עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. למזלי הרדיסק אחד נשאר חיי בנוסף לחדש, אז התקנתי אליו WINDOWS XP SP2 בהרדיסק החדש ניסיתי להתקין וינדוס ועכשיו זה רושם לי NTLDR IS MISSING. באתר של מיקרוסופט כתוב שאני צריך לעדכן ביוס - אבל אני ממש לא מתכוון לעשות את זה כי יש סיכוי גדול שידפק לי הלוח אם. עכשיו הקטע, שזה רושם לי את זה עכשיו קבוע ללא קשר להתקנת הווינדוס, שאני משאיר תהרדיסק החדש בבוט(לבד) הוא רושם ככה ישר. ולא נותן לבוט של שום תוכנה לעלות (WINDOWS AND G PARTED) [br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 00:38:13 הסתדר תודה בכל מקרה.עשיתי בבוט את הCD ראשון, והתקנתי מחדש. עכשיו אני מנסה לשחזר את ההרדיסק שנהרס. -- למשהו ההרדיסק החדש מופיע במג'ק פרטישן כ-BAD, משהו יודע איך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by L1ron,

בתמונה רואים את שתי הבעיות לגבי הcpu בדקתי ולא מצאתי קובץ שפועל שאחרי לcpu הגבוה.. נסיתי ריסטרטים שיחזורי מערכת.. לא עזר והאנטי וירוס אין לי מושג :\ הקטע עם הcpu מאתמול ממש גבוה בין 60-100 והמחשב עמוס בגלל זה שזה לא יאמן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  4. Started by aviram20,

משהו מאוד מעצבן קורה לי במחשב אני נימצא באתר נגיד באתר הזה.. ואז אני נכנס לתקיה שלי שיש שמה כול מני אתרים אחרים ... אני לוחץ על אתר אחר הוא פותח לי אותו על הדף של האתר הזה וזה מעצבן אותי נוראא.. ואני לא רוצה שיפתח לי אותו על הדף של האתר הזה אני רוצה שיפתח דף חדש ובו את האתר שרציתי להיכנס אליו... ואת האתר הזה שלא יגע בו.. מה עושים כדי לשנות את זה ?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by ztakram,

נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנו האקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו' מותקן אצלי AVG השתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרה אודה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by aviram20,

שלום לכולם.. קניתי לא מזמן כרטיס קול לא ממש מקצועי אבל עם יותר יציאות ואפשרויות ממה שהייה לי אונבורד כשהתקנתי אותו בהתחלה הוא האיט לי את המחשב בצורה דרמתית ראיתי באחת התוכנות שברשותי שהאחוזי CPU לא יורדים מ50 ואפילו עולים שאני עושה פעולות פשוטות שניתקתי אותו ראיתי שהאחוזים לא עוברים את רף ה4-5 ... ניסיתי כרגע להתקין אותו שוב ונכנסתי למנהל ההתקנים וביטלתי את כול שאר ההתקנים חוץ מהכרטיס עצמו יכול להיות שביגלל שיש כרטיס קול כבר בלוח אם אז שהתקנתי חדש הוא השתמש בשנייהם? יכול להיות גם שצריך לבטל את ההתקן שעל הלוח בישביל להפעיל את הכרטיס עצמו ? או שרק מעדכנים דרייבר ומחברים את הכרטיס והוא כבר לבד ישתמש רק בו ? האם צריך לבטל כרטיס קול שעל הלוח בישביל לחבר כרטיס קול חדש? לא ממש …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. אני מסתכל על הלוח ורשום לי רק IBM בגדול ולא רשום לי איזה דגם זה,איך אני יכול לדעת על מנת שאוכל למצוא דרייוור SATA ללוח? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by Lior10,

בתור משתמש בעל חיבור לאינטרנט כמו כולכם, ככל הנראה, גם אני החלטתי שישנה חשיבות מסוימת בהתקנת אנטי-וירוס וFireWall למחשב כי ככה נהוג. חוץ מזה, הרי שאני ארגיש הרבה יותר בטוח אם תהיה תוכנה שתזלול את כל משאבי המערכת היקרים שלי ותתריע לי על כל שטות שקורית בתעבורת הרשת. בתחילה, לפני כשלוש שנים, עוד הייתי משתמש בתוכנה הידועה והמוצלחת דאז Norton מבית Symantec. לאחר מכן, עברתי לKaspersky המוצלחת נכון להיום. לפני כחודש יצאה הגירסה החדשה, וכמובן שגם אני רצתי להתעדכן (גירסה 8, או פשוט KIS2009). אך הגירסה הזאת פשוט הוציאה אותי מדעתי עם כמות ההתראות המטורפות, זלילת משאבי המערכת וכו'. ופשוט כיביתי את הReal-Time Protection, או במילים אחרות - גלשתי ללא שום אנטי וירוס או FW מופעל במחשב. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני רוצה ליצור מערכת הפעלה שתרוץ מזיכרו usb ההעדפה היא ל- ubuntu או windows vista אני רוצה שאני אוכל להתקין תוכנות על מערכת ההפעלה קראתי ברשת מספר מדריכים שאלתי 1. מניסיונכם מה הדרך הטובה ביותר? 2. במדריכם מצויין הגבלה על 2gb ועל מערכת קבצים של fat אני רוצה להריץ מ usb של 64GB האם יש דרך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כאן המקום לספר ולחלוק את דעתכם וההתרשמות שלכם מהתוכנה ומהמבצע לגולשי האתר. לינק לחדשה עם הפרטים המלאים

• 186 תגובות
    • 20.6k צפיות
  11. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד HD 720P MKV H264\X264 לדיסק -DVD של 4.7GB ובדרך לצרף לו תרגום בעברית וכמובן שיוכל להתנגן במכשיר DVD (פורמט DVD או משהו..) תודה רבה עריכה: מצאתי ConvertXtoDVD

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  12. שלום, רציתי לפתוח שרת Ftp לכן הורדתי את התוכנה Serv-U שעובדת נהדר אך מי שלא מחובר לרשת שלי דרך האוטר לא יכול להיכנס לאתר... כאשר אני עובד בלי הראוטר הם יכולים להיכנס רציתי לדעת איך אני מגדיר אותה כדי שתעבוד עם הראוטר??? ה ip שניסיתי איתו(כאשר השתמשתי ברואטר) הוא: 192.168.2.127 תודה מראש.... אך מי שלא היה מחובר לרשת לא יכל להיכנס/להוריד...

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by malcolmx9,

קראתי פעם שיש כמה גרסאות דרייברים של NVIDIA שגורמות לכל מיני בעיות איטיות במשחקים. אני מתקין עכשיו את XP מחדש, אז רציתי לבדוק, יש גרסה ספציפית שמומלץ להתקין אותה או שפשוט להוריד את הגרסה הכי אחרונה מהאתר של NVIDIA?

14. שלום לכולם, משום מה תמיד שאני עובר דירה המחשב מחליט להידפק(תמיד תהיתי האם יש קשר?). בכל אופן, אני מוגן ב AVG 7.5 ו ANTISPYWARE, סורק ב SPYBOT פעם בכ-3 ימים. אתמול המחשב החליט לעשות ריסט תוך דקה מדי כמה זמן(RPC FAILURE), סרקתי לבלסטוורם ולא מצאתי כלום. סרקתי שוב לוירוסים ומצאתי איזה 2 תולעות ש ה AVG מצא ומחק. ביטלתי ב SERVICES ש הRPC עושה RESET למחשב אם הוא נופל וכעת התקלה סודרה. רק מה , משהו הולך משהו בא, וכעת כאשר אני עושה COPY או CUT , אין לי את האפשרות לעשות PASTE. רק דרך הCOMMAND LINE אם תהיתם. ממש מרגיז. יש למישהו איזשהי הצעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. שלום אני משתמש Premiere Pro CS3. יש לי ספר Premiere Pro בגירסה 1.5 קראתי ולא מצאתי את מה שרציתי להחזיר למצב כל החלונות כלים. בתוכנה Premiere Pro CS3, תראו מצורץ קובץ תמונה מסונים 2 עיגולים. רואים למטה חסרים חלונות עריכה וידאו וגם חלון נוסף השני לא מופיעים לי. איך מחזירים את חלונות אלה מסונים עיגולים בתמונה? אני נסיתי מקשים Shift+ F9 ומעלה בתפריט נקרא Window --> Wordspace --> Editing סימנתי עליו ולא חזר אלי חלון עריכה וידאו. אני לא יודע איך מחזירים חלון ברירת מחדל. מיכאל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  16. דרוש מתכנת web לבניית אתר עסקי דרישות: שליטה טוטאלית בשפות התכנות הבאות: html, css,javascript, photoshop, flash, php, asp חובה: ניסיון קודם בעיצוב ובניית אתרים, חובה להציג תיק עבודות קודמות או קישורים לאתרים קודמים. חובה: ידע בקידום אתרים ואבטחת מידע מאזור המרכז והשרון עדיפות תינתן לנערים עד גיל 18 שכר גבוה למתאימים. לשליחת קורות חיים: nmpshl@gmail.com --שגיא matcoh1@gmail.com--מתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה עושים? עדיין לא הוציאו איזה תוספת. ynet הוציאו בזמנו, וניסיתי להתקין אותו, אבל הוא לא הצליח להתקין. יש למישהו פיתרון אולי? חוץ מלשנות מנוע לIE? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by t-macc,

האלן האם יש דבר כזה ?תודה

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by davidreznic,

כותרת...

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. חבר'ה, ישבתי אתמול עד 3 בלילה בנסיון למצוא תוכנת פריצה לקובץ שקווץ ב 7zip עם הסיומת *.7z ואני לא מצליח למצוא שום דבר! רק תכנה צ'יקמוקית אחת Pass Recovery מצביעה שהיא לכאורה יכולה להתמודד עם הארכיב אבל בפועל בכלל לא עובדת, לא מריצה שום תהליך. אני די נואש... מה עושים???

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by ekmo,

שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ex_,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה(עדיף קוד פתוח או חינמית) להקלטה וידאו ממצלמת רשת תוכנה שתדע לזהות תזוזה מול המצלמה להקליט וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. יש לי WinXP עם 2600XT ותוכנת קטליסט האחרונה (8.9). המחשב מחובר לטלויזית CRT. כאשר אני צופה בסרט MKV באיכות 720P אני רואה על הטלויזיה רק רבע מהתמונה, והיא מופיעה על כרבע מהמסך. על מסך המחשב רואים טוב. בדקתי במספר נגנים והתוצאה זהה. MKV שאינם 720P מופיעים באופן תקין. גם 720P שאינם MKV מופיעים באופן תקין. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by asafgolan,

מאז שהתקנתי את AUDIOSURF הפונטים באקספלורר השתנו לי. ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקין אותו מחדש והפונטים נשארו אותו הדבר. ראיתי שהיו כמה פוסטים בנושא שפורסמו בפורומים, אבל אף אחד מהפתרונות שהוצעו שם לא עזר לי. אז מהו בעצם הפתרון? עריכה: לא משנה, הסתדרו הפונטים איכשהו...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. ראיתי שמלא אנשים באינטרנט מחפשים ולא מצאו, יש לי Audigy2 והסרתי אותו והתקנתי אבל עכשיו אין לי את כל ה mixer והשטויות האלו שהגיעו איתו, שהם דווקא שימושיים

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים