עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rafi100,

איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  2. Started by jan_p,

אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by unknown,

אין לי מושג איך זה קורה או מה גורם לזה, אבל 90% מהמשחקים שאני נכנס אליהם, פשוט נתקעים לי בשלב מסויים, ואין אפשרות לחזור ל-windows, המחשב פשוט מפסיק להגיב והדבר היחיד ששנאר לעשות זה לכבות.

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  4. אוהבים עיוות תמונות? רוצים להפוך ת'אנשים ליצורים מפחידים מצחיקים ומעוותים? או סתם בשביל השעשוע לצלם חבר , להעביר ת'תמונה שלו למחשב ואז להתעלל בה? למה אתם מחכים הורידו עכשיו את התוכנה הכי מבוקשת בתחום עיוות התמונות - Kai's Super Goo הנדירה להורדה ולוקח שנים עד שמחפשים אותה באינטרנט להורדה לא רק שתוכלו לעוות ת'תמונה אלא גם תוכלו לגוון את העיוות מתוך מבחר רחב של גוונים וגם תוכלו להתעלל בה עוד יותר עם אפשרות מיוחדת לשינוי כל דבר בה החל משינוי צורות והגודל של חלקי הראש והפנים של האיש בתמונה ועד להוספת פריטי לבוש מצחיקים לאותו האיש הזה בנוסף התוכנה מביאה איתה כמה דוגמאות של תמונות מוכנות של אנשים באותה האפשרות הזאת עם או בלי בפרטי לבוש שכל מה שנישאר לכם לעשות : לעוות אותן ו…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  5. ???

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by BenK,

שלום. התקנתי את העדכון האחרון מבית Creative לדריברים של Sound blaster live. Value! משום מה לאחר ההתקנה נוצרות לי בעיות ולאחר ניסיון למחיקת הדריבר החדש נוצרים לי בעיות בהחזרת הישנים (=התקנת הישנים לא עוזרת ולאחר ההסרה הוא מחפש קבצים לא קיימים) ולא רק זאת כל פעם שאני מנסה לכבות את המחשב הוא דורש ממני לעשות End Program למשהו שנקרא DERVL (או משהוא כזה) למישהוא יש הצעות??? פ'פפפפפפפ...... תודה! :-/

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by IG,

הי. אזהרה: השאלה הבאה היא נובית במיוחד! למה אני לא רואה שרתים מארה"ב או בריטניה? כשאני מריץ חיפוש של משהו בד"כ מופיעות לי תשובות באיטלקית\ צרפתית\ גרמנית וכל מיני שפות סקנדינביות...

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by NIRAN,

iam in the USA and iam using a computer without hebrew installed. i went to the control panel to Regional and Language Options and tried to install the right to left languages but i dont have a windows CD so maybe some one can get me those files so ill have hebrew installed? THX

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by ysar,

נניח שיש לי תכנה שמותקנת על המחשב ורצה והכל טוב ויפה. אבל אין לי את הדיסק המקורי שם יש איזה קובץ INSTALL שעושה את העבודה. אני רוצה ליצור עותק שאני אוכל להעביר למחשב אחר ולהתקין שם(אין בעיה של הגנות וכו' ,זה מקרה פשוט), ברור שזה לה copy-paste איך עושים את זה? באותו נושא אם יש לי תכנה שהיתה מותקנת ובגלל בלאגן בשידרוג ווינדוס כרגע לא מותקנת ( זה קרה לחבר שלי באמת , לא המצאה). איך אני "מחזיר אותה לחיים"? כלומר כל הקבצים קיימים על ההרד דיסק רק זה לא מותקן באמת (הקבצים שקיימים הם בתצורה שלאחר ההתקנה, אין INSTALL או משהו ידידותי כזה...)

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  10. יודעים סתם מסגרת פשוטה מרובעת כזאת....

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by hellyeahmofo,

מנסיוני אני יודע שלעשות scandisk ו defrag לעתים תכופות לא מומלץ אבל למרות זאת Diskeeper מזכיר לעשות schedule לאיחוי יומי אז מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by DoctorBurp,

מישהוא מכיר תוכנה בעזרתה ניתן לסרטט מיקרו מעגלים? לדוגמה, סרטוט המייצג כיצד מעבד 8086 מחובר אל הזיכרון (כולל סרטוטי הנועלים ורגליהם, וכן קווי ה BUS).

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by MaDdogG,

טוב אני רכשתי מחשב והתקנתי עליו Windows Vista 32-Bit שהוזמן מהסתדרות המורים והוא מציג לי בנתיים את השגיאה הזאת בכל משחק שניסיתי להפעיל עליו לאחר דקה בערך. הנה השגיאה: התמונה הנ"ל היא מהמשחק Gears of war אך הודעת השגיאה מופיעה בעוד מספר משחקים ביניהם מקוריים ולא מקוריים. אשמח עם תעזרו לי.

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by elyaz,

שלום אני מחפש תוכנת צפייה בוידאו שניתן לשלוט בה על מהירות הנגינה תודה עריכה: מצאתי לבד (VLC) אפשר לנעול וסליחה על הצעירות...

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום לכולם. זה זמן רב אני מנסה לפענח בעיה - איך להפוך קבצי תמונה רגילים (JPG לצורך העניין) ל4 קבצי TIFF שכל קובץ מייצג שכבת צבע אחת מבין צבעי CMYK. הצורך הזה התעורר מאחר ואני מעוניין להדפיס תמונה מסוימת על חולצה, ואת התמונה הבנתי שאני צריך להעביר בצורת 4 קבצי TIFF, כשכל אחד מייצג ערוץ צבע נפרד. בפושטושופ ניסיתי להעביר את התמונה המבוקשת ל CMYK מ RGB ואז בחלונית ה Channels ביצעתי Split Channels, מה שהפריד כל ערוץ למסמך נפרד. שמרתי את כל אחד מ4 ארבעת המסמכים כקובץ TIFF נפרד כאשר כל אחד קיבל את שמו כך: Filename_C.tif, filename_M.tif, filename_Y.tif, Filename_K.tif. בהגרות הדיחוס של ה TIFF לא נגעתי, ושמרתי את הקובץ. עכשיו מסתבר, שהקבצים אינם נטענים בתוכנת ההדפסה של המדפסת, וא…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by barakZ,

שלום לכולם מה המצב :], אז ככה, אני בטוח שחלקכם ראה את הדיון שלי על המחשב החדש שקיבלתי.. בקיצור קיבלתי אותו עם VISTA HOME PREMIUM 64 BIT ENGLISH ועם לא מעט בעיות אבל כל הבעיות קטנות ביותר וגם זאתי שאני הולך להציג אותה עכשיו אבל היא פשוט אחת המעצבנות : כל אתר שאני נכנס אליו [ אם זה כניסה לדיון בגיימר (כן כן..) או אם זה כניסה לכתבה ב ONE] זה מבקש ממני להתקין Adobe Flash Player.. אז אני לוחץ על זה וזה לא מתקין.. וככה כל פעם שאני עובר עמוד באינטרנט ( IE7 ) ובהתחלה זה לא הפריע אבל זה התחיל לעצבן.. אז בקיצור נכנסתי לאתר של אדוביי ניסיתי להוריד ישירות משם אבל זה כותב לי שאין כזאת גירסא ל64BIT והפתרון הוא להוריד דפדפן IE7 של 32BIT והוא יעבוד על VISTA 32 BIT .. אפשרות שניה : הIE7 …

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל, עד היום השתמשתי בBSPLAYER אבל כשאני בא לנגן בו קובץ שמקודד בHD אז אני לא מסוגל לשמוע את הסאונד, הדבר הזה קורה גם בתוכנה MV2PLAYER. יש לציין שכשאר מנגנים את אותו קובץ במדיה פלייר של ווינדוס אז אןי שום בעיה של סאונד, אבל זה לא כל כך עוזר משום שאי אפשר להוסיף כתוביות במדיה פלייר. בקיצור אם למישהו יש נגן שלא יתקשה בלנגן HD , בלי בעיות אודיו ויוכל לאפשר כתוביות אז הוא מוזמן לרשום פה. עוד משהו קטן, חשבתי לעצמי שיכול להיות שזו בעיה בקודקים אבל מכיוון שMP מצליח לנגן בלי בעיות סאונד אז ירדתי מזה, בכל מקרה זה אפשרי בכל זאת שזאת בעית קודקים? בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by DeadByDawn,

הרגע סיימתי להתקין WinXP Pro SP2. ומסתבר שכאשר אני נכנס לאתרים שיש בהם Applets של JAVA,הם לא עובדים. מה אני אמור להוריד כדי לסדר את זה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. מAVI,RM,MOV,ASF,WMV

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by Elad87,

שלום קניתי מחשב חדש, עד היום לא היית לי שום בעיה לחבר את המסך הטלוויזה LCD למחשב. יש לי טלווזיה LCD של LG דגם PC51 כרטיס מסך Nvida 9500GT כאשר אני על המסך של המחשב AOC 916 אין שום בעיה והכל עובד ברגע שאני מחבר את הטלוויזה (החיבורים טובים) אני מקבל No Signal נסיתי להפעיל את המחשב מחדש כאשר הטלוויזה מחוברת ואז, אני רואה תמונה כולל טעינה של ה windows xp ואז ברגע שה Desktop צריך לעלות זה חוזר שוב ל No signal למישהו יש פיתרון???

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  21. התקנתי את advrcntr2.dll וזה עדיין ממשיך להופיע לי

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  22. יש לי בעייה מוזרה כשאני רואה סרטים עם התוכנה MV2Player הצבעים כאילו לא במקום שלהם הכל כזה מפוזר.. התקנתי מקודדים והכל וזה לא עובד לי עדיין מישהו יכול לעזור עם אתם לא מבינים ורצוים תמונה תגידו עם זה לא לפה תעבירו בבקשה כי אני חדש ואני לא כל כך מבין....

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by chilan,

:hat:איך אני יכול לבדוק את רמת הביצועים של המחשב !!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.