תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר בעיות במחשב הוא פורמט והותקנה מחדש מערכת ההפעלה (Windows). יש סיכוי שניתן לשחזר חלק מהמידע שהיה קודם לכן על הכונן? תודה, ערן
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
:'( לא מצליח להיכנס למסנג'ר במחשב , קוד שגיאה 8e5e05f6 , ניסיתי לעשות מה שכתבו לי כאן לפני זמן מה וללא הצלחה. ביטלתי גם את החומת אש וללא הצלחה ואם אני ניכנס לחשבון אחר במחשב שלי , המסנג'ר כן עובד ... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אשמח לקבל קישור להורדה של התוכנה ומדריך להפעלתו ותיפעולו... תודה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש סרטים בפורמט MKV שמוצמד אליהם כמה כתוביות בכמה שפות על קובץ הסרט עצמו. אז בתוכנת הניגון ניתן לברור איזה תרגום רוצים אם בכלל (כמו שמשניפ פסי קול למשל). אני לא מדבר על הדבקת כתובית לסרט ככה שאי אפשר להעלים אותה או לשנות פונטים וכ"ו וזה לוקח ים זמן. השאלה שלי היא איזו תוכנה עושה את זה..ועל הדרך שגם יהיה אפשר למחוק את שלל הכתוביות המיותרות שכבר מודבקות על הסרט. פשוט יש לי אוסף של חצי טרה סרטים עם ים קבצי SRT שהייתי רוצה להצמיד לסרטים עצמם.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש של NVIDIA, ה178.13 כשאני מתקין אותו נראה כאילו הכל בסדר, הפס הירוק מתמלא אבל בסוף יש הודעה THE SYSTEM HAS NOT BEEN MODEFIED. ניסיתי מחוק מהDEVICE MANAGER, למחוק את הקודם, להוריד מחדש-כלום! מה שמוזר שהEXPERIENCE INDEX הופך ל-1 אני עושה REFRESH והוא נהפך לUNRATED.... מי יודע מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ברשותי שרת IBM X3550 בעל שני מעבדי Xenon עם 4 ליבות כ"א, מערכת ההפעלה הפועלת עליו היא UNIX red hot. נסיתי להריץ עליו את הפקודה: matlabpool open local 8 אבל יצאה הודעה: ??? Error using ==> distcomp.interactiveclient.start at 81 Failed to create and submit a parallel job. This is caused by: A job submitted to a local scheduler can only use up to 4 labs אם לשרת יש 8 ליבות אז למה הוא נותן לפתוח רק 4 קלינטים?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
תראו בתמונה מה חסר,אפשר את הדרייברים של זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי סרט וכשאני מנסה להפעיל אותו עם win media player אני מקבל את ההודעה הנ"ל. יש לי win xp הקובץ עם סיומת avi איזה codec אני צריך ומאיפה אפשר להוריד אותו?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת סרט ואני לא מצליח לשמוע קול כשאני מנגן אותו. בדקתי ב-GSPOT את הקובץ וראיתי שאין לי מקודד קול מתאים. מדובר במקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא את המקודד הזה?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כרגע אני מצליח להתחבר למסנג'ר במצב "לא מחובר" אבל כאשר אני מנסה לעבור למצב מחובר המסנג'ר נתקע ועולה ל 99 % CPU ברשימת תהליכים. מישהו נתקל בזה? הגירסא היא האחרונה 8.1
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם זה עתה פרמטתי את המחשב הכל תקין יש אינטרנט אך לא מצליח לראות וידאו רואים מטושטש בצבעים ירוק כחול אדום האם חסר איזשהו קודק נא עזרתכם האדיבה והמהירה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חבר של אחי הביא יום אימונים מסוכן ב-DVD עם תרגום עברי וכשהם ניסו להריץ את הסרט ב-PowerDVD רק הסאונד מנוגן, אצלי במחשב הסרט עובד כמו גדול, יכול להיות שהכונן שלו ננעל ולכן יש רק סאונד? או שזו בעיה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי כרטיס DTV אבל אין לי את הקוד של התוכנה שלו יש איזה תוכנה אחרת שאיתה אפשר להפעיל את כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אנימ חפש תוכנה שתוציא כפלט את כתובת ה IP שלי בבית ותשלח את הכתובת לחשבון מייל שלי. ככה אני אוכל להתחבר למחשב שלי בעזרת FTP בזמן שאני בעבודה ולהוריד ממנו מה שאני רוצה. הסיבה שאני לא רושם פשוט את כתובת ה IP שלי על דף ולוקח אותה לעבודה היא שאני לא נמצא בבית כל השבוע. אבא שלי עושה כמה פעמים בשבוע Reset למחשב ואח"כ מתחבר לאינטרנט (אז הכתובת IP משתנה).
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש ולא מוצא. האם יש דרך לקמבן משהו על מנת שיהיה אפשר להתקין במחשב ללא אינטרנט ? ולא , זה מחשב שלא ניתן לחבר לאינטרנט בשום אופן.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שאני אבין, אתה חושד שחבר שלך שלח לך סוס טרויאני, אבל בגלל שאתה פוחד לבדוק לבד, אתה רוצה שנהיה שפני הניסיון שלך ונבדוק בעצמנו?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קיבלתי Sony כתיבה x48 שכתוב x12 קריאה x48 אני צריך תוכנה טובה שמאפשרת לי להשתמש בשיא מהירות הצריבה שלו!!! איזה יש??? תורה מראש!
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחלץ קובץ rar שגודלו מעל 4GB ומתקבלת הערה: "Only NTFS files can be larger then 4GB" מה אני אמור לעשות כדי להצליח לחלץ את הקובץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מסוג TEAC SX60 ואני לא מוצא דרך להגדיר שימושים שונים לכפתורים. דרך הדרייבר אין אופציה.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אממ היה לי היום משעמם אז סתם נכנסתי לפוטו וחשבתי איך אפשר לעשות לשפר את התמונה אז הוספתי משפטון 8) למי שלא עובד : http://img146.imageshack.us/img146/2175/fatguy5az.jpg
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-