תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי KAZAA LITE 2.4.3 אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה? ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אני יכול לזהות וירוסים דרך המייל? הכוונה לפני שאני פותח את המייל.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
-
כשאני מחבר את האיפוד למחשב הוא עושה SYNC אוטמטי לכל השירים ומעביר אותם לאיפוד, אבל לסרטים הוא לא עושה. איך מעבירים סרטים ?! תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מסכן..שיגע לו ת'צורה לינק נוסף לתמונה המלאה טוב שיש נוד בעולם. ;D (אגב האתר המדובר =<צונזר> - מומלץ מאוד לא ללכת לשם על מחשב שלא הותקנו עליו כל הטלאים של ווינדוס או ללא אנטי-וירוס חזק במיוחד מעודכן) :-*
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרת WORD ל PDF... חינמית
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך ברשותי לוח אם של היצרן ABIT הדגם הוא AT8 32X ואני לא מוצא לו את כל הדרייברים או IMAGE של דיסק ההתקנה שלו, אני יודע שכולם יפנו אותי ישירות לאתר של ABIT אך חיפשתי באתר ואין את כל הדרייברים חיפשתי גם באתרים אחרים אפילו שיועודם לדרייברים כגול DRIVERGUIDE.COM ולא נמצאה האבדה, אמשח מאד עם תוכלו להפנות אותו למקום שנמצאים בו הדרייברים או הIMAGE של דיסק ההתקנה אפילו לחנות שיש ברשותה דדיסק ההתקנה ומוכנה למכור עותק שלו. בתודה מראש נאור
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד של compaq מסדרת EVO , אחי מחק כמה קבצים ועכשיו המחשב לא עולה , מופיעה ההודעה NTLDR is missing אני יודע מה עושה הקובץ הזה ואני יודע שבלי הקובץ הזה הווינדוס לא יעלה. לכן אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין בו ווינדוס מחדש (בכל מקרה רצינו לפרמט) . הבעיה היא שאני מכניס לכונן CD דיסק של ווינדוס , אומר למחשב לעלות מה CD (זה נקרא משום מה multybay) וההתקנה של הווינדוס לא פועלת... ניסיתי לפרמט דיסק פלופי עם וסימנתי את ה MS-BOOT כדי שאולי זה יעלה את המחשב , בחרתי בהפעלה מחדש של המחשב שיעלה מכונן הפלופי וגם אז הוא לא עולה. מישהו יודע איך מפעילים את ההתקנה של הווינדוס על המחשב הזה? או לחילופין יכול לייעץ לי איך להגיע למצב של DOS שמשם אני כבר אוכל להפעיל את ה…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT דיסק. ניסיתי להעתיק את הקבצים החיוניים ולצרוב, אבל זה לא עבד ניסיתי גם לבחור באופציה BOOT DISC במרו, אבל הוא מוכן לקבל קבצים רק מדיסקט קטן... בקיצור, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתקרא קבצי PDF ותנגן אותם. תודה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע שמתי את ה 0.60 אז אני לא יכול לתת דעות (בשביל זה צריך לחכות לבוקר) בין הדברים החדשים: הצגה מוקדמת של קבצי וידיאו לא גמורים (אני מעדיך VLC) הצפנה של הפרוטוקול (נגד ספקים שלא אוהבים BT ) ועוד כל הפרטים והורדה ב:http://www.bitcomet.com/
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן.. לוגו לפורטל ספורט (טאצ'דאון): http://artista67.deviantart.com/art/touchdown-130950079 עיצוב אתר אחסון: http://artista67.deviantart.com/art/SprintServ-131220137
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש נגן למחשב,להפעלת סרטים בפורמט MKV. אני יודע שאפשר לחפש בגוגל,והתקנתי משהו בשם הזה בכלל. אבל אני רוצה תוכנה טובה שמומלצת ואיכותית אם מישהו מכיר.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מוזרה במחשב בזמן גלישה רגילה באינטרנט, ברגע שאני לוחץ על כל קישור לא משנה מה, נפתח באותו חלון פרסומת גם אחרי שאני חוזר אחורה ולוחץ שוב על הקישור באותו חלון נפתח שוב פרסומת שונה (מדובר על כל סוגי האתרים האפשרים). בדקתי אולי הורדתי תוכנה או משהו חריג אחרי סריקה של וירוסים ו - SPY וגם לא מצאתי כלום. מישהו אולי מכיר את התופעה והאם אפשר לסדר את זה.? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה זאב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התעקתי(COPY) קטע מהאינטרנט לWORD ועכשיו הכול יצה הפוך מישהוא יודע אך מסדרים את זה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לצייר קווים. ואח"כ מדפיס מדפסת. ורואים קווים ישרים ויש כאילו בקו מדרגות קטנים היסתכלו בבקשה מצורף תמונה סימנתי בעיגולים אדומים לפי סימנים עיגולים אדומים שרואים בפוטושופ CS2 בזכוכית מגדלת הגדלה פעם אחת רואים בקו פנימי שחור בסדר וחיצוני קו מדרגות קטנות ולא ישרים. איך עושים שקו יהיה ישר ולא מדרגות קטנות מאוד? נ.ב. נסיתי לשחק בהגדרות בפוטושופ כלים Brushes וזה לא עזר לי. אולי שפתחתי דף חדש בגודל A4 ורשמתי ב- Resolution - 50 Pixels\inch וגם בחרתי color mode: RGB color - 8 bit האם זה בסדר הגדרות שעשיתי בדף חדש בשביל שיהיה קווים ישרים בצורות נכונות? מה עוד צריך להיות בהגדרות דף חדש שיהיה לי ציור קווים ישרים וגם לא רואים מדרגות קטנים שיהיו ישרים? מיכאל [attachment d…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש פרויקט גדול שהוא ערך בMOVIE MAKER לאחר העריכה הוא רצה לשמור את כל הפרויקט אבל הMOVIE MAKER כתב שאין מספיק מקום בכדי לשמור -ברעיון יש המון מקום בשביל לשמור וכן יש המון RAM בשביל זה וקראתי בגוגל שאנשים כתבו על הבעיה הזאת ושאחד הפתרונות זה לחלק את הסרט לכמה חלקים קטנים ואז לשמור השאלה היא מה חוץ מMOVIE MAKER והיא תוכנה לעריכה של סרטים קורא סיומת של הפרויקט בMOVIE MAKER שהיא .wlmp תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה כל פעם שיהיה רשום משהו באנגלית או עם מספרים הפונטים האלו יהפכו לבולטים. הנה דוגמא. למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצפות בקבצי MKV שאני מוריד, הקבצים כוללים כבר תרגום מובנה. כאשר אני מנסה לראות דרך DIVX אז התרגום מופיע בעברית רק כתוב הפוך, משמאל לימין, במדיה פלייר הוא בכלל מזהה אתם כקבצי מוזיקה ואני רק שומע ולא רואה כלום. אני משתמש בשתי התוכנות האלו מכיוון שיש לי את הפייברבוקס ובעזרתם אפשר לעשות הזרמה ולצפות בטלויזיה. האם למישהו יש פתרון לזה/תוכנה אחרת שגם עושה הזרמה (התקנתי קובץ קודקים אם מישהו שואל)... ב-BSPLAYER זזה גם מתרגם הפוך (משמאל לימין) וגם אי אפשר לעשות הזרמה של המדיה (אני בכל אופן לא יודע איך). ב- VLC זה עוד מצויין אבל אני לא מצליח להבין איך להזרים את זה לממיר פייברבוקס (מה שאני עושה בקלות ב-DIVX ובמדיה פלייר) אם אתם שואלים למה אני לא רואה ישירות דרך הפייבר…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שזו בטח שאלה נפוצה, אבל איך לעזאזל אני מצליח לתפוס קצת תאוצה עם אימיול? אני לא מבין את זה, אני צריך לחכות שבועות כדי שקובץ ירד לי.. כרגע אני מוריד בבת אחת 10 קבצים, אבל ההורדה על 0 קיי. 4 אפלואדס.. לא יודע כבר מה לשחק בהגדרות. לא מבין גדול בתחום.. יש לי אדסל 1.5. הגבלתי את המהירות אפלואד לעשר קיי ושלי לתשעים ושש.. ניסיתי בעבר את המוד של מורף אבל הוא לא עזר במיוחד אז פשוט עברתי לגרסה החדשה והרשמית של אימיול כשזו יצאה.. אני כבר קרוב לומר נואש.. מה כבר אפשר לעשות? :[ אני משתף כבר לא מעט קבצים.. :\ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התוכנה מחפשת מקורות וכל זה אבל היא פשוט לא מורידה כלום, ה-STATUS הוא WAITING . וברגע שאני מצליח להוריד ב-EMULE אז הקצב הוא בסביבות הקילובייט. בבקשה, מי שמבין , העזרה מתבקשת .
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-