עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, לא הכנסתי את זה לסטיקי כיוון שאלה תוספים שאני מחפש ולא בטוח שהם קיימים. קיצור, אני משתמש במקסטון עוד מימי myIE2, והחלטתי לעבור לפיירפוקס אחרי שאתמול ביליתי שעתיים מהנות בניקוי תולעת שזחלה לי למחשב בעקבות החור האחרון ב ie. כיף לא נורמלי. אם מישהו יכול לייעץ לי כיצד להגדיר או איזה תוספים ניתן להוסיף כדי לתת לפיירפוקס את ההתנהגות שאני רגיל אליה ממקסטון: 1. Mouse Gestures - תחליף של הלחצנים Back ו Forward על ידי החזקת הכפתור הימני של העכבר והזזתו ימינה או שמאלה. אפשר בפיירפוקס? 2. דאבל קליק על שורת הטאבים פותח טאב חדש. דאבל קליק על טאב קיים סוגר אותו. יש משהו כזה? 3. פתיחת לינק בטאב חדש - גרירה של לינק מדף קיים כמה מילימטרים תפתח אותו בדף חדש (ולא תעביר אותי אוטומטית לדף…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by stone cold,

אני צריך "חומת אש" חינמי לחברה של אחי יש למישהו המלצות?

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  3. היי מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מ ANTIFIREWALL שיודעת לעקוף פיירוול פנימי בארגון על מנת לאפשר גישה לICQ ולמסנג'ר ?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by HairyAss,

היי, בזמן האחרון נכנס למחשב שלי וירוס מאוד מוזר. הוא גורם לזה שכשאני לוחץ על CTRL+ALT+DEL, זה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". וכשאני רוצה להפעיל קובץ REG, זה כותב "אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך". ניסיתי בערך את כל השיטות שיש כדי לסדר את זה, ואף אחת לא עבדה. כמה ת'אמת כן עבדו, ומנהל המשימות חזר לפעולה, אבל אחרי סגירה ופתיחה מחודשת, שוב אותו דבר. אז כשהבנתי שזה וירוס ניסיתי לסרוק את המחשב לוירוסים, עם AVG וזה מצא וירוס ומחק אותו, אבל הAVG עשה לי בעיות ומחקתי אותו גם ואז הוירוס חזר. התקנתי את הקספרסקי שלי, אבל הוא בכלל לא עולה! כאילו מחקתי ולא התקנתי (זה לא מה שקרה :) ולא משנה מה ניסיתי לעשות (REPAIR, התקנה מחדש..) שום דבר ל…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by assaf990,

ללא כונן DVD (רק עם כונן CD רגיל)?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by ag43,

מישהו מכיר תוכנות טובות לIPOD VIDEO שמחליפות את הITUNES מוסיפות פיצרים, עברית וכו'? גם אתרים יעודיים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  7. [table][tr][td] אם אפשר אז שיהיו בה אפשרויות רבות אבל זה פחות חשוב. וכמובן חשוב שיהיה איזה browser שאני יוכל לראות את האתר כמו שהוא ברשת ולא דף דף בקובץ נפרד תודה.[/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. חושש שיש לי איזו תוכנה טפילה שמייצרת לי עבודה ברקע לא מצאתי כלום עם NOD 32 או ADAWERE רוצה להיות משוכנע ב 100% איזו תוכנה לנסות ? THX

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  9. שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by shtrodel,

EVEREST 2.2 החדשה (טוב כבר לא כל כך חדשה...) מדיוקת יותר ונוספו דברים. לדוגמא בEVEREST הישן יותר המעבד שלי היה על 70 מעלות ואילו בביוס הוא הראה 34 מעלות, עכשיו סוף סוף בEVEREST החדש הוא מראה 34 מעלות. בנוסף לכל אלא שיש להם לוח תומך SLI (כמוני) הוא מראה את המעלות של כל ליבה כמו בדרייבר... לדוגמא: לי יש כרטיס אחד, אבל עם שני ליבות (כמו שני כרטיסים) ובEVEREST החדש הוא מראה לי את הטמפרטורה של כל מעבד. ועוד מ"ס תוספות נורא טובות, בכל מקרה מי שעדיין לא הוריד מומלץ.

11. זקוק לתוכנת שליטה על מחשבים שלא ברשת ביתית וללא צורך בגילוי כתובת IP. הכונה שאני יתקין את התתוכנה אצלי ובכל מחשב אחר ואז אני יוכל להתחבר ישר. (הIP משתנה כל פעם מחדש כי המחשב זז והמשתמש לא ממש מבין איך להוציא את הIP שלו) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by simonidis,

שלום אני מישתמש במנהל ההורדות idm-internet download manger הבנתי שבזמן הורדה הוא מנצל את כל רוחב הפס מה שמאיט את הגלישה השאלה אם גם כאשר הוא סתם פועל ברקע בלי להוריד הוא לוקח רוחב פס גם כן? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. היי. בתוכנת KIES של סמסונג היא מזהה את הפלאפון גלקסי 2, אך גלקסי 1 במשך זמן רב כלום בחיבור USB של גלקסי 1 מזוהה רק ככונן חיצוני במחשב שלי(ואפשר להיכנס ולראות תמונות וכו'), לא משנה כמה פעמים ניסיתי ללחוץ "פתור בעיות" בתוכנת KIES עצמה או בהגדרות USB של הפלאפון עצמו - סימנתי SAMSUNG KIES, גם "שאל בזמן התחברות" ומתי שאני בוחר זה לא עוזר וכותב בתוכנה "חבר התקן". כתוצאה מכך אני לא יכול לגבות אנשי קשר וכו' בשביל לעדכן רום.. ניסתי כבל USB אחר - אותו דבר. בפלאפון גלקסי 2 לאחר כמה שניות מזהה אותו בלי בעיה. כמובן התוכנה מעודכנת לגירסה אחרונה מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  14. הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  15. אני מחפש סדקה של תוכנות בחינם או לניסיון שיאפשרו לי לתת לאחותי (שלא יודעת הרב בתחום המחשבים) להוריד קבצי מוזיקה למחשב שלי ולצרוב אותם ללא כל אפשרות למשהו אחר. אז אני צריך תוכנות לשימוש מידי לדברים הבאים: חסימה של קבצים ותיקיות (הרבה מהם). אי מתן האפשרות לפתוח תוכנות רבות שאני מגדיר יחידנית. ניקוי כולל של כל הקבצים שיכולים להעיד על מעשי באינטרנט (אני לא חובב פורנו לכל אלא שחושבים שאני כן). ניטור כל הפעולוךת שהתבצעו במחשב. ואם אפשר גם חסימת האפשרות לשנות הגדרות במחשב שלי. זאת משימה מסובכת ויש לי רק שעתיים לעשותה,יש רעיונות כלשהם?. אני יודע שבישראל יותר מבמקומות אחרים התופעה של אחים קטנים וחטטנים נפוצה יותר. וענה עזרו לי במהירות האפשרית.

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  16. ??

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  17. אני משתמש שנים בפיירפוקס אבל נראה לי מהעדכון האחרון הדפדפן פשוט מתחרפן זולג כמויות זכרון שיכול להפעיל את קרייסיס WoW ביחד. זה קורה לעוד מישהו? יש מצב שזה אחד התוספים שלי? אני איתם שנים ואף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת אגרסיבית של שאיבת זכרון. השיא שלי היה 600MB במקרה הכי גרוע. אשמח אם יש פתרון, או הצעות. תודה.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by cluber69,

לפני שבוע בערך מחקתי בטעות את אחד האובייקטים מתקייה C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (הרחבות דפדפן) מאז כל אתר שאני נכנס אליו מופיע לי למטה בשורה משולש עם סימן קריאה צהוב ורשום "בוצע אך יש שגיאות בדף" וכשאני נכנס לפרטים זה רושם לפעמים "קבוע מחרזות לא גמור" או "נדרש אובייקט" ואין לי מושג מאיפה להשיג חזרה את האובייקט יש איזה פיתרון??

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by lidorosh,

חברה אני צריך את התוכנה הזאת בבקשה תנו לי לינק טוב להורדה Native Instruments Traktor DJ Studio v3.0.1.108

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by zzroni,

שלום לכולם. הורדתי סרט וכשאני מנסה להפעיל אותו עם win media player אני מקבל את ההודעה הנ"ל. יש לי win xp הקובץ עם סיומת avi איזה codec אני צריך ומאיפה אפשר להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Marklar,

http://www.roni.org.il/v/vector_art/

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. הדריברים של עכבר למשל, בגרסה SetPoint 3.3 ממש גרועים. הם מקפיצים את העכבר ממקום אחד במסך לצד השני! לא עוזר להוריד תרוצת עכבר ולא עוזר כלום! אין אפילו תמונה של העכבר הנוכחי אלא תמונה של עכבר רגיל. הנה תגובות של הרבה אנשים בעולם: "I'm using an MX1000. After installing SetPoint 3.3 in Vista, the mouse periodically jumps to the top or the left edges of the screen. I tested this by just moving the mouse in tiny movements in the middle of the screen for about a minute, and then it would jump to the edge of the screen. The timeing is irrelvent though, as I've also had it jump twice within two seconds. It won't jump if you're not moving the mouse. Also, on a hunch, tried setting …

23. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by tomerc,

בשבוע הקרוב מוזילה מריצים סקר שתפקידו לזהות את הנקודות החזקות והחלשות של פיירפוקס בקרב קהל המשתמשים והמשתמשות בארץ. הסקר מורכב מעשרים שאלות, אמריקאיות ברובן, שהשוואה של התשובות שלנו לתשובות ממדינות אחרות תעזור לנו ללמוד על צרכי השוק הישראלי ולנסות לשפר את המוצר בהתאם לדרישת הקהל. הסקר מכוון בעיקר למשתמשי Firefox 3 בפועל, אך משתמשי דפדפנים אחרים מוזמנים להשתתף ולהביע את דעותיהם בנושא. אתם מוזמנים להשתתף בסקר. מידע נוסף באתר מוזילה ישראל סקר Firefox במדינה שלך

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by ot,

מעולם לא השתמשתי בצליל מערכת המודיע לי על קבלת דואר (אחרי ההורדה) . לפני כמה ימים קיבלתי באימייל קובץ ובו דוגמאות להודעות קבלת דואר, את הרוב לא אהבתי, החלטתי להשתמש באלו שכן אהבתי ודחיתי את זה לפעם אחרת. הבעיה: כנראה כתוצאה מהפעלת קבצי הדוגמא לשמיעה מקדימה אחת מהדוגמאות "ננעלה" על התוכנת הדואר ותפסה פיקוד, מאז כל הודעת דואר שנתקבל (הורד) הקול המרגיז הזה קופץ להודיע לי על הדואר! 1. איך אני מסיר אותו לצמיתות? 2.באותה ההזדמנות איך אני מגדיר קובץ קול אחר? WIN2000PRO תוכנת הדואר OE6 תודה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים