תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך בבקשה תוכנות טובות לשיתוף קבצים וגם אתרי קישור טובים
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש איזושהיא תוכנה או איזשהוא דרך ליצור תפריטי DVD כמו למשל שיש בסרטים או לחילופין ליצור מסך כניסה מקורי משל עצמי.... יש למישהוא רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בEMULE אבל בהגדרות כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר שהם חסומים. איך בדיוק אני פותח אותם בפיירוול של kaspersky? כמו כן האם אני יכול לבחור פורטים אחרים ולא הכתובת שניתנה לי מבלי שזה ייפגע בביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני כרגע התחלתי לעבוד עם פרימייר פרו 2 תוכנה שדורדשת הרבה מאוד זכרון השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות מסויימת שהתוכנה תעבוד על זכרון הפיזי בלבד ושאר התוכנות יעבדו על הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה רק על הזכרון הפיזי ויהיה תמיד זכרון פיזי פנוי לשימוש התוכנה. אשמח לדעת אם הדבר בכלל אפשרי?? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי די וי די קורא divx(כתוביות בעברית) ורציתי לדעת איך אני צורב סרט (כקובץ דטה) ושם כתוביות, כך שהדי וי די יפעיל אותם יחד עם הסרט.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת?? יש עוד תוכנות מומלצות שיכולות להילחם ב SPYWARE? בנוסף .. לאחר השימוש ב SPYWARE DOCTROR זה מצא לי 67 "טרואינים" וזה לא מצליח למחוק? יש לכם מה המושב?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי סבבה לייט מי שמכיר שזה כמו קאזה רק אחת מהגרסאות הקימות של קאזה. בכל מקרה שאני לוחץ על האיקון לפתוח נפתח לי חלון כמו בתמונה. לפי מה שהבנתי זה קשור ברג'סטרי אז בקשתי היא רק מי שיודע מה לעשות שיהיה בטוח כי רג'סטרי זה לא משחק. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לפתח אתר כך שיוכל לקלוט מידע מהתקן USB , התקן לא יהיה מחובר למחשב ספציפי , בעצם אני רוצה לבוא לכל מחשב לחבר USB לפתוח אתר ולעבוד איתו בלי להתקין שום תוכנה על מחשב. האם זה בכלל איפשרי? איך ניתן ליישם את זה? אשמח להפניות לאתרים ופורמים רלוונטים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה למאפשרת לחסום גישה למחיצה כך שמי שאין לו סיסמה לא יכול לפתוח אותה ולא יכול למחוק אותה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חברה יש לי את הכרטיס קול הזה Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] וייש לי ונדוס sp2 xp בבקשה תנו לי את הדריורים המתאימים לכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני יודע שכרגע האיציק עובד בשיטת שמירת ה-db שלי אצלם בשרת אך שמתי לב שכאשר אני מעדכן למישהו מספר פלאפון (בכדי לשלוח לו הודעות sms) המספר לא נשמר במאגר וכל פעם שאני מפרמט או מסיר את התוכנה ומתקין אח"כ זה לא נשמר. יש דרך לגרום לו לשמור את המספרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ(לא הגירסה 3 אלא 2.81 או משהו כזה) והוא לא מציג לי עיברית על הסקין אלא ג'יבריש. נראה לי שזה משהו בהגדרות. מישהו יכול לעזור לי? ודרך אגב-הווינאמפ 3 לא תומך בעיברית?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא איך נקראת תוכנה שחוסמת מאנשים לפרוץ אלי למחשב. תודה לקוראים, moshe
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
תכלס > מעולם לא עשיתי גיבויים בצורה מסודרת ושוטפת על איזו תוכנה אתם ממליצם ? דוקא זו של הווינדוס > ניראית לי טובה ופשוטה מה אתם אומרים? THX
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
סרקתי דף סיכום של עבודה שעשיתי הסורק סורק את זה ועל המחשב שלי הוא עושה את זה כקובץ JPEG עכשיו ראיתי לא מזמן תוכנה אשר לוקחת את המילים שכתוב בתמונה של הJPEG והופכת אותם לאותיות כאילו כתבתי אותם בWORD זה היה דבר מפליא מאד ועכשיו גם במקרה אני צריך את התוכנה הזו! אז אם למישהו יש את התוכנה או שמישהו יכול לתת לי לינק אני מאד ישמח תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הייתי רוצה ללמוד לפענח מה כתוב בקבצי MINI DUMP. יש למישהו איזה רעיון כי כרגע זה נראה כמו ג'בריש. הרצתי איזה חיפוש בגוגל שלא ממש עזר אז אם יש רעיונות למישהו אני אודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אנשים, לא מצאתי פורום לגבי השאלה הזאת וזה נראה לי המקום המתאים ביותר... אבא שלי עובד באיזה חור בחו"ל וחוץ מטלויזיה מקומית וחיבור סופר-מהיר לאינטרנט אין לו יותר מדי קשר לעולם. מישהו מכיר אתר שאפשר לצפות דרכו בטלויזיה הישראלית? כבלים? אולי אפילו אתרים בתשלום? תודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לצרוב את ההתקנה של freeBSD לDisc-On-Key. באתר הבית של freeBSD מציעים להשתמש בתוכנה Win32DiskImager, אבל כשאני לוחץ על הכפתור שאמור להתחיל את הכתיבה אני מקבל שגיאה: An error occured when attempting to get a handle on the file Error 123 יש למישהו מושג למה זה קורה, או יכול להציע תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה כדי לעשות את זה? תודה רבה, levelone
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח למחוק היסטוריה... כאשר אני נכנס ב- CTRL+H אי אפשר למחוק את הדפים שם... הוא פשוןט לא נותן... וכל פעם שאני פותח את הדפדפן, הוא ב RESIZE של חצי מסך... ולא משנה כמה פעמים נגדיל אותו למצב מלא... אחרי כל פתיחה הוא ככה... מה עושים ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-