תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המדיה פליאר 10 שלי התקלקל אז התייאשתי ממנו עברתי למדיה פליאר קלאסיק אבל חלק מהקבצים או לא פותח הוא אומר - Cannot Load Any Source Filter (אם יש למישהו מושג איך פותרים את זה יהיה עדיף לי) אז אני צריך נגן חדש שפותח את כל סוגי הוידאו והאודיו שיהיה נוח, קליל ושלא יקראו לו ווינאמפ או BSPLAYER
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שוקלת 20 מגה מלמדת איך להכיר תמחשב לתקן אותו וכו..ממש מומלץ רק בעיה אחת אין לי לאן לעלות ושזה לא יפול אולי המנהלים או מישהו תביאו לי מקום לעלות בשביל האתר זה!! קוראים לתוכנה קורס טכנאי מחשבים וזה בעברית!
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
עד אתמול היה לי את Mcafee וכאשר אישרתי בפיירוול שבו גישה חופשית עבור Emule לאינטרנט, הEmule עבד טוב. מאז שיש לי את KASPERSKY, גם כאשר אני מאשר בו גישה חופשית לאינטרנט עבור ה Emule, הEmule מציג לי low id ואומר שהפורטים חסומים. הורדתי גם את הגרסאות החינמיות של comodo/za וגם בהם הבעיה חזרה, למרות שאני מאשר בשתי התוכנות את הגישה של הEmule לאינטרנט. באיזה פירוול אני יוכל לעשות זאת ושזה יתבצע טוב?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל לתוכנות כאלה אבל כולן דורשות כסף.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לתכונת VirtualDub. יש לי סרטון קצר, איך אני מוסיף לו תמונה? אשמח לקבל הסבר (עדיף מצולם). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש תמונות שניסיתי להסיר מהענן כבר 5 פעמים לפחות והן חוזרות ומסתנכרנות איני יודע עם מה. ניסיתי מהנייח בבית, מהנייד, מהסלולרי וכלום לא עוזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכל להמליץ לי על תוכנה להורדת שירים וכו...טובה, נוחה ולא עושה בעיות ??? בתודה מראש B@By-KiLLeR
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
:s05: XP יש לי
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש תונכה שסורקת Acces Point. נניח אני יושב בביתי ורוצה לראת כמה Acces Point הוא קולט ומה המצב שלהם . אני יודע שאפשר לבצע את זה בווינדוס אבל אני מחפש תוכנה מיקצועית כזאת אם יש
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadv נסתי להסיר אותו עם ad-aware spyware doctor spybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנה חיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שם מישהו יודע איך נפתרים מזה ?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
משום מה אני זוכר שבגרסאות עתיקות של WINAMP זה היה אפשרי. לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי. יש לי כרגע פעילות הרדיסק גדולה וארוכה וזה גורם מדי פעם לקרטועים במוזיקה. נראה לי אני יקנה SSD ויסגור עניין. בכל זאת אם מישהו מכיר נגן עם אפשרות כזאת אני אשמח לדעת.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
משהו קליל אם אפשר כי השתמשתי בזון אלרם והוא כבד על המערכת... תודה..!
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות לאנגלית? עריכה. הסתדרתי בסוף.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, חברתי התחילה לא מזמן ללמוד לתעודת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, וכמובן שעם זה התעורר צורך במחשב נייד ראוי, שיסחוב ויחזיק מעמד, פיזית וביצועית, לכל הפחות ל-5 שנים הבאות (המחשב הנוכחי שלה בן 5 וכבר איטי מאד, למרות שתקין לחלוטין ומריץ XP הקלילה. אגב, אני מניח שאין טעם להוציא עכשיו כסף, רק בשביל שעוד מעט היא תצטרך להוציא שוב על מחשב חדש). המחשב יצטרך להריץ תוכנות כ-REVIT, 3DMAX וכו', לעתים 2-3 תוכנות בו זמנית (אני גם לוקח בחשבון שגם התוכנות הכבדות הללו רק תגדלנה בדרישות המערכת שלהן בגרסאות הבאות) ואפשר שלאחר מכן גם יעשה בו שימוש מול לקוחות. התקציב עמד תחילה על 3000 ש"ח, אבל הבנו די מהר שזה לא מעשי, כך שהתעדכן ל-5500 בערך, בשאיפה לכמה שפחות, ולכן ההתלבטות כרגע הינה בין …
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
-
כדי לחסום פרסומות השתמשתי עד עתה בתכנת: Ad Muncher . לאחר שהתקנתי WIN7 התכנה מסרבת לעלות, היא נופלת על ההתחלה. האם ישנה גרסה או תכנה אחרת דומה שרצה על WIN7 ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התחלתי לעבד על AE ונתקלתי בבעיה קטנה ברנדור של הקטע כשאני לוחץ על 0 או DEL במקשים שבצד לרנדר את הקטע זה נותן לי כמה שניות בלבד ולא את האורך המלא מה צריך לעשות בשביל שזה יראה לי את כל הסרטון\מוסיקה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קבלו תמונה אני לוחץ פעמיים על C:\ וזה לא נכנס אני לוחץ לחיצה ימנית אני רואה שיש כאן AUTO ושאני לוחץ לחיצה ימנית וOPEN זה נכנס מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש הינה תמונה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
NחW9 ת!כנה 2W!דקת אם ק**מ*ם Xצל* הDLL-אים הנח!צ*ם אם יש דבר כזה בכלל
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה היא, האם יש תוכנה שאומרת בכל פעם שנכנסים אליה, האם נמחקה תוכנה מהמחשב שלך ומה שמה, בסיגנון של - Your Uninstaller שמסירה וגם מודיעה על תוכנה חדשה שהותקנה, רק ההיפך. בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התוכנה הזו, בגירסתה הכי חדשה, וכשאני מנסה לפתוח קובץ סרט (במקרה זה .avi), אז זה מה שאני מקבל: מה צריך לעשות? אני מניח שזה עניין פעוט של הורדת פלאגין וזהו... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-