תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקנתי את הדפדפן פיירפוקס לאחר התנסות בכמה דפדפנים (ניידים), ויש לי שתי שאלות. 1. אני חווה לעיתים די קרובות חוסר סכרון בין הקול והתמונה במדייה זורמת, וגם יש קטיעות קטנות בסרטון לא מוצג בצורה חלקה. זה קורה גם אם טענתי את בסרטון במלואו. ברצוני לציין שאני גולש במהירות 20 מגה כך שלא צריכה להיות בעייה, האם יש פתרון לבעייה ?. 2. שאני מוריד קובץ נפתח לי חלון ההורדה ומיד הקובץ מתחיל בתהליך ההורדה, מסתבר שהדפדפן פותח לי תיקיית הורדות ב D ולא נותן לי אפשרות לבחור לאן להוריד את הקובץ. שלא כמו באקספלורר שפותח לי בראוזר עם אפשרות להוריד את הקובץ לאן שאבחר. האם יש פתרון גם לכך . אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ההגיון הפשוט שלי אומר שלא, אז למה בערך כל תוכנה שאני מתקין על המחשב מתקינה גרסה חדשה של הדבר הזה? לא מספיק שיהיה רק את הגרסה העדכנית ביותר?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
I have Radeon 7970 windows 7 x64bit. 12.11Beta .NET4 drivers You have version 11,6,602,108 installed IE 9 x32 & x64 Firefox 16.01 x64 For example when i am watching this THE RAVEN 1080 HD Using 240p Not Fullscreen software video rendering, software video decoding - Using 240p Fullscreen accelerated video rendering, software video decoding == Using 360p Not Fullscreen software video rendering, accelerated video rendering - Using 360p Fullscreen And Above 480p-720p-1080p accelerated video rendering, accelerated video rendering With Nvidia it was Accelerated video on normal-small size window & Full screen מה יכול להיות הבעיה ? לראות את מה שאני …
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעבור מקטע מסויים ובעצם לדלג בתוך הסרט אז לוקח לזה המון זמן לעבור, לפעמים אפילו זה מקפיא את התמונה האחרונה ופשוט נתקע ככה ולא עובר. פירמטתי (בלי שום קשר) וניסיתי סתם לצפות בסרט ולעשות אותו הדבר וזה עבד חלק, מאוחר יותר התקנתי את חבילת הקודקים K LITE ומאז זה שוב ככה. יש פתרון? אולי איזה קודק ספציפי שגורם לתופעה ואני צריך להפטר ממנו?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, מבקש סיוע לנושא שפתחתי (אולי בטעות)... ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475907.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
היום קיבלתי לפטופ של לונבו ואחרי ההתקנה של הWIN שמגיע ביחד רציתי לבדוק איזה תוכנות מיותרות לונבו דחפו במטרה להעיף מה שלא צריך אחת מהתוכנות היו תוכנת המצלמה שלהם במיקרה הקטנים של אחותי היו בבית -ואני חיב להגיד הם מאוד נהנו -בעיקר האחד בן השנתים וחצי התוכנה די דבילית מוסיפה כל מיני שטויות לצילום (עם בוחרים) ומצמידה כובעים לראשים המצולמים מהניסיון הקטן שלי הקטנים מאוד מתלהבים מזה -אבל לא יודע לכמה זמן אבל אני ממליץ לכם לנסות להשיג אותה עם יש לכם קטנים וזה מתאים למצלמה שלכם
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה איפה שיש עיגול צהוב זה יכול להעיד על חומת אש שחוסמת את התוכנה או שזה משהו אחר למה העיגול צהוב ולא ירוק כמו זה שלידו ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הכוונה שלי בקבצים "בלתי נראים" היא שגם אם אני עושה "הצג קבצים מוסתרים" עדיין לא רואים אותם,ואני ארחיב את ההסבר שלי. שאני משתמש בקבצי mp3 אני מגלה פתאום שאם מסתכלים על התקייה המסוימת רואים תמונה "תצוגה מקדימה " בעצם של התקייה. לדוג' : עכשיו שאני נכנס לאותה תקייה ומנסה לאתר את התמונה הזאת כדי למחוק אותה לגמרי מהמחשב ,כלומר לא רק שלא יראו אותה בתצוגה מקדימה אלא בכלל למחוק אותה ,אני פשוט לא מוצא אותה למרות שאני מכוון את ההגדרות להצג קבצים מוסתרים . אבל במקרה גיליתי שכשאני נכנס לnero אני רואה משם את הקבצים האלה ויכול להסיר אותם,אבל אז זה לדפדף תקייה תקייה ולהתחיל לחפש כאלה ולהסיר אותם אין לי כוח. אז ניסיתי להיות יותר יצירתי,הפעלתי search עם השם שתמיד נוצר לתמונות האלה (…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שאני צורב דיסק ומנסה במקביל לגלוש המחשב בקושי זז ממש גמור שהנרו מפסיק לצרוב הכול עובד מעולה אני היחיד בארץ שהנרו דופק לו את המחשב מאיטיות ?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
i cant write in hebrew for some reason right now ill be happy with the best solutions to convert vob files into avi files a quality working solution a yahoo search comes up with lots of crap there must be a program that does the job maybe you could point me to it
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה ויסטה. המחשב מחובר ב WIRELESS, ברשת ביתית עם נתב של אסוס. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע עדכונים לתוכנת האנטי וירוס לאחר ההתקנה. אני מקבל הודעה מהאנטי וירוס ש Connection failed. התקנתי MCAFEE שעובדת על המחשב השולחני שלי, ולא הצלחתי. החלפתי ל AVG החינמית, ועכשיו ל AVAST, ככה שהבעיה היא לא התוכנה. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות ולא ב WIRELESS וגם לא עבד. הורדתי את ה FIREWALL וגם לאחר מכן את ה DEFENDER וגם לא עזר. התוכנות מאופשרות בתוכנות שפתוחות ב FIREWALL של ווינדוס. כרגע, אני מקבל את ההודעה: security center did not trust this program because its identity can't be verified מה security center שבויסטה. לא יודע מה עוד לעשות ומה הבעיה…
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה מגזין מחשבים פולני הביא קוד שנותן חצי שנה התנסות לקספרסקי 2009,אז צריך להכנס ל http://www.kaspersky.pl/mag/pcwk/kav2009.html זה כתוב בפולנית אז הנה תמונה עם הסבר מה למלא איפה: ה promotion code הוא kav2009-999513 שם,כתובת תמלאו מה שאתם רוצים, מייל תמלאו משהו אמיתי כי לשם תקבלו את הקוד את קוד פשוט מכניסים לתוכנה שניתן להוריד מפה http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions זהו מקווה שתהנו
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
המנהל הורדות של ראפידשייר (RapidShare Manager) עושה לי בעיות....אני מחפש מנהל הורדות שיתאים לראפיד שייר יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
היי, בלי שום סיבה נראית לעין, הנרו נדפק לגמריי. כשאני מכניס דיסק כדי לצרוב לוקח לו הרבה זמן לקלוט אותו, ואחרי הצריבה הארוכה מאוד, לוקח לתוכנה זמן להסגר. מתברר שהדיסק ריק למרות שהייתה הודעה שהצריבה הצליחה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש גרסה אחרת גם כן- היה לי 7 שהתקנתי מחדש ואז התקנתי 8, וזה לא עזר. UNINSTALL בצורה נורמלית לא מצליח לעשות, מציג לי ארור(מחקתי ידנית את תיקיות התוכנה), ואם אני מנסה להעיף ת' ENTRY ב CCLEANER זה אומר זה לא יכול למחוק MSI INSTALLER. אז אני תקוע פה עם נרו דפוק שלא יודע לעשות כלום וגרסה חדשה לא תעבוד. לדיסק שנצרב בנרו לוקח הרבה זמן להטען במחשבים אחרים וגם פה. פרמוט לא בא בחשבון. תעזרו לי, אני אובד עצות.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר כמה מבני משפחתי (כארבעה) למצלמות אינטרנט פשוטות בכדי לקיים שיחות ועידה בינינו. האם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה להקרין בו זמנית וידיאו מכמה מצלמות, וכך לנהל שיחת וידיאו עם כמה אנשים?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שעשיתי איחוי דיסק ע"י PARTITIONMAGIC נעלמה לי מחיצה שלמה - היה לי כונן אחד שמחולק ל- 3 מחיצות, איחדתי שניים מהם (ה-3 הוא של מערכת הפעלה) והם פתאום נעלמו לי אחרי האיחוי, כאשר אני עושה בדיקה ב - PARTITIONMAGIC הוא מציג לי הודעה - "EROR #1520 EXTERNAL ATTRIBUTE HEADER MISMATCH " מה זה אומר? מחכה מאוד לתשובה, כל התמונות, שירים, מידע, סרטים, משחקים, הכל שם....
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט מכונה [במקרה שלי אופניים אם זה משנה ]
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
רואים בכל מיני תכניות שהם מגדילים תמונות ומשפרים איכות ממצלמות אבטחה. אפשר לעשות את זה גם בבית או שזה חייב להיות מומחה למחשבים?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום , כמו שציינת יש תוכנות כמו pc virtual וגם vmware workstation 6 החדשה שיוצרת מקום וירטואלי להתקין מערכת הפעלה עכשיו יש לי שני שאלות : 1) אני יכול להקצות כמה גיגה שאני רוצה וירטואלי וזה לא באמת לוקח מהמחשב שלי שאני מתקין תוכנות ומשחקים עם ווינדוס וירטואלי בתוך התוכנה הוירטואלית ? 2) אם אני מכניס וירוסים למערכת הפעלה שנמצאת על התוכנה הוירטואלית זה מכניס לי את הוירוס לכל המחשב או רק במערכת הפעלה של וירטואל ואין לי כל דאגה למחשב שלי ? אני חייב תשובה על שני השאלות זה מאוד חשוב , תודה רבה רבה לעוזרים ושהיה שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איך אני מוצא סרברים בתוכנה הזאת? מאיפה אני אמור להביא אותם?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יודעים סתם מסגרת פשוטה מרובעת כזאת....
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה, זה נורא פשוט יש לי מחשב, יש לי אינטרנט, יש לי ICQ, הכל עובד יופי... הכל! יש לי חבר, יש לו מחשב, יש לו אינטרנט, יש לו ICQ הכל עובד אצלו פחות או יותר (פנטיום 3 עם קצת חרא במחשב שניקיתי אותו לגמרי לפני יומיים) הקיצור הוא הבן היחיד בעולם שלא מקבל את ההודעות שאני שולח לו, לא מבין מה הולך פה... הוא פשוט לא מקבל כלום!!! ואני מקבל את שלו... הוא טוען שהוא מקבל מכולם הודעות, רק ממני לא... וזה כבר שבועיים ככה... לא מלפני חמש דקות יש למשהו מושג? רעיון? יניב
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ברמה של WINFAX, האם מישהו מכיר באופן אישי וממליץ על תוכנת פקס בממשק עברית? (זה לא עבורי) תודה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-