עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maorbe,

שלום התקנתי לא מזמן את הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 לXP ומאז כל פעם שאני נכנס לחלון שיחה במירנדה ויסטה מופיע לי חלון כזה : מישהו יודע איך מבטלים את החלון הזה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by Component,

כשאני מנסה לחייג לספק (נטוויז'ן 08 - 6408444) המחשב מגיע למספר אחר של בית פרטי. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג אבל כלום לא עזר. כשאני מחייג למספר מטלפון רגיל אני כן מגיע לשרת. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז ככה... כשאני רוצה להתחבכ לפייסבוק נגיד,אני עושה את השם משתמש וסיסמא,מסמן "זכור אותי" ופה הבעיה ברגע שהוא צריך לשמור את הנתונים הוא לא נוחתן לי להיכנס...אם אני מוריד את "זכור אותי" זה נכנס טוב...אותו דבר בג'ימייל... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה,יום טוב

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by liorn,

כל פעם שאני באינטרנט לאחר כמה דקות יש לי תהודעה של אל תשלח ותשלח ולכן הוא יוצא לי מהאינטרנט!!! רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את זה. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by Culandur,

למי שיש ניק בעברית מופיע סימני שאלה במקום עברית איך מסדרים?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by boogie,

אני רוצה לעשות activation לתוכנה ובשביל זה צריך לעשות ספרייה בתוך הספרייה של ה KASPERSKY וזה לא נותן לי.. איך אני מבטל אותו זמנית שיהיה אפשר לעשות את זה ?? והגרסא 6.0.0.3

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  7. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אני מקווה שזה קשור לכאן, לא מצאתי פורופ אחר יכול לעזור ... לאחרונה קופצת לי הודעה עלספיי וור משורת המשיממות. כשלוחצים על ההודעה זה פותח דף הורדה של אנטיוירוס עשיתי סריקה עם האווסט והוא לא מצא כלום... וגם סריקה בad aware, ומה שזה מצא מחקתי זה גם משום מה התקין לי טול בר משל עצמו ושינה לי את דף הבית [שאותם הסרתי] השאלה שלי אם באמת יש חשש או שזאת סתם פרסומת בשביל להוריד את האנטי וירוס ? ואיך אני מורידה את זה ? ניסיתי ב msconfig אבל לא זיהיתי במה לבחור ... תודה.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by snop,

שלום ! יש לי אקספלורר 6, ווינדוס XP. ברגע שאני לוחץ על הדפדפן הוא נפתח רגיל אבל שאני לוחץ לפתוח אתר כלשהו ולא משנה איזה הוא לא מציג ורושם "לא ניתן לאתר..." הרצתי אנטי-רוגלות וזה מצא דברים ומחק אותם אבל עדיין זה לא טיפל... מה אני אעשה ?

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by dodoboy,

יש אתרים שממש לא עולים זה עולה דף ריק ניסיתי עם פיירפוקס לעלות את הדף וזה עולה...............

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  10. כשאני פותח אתר נגיד MSN אז הכל טוב אחרי איזה 5 שניות הכל נהיה סימיני שאלה , הורדתי את AUTO SELECT מה- ENCODING כמו שרואים בתמונה , וזה לא עוזר. מישהו יודע אולי את הפיתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. שלום, אני מעצב אתר אינטרנט פשוט אומנם והתחלתי לעבוד על אקספלורר 7 הרגיל (הישן והטוב) והכל עבד כמו שצריך, התקנתי את האקספלורר 8 אני אפילו לא יודע למה, קיצור הרבה דברים משתנים פתאום בדף שעיצבתי למשל כפתורים של טופס (כמו סקר כזה שמסמנים תשובות) ונגיד הטקסט שהיה בתוך מסגרת שעיצבתי פתאום בורחים מחוץ ועל המסגרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת? צריך עזרה דחוף!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. שלום וברכה ברשותי יש הארד דיסק חיצוני 500 ג'יגה של maxtor one touch עכשיו הבעיה היא כזאת היה לי תיקיה עם מלא סרטונים של המשפחה..(ואין לי גיבוי אליה) התיקיה היתה על כונן f שהוא הכונן של המקסטור אצלי.. הכונן החיצוני יצר לי 6 תיקיות שבתוך כל תיקיה יש תיקיה שנקראת update (לחלק מהתיקיות של הupdate אני יכול להיכנס ולחלק כתוב לי "אין גישה") הנה תמונה לתיקיות האלו (התיקיות הם שילוב של אותיות ומספרים) http://www.siz.co.il/my.php?i=g5mzymkntjjd.jpg עכשיו אני בטיפשותי העברתי אותה לתיקיה שהמקסטור יצר לי. עכשיו שאני בא להיכנס לתיקיה הזאת כתוב לי "אין גישה", הגישה נדחתה. אין לי אפשרות גם להעתיק את התיקיה הזאת או להעביר אותה. קבלו את השגיאה שכותב לי (התיקיה היא asd) http://www.siz.co.il…

13. אז ככה, מערכת הפעלה קודמת - ויסטה. העלתי דיסק XP, וההתקנה מוצאת לי רק את פרטישן C ללא פרטישן נוסף שהיה קודם. בנוסף זה מזהה רק 130 ג'יגה מתוך ה320 שאמורים ליהיות. בכול מקרה, מחקתי את המחיצה C, בניתי 3 מחיצות נוספות, בתקווה שהמחיצה הקודמת(F) תופיעה, אך לא כך היה. מה אני עושה והאם יש דרך להחזיר את המחיצה שנעלמה ואת המידע שעליה?(קריטי מאוד לצורך העיניין) כמו כן, בdisk management tool סה"כ מראה לי 130 ג'יגה. הביוס מזהה 320 קאפסיטי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן מתי שאני נכנס לדף הראשי של האתר הFF עושה לי שכאילו זה לינק להורדה....... בשאר הדפים של האתר זה בסדר... בIE אין את הבעיה רק בדף הראשי בFF מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by kill_b7,

כשאני מנסה לבדוק ציוני בגרות באתר של משרד החינוך חלק מהנתונים מופיעים בגיבריש כמו שם ומקצוע וחלק כתובים בעיברית תקנית. נסיתי את כל הקודים האפשרים שיש לעיברית וזה פשוט לא עוזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by Silver Dragon,

יש לי כפתור על הרמקול שלי, שכשאני מסובב אותו הוא מפעיל את הבאס, ב Winamp הוא לא עובד, בנגנים אחרים כמו למשל Windows Media Player הבאס כן עובד, עכשיו - הבעיה היא לא באקוליזר, כבר אמרו לי לנסות לסדר באקוליזר, אבל זו לא הכוונה, הכוונה להפעיל את הבאס דרך הרמקול עצמו, כמו בנגנים אחרים.. בטח צריך לסמן איפשהו בהגדרות של הווינאמפ אבל אני לא יודע איפה! תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. Started by shlomo_artzi,

לפני כמה שבועות עברתי ל1.5 מגה , לפני זה היה לי 750 k עם 750 k הביטורנט שלי הוריד בממוצע על 40~ לקבצים פופולאריים בזמן האחרון הביטורנט שלי פשוט איטי בלי שום סיבה , הוא בקושי עובר את ה10k וזה ממש לא הגיוני אני מוריד קובץ מאוד פופולארי וניסיתי כמה טורנטים בדקתי אם הפורטים פתוחים והכל עובד כשורה , אני לא מאחורי רשת או ראוטר הקליינט שלי הוא Azureus וניסיתי קליינטים אחרים גם (כולל ליצ'רים ) ואותו דבר. ??? help? :-\

18. Started by NuNaTaK,

אני מנסה להגדיר את החיבור של הטלוויזיה למחשב ונתקלתי בבעיה, כשאני מגדיר שהטלוויזיה תציג את מה שמופיע על המסך של המחשב(במקום להרחיב את שולחן העבודה) זה מגביל לי את הרזולוציה של המסך ל1024X768. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר ככה שהמסך והטלוויזיה יציגו את אותה תמונה אבל כל אחד ברזולוציה שונה? במידה וזה רלוונטי הכרטיס מסך שלי הוא 9800GT ואני משתמש בחיבור קומפוזיט. תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by The Dom,

הגרסה מעודכנת והכול, אבל כשבאתי להיכנס לראשונה עם משתמש חדש אני רואה שהכול מחורבש ואני לא יכול לשנות את השם- עזרה :'( [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. Started by iveco,

ב FF אפשר לפתוח הרבה כרטיסיות בדפדפן אחד בגוגל כרום מעל 20 כרטיסיות כל הכרטיסיות הופכות לצבע לבן ולא רואים כלום , איך ב FF אפשר ובגוגל כרום לא ? מעל 20 כרטיסיות צריך לפתוח דפדפן אחר גם ב IE יש גלילה כזאת למעלה בכרטיסיות רק בגוגל כרום מעל 20 כרטיסיות הכול הופך להיות לבן מישהו פה מצליח לפתוח מעל 20 כרטיסיות בדפדפן אחד ? ואין לו בעיה ? אני שונא את ה FF לא מסוגל לעבוד איתו ואז אני נאלץ להתקע עם 20 כרטיסיות בלבד בדפדפן .

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של OCCT גירסה 4.3.2 הורדתי את הקובץ התקנה, לאחר ההתקנה ניסיתי לעשות בדיקה לGPU אחרי הרבה זמן שהתוכנה חושבת היא פשוט יוצאת. מה יכול לגרום לזה? האם להוריד כ קובץ ZIP?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by jonr,

היי, בזמן משחק (BF3 אבל לא רק) הגרפיקה קורסת (צורות וצבעים מוזרים) ואחר כך המשחק קורסת ומציג הודעת שגיאה אשמח לעזרתכם :\ [ATTACH=CONFIG]3803[/ATTACH]

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by cyberX,

פתאום הוא פועל לי נורא לאט בנוסף כל ה-BOOKMARKS שלי נעלמו :-\ :'( עזרה בבקשה ! איך אני מחזיר את כל ה-BOOKMARKS ??

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by asilbob,

בעיה עם הדפדפן MOZILLA FIREFOX עד עכשיו הייה לי MAXTHON 2 אי פעלה בלי בעיות בכלל רק איטית ביותר הFRIFOX פועל מהיר ביותררררררררררר אבל יש בעיות פה ושם בכול מיני אתרים שחבוים לי האתר לא מסודר טוב איך אפשר לפתור את זה ?? ועם לא אין איזה דפדפן נורמלי בלי כול הבעיות האלו אבל מהירררר

• 8 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.