עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני עם מערכת WIN7 ועם בבילון8 הבבילון לא מתרגם לי מילים בהקלקה ימנית על העכבר כשאני בדף אינטרנט או בשולחן העבודה אבל כן מתרגם לי מילים 1.שאני מעתיק לשורת התירגום עצמה בחלונית 2. או בהקלקה על מילים בתוך חלון התירגום עצמו 3. או בהודעות דואר או מיסמכי טקסט / אופיס למיניהם למה זה קורה ? הכנסתי אותו לרשימת התוכנות המורשות באנטיוירוס/חומת אש - וזה לעוזר למישהו יש פיתרון ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by menahem2009,

יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן. התקנתי ICQ ועכשיו כל פעם שאני כותב בשורת כתובת חיפוש מסוים למשל: "נענע", אז הוא מבצע חיפוש של נענע באתר חיפוש של הICQ GOOGLE. לפני שהתקנתי את האייסיקיו, כשכתבתי "נענע" הוא הגיע לי אוטומטית לנענע, ואם הוא לא זיהה הוא פתח את החיפוש הרגיל של גוגל. מחקתי את האיסיקיו ואת הסרגל כלים שלו, ועדיין לא עזר. איך אני מחזיר את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום רב ! אני מנסה לייצור דיסק גיבוי באמצעות תוכנת norton ghost 12 אך ללא הצלחה אשמח לקבל עזרה. תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  5. יש לי מסך ברזולוציה של 3200X1900 כל התוכנות עובדות עליו כשהממשק ממש ממש קטן ולא קריא כמעט. בהגדרות תצוגה של הווינדוס אני עבר על 200% בגודל של האיקונים וזה לא מספיק (על 300% זה בסדר אבל אז כל התצוגה של הווינדוס בבלאגן). מכל הפורומים של אוטודסק ואדובה וגוגל הבנתי שאין פתרון חוץ מלהמתין לעידכונים. האם יש תוכנה צד שלישי שתסדר את זה? או כל פתרון אחר גם יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by composite,

כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by 114508534,

אהלן אני מנסה להתקין את התוכנה מאיה 2009 ומוצגת לי ההודעה הנ"ל , המערכת היא ויסטה 64 ביט, אשמח לקבל עזרה להבין איך לפתור את הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by eytan,

אני מחפש מקום בו אפשר למצוא דרייברים ברשת בחינם.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by IlanF,

הכוונה שמי שאני אתן לו אישור (או משהו כזה) יוכל לראות את כל מה שהולך על הדסקטופ שלי. התוכנה צריכה לעבוד עם ווינדוס וMAC OSX. תודה..

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by dvvon,

שלום לכולם אחרי שהורדתי קובץ מהטורנט לית' אז הוא מב'ש ממני סיסמא וגם כשנאי מכניס סימסמא מהקובץ סיסמאות סנ לא עוזר מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים :bash

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי BSPLAYER אבל לאחרונה הוא התחיל לעלות ממש לאט (אולי אפשר לפתור את זה אבל אני לא יודע איך) - תמליצו לי על תוכנה קלה אחרת לניגון סרטים ושתוכל לתמוך בכתוביות בעברית.

12. Started by gambitaw,

הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. אני לא מצליח להיפטר ממנו. בצד שמאל יש לו 6 כפתורים. באמצע 6 חלונות רשימה. ומשמאל חלון חיפוש. הצילו SOS

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by aviram20,

כל גרסא שדל אמיול שאני מנסה להתקין לא עובד ומה שעובר לא מתחבר ומה שמתחבר לא מוצא כלום!! חומת האש לא פעילה אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול לתת לי קישור להורדה שכן טובה וכן עובדת לא אכפת לי איזה גרסא....

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by רועי מלר,

היי.. ברשותי כרטיס רשת אלחוטי D -Link DWA - 110 אני צריך דרייבר עבור VISTA ULTIMATE 64bit או המלצות לגביי כרטיסים שונים בעליי תמיכה.. המון תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. ושוב סליחה...ותודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אני מנסה לצרוב קובץ IMAGE בנרו 8 והוא נותן לי את השגיאה הבאה,מה אני צריך למלאות? http://img45.imageshack.us/my.php?image=93417518zq2.jpg

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  18. שלום רב, לאחר שהסתיים אצלי תהליך הגיבוי ויצירת IMAGE של כל כונן C, הפאנל העליון היה בצבע צהוב, עם סימן קריאה צהוב והודעת אזהרה לפיה: No backups have been scheduled yet גם אחרי שסגרתי את התוכנה ופתחתי מחדש, זה הראה את אותו הדבר. מה זה אמור להביע? האם משמעות הדבר שהגיבוי לא הצליח??? ובמידה וזה אכן כך, האם לא הייתה אמורה להופיע הודעה כלשהי במהלך או בסיום התהליך,שאומרת שהתהליך נכשל, ומה הסיבה שגרמה לכך?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  19. כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה לוירוסים או update זה מראה את זה ולא עושה כלום... חייב עזרה דחוף-המחשב לא מוגן ויש לי כבר כמה וירוסים!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  20. הדוד שלי שהגיע מל.א ביקש ממני שאני אוריד בשבילו את המשחק דיאבלו 2, ואני הורדתי. עכשוי הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד הם בסיומת mdf ואיני רוצה להתחיל ללמד אותו להתקין את המשחק בצורה מסובכת כי הוא לא נשאר פה עוד הרבה זמן... האם יש דרך מסויומת שבה אני יוכל לעזור לטו ולצרוב את המשחק בצורה יותר קלה ??? המשחק דיאבלו 2 מגיע ב3 דיסקים א. התקנה ב. משחק ג. תוספים סרטים ( אני חושב!!?) תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by gangsta,

יש לי בעיה שאני רואה סירטונים ב HD (הסירטון של GTA4 ) שזה 720p זה פועל אבל זה זז לאט מה יכלה להיות הבעיה ? יש איזה מקודדים או משהו ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by kozimus,

שלום . אני מנסה ליצור IMAGE של HD שלי עם התוכנה הנ"ל אבל משום מה הוא לא יוצא BOOTABLE .האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות לפני שאני יוצר את הIMAGE? גם אם יש לכם המלצה על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה אני פתוח להצעות. אני פשוט רוצה ליצור IMAGE מהתקנה נקייה של המחשב, שפעם הבאה אני יחסוך את כל הכאב ראש הזה. תודה. אני חייב לציין שהDVD עושה BOOT לדיסק של WIN בלי שום בעיה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by hmickey,

רק כרגע נודע לי על איום שטרם נמצאה לו תרופה בשם: Postcard from Hallmark. נמסר שכל מי שפותח את "הגלויה" הנ"ל, הלך עליו כל הדיסק. אם איני טועה הפרסום הוא של מקאפי, אך איני בטוח בכך. בכל אופן, ראו, הוהזרתם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

הורדתי מהאתר http://www.nod32.com/ את גרסת הנסיון של התוכנה וקיבלתי את השגיאה הבאה : error occured during communication with nod32 kernel service ניסיתי להתקין גם במצב בטוח מישהו יודע מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by אבי11,

למרות שהשאלה שלי לא נוגעת ישירות לווינדוס - אולי למישהו יש תשובה אני משתמש בדפדפן מוזילה (חלונות 98) הכל עובד בסדר ואני מרוצה מלבד בעיה אחת כשאני נכנס לאתר Https לאחר שאני מקיש את שם המשתמש והסיסמא אני לא מצליח להעביר את המידע - המחשב פשוט מפסיק להגיב אבל הוא לא נתקע, אני חוזר אחורה ,יוצא המאתר והכל בסדר. האם למישהו יש עצה ולפתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.