תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי? :s05: אני חייבת להתקין את תוכנת פרולוג "פעמון" של מכון וייצמן. אם מישהו יודע איך אני יכולה להתקין אותה שיגיד לי...תודה..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי תופעה שבזמן ניגון קיבצי וידאו (AVI, וכד') אני מקבל בכל מה שאני מתשמש -במדיה פלייר או בנירו מסך שחור שרואים את קובץ בצורה של כמה נקודות צבעוניות וזהו.אין כמובן בעיה ביוטיוב. שמתי הרבה דריברים. אבל אי אפשר לראות סרטים......... יהודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה במציאת פיתרון לעריכת קבצים בפורמט mp4 המקודדים ב H264 שהורדו ממצלמת HD השומרת קבצים על כרטיסון SD. תוכניות עריכה פרמייר CS3 ופינקל 12 מציגות במסך העריכה תגובות איטיות ומושהות, לא ניתן לערוך בתגובות כאילו. האם יש פיתרון למצב זה ? אולי פיתרון חומרה ? חג שמח, רפי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
עד כה השתמשתי ב-MESSENGER גרסת בטה 9 והכל עבד מצוין, השתמשתי בתוכנת פוליגמי (MSN Polygamy) על מנת להפעיל 2 חשבונות מסנג'ר בו-זמנית. היום קיבלתי עדכון אוטומטי מהשרת של מיקרוסופט אודות המסנג'ר החדש (Version 2009 Build 14.0.5027.908) ולצערי אינני יכול / מוצא POLYGAMY ע"מ להפעיל את המסנג'ר החדש בו-זמנית פעמיים. (יש לציין כי ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר שתמיד הכרחיים לפעול בו-זמנית מבחינתי). לצערי הסרתי את הגרסא החדשה של המסנג'ר וחיפשתי בכל רחבי הרשת PATCH להפעיל את המסנג'ר פעמיים ולא מצאתי דבר. אני בטוח שאולי מישהו פה יוכל לתת לי את העזרה שכל-כך נחוצה לי, תודה מראש. סופ"ש מצוין.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 02:05:10 האלן חברים יקרים.לאחר עוד קצת חפירה בגוגל מצאתי פתרון לבעיה,…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הקמתי רשת אאלחוטית בבית ומאז האאוטלוק שלי לא מקבל ולאא שולח מיילים .... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית משהו פשוט להמיר קבצים מדיסקים ל-OGG לנגן. מישהו מכיר משהו בסיגנון.....?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לידידה שלי הייתה בעיה במצלמה שהיא לא הייתה יכולה להשתמש בה בכלל, אז הפעלנו סיוע מרחוק ועזרתי לה להוריד תדרייבר ולהתקין.. קיצר סיימנו להתקין, הפעלנו תמחשב מחדש.. בודקים אם יש תמונה וואללה יש, אני מתכוון בתוכנה של המצלמה.. אבל כשהיא מנסה להפעיל את המצלמה דרך המסנג'ר (שיחת וידאו) רואים פשוט מסך כחול, הכל כחול, ואין תמונה אין כלום.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המצלמה שלה אבל כלום.. זה הטריף אותי, יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הוא באופן קבוע משאיר לי חלק מהאתרים בבר.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נכנסתי הגדרתי את הגדרות המאורר כמו שאני רוצה ואני לא רואה שום שינוי הנה תמונה (בקרוב אני אעלה סרטון) הגדרתי שמטמפ' 56 ומעלה המאורר יתחיל לעלות RPM כמו שאתם רואים זה על 70 ולא עלה שום RPM ואישרתי תפרופיל מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
המחשב מעלה לי סימן של X אדום ואיפה שהשעון במחשב והורדתי תוכנת SPY בשם SPYBOT וזה לא עוזר הסימן לא יורד
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש שירים מסויימים בעברית כמובן שרואים אותם כג'יבריש איזה הגדרה צריך לשנות ? עוד בעיה היא שיש שירים מסויימים שהווינאמם לא מנגן (עובר עליהם), כל הקבצים מסומנים בפרופרטיס לקריאה, במדיה פלייר עובד הכל
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי את הגירסא החדשה ביותר של Utorrent וכעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אין ביכולתי באמצעות הדפדפן לגלוש יותר באינטרנט (גם אפילו אם אני מקפיא את כל ההורדות וההעלאות) אלא אם כן אני מבצע איתחול למחשב. Utorrent עובדת מעולה בקצבים יפים (למרות שהייתי צריך לבצע port forwarding מחדש אחרי העדכון). יש לי NOD אנטיוירוס אבל ניסתי להפעיל את Utorrent גם בלעדיו וזה לא עזר. אם למישהו יש מושג איך לתקן את המעוות אני אודה לו מאוד! שנה טובה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוריד עטיפה של דיסק (אני מתכוון לעטיפה העגולה) ואיך שאני מצרף אותה התוכנה הנ"ל לפני ההדפסה היא יוצרת לי קווים כאלו,מין גבולות אבל הבעיה היא שאם אני חותך את הדוגמא ומדביק על הדיסק אז הגבולות האלו (הקווים המקויקוים) הם לא תמיד הקו שאני חותך אלא נשארים על הדיסק גם לאחר ההדבקה,איך אני יכול בתוכנה שהם לא יופיעו ? (צירפתי דוגמא כי נראה לי שההסבר שלי לא ממש נח). אגב אני מתכוון לקוים החיצוניים ביותר כי השאר לא ממש מפריעים לי. http://img95.imageshack.us/my.php?image=123wj4.jpg
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי את תוכנת נורטון גוסט 14 כשניסתי להתקין נפתח לי חלון שאומר no recognizable ntfs file system found עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה NERO לצריבת מדיה על דיסקים. באופן קבוע לאחר סיום תהליך הכתיבה, מתבצע גם תהליך Verify שמאריך מאוד את משך פעולת הצריבה. ב- 90 אחוז מהמקרים, פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה . ב- 5 אחוז נוספים התהליך פשוט נתקע, ואי אפשר לפתוח את הכונן, אלא רק כשאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב. היו מקרים ספורים שבהם קיבלתי את ההודעה Verify Fails אבל לא מתבצע שום תהליך שמתקן את הכישלון. כלומר בסך הכול, אני לא כל כך רואה איזה תועלת יש בכלל בתהליך ה- Verify לכן, השאלה היא האם ניתן לדלג על התהליך הזה (להסיר את ה-וי), או שבכל זאת מדובר בתהליך שאסור לוותר עליו, כי אולי החשיבות שלו מתבטאת באופן שאני בכלל לא מודע אליו? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
התקנתי ICQ 5.1.לאחר ההתקנה הופיע הודעה שיש גרסא חדשה ל ICQ אז הורדתי אותה והתקנתי. פעם ראשונה התחברתי בצורה תקינה לחשבון.בפעם הבאה שניסיתי להתחבר קיבלתי את ההודעה הבאה http://www.drivehq.com/file/DF.aspx/icq+problem.JPG?isGallery=&share=&shareID=0&fileID=236487391&pay=&sesID=mj14qtbd2go2fe555c2iscvs ניסיתי כבר מליון פעם למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חברת HP לא עשו דרייבר לויסטה עבור סורק 2200C HP. אחרי שחיפשתי באנטרנט מצאתי ב-2 אתרים הוראות איך לעקוף את זה ובכל זאת להתקין דרייבר: http://domeheid.blogspot.com/2008/02/how-to-install-hp-scanjet-2200c-on.html http://me2bz4u.com/~jkenscoff/blog2/2007/06/hp-scanjet-2200c/ ניסיתי לעשות לפי ההוראות ועדיין לא עובד לי. יש למישהו מושג איך מתקינים את הדרייבר ? בנוסף לדרייבר הבנתי שצריך להתקין תוכנה VueScan במקום התוכנה של HP (HP Precision Scan LTX)בשביל שזה יעבוד עם ויסטה. מכירים תוכנה אחרת שעובדת טוב ? כי ה-VueScan עשתה לי קצת בעיות... ואם יש אפשרות להתקין את התוכנה של HP על ויסטה אז עוד יותר טוב...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן לפטופ בארה"ב,משום מה תמיד אוהבים לחלק את ההארדיסק למחיצות, כאשר כונן C מכיל 28 ג'יגה בלבד ושאר 190 ג'יגה בכונן D הגעתי למצב בו כונן C המכיל את הויסטה כמובן,צובר נפח (למרות ניקוי של קבצי זבל) ומגיע כמעט לתפוסה מלאה במצב שכזה אני לא יכול להתקין ישומים כבדים(משחקים) גם על כונן D , ואפילו לא לחלץ קבצים מכווץ לתוך כונן D האם יש פתרון לכך חוץ מלאחד מחיצות? האם באחוד מחיצות מידע ילך לאיבוד? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כשאני מוריד מהאינטרנט קובץ גדול (כמה מאות MB) עם IE7 בXP, אז אני אומר לו לאיפה להוריד (לדוגמה, מחיצה D). אבל, הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה זמנית במחיצה C, ואח"כ מעתיק אותו לתיקיית יעד. זה די מעצבן, והייתי רוצה שהוא לא יעשה את זה. מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עריכה: מצאתי אותה! http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php אם משהו צריך, זאת תוכנה מעולה או לנעול\למחוק את הדיון.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? אני זה עם הכוכבים, קבלו עוד אחד... אם בא לכם להגיב אז תגיבו באתר של היצירה גם כן.. תודה http://vi9ati.deviantart.com/art/Volk-100259784
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בTLN BOOSTER וקיבלתי כבר כמה המלצות עליו אבל האימיול הזה כבד ומהירות העלאה שלי לא פועלת במיטבה..אבל מהירות ההורדה במוד הזה טובה.. אימיול מקורי יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בחיי שיש רגעים שאין לך כותרת מתאימה לכתרר בפורום וזה אחד מהם שאלתי היא כדלקמן: נניח ואני בא להוריד קובץ ענק של 4GB מלינק בודד כאשר הוא מראה לי שיש עוד יום נניח לסוף ההורדה... ונניח כי בדיוק קופץ לי החשמל בבית אזי => הלכה ההורדה => כמה דברים שבורים נוספים בבית... :'( האם יש דרך בכל זאת ע"י תוכנה כלשהי להוריד פשוט במנות פנימיות של חלוקה בפיירפוקס או משהו כזה.. כך שאם נפל הפקק אז ההורדה תמשיך מאותה הנק' בדיוק אבל לא תפגע ולו בביט אחד מה- FILE שלי כי אז זאת תהיה בעיה..... תודה
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-