עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer_et,

לאחר התקנה חדשה של WIN7 היתה בעיה עם תוכנת ה-WMP שהיתה מותקנת (קיבלתי הודעות שגיאה). הסרתי את התוכנה מהמחשב ועכשיו אני רוצה להתקין אותה מחדש. לא הצלחתי למצוא ברשת שום קישור נורמלי להורדת התוכנה. מישהו יכול לסייע בנושא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by אורית כהןן,

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  3. אז ככה.. יש לי Media Center Deluxe III ולצערי הוא כל הזמן קורס... יותר נכון המחשב מבצע רסטרט אותו דבר עם הרדיו שלהם (MSI).. אין תשובה באתר החברה ולא לכולם זה קורה.. מוזר... בכל אופן אני עם הבעיה הזו כבר המון זמן ונמאס.. מחפש תחליף... מה בעצם אני רוצה... אפשרות לצפייה בתמונות אפשרות לצפייה בסרטים אפשרות למוסיקה רדיו יהיה נחמד... התוכנה של הטלויזיה עובדת... הכי חשוב שיעבוד עם השלט השלט מתחבר לכל כרטיס מסך ע"י מתאם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. לא אופיס ולא אקרובט\אדוב רידר (ולא הרידר של FOXIT)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Antigo,

יש לי קצת זמן פנוי עכשיו (עד כמה שיש לסטודנט ממוצע לפני תחילת המבחנים ) ורציתי לנסות לעשות TRIBUTE עכשיו הבעיה היא שאני צריך תוכנה לעריכת וידאו שיהיה אפשר לחתוך, להדביק קטעים, להוסיף טקסט וסאונד וכו' ושתהיה USER FRIENDLY כמה שיותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בעיה דיי מציקה. אולי קשורה לקודקים, אולי לא. מערכת הפעלה ווינדוס 7. אשמח לפתרון. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

הנגן הוא E280 תיאורתית אפשר לסנכרן אותו מול WMP10 או להעביר קבצים כרגיל, אבל שום דבר לא עוזר כשאני מנסה להעביר כרגיל על כל טראק הוא טוען שיש פרט אחד או יותר שמעבר ליכולות הממשק להציג אותו ובסופו של דבר לא רואים את שם השיר בכלל כשאני מנסה להעביר דרך WMP10 הטמטום חוגג, ככה למשל יש לי עשרה אמנים דוגמת:guns N' Roses,Guns and Roses, guns n roses... אז ניסיתי לעבוד עליו קצת ידנית, אם נגיד טראק היה [שם אמן] - [מספר טראק] - [שם טראק] וכו', השארתי רק את שם הטראק, ועדיין אותה הבעייה. כמו כן בתיקייה של אמן מסויים העברתי את כל הטראקים כך שבID3 שלהם יופיע ~אותו~ שם אומן, ז'אנר, בטלתי שמות אלבומים וכו'. שום דבר לא עוזר. אותן שטויות עוד פעם ועוד פעם. מישהו יכול להמליץ על תכנה שע…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. היי.אני גולש בדפדפן של פיירפוקס. לאחרונה אני מנסה להכנס לאתר torec.net אך גוגל נראה שלא מאפשר לי בטענה שהוא אתר תקיפה מדווח. משהו נתקל בדבר הזה ויכול לעזור לי לפתור את זה?(מקווה שהגעתי לפורום הנכון) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by shlomi2003,

פתחתי כבר 5 משתמשים אין אני לא מצליח להתחבר הוא תמיד אותר סיסמה או משתמש שגויים לא יודע למה מאתמול זה התחיל באתרא ששל MSN אני מצליח להכנס אבל לא בתוכנה מה גורם לזה ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. SYNERGY -ותיקה, יציבה, קוד פתוח, חינמית ומתאימה לכל פלטפורמה כמעט שיש. MOUSE WITHOUT BORDER - המתמודדת הטריה מבית מיקרוסופט, GUI מצויין, פשוטה מאוד, אינטגרציה מצויינת עם WIN7, לחלונות בלבד. Mouse without Borders במיוחד למי שעובד עם כמה מחשבים וכמה מסכים במקביל ונמאס לו להתעסק עם 10 מקלדות/עכברים, להקליד במקלדת הלא נכונה או לעבוד ב-REMOTE כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by אביחי,

יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by gigi,

שלום..!!! אני מחפש תוכנה שהופכת שירים בקובץ wma לmp3 תוכנה פשוטה...לא משהו מסובך.. אני מעוניין כדי שאני יוכל לצרוב את השירים האלו בנרו... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. היי, מותקנת לי במחשב מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. כל פעם שאני מפעיל את האימיול או שאני מפעיל את ה utorrent הם משהום מה אחרי זמן מסויים מפסיקים להגיב. הבעיה היותר מעצבנתת היא שגם ממנהל המשימות אני לא מצליח לסגור אותם, כי למרות שאני לוחץ שם על סיים משימה , התהליך עדיין תקוע הבעיה הזו מתרחשת בעיקר עם התוכנות אימיול, utorrnt, פיירפוקס. את שלושתם אני לא מצליח גם לסגור ממנהל המשימות. נ.ב אין לי אפשרות להתקין אקס פי כי המחשב הוא נייד של HP וזה בלתי אפשרי. מודה לכם על העזרה חברים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by payback,

סימנתי את האפשרות הזו: (Index and search my documents and viewed web pages from across all my computers.) עכשיו, איך בפועל מתבצעת הכניסה (לא ראיתי אפשרות ל-Login) ? ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by erez_barziv,

הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לעשות forward מהאימייל של walla לאימייל אחר במילים פשוטות שכל הדואר שמגיע לחשבון אימייל אחד יעביר עותק לחשבון אימייל השני האם זה אפשרי??? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  18. Started by Sp_RuS,

במחשב שלי יש USB2. אני יודע את זה כי תוכנות כמו EVERST אומרות לי את זה... אבל משום מה כשאני מכניס USB כלשהוא, הוא מזהה אותו כUSB1.1 ואומר לי שהUSB הזה יכול לפעות במהירות גבוהה יותר, אבל אצלי פשוט "USB1.1" ובגלל זה הוא יעבוד ב USB 1.1... איך אני גורם לUSB 2 שלי לעבוד כUSB 2!??!?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tomerk1,

אני משתמש הרבה זמן ב-Firefox. לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה שכאשר אני מוריד דברים אין לי את חלון רשימת ההורדות באותו הזמן. הקבצים אומנם בתהליך הורדה אבל אני לא רואה מה המצב שלהם ופרטים נלווים נוספים. אני גם השתמשתי בתוסף Download Statusbar שגם הוא נעלם. ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר,כולל מחיקה מה-regedit מה עושים במצב כזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by גליטו,

שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. כבר זמן רב הגוגל כרום אצלי נוטה להיתקע על השפה האנגלית מבלי לעבור לשפה העברית. ניסיתי לעשות alt+shift גם בצד השמאלי וגם בצד הימני של המקלדת אך ללא הצלחה. יש לי ווינדוס 7, עם גירסה הכי מעודכנת של הדפדפן. יש פתרון אולי? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, אני מחפש תוכנה שתסיר את השמע מהמוזיקה ותשאיר רק את קולו של הזמר. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש. ברק. ד.א אני זוכר שהיה לזה דיון פעם עם MILK-INC אבל כתבתי מילות מפתח בחיפוש והוא לא מצא את הדיון...

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by sapartil,

איך מסובבים את הדף ב WORD 2003 ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by edoson,

שאני מפעיל את NERO לוקח לו כמעט 2 דקות לזהות את הצורב. איפה התקלה? התקנתי לא מזמן XP PRO ובהתחלה הNERO זהה את הצורב בשניות, אבל אז עדכנתי כמה דרייברים, וזו התוצאה יש למישהו הסבר?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח שני חלונות של התוכנה בו זמנית,כלומר שני משתמשים שונים שהחלונות יעבדו במקביל ל -icq לא נראה לי שיש אופציה כזאת אולי יש תוכנה שמסוגלת לעשות זאת ? תודה ...

• 5 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.