תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
וכיצד ניתן לשלוט עם GAMEPAD על מחשב הבנתי ע"י GIRDER אך איזה דרייבר צריך לבחור?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום...התקנתי את התוכנה DANCE eJay6 על ההתחלה שמעתי איזה דאנס יפה שהיה בתוכנה כבר... אבל אני צריך עזרה...מישהו יכול להגיד לי איך אני בונה דאנס ושומר אותו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה לתוכנה לניהול פונטים וכיצד להשתמש בו בתמורה אשלח כמה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קורה או מה גורם לזה, אבל 90% מהמשחקים שאני נכנס אליהם, פשוט נתקעים לי בשלב מסויים, ואין אפשרות לחזור ל-windows, המחשב פשוט מפסיק להגיב והדבר היחיד ששנאר לעשות זה לכבות.
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אודה לכם, אם תענו בהקדם...... ערן.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
נניח ויש משחק בקובץ BIN ...האם כדאי שאפשר יהיה לשחק בו אני צריך לצרוב את הקובץ CUE שלו ואז להפעיל אותו רגיל או שאיך זה עובד???? (מצטער אם טעיתי במיקום של הת'רד.. לא בטוח לאן זה שייך) תודה רבה.... עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
נעשה במאיה 8.5 ( אני יודע תוכנה קשה בלה בלה אני אוהב לעבוד איתה .. ) רונדר עם מנטל ריי 6 וחצי דקות לרנדר הערות , הארות , מכתבי נאצה ושאר ירקות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הכנתי קובץ .bat עם כל הפקודות שאני רוצה שזה יריץ אוטומטי בטלנט... אני מפעיל את הקובץ וזה נעצר אחרי שהוא מתחבר ל-SMTP... איך אני יכול לגרום לזה להריץ את כל הפקודות? בבקשה תעזרו :'(
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט אקספלור 6 ווינודס אקס פי SP2 הכול בעברית והמערכת חוקית לגמריי וגם שניסיתי להוריד את האקספלור החדש של מייקרוסופט עדיין זה רושם לי שההתקנה לא תומכת בשפה של מערכת ההפעלה למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה, יש לי כמה קבצי HD בפורמט של mkv,תופסים 4 וחצי ג'יגה כל אחד ככה שאני רוצה לצרוב אותם שהדיוידי ינגן אותם, כלומר להמיר אותם לפורמט של דיוידי, בקיצור vob. ניסיתי את התוכנה VSO ConvertXtoDvd שאיתה אני משתמש בדרך כלל להמיר AVI לדיוידי אבל היא פשוט לא עושה את העבודה, הסרט מתפקשש וזה נראה שהיא לא יודעת לטפל בקבצים כאלה כמו שצריך. אם למישהו יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או כל פתרון אחר זה יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ישום FLASH מאיט את הFF באופן מוגזם. ממה שהבנתי זה בגלל שהFLASH משתלט על המעבד לגמרי לא חשוב כמה הוא חזק. ובגלל שאין היפר טרדינג לטאבים והכל עובד על ליבה אחת זה חונק את העבודה בFF. זה לא קורה עם כל ישום FLASH אבל עם כמה חזקים במיוחד שיוצא לי לעבוד איתם המון זה סיוט. כל שאר הדפדפנים כבר יודעים לעשות HYPERTHREADING מזמן ושם אין את הבעיה. מה נסגר עם המפתחים של FF ? [br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 12:03:48 מצחיק שאני עושה על השאלה שלי.https://wiki.mozilla.org/Electrolysis PHASE 2 היה אמור להסתיים בתחילת החודש ובנתיים מדשדש. PHASE 3 מצופה ב1 ליולי ומשם הדרך לגרסה סופית מאוד קצרה. אני מניח שמתי שהוא באמצא תהיה גרסת בטא שימושית. זאת הפעם הראשונה עם FF שתהיה לי סיבה מס…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איזה תוכנה תהיה התוכנה הכי טובה בשביל לראות טלוויזיה עם הכרטיס טלוויזיה שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות קטלוג לספריית סרטים, כך שתראה את הפוסטר של הסרט, שמות שחקנים, תקציר וכד', כולל אפשרות לראות את הסרט בתוכנה חיצונית כמו VLC. אשמח אם התוכנה מקבלת שמות סרטים בלתי קונבנציונלים כמו למשל SUPERMAN-FSPOT-720P-DTS.MKV. תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחיר: ישולם עבור הכנת עבודה שלמה. דרישות: - ידע בתיכנות בסיסי של AS2/AS3. - ידע בפלאש - אנימציות והכנת סרטים. - ידע בפוטושופ. - חובה תיק עבודות. - שאפתן, ראש פתוח, אוהב ללמוד ולהתפתח. - רצוי שיעבוד עם חשבונית. - זמין די מיידית לעבודה. כללי: התחלתי פרוייקט מיזמי חדש לפני מספר שבועות, אשר דורש ממני גרפיקאי/פלאשיסט מוכשר לעבודה די מיידית. השכר יהיה פר עבודה. יש כבר מוצר בסיסי, אבל הייתי רוצה לשפר אותו/לבנות אותו בצורה יותר כללית וגמישה. אני מחפש מישהו מוכשר עם רצון גבוה מאוד והתלהבות למקצוע. מי שחושב שהוא מתאים לדרישות שיצור איתי קשר בהודעה פרטית, או במייל: chen.rvn@gmail.com * נ.ב: אני בא מתחום הנדסת תוכנה.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שניתן למיין לפי אלבום ואז לפי מס'(כמות) השירים שיש באותו אלבום. אני פשוט רוצה לסדר את האוסף שלי ולנפות מרשינת האלבובים דברים שלא צריך, שבחיפוש לפי אלבומים לא יופיעו לי אלבומים שיש בהם שיר אחד שאספתי מתוך אלבום מסויים.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי רשימת לקוחות 250 מיילים, עד עכשיו שלחתי לכולם מייל עם הBCC והכל היה בסדר עכשיו יש בעיה וגימייל לא שולח לאף אחד ומודיע על שגיאה Why was my message rejected? Here at Gmail, we work very hard to fight spam. This includes not only spam coming into Gmail but spam being sent out from Gmail as well. Believe it or not, spammers sign up for Gmail addresses in large numbers just to send out spam! To help do our part to keep this junk off of the internet, we bounce mail that we are confident is spam. Unfortunately, we aren't perfect and will occasionally bounce legitimate mail. We apologize for the inconvenience. There are a number of ways you can inadvertently c…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, הורדתי את מפה: http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmarkvantage/download/ את הוונטג' וכשלחצתי על אייקון ההתקנ זה הראה לי את ההודעה שמופיעה למטה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
נניח ויש לי תמונה בגודל של 2000x2000 פיקסלים, והרזולוציה אצלי היא 1920x1080, איך אפשר לבחור חלק מסויים מתוך התמונה כדי להגדיר אותו רקע? יש תוכנה שעושה את זה? אגב, מ"ע - WIN 7 ULTIMATE x64
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כל פעם שאני חוזר מהצבא יש בעיה חדשה במחשב... הפעם הבעיה היא שכל לחיצה על מקשי ה caps וה- num lock נישמע צפצוף מעצבן מתוך המחשב עצמו. בנוסף כפתור ה num lock התהפך, כשהוא לחוץ החיצים עובדים, וכשהוא לא לחוץ המספרים עובדים. התקלה הופיע לפני כשבוע ,אין נקודת שחזור מערכת מתאימה ולא מצאתי שום תוכנה חדשה יוצאת דופן שהיית יכולה לגרום לזה. ודבר נוסף ששמתי לב זה שלפני שהוינדווס עולה אין את הציפצופים. הוידווס שלי הוא xp pro
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לשים על מספר תיקיות במחשב שלי סיסמא...(משתמש בווינדוס xp). האם זה אפשרי דרך הווינדוס ואיך, או שיש תוכנה מסויימת שעושה זאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שקיבלתי בדיוק את מה ששילמתי עבור.. אני מחפש תוכנה שתציג לי את החומרה המותקנת במחשב, זכרונות וכל מידע אפשרי.. אם למישהו יש כזו להמליץ אני אודה לו[]
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני בא לתרגם מילה מסויימת במסמך PDF, אשר נצפה בתוכנת Acrobat Reader, אני מקבל ג'יבריש, מספרים, וכל מיני צורות מוזרות. כמובן שהתקנתי את הפלאג והכל פעל כמו שצריך, בהתחלה... אך פתאום איני מצליח לתרגם אף מילה בתוך התוכנה (Acrobat Reader)... האם מישהו נתקע בבעיה דומה ויודע מה הפתרון ?? תודה על תשומת הלב ומקווה שתעזרו במציאת פתרון.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-