עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Burglar,

יש לי בעיה אם ה win media player כשאני נכנס לתוכנה ומנסה להדליק קובץ וידאו או מוזיקה הוא ישר מראה שגיאה על המסך ומתכבה אותו הדבר קורה במשחקים ובאינטרנט (כשאני מנסה להדליק קבצי וידיאו או מוזיקה). איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by Raz20,

ה- CPU עולה ויורד כל הזמן ואני שומע את המאוורר , מתאמץ ולסירוגין יורד ממאמץ הרצתי TuneUp Utilities 2009 והיו כמה בעיות וזה סידר אותם אבל עדיין לא משתנה המצב מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות בנידון ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי בעיה קטנה עם ה Labels בג'ימייל שלי. לדוגמא מיילים שאני מקבל כידוע מהפורום מגיעים אצלי לתיקייה של Notifications ואני רוצה שיגיעו לתיקייה של Forums. ושיניתי את זה פעם אחת ועשיתי Apply ועדיין זה לא עזר. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by thebarak,

היי. אני משתמש קבוע במסג'ר, והחלטתי להתקין אתמול את גרסת ה-9 החדשה. אחרי שאני מתקין ומגיע לחלון ההתחברות, שם את פרטי המשתמש והסממא (נכונים), הוא עושה את עצמו מתחבר לכמה שניות וחוזר שוב לחלון ההתחברות בלי שום הודעת שגיאה. ניסיתי לסגור את כל האנטי וירוסים וכל זה אך זה לא עזר. יש לציין שבעיה זו לא הייתה בגרסת 8. המון תודה לעוזרים ולמנסים ברק.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 08:56:18 הנה, הופיעה לי הודעת שגיאה:http://img376.imageshack.us/my.php?image=75757371mh9.jpg

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by jeyjey,

אני מצליח לפתוח דפים מהבוקמארקס רק דרך התפריט למעלה ולא מהסרגל שנפתח בצד ימין, מצורפת תמונה להמחשה. מישהו מכיר פתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by dolev16,

שלום,מאתמול התחילה לי בעיה שעוד לא קרתה לי אף פעם, כשאני שם כתוביות כדי לראות את הסרט, הכתוביות פשוט הפוכות.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. כשאני מפעילה את הbsplayer ולא משנה עם איזה סרט אני שומעת את הקול אבל רואה שחור אם אני לוחצת על פאוז או על איזה כפתור אז יש הבזק של הסרט ככה שכנראה יש בעיה עם ההגדרות של התוכנה אני אשמח לעזרה. אני כבר כמה ימים בלי סרטים ואין ליכוח להתקין מחדש תתוכנה. טנקס אנשים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by 1_Nike_1,

כשאני מפעיל דרך הMSN Messenger את האתר של Hotmail בשביל לראות את תיבת הדואר הנכנס שלי, היא מופעלת דרך הIE ולא דרך הFIREFOX. כיצד ניתן לפתור זאת? עוד משהו.. שמתי לב שהוא הרבה פחות מהיר מהINTERNET EXPLORER, לא רק בטעינה הכללית של האתרים אלא במיוחד בטעינת קבצים של תמונות. איך אפשר לפתור את זה? כי זה באמת אחלה דפדפן אבל דברים קטנים כאלו יגמרו לי לחזור לEXPLORER של MICROSOFT.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by IceMan_22,

התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by TimoTy,

יש לי בעיה עם הנגן NOMAD Jukebox3 הוא כל הזמן נותן לי הודעת שגיאה שהוא מחובר במחשב אני רואה שהוא מחובר אבל בנגן עצמו אני רואה שלא ... ניראה לי שזו בעית תוכנה ניסיתי לעשות ריט להתקין דרייברים חדשים ובאתר של Creative לא מצאתי שום פתרון.. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  11. Started by aaviran,

יש לי בעיה עם הנוטפאד, כל פעם שאני שומר קובץ חדש, או מוריד קובץ מהאינטרנט, הוא נשמר לי אוטומאטית בקידוד ANSI, מה שהופך את כל העברית שבו לג'יבריש. איך אני משנה את זה ל-Unicode בתור ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by rb024,

שלום לכולם. כשאני מנסה להגיע למשהו ב-outlook (של office) אני מקבל את ההודעה הבאה: הקובץ C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst נמצא בשימוש ולא היתה אפשרות גישה אליו .סגור את היישום העושה שימוש בקובץ זה ולאחר מכן נסה שוב. מי כבר יכול להשתמש בקובץ הזה אם לא ה-outlook? אגב זה לא הפעם הראשונה שה-outlook עושה לי בעיות (בפעם האחרונה העניין התחיל עם הבגים ב-outlook והוביל לפירמוט...) לא יודע אם זה קשור אבל כל הבעיות עם ה-outlook החלו אחרי שעברתי ל-nana mail (שנתיים השתמשתי עם תאי דואר שסופקו ע"י 012 ולא הייתה שום בעיה) נ.ב. בוצע סריקת וירוסים ונמצא תקין! תודה מראש למי שיכול לעזור....

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. Started by aaviran,

אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  14. שלום, בתיבת ה-SPAM ב-GMAIL שלי אני מקבל "הזמנות" לצ'אטים עם בחורות בחו"ל ו/או קישורים לאתרי פורנו והכרויות בחו"ל . הנושא מציק מאחר שקיבלתי "כאילו" תגובה מבחורה שהתנהגתי איתה בצורה לא הולמת , יתרה מזאת אחת מההודעות אף נחזתה שכאילו אני שלחתי אותה לעצמי . אני כמעט ואיני צורך פורנו במחשב והעניין מציק , יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתמודדים עם זה? אודה להתייחסותכם,

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Cyb3r,

אני לא יודע בדיוק איך זה קרה אבל איכשהו גרמתי ל-Task Manager שלי להיראות כך (קובץ מצורף). איך אני מחזיר אותו לקדמותו? (חסרים כל ה-Tabs וכו') [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by gal_il50,

למה ה-WINAMP שלי(גרסה 3)קורא רק שירים באנגלית? את השירים בעיברית הוא מציג לא בג'יבריש אלא עם מלא סימני שאלה והוא לא קורא אותם. מה הבעיה? דרך אגב יש לי WINDOWS XP PRO

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by topgun,

שלום יש לי בעיה מציקה בספריה (library) של ווינאמפ. אני מצרף תיקיות לספריה, וזה מזהה והכל בסדר. הבעיה היא שכשאני מנסה להסיר את התיקיות מהספריה - הקבצים שהסרתי לא נעלמים, אלא נשארים ב-local media... מישהו יודע איך להפטר מהקבצים (שירים, קטעים, כלמיני) המציקים האלה? אני משתמש בווינאמפ 5.04, winXP pro sp2. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. הודעת השגיאה: זוהי הגרסה האחרונה.. version 2008... build 12.0.1606, וניסיתי להסיר את החשבון, ולהתקינו שוב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה. מה עושים בבקשה?... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  19. שלום יש לי שאלה.. קניתי לפני חודשיים בערך מחשב חדש והעברתי את המועדפים שהיו לי במחשב הישן ויש בעיה אחת.. שאני לוחץ באקספלורר "מועדפים" אז זה פותח את הרשימה ולא את כולה.. ואז למטה למטה יש חץ שחור שרק אחרי שאני לוחץ עליו הוא מראה לי את הכל.... וגם בתוך קטגוריות של המועדפים זה ככה... והדרך היחידה שאני גורם לזה להראות את הרשימה במלואה זה ללחוץ על הקישורים שלא מופיעים ואז זה בסדר.. הבעיה שזה כל כמה ימים עושה את זה ואז שוב אני צריך ללחוץ על כל הקישורים שיש לי (ויש לי ממש הרבה וזה לא כיף כל כמה ימים ללחוץ אחד אחד...) נוסף בעריכה : הנה תמונה של איך זה נראה : מה עושים ? זה ממש מעצבן.. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by Django,

אני שם לב לפעמים שדברים שמחקתי פתאום חוזרים, אני חושב שזה קורה אחרי שאני נכנס לגוגל כרום במכשיר הנייד שלי. יש דרך לטפל בזה? אולי לעשות מעין SAVE אחרי שאני עושה שינויים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ShahafH,

שמעו אנשים עשיתי Repair לוונידוס ועכשיו זה עשה לי בעיות עם הCCC. מחקתי והתקנתי מחדש אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר שהתוכנה צריכה להסגר. איך פותרים את הבעיה? תודה. עריכה: אפשר לנעול, פתרתי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by stojakovic,

מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by shaul,

משום מה אני לא מצליח להתחבר לאף סרבר של אימיול כאשר בסרבר ליסט הוא לא נותן לי שום פרטים על הסרבר חוץ ממספר אי.פי וכשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו הוא נותן לי את ההודעה הזאת 12/8/2003 8:01:18 PM: (66.111.61.10:4661) appears to be dead.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by ofir667,

אני לוחץ על האייקון של האקספלורר וזה לא נכנס לי לאינטרנט, זה יש עושה לי את הקטע הזה עם הדו"ח שגיאות האינטרנט עצמו כן עובד אני יכול להיכנס ממקום אחר. אם צריך להתקין אקספלורר חדש אז תגידו לי איך כי אין לי מושג

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  25. הוא אומר לי שצריך להתקין Office וכבר יש לי במחשב והוא לא נותן לי להכנס לאינטרנט(Explorer)... וזה קרה בדיוק אחרי שמחקתי Norton anti virus 2003 והתקנתי KAV

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.