תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את זה כי זה היה חובה בשביל להריץ את ה-Trailer של Halo 2. כשאמי מנסה לנגן דיסק במצב דיגיטלי זה עושה רעשים מעצבנים ביותר וחזקים מאוד. חוץ מזה זה לא משמיע שום קולות מהדיסק עצמו. גם בסרט של Halo 2 יש את אותה בעיה - הסרט בקושי זז ויש את ההפרעות האיומות האלו!!! זה הרפעות כאלו כמו שיש מקרופון ליד רמקול! זה לא קרה לי בשום דבר אחר חוץ מבדיסקים במצב דיגיטלי ומהסרט של HALO 2. מישהו יודע מה זה??? נראה לי שזה מנסה לנגן לי את זה על 5.1 Dolby Digital מה שהכרטיס שלי לא מסוגל לעשות... אז איך אני מבטל את זה??
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני כותב הודעה למישהו במסנג'ר, החלון של המסנג'ר קופא ולא זז ואיאפשר לכתוב. לאחר כדקה בערך זה מסתדר. התופעה הזאת קוראת לעיתים תכופות יחסית ומאוד מקשה את השימוש בתוכנה. אותה בעיה בדיוק הייתה לי במחשב הקודם שלי אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהמחשב ישן. אבל עכשיו אני עם מחשב חדש (המפרט שלו נמצא בחתימה) המחשב עובד לי ממש טוב, כל התוכנות עובדות מעולה ומהיר, המעבד בקושי מתאמץ, גם כאשר המסנג'ר קופא המעבד על 20% סך הכל ובעמודת משאבים של תוכנות אני לא רואה שמסנג'ר לוקח הרבה משאבים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? בתודה מאש לכל העונים !
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוהבים עיוות תמונות? רוצים להפוך ת'אנשים ליצורים מפחידים מצחיקים ומעוותים? או סתם בשביל השעשוע לצלם חבר , להעביר ת'תמונה שלו למחשב ואז להתעלל בה? למה אתם מחכים הורידו עכשיו את התוכנה הכי מבוקשת בתחום עיוות התמונות - Kai's Super Goo הנדירה להורדה ולוקח שנים עד שמחפשים אותה באינטרנט להורדה לא רק שתוכלו לעוות ת'תמונה אלא גם תוכלו לגוון את העיוות מתוך מבחר רחב של גוונים וגם תוכלו להתעלל בה עוד יותר עם אפשרות מיוחדת לשינוי כל דבר בה החל משינוי צורות והגודל של חלקי הראש והפנים של האיש בתמונה ועד להוספת פריטי לבוש מצחיקים לאותו האיש הזה בנוסף התוכנה מביאה איתה כמה דוגמאות של תמונות מוכנות של אנשים באותה האפשרות הזאת עם או בלי בפרטי לבוש שכל מה שנישאר לכם לעשות : לעוות אותן ו…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
ל-IBM ThinkPad R50e. תודה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש אותו כבר כמה שבועות ... ניסיתי דרייברים בשביל WIN2K ואפילו של NT4.0 ו WIN9X וזה לא עובד. הכרטיס מצויד בצ'יפ של TRIDENT בשם "4D WAVE DX" עוד מידע - הכרטיס מכונה גם "PCI 238" Aztech PCI64 - Q3D BP הנה תמונה הכרטיס הוא ישן כפי שאתם יכולים להיווכח, כנראה שיוצר בסביבות 1998 (יושב במחשבpII ( תודה לעוזרים. *עריכה Driver
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום , יש לי סרט DVD שהעתקתי אותו ל- DOK ואני רוצה שהסרט יופעל באופן אוטומטי כאשר מחברים אותו למחשב. איך ניתן לעשת זאת ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מוריד direct-x 10 וזה מראה לי במשחקים שכן תומכים שיש לי 9 ולא 10... ואני לא יכול לשנות.. כאילו מה שהתקנתי לא באמת הותקן.. אתם יכולים להביא לי לינק להורדה אמינה של direct-x 10 בבבקשה?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יודעים סתם מסגרת פשוטה מרובעת כזאת....
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי מכיל ATOM N270, תדר של 1.6GHZ. הוא מכיל גם שני ג'יגה של זיכרון. השאלה היא, אם יש קודק, רצוי כמובן חינמי, שישולב עם מדיה פלאייר קלאסיק או כל נגן אחר, ויגרום לו לנגן 720P.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD בנפח 8 גיגה אני רוצה לפצל אותו על 2 מדיות של 4.7 גיגה איזה תוכנה עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הדפסה בעברית של גופנים מגודל 12 ומטה יוצאת הפוכה למשל: במקום שלום יוצא םולש בגופנים 14 16 יצא בסדר. ההדפסה מתבצעת למשל מ-word 2003 מותקן ב-windows 7 על מדפסת lexmark 2600 יש לי הרגשה שקודם הכל היה בסדר האם יתכן שמשהו קרה לגופנים ? אין ניתן לתקן זאת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כל מה שאני רוצה הוא לפרמט את המחשב מבלי לגרום נזק..יש הרבה זבל מה שאני צריך זה את השיטה מה להשאיר הsystem ומה למחוק תודה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הורדתי אלבום שכל הקבצים שלו הם עם הסיומת MPC איך אני יכול לשמוע אותו ויותר מזה איך אני יכול להמיר את הקובץ ... ???
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום , ברשותי נגן MP4 של ATIVA , אני רוצה להעלות לו סרטונים אבל אני לא מצליחה . והתוכנה שנמצאת על הדיסק המצורף לא עובדת מישהו יודע על תוכנת המרה שתמיר את הסרטונים לפורמט שהנגן קורא ? ניסיתי לצלם סרטונים בעזרת הנגן ובדקתי אחרי זה מה הפורמט שלהם קוראים לו FFDS :s05:
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מאז שקיבלתי את המחשב, שהגיע יחד עם האנטי וירוס ESET NOD32. הסרתי אותו והתקנתי במקומו את האנטי וירוס של AVIRA (איתו אני רגיל לעבוד). אני לא זוכר אם החסימה הייתה גם לפני ההסרה, אבל כרגע יש לי בעיה באינטרנט עם כמה אתרים שדורשים הרשמה (אתרים כמו וואלה-מייל, פייסבוק וכו'). אני מקבל הודעת שגיאה שהאתר שאני מנסה לגשת אליו אינו מאובטח או משהו כזה. ניתן לבחור ב "הכנס אותי בכל זאת", אבל משום מה האופצייה הזו לא פועלת (כשאני לוחץ לא קורה כלום). בנוסף נחסמו גם תוכנות מסרים מיידים. ניסיתי למחוק את כל העקבות של ה NOD שאולי התפספסו בהסרה הראשונה ואפילו השתמשתי בתוכנה NOD32 REMOVER TOOL אך ללא הועיל. חשבתי על התקנה חדשה של ה NOD ואז לנסות להסיר שוב, מה דעתכם? (אם אני עושה את ז…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בשתי תוכנות עבור יצירת גיבוי (אימאג' ) למחיצה C ,שבה מותקנת מערכת ההפעלה- חלונות 7: Norton Ghost 15 Acronis TrueImage 2011 הנפח של מחיצה C הינו 199GB כאשר מהם 138GB פנויים. לפני כשבוע, צרתי גיבוי בעזרת נורטון גוסט, ולתדהמתי נפח הגיבוי פשוט הזוי- !!!126GB לצורך השוואה, יומיים קודם יצרתי גיבוי בעזרת Acronis על אותו מחיצה C, כאשר הנפח המתקבל הינו 27GB בלבד. גם בעבר, נפח הגיבוי שנוצר בעזרת נורטון, היה גדול מזה שנוצר עם Acronis , אבל אף פעם לא בפער עצום כזה! למשל, נפח הגיבוי שיצרתי עם נורטון בדיוק לפני שנה, היה 35.8GB לעומת 24.8GB של Acronis השאלה אם מישהו נתקל בתופעה דומה בשימוש בתוכנה זו, ומה יכול להיות ההסבר לכך? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי קובץ Flash Video http://img322.imageshack.us/img322/7230/asewdho0.jpg איך אני הופך אותו ל-MP3 ?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נניח ויש לי תמונה בגודל של 2000x2000 פיקסלים, והרזולוציה אצלי היא 1920x1080, איך אפשר לבחור חלק מסויים מתוך התמונה כדי להגדיר אותו רקע? יש תוכנה שעושה את זה? אגב, מ"ע - WIN 7 ULTIMATE x64
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הדרייבר האחרון של NVIDIA ל GeForce 6600 אחרי ההתקנה שלו הרזולוציה קפוא על 640*480 עם 4bit Color Quality. לפי מה שהבנתי זה בעיה עם הדרייבר עצמו. מישהוא נקתל בבעיה זו? מאיפה ניתן להוריד גרסאות קודמות של הדרייברים? כי מה שיש לי כרגע זה אחד שבא יחד עם המחשב וזה משהוא כמו 71.XX שזה דיי ישן. (ה 71 בא קודם, בפורום זה הפוך :\ )
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
מה המצב אנשים?? :smoke: יש לי את הפורט הזה פתוח במחשב ואין לי מושג מה זה.. משהו יודע???
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
ארבעה קבצים שהסיומת שלהם ניראת כך: avi.001. avi.002. avi.003. avi.004. איך מאחדים את ארבעת החלקים לקובץ AVI אחד?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV והתוכנה לצפייה שלו לא עובדת ממש טוב. יש לי גם את התוכנה Fly Video 98,וכול פעם שאני מתקין אותה היא אומרת שיש לי בעייה עם הדרייבר והיא לא עובדת. ה windows מוצא את הדריבר רק כשאני עושה Uninstall לתוכנת ה FLY Video 98 שדרכה אני רוצה להסתכל את הטלויזיה. אז יוצא שיש לי את הדרייבר מותקן ואין לי את התוכנה מותקנת כי עשיתי לה Uninstall,ואם אני יתקין את התוכנה מחדש היא תבטל לי את הדרייבר עד שאני יעשה לה Uninstall מחדש. איך זה אפשרי? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי בעבר(אבקש מהמנהלים לא לנעול את הנושא הנוכחי). אתן הסבר קצר תחילה ואז בקשתי. לפני כחודש הורדתי את התוכנה uTorrent בגרסא 3.1.3,באותה תקופה(של המחשב הישן),עבדתי עם וינדווס XP SP 3. התוכנה הורדה,ולא שיניתי שום הגדרה ושום דבר,הורדות רצו לי במהירות של כ 800-1200 ק"ב בשניה. לפני כשבוע קניתי מחשב חדש,שבו מותקנת מערכת הפעלה וינדווס 7 SP1 התקנתי את אותה התוכנה(מאותו אתר) באותה הגרסא(3.1.3) ולא שיניתי כמובן שום דבר בתקווה שימשיך להוריד לי כבעבר. משום מה התוכנה תקועה על 10 ק"ב בשניה ולעתים מגיעה ל-30 ק"ב בשניה. *לא יודע האם זה קשור לנושא אבל שמתי לב שגם האינטרנט עובד קצת לאט ולפעמים מראה לי שהוא מחובר אך אין גישה לרשת. בכל מקרה,עשיתי ריסט למודם בתקווה שזה יעזור. שמ…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-