תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני ניכנס למשחק אחד הוא אומר שחסר לי msvcr71.DLL אני שמתי את ה DLL ב C/WINDOS/SYSTEM32 ואז דרך ה CMD כתבתיregsvr32 msvcr71.dll ואז במקום שיגידו נקלט ב הצלחה יש כזה דבר the module "msvcr71.dll was loaded but the entry-point DllRegisterServer was not found make sure that msvcr71.dll is a valid dll or OCX file and then try again ואז יש עדיין את הבעיה זאת
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני בבעיה קשה! התקנתי XP כאשר מערך הרייד, 2X320 יושב על הקונטרולר של הלוח ועובד עם ויסטה מצויין. ה XP לא מזהה את הרייד! ב device manager הקונטרולר לא מותקן, וכל ניסיון אפשרי להתקין אותו כושל!! מאתר של ASUS ואינטל ICH8R שמו של הדרייבר. כמו כן ההתקנה נראית שמסתיימת בהצלחה אך ב device manager עדיין יש סימן שאלה צהוב! כמובן שאיתחלתי שוב ושוב. כמו כן גם כונן ה CD לא מזוהה עדיין! מה קורה פה???? גם טכנאי שהיה פה לא התליח להבין את העיניין. בבקשה מהר אני כבר מת פה שלושה ימים!
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של NEC והכונן קשיח שלו כנראה מת הייתי רוצה לעשות לו boot מה- disk on key אבל אין לו אפשרות כזאת בביוס חשבתי על רעיון אבל לא יודע אם הוא אפשרי - אולי יש תוכנה כלשהי שאפשר להעתיק לדיסקט floppy וכשהמחשב יעשה ממנו boot הוא יפנה אותו ל- USB? או שאולי למישהו יש רעיון אחר?...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי וירוס שאני לא מצליח להסיר אותו בשם wintem.exe איך אני נפתר ממנו בבקשה תעזור לי
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
למי שיודע האם יש תוכנה שבה יש אפשרות לתזמן שהמחשב יכנס לבד לאינטרנט בשעה מסוימת ויכבה בשעה מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
יש לי פרימייר שעושה בעיות אני מכניס לה mpeg הכל נראה טוב אבל כשאני משנה מהירות אני מקבל קפיצות כשאני מכניס avi התוכנה מזהה אותו (אפילו רואים אותו במסך תצוגה הקטן ) אך כשאני מעביר אותו לtimeline הוא נהיה שחור ולא רואים כלום ב מוניטור עם מישהו יודע משהו ?? אולי בהגדרות של התוכנה?? (נכון שאלתי קודם לגבי הורדה של התוכנה התכוונתי בצורה חוקית זה היה נראה לי פתרון פשוט להתקין גרסה אחרת)
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש freeware שמאפשר חיתוך קבצי mp3 ובאותה הזדמנוות גם אתר שמרכז freewares היה לי פעם בבבוקמרק של המוזילה , אבל התקנתי מחדש והכל הלך
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
היום כשחזרתי הבייתה בערב ראיתי הודעה של נורטון שיש לי וירוס, כרגיל לחצתי OK והוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום עם הקובץ כי אין לו גישה אליו. לא שמתי לב לשם של הוירוס או משהו ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט אז עשיתי את הסריקה באתר של RAV (לוקח שנתיים לעשות סריקה ולפעמים המחשב בכלל נתקע ולא מגיב) רק בהתחלה של הסריקה הוא מצא איזה 7 וירוסים! מה הקטע של הנורטון המפגר הזה? מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהוירוסים ואיזה תוכנת אנטיוירוס כדאי לי להתקין?
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה. אנשים אמרו שהם שומעים את מה שאני שומע מהמחשב דרך שיחות אינטנרט, בהתחלה חשבתי שזה קשור לעובדה שאני מחבר את האוזניות לפאנל הקידמי והרמקולים עובדים, אז כיביתי את הרמקולים ועדיין, אנשים שמעו את מה שאני שומע אז ניתקתי את המיקרופון, ואנשים עדיין שמעו את מה שאני שומע. אמרתי לעצמי, בטח המיקרופון של המצלמת רשת משפיע, אז ניתקתי את המצלמת רשת ו פתחתי את הבדיקת סאונד בווינדוס. והפעלתי מוזיקה בwinamp ואני רואה שהפס זז, גם כשהמיקרופון מנותק והרמקולים מכובים יש למישהו הסבר לזה? מפרט בצד אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, בזמנו עשיתי גיבוי עם גוסט למחשב של קרוב משפחה, במחיצה נפרדת מהC. המחשב קרס (XPלא עולה- מסך כחול אחרי המסך של הXP) - קורה לעיתים קרובות מאוד, לא יודע מה הוא עושה אבל פעם בכמה חודשים זה קורה באותה תצורה. אז החלטתי במקום לפרמט להעלות את הגיבוי, עכשיו, איך ניתן לעשות זאת? אני מתכוון דרך הדוס או משהו למה אין שום גישה לXP. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
למישהו עוד יש את העניין הזה? צריך לעשות ריפרש כל פעם שאני לוחץ על סרטון, כאילו שמותקן אצלי טרויאני שמכפיל את הצפיות... מעצבן וגם אני לא יודע אם זה אצל כולם ככה, כי אני צריך את הסרטונים למצגות ואני לא יודע אם זה עובד לאנשים אחרים או שהבעיה ביוטיוב בכלל..
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת דפוק... יש לי את הגירסה הכי חדשה (5) ואני מעוניין שזה יציג לי את הטמפרטורה של הלוח וכו בשורות המשימות (למטה מצד ימין) והוא מציג לי רק את הטמפרטורה של המעבד והלוח (הלוח לא קבוע) ושאני מנסה לשנות את זה מהווינדוס הוא עדין מסתיר לי אותו אחרה כמה זמן ורק הטמפרטורה של המעבד נשארת יש אפשרות לעשות את זה דרך התוכנה עצמה??
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט למחשב וכמובן ששכחתי לשמור את הדיסק שקיבלתי עם מצלמת האינטרנט שלי.. וגם את החוברת.. וגם את האריזה. בקיצור - יש לי מצלמת אינטרנט לבנה עם כחול בצדדים (היתה תקופה שמכרו אותה בהמון חנויות במבצע - היא די מוכרת). אני לא יודע את החברה, הדגם, ואין לי דרייבר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המחשב מביא שגיאה בשם SERVUCE.EXE או משו כזה ואז רשום 60 שניות עד שהוא עושה ריסטארט וגם לפני זה האנטי וירוס שלי הפסיק לפעול... מה אני אמור לעשות??? תודה לעוזרים ויום נעים
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך לינק לאתר שיש בו DOS כדי להכין דיסקט BOOT בשביל עדכון ביוס רצוי DR DOS תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
Source אם משהוא מעוניין.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. המחשב שלי עושה קולות של גסיסה -כל דבר לוקח לו שעה להפתח ונראה לי שאני צריך להעלות אותו מגיבוי שנעשה מזמן ע"י טכנאי מחשבים. אין וירוסים ותולעים. המשאבים של המחשב בסדר גמור אבל הוא ממש עובד מאוד לאט גם כשפותחים את האינטרנט לוקח כמה שניות מרגע הלחיצה ועד שהדף נפתח ,כנ"ל גם בפתיחת MY COMPUTER. לכן נראה לי שאין מנוס מהעלה מגיבוי רק הבעיה היא שאני לא יודע איך מגיעים לאותו חלון דוס של ה-GHOST ואיך להעלות מגיבוי את הגיבוי שנעשה בעבר ויושב על כונן G שבמחשב. זקוק לעזרה ממכם דחוף !
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
שלום! עד אחשיו הייתי עם XP SP3 PRO עם המערכת הזאת e6500 2gb ram 8400gs השאר לא משנה המשחקים כמו ריימן 3 היו פועלים חלק,ואחשיו אחרי שהתקנתיי ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וניכנסתי לריימן3 המשחק קירטע ליפעמים ושהפעלתי את מנהלל במשימות המעבד היה בין 70%-100% למה זה ככה? המעבד שלי טוב יחסית לא? הינה התוצאה שקיבלתי במדד חווית ווינדוס וקיבלתי שם תוצאה מאוד נמוכה ב גרפיקת AERO של שולחן העבודה זה לא נמוך מידי? http://img402.imageshack.us/img402/7315/127200653766.jpg
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט מכונה [במקרה שלי אופניים אם זה משנה ]
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
לאחרונה התקנתי את הדפדפן פיירפוקס לאחר התנסות בכמה דפדפנים (ניידים), ויש לי שתי שאלות. 1. אני חווה לעיתים די קרובות חוסר סכרון בין הקול והתמונה במדייה זורמת, וגם יש קטיעות קטנות בסרטון לא מוצג בצורה חלקה. זה קורה גם אם טענתי את בסרטון במלואו. ברצוני לציין שאני גולש במהירות 20 מגה כך שלא צריכה להיות בעייה, האם יש פתרון לבעייה ?. 2. שאני מוריד קובץ נפתח לי חלון ההורדה ומיד הקובץ מתחיל בתהליך ההורדה, מסתבר שהדפדפן פותח לי תיקיית הורדות ב D ולא נותן לי אפשרות לבחור לאן להוריד את הקובץ. שלא כמו באקספלורר שפותח לי בראוזר עם אפשרות להוריד את הקובץ לאן שאבחר. האם יש פתרון גם לכך . אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-