עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by (Matan77(Dlixez,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד לערוך סרטוני פארגים של המשחק BFBC2 אז באיזה תכונה כדאי לי להתחיל? מאיפה אני יכול ללמוד? תודה לעוזרים.

2. Started by vic1234,

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html שינו את העיצוב ולדעתי הוא יותר מהיר מה CHROME 5 שאני משתמש בו עכשיו בפתיחה של כמה לשוניות במקביל בCHROME אז אם אני אובר ישר בין הלשוניות הדף פשוט לבן רק אחרי שאני מחקה כמה שניות זה מראה את הדף ובפירפוקס זה מעלה מיידית את כל הלשוניות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by asmon,

יש תוכנות חיצוניות כגון GAMERANGER או GAMESPY המאפשרות לך לשחק משחקים בצורה מקוונת ולהריץ את אותם משחקים הישר מהתוכנה. בעצם המשחק נפתח ישר במצב מולטיפלייר ומתחבר לIP הרצוי ולא במצב רגיל. השאלה שלי היא, האם יש דרך או תוכנה הבודקת את הפקודה שרצה עם קובץ ההפעלה ומאפשרות לו להפתח בעצם בצורה שונה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by FireFlash,

שלום עד לפני כמה זמן כאשר היתי נכנס לתיבות דואר שונות או פורומים, פיירפוקס היה מופיע פס למעלה שבו כתוב אם לזכור את הססמא או לא כרגע או אל תשאל יותר. משהו שישב על המחשב לחץ על אל תשאל יותר. ומאז הוא לא שואל יותר אם לשמור ססמאות. השאלה שלי היא כיצד ניתן להחזיר את המצב שישאל אותי שוב אם לשמור או לא. חיפשתי בכל ההגדרות ולא מצאת איך.... אני מאמין שזה נמצא בתוך About Config אולי יש אחד שיודע איך לתקן את המצב?? אני אודה לו FireFlash

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ניסיתי למחוק תקבצי פרופיל - לא עזר (רק מחק תתמונה שלי ותסמיילים) צריך למחוק ערך ברג'יסטרי ? או קובץ מסוים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נכנסתי לכלים- אפשרויות - כללי. סימנתי שם וי בתצוגת אנשי קשר אבל עדיין אני רואה אנשים ירוקים קטנים בכל אנשי הקשר שלי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by cold-fire,

כאשר אני לחץ על הסמל של Internet Explorer הוא לא נכנס רק אחרי 5 דקות הוא פותח את ה Explorer. גם כאשר אני לוחץ על קישורים הExplorer ניתקה ולא פותח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בהמשך לת'רד שפתחתי הפתרון: להריץ בCMD את הפקודה net localgroup "Administrators" "NT Authority\Network Service" /add כמה שמיקרוסופט מסבכים לפעמים... הפכתי את המחשב בשביל לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה להגביר את המיקרופון דרך המחשב ואני לא מוצא את הSTREO MIX בדרייבר של WIN 7 ב XP היה אותו ... איך אני מגדיר סטריאו מיקס ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by jhonston,

שלום אני מתכוון לפרמט את הנייד ולהתקין עליו WIN7 ( היה לי ויסטה) HP עם מעבד AMD כפול ליבה (לא זוכר איזה) ו 3 ג' ראם אני תלבט איזה אנטי וירוס להתקין. אני לא רוצה לשלם עבור התוכנה מה שמצמצם בפניי את האפשרויות. ההתלבטות היא בין האנטיוירוסים החינמיים AVG AVAST AVIRA MICROSOFT בנוסף יש לי אפשרות לקבל'את McAfee VirusScan 8.7 מה ממולץ מבין האפשרויות אני מחפש שהתוכנה תגן עלי בלי יותר מידיי התעסקות ושלא תזללו משאבי מערכת. תודה

11. יש לי תוכנת עריכה AVID LIQUID שאם לאחר הפתיחה אני אנסה לפתוח אותה שוב-אני אקבל הודעה שאין אפשרות לפתוח כי התוכנה כבר מופעלת במחשב. ומאד יעזור לי אם אני אצליח לעקוף את זה ולפתוח אותה פעמיים באותו זמן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by huber,

here u go: http://www.divx.com/divx/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by רינת22,

מישהו מכיר סרגל רדיו באינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eladbu,

אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by TALEVI17,

שלום לכולם יש לי קבצי וורד שאני מורידה מהמייל והם יורדים משום מה עם סימון כזה מסביב לפסקה. הדבר מאוד מפריעה לי ואני לא יודעת איך להוריד את זה. אני רק מניחה את העכבר על משפט והוא מסמן לי את כל הפסקה. גם כשאני רוצה לשנות משהו במילים זה מסמן לי הכל. כיצד ניתן להוריד את זה? תודה ויום מקסים

16. קיבלתי Sony כתיבה x48 שכתוב x12 קריאה x48 אני צריך תוכנה טובה שמאפשרת לי להשתמש בשיא מהירות הצריבה שלו!!! איזה יש??? תורה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by curdi1,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מחשב p3 שאני אשתמש בו לצרכי אופיס בלבד (מן הסתם :-) ) אני לא מצליח להבין מה סוג הלוח אם -> לא יודע איזה דרייברים לחפש . יש דרך לגלות מה סוג לוח האם ? ניסיתי לחפש מה כתוב עליו והדבר היחיד שמצאתי הוא - ibm 38L3687 יכול להיות שזה הדגם ? אם כן מאיפה אני מוריד לו דרייברים ? (חיפוש באתר של ibm לא עזר...) תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, אני משתמש בשתי תוכנות עבור יצירת גיבוי (אימאג' ) למחיצה C ,שבה מותקנת מערכת ההפעלה- חלונות 7: Norton Ghost 15 Acronis TrueImage 2011 הנפח של מחיצה C הינו 199GB כאשר מהם 138GB פנויים. לפני כשבוע, צרתי גיבוי בעזרת נורטון גוסט, ולתדהמתי נפח הגיבוי פשוט הזוי- !!!126GB לצורך השוואה, יומיים קודם יצרתי גיבוי בעזרת Acronis על אותו מחיצה C, כאשר הנפח המתקבל הינו 27GB בלבד. גם בעבר, נפח הגיבוי שנוצר בעזרת נורטון, היה גדול מזה שנוצר עם Acronis , אבל אף פעם לא בפער עצום כזה! למשל, נפח הגיבוי שיצרתי עם נורטון בדיוק לפני שנה, היה 35.8GB לעומת 24.8GB של Acronis השאלה אם מישהו נתקל בתופעה דומה בשימוש בתוכנה זו, ומה יכול להיות ההסבר לכך? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by raltal,

מחפש תוכנה טובה לעריכת סרטים תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן תקשיבו קניתי לפני שבוע וחצי+ את המסך הזה, מבחינת גודל, FHD, וזה הוא אחלה, רציתי מסכים יותר טובים(והוא מעולה, אז תתארו לכם את התיאבון שלי)אבל רובם יקרים יותר מחנויות שלא סומך עליהם. בכל אופן הבעיה היא ש אני נכנס למשחק הוא טוען אותו ומיד ממזער אותו למטה. אני מנסה להיכנס אליו והוא ממזער שוב. פעם ב..אני מצליח להפעיל, אין לי מושג למה זה ככה. הוא פשוט עולה טוען תמשחק וממזער אותו. כל משחק זה ככה, זה פשוט מעלה לי ת'פיוז, במסך הקודם לא היה שום תקלה, לא עם המסך ולא עם הכרטיס מסך הכל עבד פיקס, ככה שפתאום אם אני החלפתי תמסך זה לא צירוף מקרי סתמי משו קשור למסך ואני לא יודע מה. המסך מתפקד עכשיו מעולה אבל הדבר הזה מפריע מאוד אין לי מושג למה זה ככה כל משחק זה ככה. הכרטיס מסך שלי 960…

21. Started by ehorev,

שלום התקנתי מיליון פעם השבוע סוני וואגס 10 אך ללא הצלחה לבסוף סחבק התפשר על סוני וואגס 9 ... עובד סוס לשאלתי ערכתי סרטון מכמה סרטונים שונים ואז עשיתי RENDER TRACK קיבלתי את הסרטון בפורמט רגיל ) יש לו מלא לאגים לא רואים רציף איך אני פותר את הבעיה הזאת?.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אני צריך תוכנה שתעשה איתחול אוטומטי לראוטר כשאני מפעיל אותה. יש דבר כזה? הראוטר שלי מחובר דרך כבל רשת.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום לכולם משהו מוזר כאן שאני פותח 45-50 אפלוד ביוטורנט ומצליח להוריד רק על 150 זה לא הגיוני כי שאני פותח המון אפלוד אז אני אמור לקבל המון דאונלוד אף פעם לא יצא לי לקבל הזמנה לטראקרים אז אני משתמש באתרים כמו mininova, isohunt,bt junkie מה אני צריך לעשות? זה עניין של הגדרות בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by zzroni,

אולי מישהו יודע איך מוחקים את רשימת החיפוש ב- kazaa ? אני מתכוון לרשימה הניפתחת search for אני לא רוצה שמישהו אחר יראה מה חיפשתי ?!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים