עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sofix4,

יש תוכנה שמאמצת את המעבד למאמץ מלא כדי שאוכל לראות עד כמה הוא מתחמם? [שתי ליבות]

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  2. Started by elidr1,

שלום! מרגע שקניתי את המחשב(לפני מספר חודשים) יש לי בעייה של מסך לבן. המסך הזה היה מופיע מידי פעם בעת צפייה בסרטים במחשב או בעת משחק במשחקי מחשב, ובאופן קבוע בעת צפייה בסירטונים באינטרנט. כיום הוא מופיע באופן די קבוע רק בעת צפייה בסירטוני אינטרנט. עכשיו, אם אני יתחיל לצפות בסרטון באינטרנט, יופיע לי לאחר מספר שניות/דקות(יכול להיות שגם לא יופיע לי בכלל) מסך לבן, לאחר מכן מסך שחור ולאחר מכן הסרטון כשהתמונה שלו קפואה(רק בקטן) ואחר כן עוד פעם מסך לבן וחזור, כשבכל הזמן נשמע הקול בצורה תקינה. הדרך היחידה להפסיק את זה, זה לעשות ריסט למחשב. בנוסף, בכ- 20 אחוז מהמקרים שמופיע המסך הלבן, הוא כותב לי שמנהל התצוגה שיחזר את עצמו בהצלחה והמסך הלבן נעלם עד הפעם הבאה. מה יכול לגרום להיווצרו…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  3. יש לי כל מיני תקלות תוכנה במחשב (WINDOWS ME) התקלה העיקרית היא שאי אפשר לפרמט אותו (תקלה שכבר הבנתי שאני לא יוכל לתקן בקרוב) אז חשבתי...... אולי אם אני אתקין WINDOWS סתם ככה התקלות יתוקנו. השאלות שלי הן: 1. האם ההתקנה אמורה לתקן בעיות קיימות? 2. האם ההתקנה תסיר את קבצי ה - REGISTRY של תוכנות ומשחקים קיימים? (מה שיגרום לבלאגן רציני במחשב) 3. באופן כללי - לדעתכם כדאי לי להתקין או לא? (נמקו בבקשה)

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by nimni,

שלום לכם, יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך אני פותר אותה. כאשר אני מנסה להוריד משהו דרך ה-EMULE רושמים לי שיש בעיה בקובץ PART . שאי אפשר לשמור בה או שאי אפשר לפתוח. למישהו מוכרת בעיה זו ? ניסיתי להוריד EMULE מגירסה אחרת ועדיין יש את הבעיה. אנא עזרו אני מפסיד המון בגלל שהתוכנה לא עובדת. תודה מראש נימי

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  5. יש לי בעייה מוזרה כשאני רואה סרטים עם התוכנה MV2Player הצבעים כאילו לא במקום שלהם הכל כזה מפוזר.. התקנתי מקודדים והכל וזה לא עובד לי עדיין מישהו יכול לעזור עם אתם לא מבינים ורצוים תמונה תגידו עם זה לא לפה תעבירו בבקשה כי אני חדש ואני לא כל כך מבין....

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  6. שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by overload,

יש לי כמה קבצי MKV איכותיים במחשב (רזולוציה גבוה ו5.1 ערוצים) שהVLC לא מצליח לנגן (BSPLAYER בכלל לא רוצה לפתוח אותם משום מה). כשהם פועלים יש תקיעות, וכל מני ארטיפקס. לפעמיים אפילו התוכנה נסגרת (לא משהו נדיר). מישהו יודע מה הבעיה? אגב הקובץ פועל מצוין עם NERO SHOW TIME, אבל אי אפשר להצמיד בתוכנה הזאת כתוביות (SRT), אז זה לא עוזר. זאת הגרסה הכי חדשה של התוכנה (BSPAYER\VLC) . מעבד P4 2GHZ A. 512DDR , אבל כל התוכנות והתהליכים ברקע סגורים.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by la_pumik,

אני מחפשת תוכנה אשר תגביר את הקול ז"א ישנם סרטים או קבצי קול אשר הקלטו בסואנד נמוך וגם כאשר אני מגביר במקסימום של הוינדוס אזי הקול עדיין נמוך (אני משתמש במחשב נישא ולכן אין לי אופציה להגברה בעזרת חשמל) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by zoman,

אני פתחתי משתמש חדש במחשב שלי כלומר יש לי שני משתמשים ,כאשר לאדמנסטריטור עשיתי קוד כניסה ,טוב אז ככה שכחתי את הקוד ,האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני מגלה את הקוד או מתגבר על הבעיה הזו :'(

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by liran_shushu,

ששלום מחשב נייח כשאני בא לשמוע בווידאו אני שומע קול אך לא רואה תמונה מימה זה נובע ??

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. שלום, אני מחפש תוכנה לצילום המסך, פשוטה וקלה, שתפעל ברקע מבלי שישימו לב אלייה, וכאשר אני ילחץ print screen במקלדת , כמה פעמים שאני ארצה , אחד אחרי השני כל כמה שניות -הוא יזכור את כל הצילומים בממורי, ולא רק את האחרון שלחצתי, וידביק את כולם בצייר או משהו בסגנון[u/] האם יש דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי שם של codec שמאפשר הפעלת סרטי mp4 במדיה פלייר? לא הצלחתי למצוא בגוגל משהו מתאים

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42 השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים... חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות. והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'. אז מה אתם אומרים? ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים תודה מראש

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אהלן D: האם יש דרך חד משמעית לברר אילו תוכנות או אפליקציות של הספקית יכולות לעקוב אחרי נתונים נכנסים/יוצאים, כתובות, IP וכו'. יש לי תחושה די עגומה שמידע כמה אני מוריד / גולש זולג ליותר מדי מקומות. תודה! (:

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  15. איזו תוכנת SPY WEAR הכי טובה אני יכול להוריד בחינם?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  16. אני עומד לפרמט את מחשבי. ורשמתי לי תוכנות שאני אצטרך להתקין לאחר הפרמוט,אבל אני מרגיש ששכחתי כמה תוכנות חשובות. אשמח אם תוכלו לעזור לי ע"י כך שתרשמו מס' תוכנות מומלצות\שימושיות\חשובות שאשים לאחר הפירמוט. תודה רבה. וחג עצמאות שמח לכולם.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  17. שלום רב, קניתי מצלמה של אינטרנט שמגיעה עם מיקרופון ביחד, של חברת i-cam 340 ומשום מה המצלמה פועלת במסנג'ר רגיל, והמיקרופון אינו פועל, זאת אומרת שבהגדרות הכל טוב,אבל שמפעילים את המיקרופון במסנג'ר זה לא פועל, אני יודע שהמיקרופון טוב, כי בווינדוס יש רשמקול שבתוכו אפשר להקליט וזה עובד, ובמסנג'ר והווינדוס כל ההגדרות מוגדרות כראוי. מדוע המיקרופון לא פועל? למישהו יש עוד דרך להגדיר משהו שצריך לעשות? תודה מראש...ויום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by Aviram,

היי, כשאני מפעיל וידאו ב-youtube הוידאו עובד אבל לא שומעים כלום. כל קובץ קול/וידאו אחר במחשב עובד טוב מאוד ויש קול. בהתחלה ב-youtube נדרש להתקין flash - עשיתי את זה, ועובדה שהוידאו פלאש עובד אבל הקול לא. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by 104952,

יש לחבר שלי נגן IAUDIO X5 שתומך בMPEG אבל רק ברזולוציה של 160X128 האם יש תוכנה שממירה סרטים לרזולוציה הזאת?

21. Started by lompy,

עד היום השתמשתי בנורטון אנטיוירוס+פיירוול ואיזה מיליון תוכנות אנטיספי הנורטון די מוצלח אבל כבד רצח מריץ מליון דברים ולעיתים די קרובות הוא סורק איזה קובץ ואז מקפיץ הודעה מרגיזה של להמשיך בסריקה או להפסיק ועד שאני לא מפסיק אותה או נותן לא לסיים הוא תוקע את המחשב עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות שינוי ההיתי רוצה המלצות לאנטיורוס ופירוול ותוכנות אנטיספי טובות הדרישה שלי היא שהם יקחו כמה שפחות משאבים(הכי חשוב) ,יהיו יעילות (כי בנורטון הרבה פעמים הוא מזהה אבל לא מסיר),יספקו הגנה בזמן אמת גם לקיבצי זיפ וגם ואימיילים,רצוי שיוכלו להתעדכן לבד מבלי שאני יצתרך לעדכן כי אני תמיד שוכח ושהפיירוול יהיה קל לקינפוג כלומר מקפיץ חלון בפעם הראשונה שואל מה לעשות ועוזב אותי בשקט וגם לא מציק…

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by Salwaby,

יש לי בעיה מוזרה שאני מפעיל תוכנות לפעמים .. חשוב לומר שזה לא עם כל התוכנות, רק כמה ספציפיות אני מקבל את הארור הבא Uploaded with ImageShack.us עכשיו אם אני לוחץ CONTINUE התוכנה כאילו עולה, אבל היא לא עובדת חיפשתי פתרונות בגוגל, לא הצלחתי למצוא משהו שאשכרה עובד .. בוצע פרמוט לאחרונה למחשב .. יכול להיות שיש קשר ?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  23. מחפש תוכנה להסרת קבצים לא רצויים, מרגלים וכד' מלבד Adaware. איזה תוכנה שהוכיחה את עצמה מומלצת? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו אבל אני צריך שתהיה מסוגלת להפריד כל כלי בשיר נגיד יש לי שיר עם גיטרה תופים חצוצרה והקול של הזמר אז אני רוצה לבודד רק את החצוצרה(לשם דוגמה) מישהו יודע איך עשים את זה? תודה מראש על העזרה טל

• 18 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by hellyeahmofo,

מנסיוני אני יודע שלעשות scandisk ו defrag לעתים תכופות לא מומלץ אבל למרות זאת Diskeeper מזכיר לעשות schedule לאיחוי יומי אז מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים