עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מחפש דרייבר למצלמה בשביל חבר טוב שלי אני לא ממש מבין במצלמות אבל כתוב על הקופסא שלה: pc camera 100 k בחיבור usb וזהו זה מה שרשום אז כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני להמיר את כל קבצי הBMP שבתיקייה מסויימת, לקבצי GIF או JPG. האם יש תוכנה שתעשה זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by QQQ,

אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש קבצים בWIN XP, שעוברת ממש על כל קובץ וקובץ אני מתאר לעצמי שכבר המציאו כזה דבר, מנוע החיפוש של WIN XP ממש גרוע, ניסיתי לחפש משהו וראיתי שהוא מדלג על המון קבצים. לא, אני לא רוצה הורדה, רק את השם אם מישהו מכיר...

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by th£»Light,

אז ככה יש לי בעיה מצעבנת עם המכלדת... שאת חלכ מהאותיות הוא לא ושם.... הנה האותיות שהוא כן ושם: אבגדהוזחטיכלמנסעפצשת abcdfghijklmnopstuvxyz מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by yoni206,

שלום, עשיתי פירמוט למחשב וכמובן ששכחתי לשמור את הדיסק שקיבלתי עם מצלמת האינטרנט שלי.. וגם את החוברת.. וגם את האריזה. בקיצור - יש לי מצלמת אינטרנט לבנה עם כחול בצדדים (היתה תקופה שמכרו אותה בהמון חנויות במבצע - היא די מוכרת). אני לא יודע את החברה, הדגם, ואין לי דרייבר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by Sponge Bob,

אני משתמש באימיול 0.47C עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA. אני מוריד סרטים, אני רואה אותם ב SHARED FILES, אבל לפתוח אותם אני יכול רק דרך הלשונית SHARED FILES באימיול אני לא מצליח למצוא את הקבצים אלה בדיסק הקשיח, ב C:\PROGRAM FILES\EMULE אין את התיקיה INCOMING וכל התיקיה של אי מיול לוקחת כולה 10 MB.אז אני לא יכול לצרוב את הסרטים ולא להעביר אותם למקום אחר. מה עושים??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה ממכם בקשר לוידאו באינטרנט טוב אז ככה נגיד שיש איזה וידאו באינטרנט ואי אפשר להוריד הוא למחשב אז אולי יש איזה תוכנה קישור משהוא בשביל שאני יוריד את הוידאו למחשב?? תודה מראשש לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by assaf990,

מה ההבדל בינה לבין הורדה רגילה (שנעשית על ידי התוכנה)? BT

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by tovtov,

אני מתבייש לשאול....... יש לי קובץ ISO , מה עושים איתו ? כלומר איך צורבים אותו ב NERO כדי שיהפוך ל CD פועל תודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by BENNY-L,

1. תוכנה לצריבת DATA וקבצי קול כולל MP3 2.,תוכנה ליצירת קליפ מתמונה ומוסיקה 3.תוכנת לסריקת ותיקון שגיאות בדיסק קשיח שתמכת ב FAT 32 תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by lader,

..? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  12. טוב תקשיבו מאתמול כל פעם שאני פותח את המחשב עולה החלון הזה ועם אני לוחץ איקס אז זה עולה עוד פעם רק fie שונה וזה לא מפסיק כל פעם מחדש!!ואל תגידו לי יש לך מלא ווירוסים!! תגידו לי איך אני נפטר מזה בבקשה זה חשוב תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by J0n1,

יש לי כמה אלבומים בפורמט DTS וWAV שרק הVLC יודע לנגן, ואלו קטעים בסראונד. שומעים הכי טוב נראה לי שאני שם על full bass and treble, אבל אני חושב שכאשר אני שם לו אקולייזר, הוא מבטל את הסראונד כי אני פשוט לא מרגיש אותו, ובזרמי אדיו הוא מראה שהוא משמיע דרך 5.1 אז מה לעשות? יש נגן אחר? איך אפשר לגרום לו לנגן את הקטע בצורה האולטימטיבית? בלי אקולייזרים ושטויות, כי ההבדל הוא ענק, ויש מלא סוגי אקולייזרים, ואני לא יודע מה הוא המקורי והאולטימטיבי תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אני מחפש תוכנת ניהול לקבצי מדיה (ווידאו/אודיו/תמונוצ) עם JukeBox המנהלת את הקבצים עם הקישורים שלהם ומסוגלת ךהפעיל את קבצי הווידאו/אודיו עם נגן שאבחר. משיהו מכיר תוכנה טובה כזו ? הלא בהכרח תוכנה חופשית...

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by redead,

התחלתי להשתמש בדפדפן של גוגל והאמת אני נורא מרוצה הוא מאוד מהיר ונוח. הבעיה מתחילה בזה שיש לפעמים קבצים שאני לא רוצה לשמור ואז ולראות אלא לפתוח בלי לשמור ( מה שנקרא שישמור בTEMP ) ומשום מה אין את האופציה הזאת , כל קובץ הוא ישר רוצה לשמור , אין אופציה לפתיחה בלי שמירה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by FPSbanana,

אתר נחמד למדריכים לphotoshop, 3d studio max, ‎CINEMA 4D PhotoShop, Premiere, Maya, Flash ועוד יש גם מדריכים לבנית מפות במשחקים כמו CSS. www.pixel2life.com

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by yos1978,

אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by aviman,

שלום לא מזמן חבר הביא לי מארה"ב מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני המצלמה היא קלטות אבל היא דיגיטלית ויש לה חיבור למחשב התקנתי אותה למחשב הפעלתי אותה בווינדוס MOVIE MAKER הבנתי פחות או יותר אבל התוכנה לא שווה גרוש אתם יכולים לתת לי שמות של תוכמות טובות ? אני לא צריך עריכת סרטים לקולנוע אלא להעביר מהמצלמה למחשב באיכות טובה ובגדול תודה על העזרה אבי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by HellBoY,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה כזאת: error loading. c:\progra~1\newdot~1\newdot~1.dll מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by FatallChill,

טוב אני משתמש בתוכנה הזאת להוספת כתוביות לסרטים אז אני פשוט לוקח סרט אחד ועושה output format שהיה AVI אבל הסרט במקום 700 מגבייט יוצא 30G איך אני יכול לעשות שהסרט לא ישנה כל כך את הגודל שלו ?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  21. אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by yirmio,

משום מה המערכת הפעלה לא תמיד עולה. רק כשאני מנתק את המחשב מהחשמל ומפעיל מחדש הוא עובד טוב. כשהמחשב נדלק הוא משמיע צפצוף ארוך שנפסק באמצע כזה. התקנתי ווידווס ויסטה אולטימייט מחדש וזה לא עוזר. מישהו?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by m100,

שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by sapartil,

יש לי סרט שהורד בשני חלקים/קבצים נפרדים שניהם על הדסקטופ ושניהם ירדו בסיומת RAR אני מנסה לחלץ את אחד מהם ואחרי כמה שניות המחשב מקפיץ את ההודעה הבאה you need to have the following volume to continue extraction יש לי את החלק השני וכשאני לוחץ לו BROWS ובוחר אותו זה לא עובד ,למה ?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by NerVo,

חיברתי HD ישן שלי, BIOS רואה אותו אבל כשהווינדוס עולה, אני לא רואה אותו במחשב שלי, עכשיו נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT והוא רואה לי את ההארד דיסק הראשי שלי, ואת הישן שחיברתי כותב לי עליו UNALLOCATED, מה אפשר לעשות כדי להחזיר את ה HD לפעולה, יש לי עליו מידע שאני צריך ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.