תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עד היום השתמשתי בנורטון אנטיוירוס+פיירוול ואיזה מיליון תוכנות אנטיספי הנורטון די מוצלח אבל כבד רצח מריץ מליון דברים ולעיתים די קרובות הוא סורק איזה קובץ ואז מקפיץ הודעה מרגיזה של להמשיך בסריקה או להפסיק ועד שאני לא מפסיק אותה או נותן לא לסיים הוא תוקע את המחשב עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות שינוי ההיתי רוצה המלצות לאנטיורוס ופירוול ותוכנות אנטיספי טובות הדרישה שלי היא שהם יקחו כמה שפחות משאבים(הכי חשוב) ,יהיו יעילות (כי בנורטון הרבה פעמים הוא מזהה אבל לא מסיר),יספקו הגנה בזמן אמת גם לקיבצי זיפ וגם ואימיילים,רצוי שיוכלו להתעדכן לבד מבלי שאני יצתרך לעדכן כי אני תמיד שוכח ושהפיירוול יהיה קל לקינפוג כלומר מקפיץ חלון בפעם הראשונה שואל מה לעשות ועוזב אותי בשקט וגם לא מציק…
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כרגע אני מצליח להתחבר למסנג'ר במצב "לא מחובר" אבל כאשר אני מנסה לעבור למצב מחובר המסנג'ר נתקע ועולה ל 99 % CPU ברשימת תהליכים. מישהו נתקל בזה? הגירסא היא האחרונה 8.1
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה זמן רב אני מנסה לפענח בעיה - איך להפוך קבצי תמונה רגילים (JPG לצורך העניין) ל4 קבצי TIFF שכל קובץ מייצג שכבת צבע אחת מבין צבעי CMYK. הצורך הזה התעורר מאחר ואני מעוניין להדפיס תמונה מסוימת על חולצה, ואת התמונה הבנתי שאני צריך להעביר בצורת 4 קבצי TIFF, כשכל אחד מייצג ערוץ צבע נפרד. בפושטושופ ניסיתי להעביר את התמונה המבוקשת ל CMYK מ RGB ואז בחלונית ה Channels ביצעתי Split Channels, מה שהפריד כל ערוץ למסמך נפרד. שמרתי את כל אחד מ4 ארבעת המסמכים כקובץ TIFF נפרד כאשר כל אחד קיבל את שמו כך: Filename_C.tif, filename_M.tif, filename_Y.tif, Filename_K.tif. בהגרות הדיחוס של ה TIFF לא נגעתי, ושמרתי את הקובץ. עכשיו מסתבר, שהקבצים אינם נטענים בתוכנת ההדפסה של המדפסת, וא…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מלא קבצים אני רוצה להפוך אותם לקובץ ISO השאלה איך ?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
אני צריך דחוף חבילת מקודדים טובים תודה לעוזרים רצוי של LIONETWORK?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להפעיל תוכנה מבוססת DOS שנקראת מכפל שיווק בWIN XP PROFESSIONAL מה שקורה זה שאני מפעיל את התוכנה היא עולה אבל רואים הכל בג'יבריש אבל אם אני מפעיל אותה במחשב אחר ב WIN ME רואים סבבה מה אפשר לעשות? נ.ב. הווינדוס הוא באנגלית עם תמיכה בעברית
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקנתי מקודם את הפייר וואל הזה הקיצר כל פע כשאני מתחבר לאינטרנט המחשב נכבה למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? ועוד דבר למה כמעט כל דבר שאני עושה כמו להיכנס לבבילון או למנהל המשימות הוא מבקש אישור? תוודה
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי גרסה מעודכנת של DirectX וזה דפק לי משום מה משחק ששיחקתי בו לגמרי תקין עוד בשבוע שעבר. ניסיתי לחזור לגרסה הקודמת, אבל עשיתי כמה טעויות ומאז קרו רק תקלות.... התקנתי, הסרתי, ניסיתי כל מיני דברים - ובסופו של דבר המצב כרגע הוא שיש עדיין בעיה ב-DirectX, והמשחק לא עולה. מיד כשנכנסים ל-DXDIAG הוא כותב את ההודעה הבאה, שמופיעה גם כשמנסים להעלות את המשחק: The pocedure entry point DdEntry10 could not be located in dynamic link library DDRAW.dll בכל מקום ברשת שחיפשתי אחרי השגיאה הזאת (כולל כאן...), כולם כתבו לעדכן DX לגרסה האחרונה ולעדכן דרייברים לכרטיס מסך. עשיתי את כל זה - אבל הבעיה לא נפתרת. יותר מזה, אחרי שנפתח לי ה-DXDIAG, הוא מציג כאילו הגרסה שלי היא DirectX 8.1, …
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחר זמן מה שלא נגעתי בפיירפוקס, נשבר לי מהאקספלורר והחלטתי לחזור לפיירפוקס, אז הורדתי אותו והתצוגה הייתה קטנה, הטקסט היה קטן והדף תפס רק איזה חצי מהרוחב של העמוד,שיניתי את ההגדרות לאיך שנוח לי, אבל זה שמר לי אותם רק בדף שבו הייתי וכשאני עובר לדפים אחריםזה חוזר לתצוגה הקודמת, מה אני צריך לעשות כדי שהתצוגה תהיה בכל הדפים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכן, האם ניתן לקבוע ב-Bsplayer את מספר השניות שהסרט קופץ כאשר לוחצים על החיצים? אני שואל מפני שמספר השניות משתנה בין הגירסאות ולא מצאתי אם אפשר לעשות זאת. על הדרך האם יש איזה נגן מומלץ שעובד טוב עם כתוביות בעברית וניתן להזיז את הסרט עם החיצים כי Bsplayer עושה לי בעיות תמיד נתקע לי, ואני חייב את האפשרות של להזיז את הסרט עם החיצים מפני שיש סרטים משעממים ואין לי כוח לראות אותו במלואו אז אני מריץ אותו עם החיצים ומסיים אותו מהר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בוקר טוב , כשאני מנסה להתקין את התוכנה הנ"ל , מופיעה מולי אזהרה , שאומרת שהשם משתמש שלי ו/או הסיסמא שגויים . ניסיתי מספר פעמים וזה לא נפתר , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IDM שאני מוריד מאתרים כמו FF או unlimitshare ועוד , זה עושה לי כמו כפילות של ההורדה וזה מביא לי שגיאה כזאת: Uploaded with ImageShack.us ויש עוד שגיאה שבסיום ההורדה זה עושה לי ככה ולא שומר את הקובץ Uploaded with ImageShack.us תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני מפעיל תוכנות לפעמים .. חשוב לומר שזה לא עם כל התוכנות, רק כמה ספציפיות אני מקבל את הארור הבא Uploaded with ImageShack.us עכשיו אם אני לוחץ CONTINUE התוכנה כאילו עולה, אבל היא לא עובדת חיפשתי פתרונות בגוגל, לא הצלחתי למצוא משהו שאשכרה עובד .. בוצע פרמוט לאחרונה למחשב .. יכול להיות שיש קשר ?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הגרסה המלאה של תוכנת ההורדה: Internet Download Manager ובד"כ בהורדות רגילות של תוכנות או קבצים רגילים אז התוכנה ישר מורידה אוטומטית את הקובץ אבל במסמכי PDF יש פעמים שהקובץ נפתח בדפדפן עצמו לצפייה ואז אני צריך להוריד אותו ידנית עם התוכנה ויש לפעמים שהוא מוריד לי אוטמטית את קבצי PDF ללא שהוא מציג אותם בדפדפן ואני לא יכול לראות את תוכן הקובץ PDF לפני שהוא יורד. יש דרך להגדיר בתוכנה Internet Download Manager שלא יוריד אוטמטית קבצי PDF אלא קודם הקובץ יוצג בדפדפן ואז אני אבחר אם להוריד אותו או לא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. הכונן שלי הוא SSD, וקיבלתי המלצה להשתמש ב RAMDISK (גם מכיוון שיש לי 8 ג'גיה ראם של זכרון, שזה הרבה מעבר למה שאני אי פעם צריך) ולהעביר את ה CACHE של הדפדפן שלי (Google Chrome) ל RAMDISK כדי לשפר את המהירות, וגם כדי להפחית את הכתיבה לכונן הקשיח (וכך למנוע בלאי מיותר). דבר ראשון - מה דעתכם על כך? דבר שני - לאחר התקנת RAMDISK, אכן, הצלחתי ליצור כונן שהוא למעשה מ RAM, ואכן הצלחתי להעביר את ה CACHE של גוגל-כרום לכונן RAM זה. א-ב-ל, ברגע שכיביתי את המחשב, כל ההגדרות נעלמו. אני מניח מן הסתם שזה מכיוון ש RAM, מעצם טבעו, הוא זכרון נדיף. אם כן -איך מתגברים על בעיה זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום התקנתי מיליון פעם השבוע סוני וואגס 10 אך ללא הצלחה לבסוף סחבק התפשר על סוני וואגס 9 ... עובד סוס לשאלתי ערכתי סרטון מכמה סרטונים שונים ואז עשיתי RENDER TRACK קיבלתי את הסרטון בפורמט רגיל ) יש לו מלא לאגים לא רואים רציף איך אני פותר את הבעיה הזאת?.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
טוב חבר`ס שמעו יש לי בעיה אם הכרטיס קול אני לא יודע מה הוא יש לי מחשב של creative ואני לא יודע איזה כרטיס קול איזה דרייבר להוריד מדובר ב- windows7 אם יש איזושהי תוכנה שתמצא לי את הכרטיס קול בחינם אני מאוד אשמח תודה. ואם אפשר הורדה לכרטיס קול (לדרייבר) תודה.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, מבקש סיוע לנושא שפתחתי (אולי בטעות)... ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475907.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה להקליט סרטון שמוצג באתר מסוים, אבל הסרטון פועל רק בדפדפן של מיקרוסופט. תודה מראש.(אגב, תוכנת DEBUT לא עזרה לי, פשוט היא לא קלטה את הסרטון).
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כל קבצי הNOTEPAD שלי נהיו ברוסית. היו לי למשל המון קבצי תרגום SRT כולם נהיו ברוסית. אם אני מוריד קובץ תרגום חדש ופותח אותו הוא גם נהיה ברוסית. אם אני כותב בעברית הוא כותב בעברית שאני מחליף לאנגלית הוא כותב אנגלית. רק שאני פותח קובץ מוכן הוא ישר עושה לי אותו ברוסית. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור סרטון ממוזיקה ותמונות אבל בכל פעם שהטענתי תמונה כלשהי הוא נתקע. ויתרתי על התמונה וניסיתי לטעון קובץ GIF. הכל עבד יופי. הבעיה שפתאום הוא החליט שלא מתאים לו ונתקע וחייבים לסגור את התוכנה. הבעיה שבכל פעם שפותחים את התוכנה היא זוכרת את הקבצים שהיו קודם ולכן בכל פעם היא נתקעת ואין מה לעשות אלא לסגור אותה דרך מנהל המשימות. איתחלתי את המחשב וזה עדיין נשאר. האם עד שלא אפרמט את המחשב אצטרך לחיות עם זה???
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, עד היום לא היית לי שום בעיה לחבר את המסך הטלוויזה LCD למחשב. יש לי טלווזיה LCD של LG דגם PC51 כרטיס מסך Nvida 9500GT כאשר אני על המסך של המחשב AOC 916 אין שום בעיה והכל עובד ברגע שאני מחבר את הטלוויזה (החיבורים טובים) אני מקבל No Signal נסיתי להפעיל את המחשב מחדש כאשר הטלוויזה מחוברת ואז, אני רואה תמונה כולל טעינה של ה windows xp ואז ברגע שה Desktop צריך לעלות זה חוזר שוב ל No signal למישהו יש פיתרון???
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-