תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק בן 4 שנים של תמונות שלי מחו"ל דיסק מאוד יקר לליבי.ניסיתי להעביר את הקבצים למחשב ב ACDSEE PRO 8 והוא מראה לי רק חלק המקבצים ולא את כולם כולל הויזארד של מיקרוסופט להעברת תמונות הוא אמנם מראה את התמונות אך על חלקם הגדול ב ACDSEE הוא מראה סימן של אין כניסה ולא מוכן לפתוח או להעתיק אמרתי לעצמי בטח הידסק כבר אכול וכאלה אבל ב DVD שלי הוא מראה את כל התמונות ללא כל קושי מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום ראוטר ופיירפוקס הפסיק לעבוד... התוכנה עצמה נפתחת אבל האתרים לא נפתחים. בIE הכל עובד חלק ואין שום בעיה. אני מניח שצריך לשנות הגדרות חיבור כלשהו בפיירפוקס, אבל השאלה היא איפה ואיך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש שם דבר כזה Vanishing point... מה זה עושה? ניסיתי ולא הבנתי כלום... :
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להתעסק עם פוטושופ , ואין לי ממש מושג בתוכנה הזאת והייתי אוצה ללמוד , יש מדריך בעברית?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב- easy CD creator 5 בשמות הקבצים במקום עברית הוא צורב לי קווים: ___ ____.mp3 יש לזה פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל להקליט בעזרתם ישר מהכרטיס קול... נגיד במחשב הישן שלי יכלתי פשוט לבחור את המקור הקלטה ולבחור ביציאת AUX או משהו כזה וזה היה מקליט את כל מה שאני שומע... [צליל יוצא מהכרטיס קול] מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני להתקין 2 סוגים של אופיס XP וגם 97 ,כיוון שאני צריך את שניהם במחשב האם ישנה דרך להתקין את שניהם מבלי שאף אחד מהם יתקע??? יש ברשותי WINDOWS2000! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את נרו 5.5 מקורי (קיבלתי עם הצורב) עכשיו לבעיה ;D: כבר כמה ימים אני מנסה לצרוב קובץ מוזיקה אך ללא הצלחה בכל פעם אני מקבל הודעה שהוא רוצה שאני אשמור את זה כקובץ image במקום לצרוב כדיסק מוזיקה וגם כאשר אני אומר אוקי אז נעשה image ואז נצרוב אין לי את האפשרות לצריבת דיסק מקובץ image... חשוב לציין שכבר צרבתי דיסקים עם נרו פעם פשוט זה היה עם דמואים שלהם ועכשיו שיש לי את הדיסק המקורי אז מחקתי את הדמו שהיה לי והתקנתי את הדיסק... הצעות לפתרון הבעיה המטרידה יתקבלו בברכה... ;D
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב חברה, סתם שיעמם לי אז החלטתי לככת תמונה של רובה שמצאתי לא ממזמן (משו מBF2) ולשדרג אותו... הנה לינק לרובה האוריגינלי בWIKI: http://en.wikipedia.org/wiki/F2000 גם שמה תוכלו לראות תמונה מקורית שלו... הנה עכשיו העריכה שלי, אני יודע שיש דברים שלא הגיוניים אבל עדיין הרעיון... אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש אפשרות לשים כמה שירים , קליפים לדוגמה אני מסמן כמה שירים ורק שיר אחד מתנגן אי אפשר להפעיל כמה שירים כמו ב-Windows Media Player הרגיל ? זה באפור (לא ניתן ללחוץ)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי קובץ מסוג ape שאמור להיות קובץ של מוסיקה כלשהו. הקובץ גם הגיע עם קובץ cue ... מישהו יודע איך פותחים את הסוג הזה של הקובץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם. בצד ימין עליון של המסך מהבהבת לי המילה Splendid. יש לי תוכנה שמותקנת במחשב בשם ASUS Splendid. איך אני מפסיק את התופעה ??? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרתי התקנת מערכת הפעלה WIN 7 עם 64BIT אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב באקספלורר. ניסיתי גם לעבוד עם אקסלורר 32bit אבל אותו דבר. מקבל חלון הסרטון שחור ושום דבר לא קורה. נסיתי להתקין כרום של גוגל ושם הכל תקין אבל אני בכל זאת רוצה לעבוד עם אקספלורר. מישהו יודע פתרון לכך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים הקבצים של כל הסימניות והתוספים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
-
אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן (p4, 256 ram), הבעייה היא בסרטים שפתאום הוידאו והקול יוצאים מסינכרון, ואחרי כמה דקות חוזרים ואז שוב יוצאים.. וככה זה נמשך, הסרטים תקינים. הבעייה יכולה להיות במקודדים? (אם כן, תמליצו על חבילת מקודדים אחרת מklite) אולי הוספת ram תפתור את הבעייה? (מה שלא נראה הגיוני - 256 מספיק ביותר לxvid.) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש מצב שקניתי דיו חדש למדפסת ואני צריך להתקין לדיו דרייבר? ככה המוכר אמר לי..
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? ואם כן, כיצד עושים זאת? זה חשוב לי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה תוכנות והוא נתקע כזה הוא לא מראה לי זמן הורדה אחוזים בכמה הוא מוריד נראה לי שהבעיה היא באקספלורר 6
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אין לי מה לכתוב פה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-