תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט מסויים בשני חלקים. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD, ואני לא רוצה שבאמצע הסרט אני אצטרך להחליף לחלק השני. לכן רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לחבר איתה את שני החלקים והיא לא תהרוס את האיכות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בחבילת קודאקים של k-lite והצלחתי להגדיל את הפונט בסרטים רגילים [AVI] עכשיו, מכיוון שככל הנראה, המפענח שונה בין הAVI לMKV אז כשאני רואה סרטי MKV הפונט ממש קטן - מישהו יודע איך אני יכול להגדיל אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש דבר כזה? מבלי לצאת לדוס,ליצור דיסקט או שטויות כאלו. אני רוצה לעשות Low level format לדיסק המשני שלי,לא על הראשי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את התוכנהSOUND MIXER של CREATIVE היתי באתר שלהם אבל אני לא יודע מה מהקבצים שיש שם אני צריך להוריד זה קשור לפורם כי זה משפיע על הרמקולים תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , בדירה שאני שוכר כרגע ישנו מחשב חלש במחיוד , PENTIUM 3 550 CELERON ( ולא ניתן לבצע OC..... ) כשאני מנסה להריץ עליו סרטים שמקודדים ב DIVX או XVID ב WINDOWS MEDIA PLAYER אני רואה את הסרט אך בקטיעות וה CPU על 100% כשאני מנסה לנגן את הסרט ב VLC ,אני מצליח לראות בצורה יותר טובה , אך עדיין יש קטיעות כל כמה שניות לצורך העניין , כדי לא להעמיס על המחשב כשהסרט רץ כל התוכנות שעובדות ברקע סגורות , המחשב פורמט לא מזמן ואין בו ווירוסים או רוגלות והשאלה היא : האם יש נגן " קליל " יותר שבעזרתו ניתן לנגן סרטים במחשב המזדקן הזה ? האם ניתן בכלל לראות סרטים במחשב עם מעבד שכזה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את האימיול המחשב שלי מתחיל להגיב נורא לאט. לפעמים הוא מתאושש והמחשב מתפקד כרגיל ופעמים האמיול נתקע ובעקבותיו המחשב. טריק שגיליתי זה לכבות ת ההגנה האוטמוטית של נורטון אנטיוירוס ואת ZONE ALARM ואז להפעיל את אימיול... לחכות זהתוכנה תעלה, להפעיל את האנטיוירוס, לחכות 5 דקות ואז להפעיל את ZA. בדרך כלל זה עובד אבל לפעמים לא. מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה ולהציע פתרון? באותה הזדמנות אבקש לינק תקין ועובד ל LSD EMULE מכיון שהלינקים שתקלתי בהם עד עכשיו לא עבדו. (גם מודים טובים אחרים יתקבלו בברכה) אם זה עוזר אני משתמש כרגע באימיול הרגיל גרסא 0.44B ובווינדוס XP SP2 תודה רבה לכל מי שקרא ובמיוחד לאלה שעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מעבד E6600 שווה לי להתקין נורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 או עם יצא 2007? בישביל הפיאר ואלל והאנטי וירוס אני יודע שהוא כבד אבל השאלה עם אני ירגיש את זה כאילו אני ירגיש ירידה במשחקים כמו FPS וכולי? ועם לא אז איזה אנטי וירוס ופיאר ואלל שווה לי? חשבתי על Sygate הוא טוב אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים והחברה symanatec קנתה אותו זאת אומרת שאין יותר עידכונים. וגם איזה אנטיוירוס שווה לי עם לא?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי שאני משתמש בו על הרבה מחשבים והוא נדבק בווירוסים די הרבה... הבעיה העיקרית היא שהוא bootable לכן אי אפשר להצפין את כולו... יש דרך לחסום כתיבה על דיסק און קי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה עובד בבטא 9 , לא יודע מה עם גירסאות קודמות... יש אפשרות שניתן להפעיל ואז הדפדפן יתחיל לטעון את האתר בזמן ההקלדה של הכתובת. נגיד כותבים בכתובת hwzone.co.il וההשלמה האוטומתית מזהה את הכתובת לפני שכתבתם עד הסוף, ואז גם האתר מתחיל לעלות אוטומתית. אותו דבר לגבי חיפוש בגוגל משורת הכתובת. זה נחמד כי זה ממש עוזר והופך את הגלישה ליותר מהירה פשוט צריך להיכנס לעמוד about:flags ולהפעיל את "Verbatim instant" מקווה שעזר. אפשר להפעיל גם את Web Page Prerendering.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא קראתי את חדשות השבוע , מה נסגר עם האימיול בסוף ? השרתים שלה חזרו לעבוד או שעדיין זה בתהליך ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. הכונן שלי הוא SSD, וקיבלתי המלצה להשתמש ב RAMDISK (גם מכיוון שיש לי 8 ג'גיה ראם של זכרון, שזה הרבה מעבר למה שאני אי פעם צריך) ולהעביר את ה CACHE של הדפדפן שלי (Google Chrome) ל RAMDISK כדי לשפר את המהירות, וגם כדי להפחית את הכתיבה לכונן הקשיח (וכך למנוע בלאי מיותר). דבר ראשון - מה דעתכם על כך? דבר שני - לאחר התקנת RAMDISK, אכן, הצלחתי ליצור כונן שהוא למעשה מ RAM, ואכן הצלחתי להעביר את ה CACHE של גוגל-כרום לכונן RAM זה. א-ב-ל, ברגע שכיביתי את המחשב, כל ההגדרות נעלמו. אני מניח מן הסתם שזה מכיוון ש RAM, מעצם טבעו, הוא זכרון נדיף. אם כן -איך מתגברים על בעיה זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי התקנתי היום אופיס 2007 (כן חוקי- מבטיח), האם יש אפשרות להפוך את התפריטים בעברית לאנגלית? זה מחרפן אותי שכל התפריטים הפוכים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מחברים קובץ שירד בכמה חלקים לקובץ אחד ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי דיסק שמוגן ב - SAFE DISC 2... ואני עושה לו אימאג' דרך CLONE CD.. האם אני יכול להכניס לתוך קובץ האימג' (אחרי שעשיתי אותו) קבצים נוספים ? או להחליף קבצים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עריכה: הצלחתי להוציא את הקובץ MPG (תודה לזה שמתחתי..) אבל הוא קורס בכל הנגנים חוץ מ VLC שמצליח כמובן לפתוח הכל.. הבעיה בתוכנה הזאת שאי אפשר להוסיף כתוביות בעברית וגם הVOB משהו הזה.. לא עובד איתה בקיצור מה צריך להתקין בשביל שאני יוכל לפתוח את הקובץ במדיה פלייר\פאוור דיוידי יש לי את המקודדים KLITE + ALL IN ONE שאמורים להספיק להכל! הודעה מקורית: אם כן אז איך? יש לי פשוט קובץ Bin ו cue, אני לא מנסה אפילו לצרוב\לפתוח כי אני יודע שזה יהיה ב VCD ואין לי עצבים לזה אני רוצה למצוא דרך להפוך את זה לקובץ MPG נורמלי, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי את המחשב עם SANDRA והתוצאות הראו שהביוס שלי בגרסה שונה מאשר היא מופיעה באיתחול מי צודק?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום זה. יש לי בתקופה האחרונה בעייה בשינוי הזום של התמונה בצייר של Windows 7, תוך שימוש במקש Ctrl + גלגל העכבר: כאשר אני מסובב לאט את גלגל העכבר, המרחק לתמונה לא משתנה בכלל, ורק אם אני מסובב מאוד מהר את גלגל העכבר הוא משתנה, וכתוצאה מכך אני לא יכול לדייק ולעשות שהתמונה תכסה את רוב המסך. העכבר שלי הוא Microsoft Comfort Mouse 4500. בעבר הבעייה הזאת לא קרתה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקורות לבעייה. איך פותרים את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה בשם "Googel Update" שתמיד אני מוריד אותה מ MS-CONFIG ותמיד היא חוזרת!! יש לי אנטי וירוס NOD32 ובחיים לא התקנתי את ההגוגל המזד**ן הזה במחשב שלי! לא זה ולא שום טולדבר לדפדפן אז איך יכול להיות שזה חוזר? מה זה בכלל? כנ"ל לגבי facemoods לא התקנתי את זה בחיים ותמיד אני רואה שזה מופיע ב MSCONFIG! מה זה הקישקוש הזה? אני בטוח ב 100% שאלו תוכנות זדוניות השאלה מה הם עושות.. למה נוד לא מתריע וחוסם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון, יש לי מקלדת ועכבר אני מעוניין שהם יעבדו על שתי מחשבים בו זמנית זאת אומרת שתהיה לי גישה דרכם לשתי המחשבים האם זה אפשרי איכשהו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות שרפת המחשב הקודם קניתי חלקים והרכתי מחשב כמעט חדש ?(חלק מהחלקים הם מהישן אבל גם מהשנה האחרונה) הנה המפרט: ASUS A7V333 ATHLON XP1800+ TRANSED 256MB 333MHZ DDR HERCULES PROPHET 2 TITANUM HERCULES GAME THEATHER ASUS E616 RICOH ADP MP7200 MAXTOR 60 GB 7200RPM PINNACLE PCTV ועכשיו לשאלה למה אני מקבל 4700 נקודות ב 3DMARK 2001 כשמערכות דומות מקבלות 6000+/- יש WIN XP ודטניטור 28.32
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תכתבו לי את מה שאתם מכירים כי מה שאני מצאתי זה לא משהו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישה ויודע איך עושים זום אין לתוך תמונה תוך כדי הסרט (כאילו שהסרט הוא התקרבות לתמונה). עושים את זה הרבה בסרטים דוקומנטריים. אני משתמש בפרימייר פרו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-