תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אוקיי. היו לי בעיות האטה עם המחשב, התברר לי שהמעבד אחראי להכל, והוא באמת היה אחראי לזה שנה שלמה. החלפתי אותו, ולאחר מכן ראיתי שהמחשב היה מהיר, ועם ביצועים בשמים (למרות שמשהו עדיין היה תקוע). בקיצור, על ההארדיסק היו דרייברים של לוח אחר (כי עבדתי איתו בלוח אחר), ואיתם הוא עבד במהירות. אבל, כשהתקנתי את הדרייברים המתאימים, המחשב התחיל להאט בצורה דרסטית, יותר מהפעם הקודמת לפני שהמעבד הוחלף. יש לזה הסבר הגיוני או פתרון?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל כרטיס הקול הוא 82801g high defenition לפני מספר ימים כשהתקנתי windows Xp pro לא היתה כל בעיה הורדתי דרייברים של realtek r166 ושמעו עכשיו התקנתי windows xp pro בעברית והדרייברים כבר לא עובדים זה נראה שהוא לא מקשר בין הדרייברים לכרטיס ניסיתי לבחור את הדרייברים של הכרטיס באופן ספציפי מרשימת ההתקנים,הכרטיס עצמו הצטרף לרשימה אבל לידו היה סימן אזהרה והיה כתוב שיכולה ליהיות בעיה בפעולת ההתקן. אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הרבה דברים אני מזכיר שהשתמשתי באותם דרייברים שכבר עבדו אבל עכשיו הם לא עובדים לא יודע למה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאד. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייברים האחרונים של הכ.מסך ATI למחשב נייד,שפורסמו באתר היצרנית טושיבה,והם לא מותקנים כראוי ,במקום שיהיה וי ירוק בסוף ההתקנה ,הוא צהוב,ויש הודעה על כך שהיו בעיות במהלך ההתקנה ולא הכל הותקן,הדרייבר עצמו לא הותקן אך הקטליסט הותקן. וכמובן שבסוף ההתקנה לא היתה בקשה להפעיל את המחשב מחדש וגם לא היתה התאמה אוטומטית של הרזולוציה. הערה: משום מה הדרייבר היחיד שעובד אצלי הוא 10.6 (דרייבר ישן יחסית) שהורד מאתר היצרן. הנה ה "view log" שלאחר ההתקנה,מראה את מה שלא הותקן... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה בעיה כולשהי של הדרייוורים 28.32 לג'יפורס עם התוכנה לתיקון קצב הריענון? הבעיה אצלי, שאחרי שהתקנתי את הדרייוורים, שמתי לב שהמסך קצת מהבהב במשחקים. ניסיתי להתקין את התיקון מחדש אבל באמצע ההתקנה נאמר שאי אפשר לזהות את הכרטיס מסך למרות שהוא כן מזהה אותו, ואז צריך לבטל את המשך ההתקנה. הנחתי שזה אולי קשור לדרייוור. מישהו עוד ניתקל בזה?
-
אם אני שם סרט על מסך מלא full screen רואים מסך שחור במקום תמונה...מה עושים ? ניסיתי להסיר להתקין מחדש - ושאני מפעיל הסרטים לא עובדים בכלל יש שגיאה בתוכנה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אז ככה, שכחתי את הסיסמא למס' האי סי קיו הקבוע שלי.. שיניתי את הסיסמא לסיסמא יחסית מסובכת ואז שכחתי אותה... כן מטומטם. אז ככה, בתוך האי סי קיו בפרטים היה רשום האימייל שלי אך כשניסיתי לעשות שיחזור זה לא הצליח ואמר שאין שום אימייל בפרטים.. דרך מרכז העזרה של האי סי קיו! אבל גם עכשיו, כשאני נכנס מאי סי קיו חדש שפתחתי ומחפש את האי סי קיו הקודם שלי אז בפרטים של אותו אי סי קיו כתוב האימייל האמיתי שלי. יש אימייל לשירות התמיכה של האי סי קיו? אני פשוט אכתוב להם משהו קצר שפשוט ישלחו את הסיסמא לאימייל שרשום שם. כדי להוכיח שאני לא פורץ כביכול למס'/משתמש לא שלי... אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני עם הבעיה הזו וזה כבר התחיל להציק. כל פעם שאני פותח לינק בטאב אחר נפתח לי אוטומטית עוד טאב של google analytics, שמוביל אחרי כמה שניות לגוגל. זה קורה בכל הדפדפנים. (בפיירפוקס עוד בסדר בגלל הNoScript) מה אפשר לעשות נגד התופעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלומות... קניתי מחשב (מפרט בצד) ואני לא יכול להפעיל 3DMARK... לא 2005 לא 2006 כשאני מנסה להריץ אחת מהם נפתח לי מסף של טעינת התוכנה ומסביב ניהיה מסך שחור... וזה רושם שיכול להיות שהמחשב יקטע ליותר מדקה... הבעיה שהוא ניתקע ולא קורה כלום גם אם אני אחכה שעה. זה השלב שבו הוא בודק מערכת... אם מישהו יוכל לעזור אז תודה... http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19 זה התוצאה שלי.... מפרט בצד.. האם זה תקין ? או שמשהו במחשב שלי דפוק? -.-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של אסוס N550JK ויש לו adaptive brightness מעצבן מאוד. כבר שברתי את הראש איך להפטר ממנו (אחרי שכל הדרכים שמצאתי באינטרנט כשלו). בסוף הפתרון נמצא בתוכנה של האינטל (יש לי גם nvidia וגם אינטל). ב graphic properties בתוך קטגוריית power ביטלתי אופציה שנקראית display power saving technology. יפה. הבעיה עכשיו שמשום מה ההגדרות האלו מתאפסות בכל פעם אחרי שהמחשב נכבה. יש דרך לפתור את זה? או שהבהירות האוטומטית הזו תרדוף אותי לנצח? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה עם ה Bookmarks שלי . יש כמה ספריות שאני מנסה להיכנס אליהם ואז ה GUI קופא ממש ולא ניתן לבצע כלום ב Firefox למשך זמן ארוך - דקה ואולי יותר. ניסיתי לערוך את הסימניות שם לבצע Export/Import ל Bookmarks וללא הועיל. כרגע אם אני רוצה להיכנס לקישור בספריה הבעיתית אני פשוט ניגש אליו מה Organize Bookmarks.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, התחילה אצלי היום בעיה מוזרה מאוד ב BS PLAYER, רגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו מסויים הוא מראה לי שגיאה. ויוצא מהתוכנה בERROR של וינדוס, אני אצרף תמונה של השגיאה שהוא כותב: תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני נכנס לסרט ואין תמונה ואין קול מופיע לי רק הדבר הזה שמתי שנכנסים לתוכנה (בלי סרט) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה DAEMON TOOLS לאחר שאני מתקין את התוכנה הוא לא מצליח לפתוח כונן וירטואלי . הוא כותב לי את ההודעה הבאה Virtual SCSI driver not detected ניסיתי במנהל התקנים לעדכן את החומרה ולא הלך. הנה תמונה אולי יעזור במשהו כל עצה תתקבל בשמחה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. כאשר אני מנסה לגשת לdisk on key דרך המחשב שלי הוא רושם לי: "can not find script file winfile.jpg" אבל כשאני מנסה לגשת אליו דרך הexplorer אין שום בעיה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח למחוק היסטוריה... כאשר אני נכנס ב- CTRL+H אי אפשר למחוק את הדפים שם... הוא פשוןט לא נותן... וכל פעם שאני פותח את הדפדפן, הוא ב RESIZE של חצי מסך... ולא משנה כמה פעמים נגדיל אותו למצב מלא... אחרי כל פתיחה הוא ככה... מה עושים ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש ב IE כדפדפן האינטרנט שלי. לפני יומיים איך שהוא השתנה לי ה home page לאתר שלא אני קבעתי. החזרתי אותו לאתר שאני רוצה שיהיה ה home page שלי אבל כל כמה זמן זה חוזר איך שהוא לאתר שהשתלט לי על ה IE. עשיתי סריקה של ad aware וגם של anti virus אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון זה ממש מעצבן אותי.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ב IE יש לי בעיה תחת Tools אמור להיות לחצן שנקרא manage add-ons ולחלופין בחלק מהדפדפנים הלחצן הזה נמצא ב tools > internet options > programs אבל אצלי הלחצן הזה לא קיים. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להיכנס בכל מקרה לאופציה הזו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו נפגש עם הבעיה הזאת כבר קודם יש לי כאן מחשב עם ויסטה 32 ומכאן שאני לא יכול לעשות פעולה מסויימת חשובה שהיא הסרה מוחלטת של הדפדפנים. המחשב מצוייד ב ESET SMART SECURITY חוקי ומעודכן. עכשיו הבעיה היא כזאת היה וירוס שהצלחתי להסיר אך כנראה לא במלואו או במלואו אך הוא השאיר הגדרות מעצבנות במערכת שאין לי מושג איך לתקן אותן. ועכשיו לעניין ה IE לא תמיד מגיע לאן שהוא צריך להגיע לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה של INSECURE BROWSING ERROR, לפעמים הוא לוקח אותי למקומות לא ברורים ולפעמים הוא עובד תקין. הדברים שנעשו עד עכשיו על מנת לתקן את הבעיה בוצע ריסט לדפדפן, הותקן FIREFOX מהגירסא האחרונה אך הוא מתרסק ישר ב STARTUP כל הזמן (כך שזה לא עוזר כנראה הוירוס דאג לזה), בוצעה …
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מפעיל סירטון במדיה פלייר אז עולה לי השגיאה הזאת: The procedure entry point CompleteCreateSysmemSurface could not be located in the dynamic link labrary DDRAW.dll אחרי שאני לוחץ OK, היא עולה פעמיים נוספות, ורק אז הקליפ מתחיל להתנגן. יש לציין שכאשר אני מריץ במדיה פלייר קובץ אודיו אז השגיאה לא עולה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ה INTERNET SECURITY עושה עבודה טובה מאוד ... אבל מה? הוא מאטטט תמחשב באיזה 10 אחוז לפי דעתי מינימום והשאלה שלי יש לי ת SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS CORPORAT EDITION אז האם יש FIREWALL ברמה של הנורטון שתופס פחות משאבים? עם כן אני ישמח לדעת מהו
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה בהרצת סרטים דרך התוכנה הנ"ל.משום מה התוכנה לא מאפשרת לי לצפות ביחס רחב במסך החדש שלי. בסרטים אני רואה כריבוע עם 2 קווים שחורים עבים בצידי המסך (בצד השמאלי והימני של המסך) וגם למעלה ולמטה עם המדיה פלייר אין שום בעיה כך שזה לא קשור לבעיה במסך או בהגדרות שלו בויסטה.הבעיה היא שאני פשוט לא סובל את המדיה פלייר הזה.תוכנה לא נוחה לעבודה בעליל.וה mv2 עושה בעיות עם הויסטה. ניסיתי לבדוק דרך התמיכה של סייברלינק וכמו כן בדקתי את ההגדרות של התוכנה,ראיתי שהמצב שלי הוא על 4:3 אבל אין לי אפשרות להחליף את זה ל 16:9.או לשנות ל16:10 במקרה של המסך שלי. האפשרות ל 16:9 מופיעה,אך היא מבוטלת ואי אפשר לגשת אליה. כמו כן אם אני מבטל את keep aspect ratio זה כמובן גורם למתיחה של התמונה…
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
ובכן זה מה שקורה לי : אני שומע שיר..אחרי שהשיר נגמר ועובר לשיר אחר ה Volume במחשב יורד כמעט עד למטה ככה שכל פעם ששיר נגמר אני צריך להעלות את ה Volume למעלה חזרה...מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-