קובץ לכתובת בדפדפן למעלה אז זה מגיע לראפיד שר ושם מצתבצע כבר כל התהליך הרגיל של ההורדה ... אבל זה מעייף לעשות את התהליך הזה 50-60 פעם!! במה אני טועה?
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-