תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדריבר לכרטיס מסך וזה נותן לי תבעיה הזאת! מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היום כשחזרתי הבייתה בערב ראיתי הודעה של נורטון שיש לי וירוס, כרגיל לחצתי OK והוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום עם הקובץ כי אין לו גישה אליו. לא שמתי לב לשם של הוירוס או משהו ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט אז עשיתי את הסריקה באתר של RAV (לוקח שנתיים לעשות סריקה ולפעמים המחשב בכלל נתקע ולא מגיב) רק בהתחלה של הסריקה הוא מצא איזה 7 וירוסים! מה הקטע של הנורטון המפגר הזה? מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהוירוסים ואיזה תוכנת אנטיוירוס כדאי לי להתקין?
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אז חזרתי מניו יורק, ויש לי מלא תמונות. כמובן שכולם בפורמט RAW או משהו כזה ולכן כל אחת תופסת 1MB פלוס מינוס. אני יודע שכשאני מכניס תמונה שכזו לפוטושופ ורק לוחץ SAVE AS בפורמט JPEG-אז התמונה נשמרת מחדש בערך ב-30-40% נפח פחות מהתמונה המקורית ועדיין איכות התמונה נשמרת כשהייתה. זה חוסך הרבה מקום בהרד דיסק. אבל לשבת וללחוץ SAVE AS על 600 ומעלה תמונות זה לא תחביב שלי בדיוק. האם ישנה אופציה לגרור את כל התמונות לפוטושופ ולעשות משהו שהתוכנה תעבור תמונה תמונה ותשמור אותה מחדש? או יש תוכנה אחרת שתוכל לעשות זאת? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, כל אתר שאני מעלה"קופא" כ-10 שניות במהלכם אני רואה את האתר אבל לא מצליח לגלול או לעשות כל פעולה אחרת עם העכבר/מקלדת. לאחר 10 שניות האתר "משתחרר. זה קורה עם כל אתר. אני משתמש עם Explorer 7 וזה קרה לי עם גרסא 6. בבקשה לא להמליץ לעבור לדפדפן אחר.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ועוד העובדה שיש לי רק 256MB זיכרון לא עוזרת במיוחד :-\. יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה, בדקתי רוגלות עם AD-AWARE ווירוסים עם NOD32. שתי התוכנות מצאו מה להסיר, אבל הבעיה עדיין המשיכה ולא נעלמה אחרי. מה אני יכול לעזור? כי 50MB זה באמת הון, והמחשב מאוד איטי בגלל זה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב הנה האתרים: 1. d-designs.co.il2. d-designs.co.il/BG 3. d-designs.co.il/DD יפה?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי סרט מסויים בשני חלקים. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD, ואני לא רוצה שבאמצע הסרט אני אצטרך להחליף לחלק השני. לכן רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לחבר איתה את שני החלקים והיא לא תהרוס את האיכות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה או אתר שבו אני אוכל לשמוע רדיו מכל מיני תחנות בעולם?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html שינו את העיצוב ולדעתי הוא יותר מהיר מה CHROME 5 שאני משתמש בו עכשיו בפתיחה של כמה לשוניות במקביל בCHROME אז אם אני אובר ישר בין הלשוניות הדף פשוט לבן רק אחרי שאני מחקה כמה שניות זה מראה את הדף ובפירפוקס זה מעלה מיידית את כל הלשוניות
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
כרגע אני מצליח להתחבר למסנג'ר במצב "לא מחובר" אבל כאשר אני מנסה לעבור למצב מחובר המסנג'ר נתקע ועולה ל 99 % CPU ברשימת תהליכים. מישהו נתקל בזה? הגירסא היא האחרונה 8.1
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
בשבוע הקרוב מוזילה מריצים סקר שתפקידו לזהות את הנקודות החזקות והחלשות של פיירפוקס בקרב קהל המשתמשים והמשתמשות בארץ. הסקר מורכב מעשרים שאלות, אמריקאיות ברובן, שהשוואה של התשובות שלנו לתשובות ממדינות אחרות תעזור לנו ללמוד על צרכי השוק הישראלי ולנסות לשפר את המוצר בהתאם לדרישת הקהל. הסקר מכוון בעיקר למשתמשי Firefox 3 בפועל, אך משתמשי דפדפנים אחרים מוזמנים להשתתף ולהביע את דעותיהם בנושא. אתם מוזמנים להשתתף בסקר. מידע נוסף באתר מוזילה ישראל סקר Firefox במדינה שלך
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אוקיי, מצאתי את ה PLUGIN הזה ל WINAMP, שמאפשר לכם לשלוט WINAMP דרך כל פלאפון שתומך ב WAP פשוט תתקינו את ה PLUGIN, ודרך הפלאפון שלכם תגלשו ל כתובת IP שלכם http://XX.XX.XXX.XXX בהתחלה חשבתי שזה יעבוד די מעפן, אבל זה מגיב מאוד מהר, לוקח פחות משניה מהרגע שאתם בוחרים להחליף שיר מהפלאפון ועד שהשיר מתחלף. זה מאוד יעל לכאלה שאין להם BLUETOOTH ו IR אני משתמש בתוכנה NO-IP שמעדכנת כל פעם את האייפי שלי, ואז אני נכנס בפלאפון לכתובת http://username.no-ip.com ממש סבבה! חיפשתי המון תוכנות כאלה, ושום דבר לא עובד חוץ מזאת, ואני לא מאמין שההתקנה כלכך פשוטה, פשוט מתקינים, ונכנסים לכתובת, בלי שום הגדרות. http://www.winamp.com/plugins/download/94546
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתאפשר למספר מחשבים לצפות בשולחן העבודה שלי כלומר אם על שולחן העבודה שלי יש מסמך מסויים אני רוצה שמחשבים שהזמנתי יוכלו לצפות במסמך כשהו פתוח על המחשב שלי סוג של תוכנה לשליטה מרחוק אך אני רוצה רק את יכולת הצפיה בלי שהאנשים שאזמין יוכלו לשנות ולפעול במחשב שלי אשמח אם תמצאו לי תוכנה שכזאת
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב כף-יד למחשב הנייח ע"י כבל USB. והמחשב מזהה אותו ככרטיס רשת. התקנתי ActiveSync 4.1 כרגע. אחרי שהתקנתי את הגרסא החדשה (4.5) שלא פתרה את הבעיה. מה הבעיה שלו? והכי חשוב איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת ISO שגודלו 790 מגה.. אבל כשאני פותח אותו עם תוכנה כמו ULTRAISO הוא מראה לי שיש שםקבצים בגודל 2 ג'יגה... איך אני יכול לצרוב את זה על דיסק רגיל של 700 מגה.. אם בכלל אפשר.. תודה לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס NOD32 גירסה 3.0.684.0 ויש לי בעיה שהיא לא פועלת אוטומטית אם הפעלת המחשב התוכנה לא מופיעה ליד השעון למטה שאני מדליק את המחשב ואני צריך להפעיל אותה לבד דרך האיקון שלה איך אני עושה שהיא תיפתח אם הפעלת המחשב באופן אוטומטי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה ויסטה. המחשב מחובר ב WIRELESS, ברשת ביתית עם נתב של אסוס. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע עדכונים לתוכנת האנטי וירוס לאחר ההתקנה. אני מקבל הודעה מהאנטי וירוס ש Connection failed. התקנתי MCAFEE שעובדת על המחשב השולחני שלי, ולא הצלחתי. החלפתי ל AVG החינמית, ועכשיו ל AVAST, ככה שהבעיה היא לא התוכנה. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות ולא ב WIRELESS וגם לא עבד. הורדתי את ה FIREWALL וגם לאחר מכן את ה DEFENDER וגם לא עזר. התוכנות מאופשרות בתוכנות שפתוחות ב FIREWALL של ווינדוס. כרגע, אני מקבל את ההודעה: security center did not trust this program because its identity can't be verified מה security center שבויסטה. לא יודע מה עוד לעשות ומה הבעיה…
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני הופכת מוזיקה WAV מדיסקים לMP3 דרך המדיה פלייר...רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את סוג הקבצים... הוא הופך לי לקבצים של WMA...יש אפשרות לשנות בהגדרות ככה שהוא יהפוך את הקבצים לMP3? אם לא...אז אתה יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה שהופכת קבצים...שפועלת בXP? תודה...
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התקנתי מחדש ולבד לראשונה מערכת הפעלה XP. המחשב שהותקן בעבר בחנות קרס. התקנתי גם את החומרה מתוך ה-CD שהגיע עם המחשב וקשור ל-MOTHERBOARD. הכל עבד יפה פרט לכך שהוא מודיע לי שהוא מזהה חומרה חדשה: intel R ICH8 family usb2 enhanced host controller -2836 -u והוא פתח לי חלון של אשף חומרה חדשה אבל הוא כנראה לא מוצא קובץ מסויים. בנפרד נפתח לי חלון שבו הוא מבקש ממני לחפש את קובץ usbheci.sys מה עושים? לציין שבבוקר התקנתי את המחשב באופן זהה והוא פשוט נתקע בגלל הדבר הזה ולכן התקנתי הכל מחדש אבל יש עדיין את הבעיה הזאת. HELP
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים היה אתר, www.thewebmachine.com באתר היו מדריכים ליצירת כל מיני תפריטים ולחצנים ושאר דברים מגניבים בעזרת המוצרים של Adobe ביניהם פוטושופ ImageReady, GoLive, Illustrator. את התפריטים וכל שאר הדברים היה אפשר ליצור בלי ש-ו-ם ידע מוקדם בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת של Adobe. האתר נסגר ואני מחפש משהו דומה. אני רוצה לבנות תפריטים ולחצנים וכל מיני אפקטים לאתר שאני בונה. עריכה: אחרי שבטעות חיפשתי בגוגל טולבר את השילוב: www.thewebmachine.com זה מצא לי המון אתרים שהמליצו פעם על האתר וכל מיני מדריכים משם. במקרה הגעתי לאתר המקורי...הוא עובד מ-מ-ש לאט...אין לי מושג למה...ורוב הדברים אפילו לא עובדים. אבל הנה הלינק למי שרוצה: http://web.archive.org/web/20041105010634/http:…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
איך אני משנה את הפונטים של הBOOKMARK TOOLBAR FOLDER(תמונה מצורפת),ניסיתי בהגדרות הרגילות ולא מצאתי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי שלט של WII ובלוטוס(usb), אני רוצה להשמש בשלט כדי להעביר שירים (במחשב) להגביר ולהנמיך את הווליום וכו'. איזה תוכנה חינמית מומלצת? (בכל אופן אני לא צריך שום דימוי לעכבר. אני צריך רק 5 כפתורים. אחורה, קדימה/ עצור-המשך/+- בווליום. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 bit אם זה לא בפרום המתאים נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-