תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך עושים שתוכנה תפעל אוטומטית עם הדלקת המחשב , אם אין בתוכנה עצמה את האפשרות הזאת...? הכוונה שהקובץ exe ידלק עם הפעלת המחשב...
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם לפני שבועיים קניתי HD חדש לאחר שהישן נשרף לי,התקנתי WIN XP PRO SP2,הכול סבבה חוץ מזה שאני לא יכול לראות סרטים \ סרטונים... דוגמא טובה לכך היא כשהורדתי סרטון של משחק הוא רק השמיע את המוזיקה ולא הראה את הסרטון,או שהוא לא הראה אותו בכלל... ניסיתי לראות אותו בכול מיני תוכנות ועדיין הבעיה בעינה... מה עושים? בתודה והערכה רבה למגיבים Guarding Angel
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.neave.com/strobe/ חיפשתי בתיקיית קבצים זמניים קובץ פלאש וזה לא עבד. האם לא חיפשתי טוב או שזה קובץ מסוג אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניתקלתי בווירוס הזה היום ושמתי לב שהוא מאיט לי את האינטרנט ופתיחת הדפים.... בכל מיקרה האנטיווירוס לא מצליח להסיר אותו..... מה אני עושה...???? משהוא מכיר איזה פאטש או משהו מהסוג שמסיר את הדבר הזה...???? תודה...!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היה לי עד היום בבוקר את הונדוס לייב מסנג'ר מותקן במחשב והוא עבד בצורה ממש טובה בלי בעיות מיוחדות. היום בבוקר הוא הפסיק לעבוד. ניסיתי להפעיל אותו מספר פעמים אבל ללא הצלחה. הורדתי מספר גירסאות וניסיתי להתקין אותם אבל קיבלתי הודעה שהגירסה שאני מנסה להתקין היא ישנה יותר ואני צריך קודם להסיר את המסנג'ר מלוח הבקרה. הלכתי ל add/remove programs אבל המסנג'ר פשוט לא מופיע ברשימה. מה ניתן לעשות ? האם יש קשר ל service pack 3 שהתקנתי ערב לפני ?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת מסך, יש לי 2 מסכים ואני רוצה להקליט רק את אחד מהם כמובן. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתעשה לי design ב 3D ואם אפשר גם ב 2D, אני מתכוון לתוכנה שתעשה design ועיצובים לבתים ולחדרי בית. ושהתהיה נוחה וקלה להפעלה ככול שיותר יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי אז ככה אני מקבל לפעמים אימילים מחברת וואלה והם שולחים לי את מוצא היום או מוצר השבוע ותמיד אני לא רואה את זה אני צריך ללחוץ על כתובת שנמצאת לנעלה שרשום שם שבמקרא ואני לא רואה תמונה זאות אז לחץ פה מה לעשות ישנה דרך לראות?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי אנשים! מישהו יודע איך להגדיר לכל הזמן שהכתיבה בICQ 6.5 (גירסה עם תפריטים באנגלית) לכתיבה מימין לשמאל בעברית? המון תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדשה בפורום ולא בטוחה שזה המקום הנכון לבקש בו את העזרה הזאת, אבל..קניתי צורב די וי די, של NEC מעבר להתקנת הצורב פיסית במחשב,לא מצליחה לעשות איתו כלום. לא קבלתי איתו אף תוכנה (המחשב זיהה אתו..) ויש מליון סרטים שמפוצצים את המחשב(של 120 ג'יגה...שזה דיי הרבה) חייבת עזרה דחוף!! ניסיתי בנרו וכיו"ב..כלום! אשמח בכל עצה. תודה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תראו תבמונה כל פעם שאני מפעיל תMSN מסנג'ר הוא רוצה תהתקנה של הWINDOWS MESSENGER.. אני מביא לו והוא מתקין אבל זה קופץ מדי פעם מחדש ונמאס לי .איך אני מבטל שלא יקפוץ לא רוצה תווינדוס מסנג'ר הזה בMSN שלי (הסרתי את הווינדוס מסנג'ר מהמחשב וניסיתי להתקין מחדש MSN MESSENGER)..לא עבד :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי ADSL מגה וחצי. כשאני מוריד תוכנות למשל זה מוריד לי במהירות גבוהה משהו כמו מעל 100 אבל כשאני מוריד סרטים מהקזה אז כמעט רוב הזמן זה מוריד במהירות ממש נמוכה,משהו כמו 5 ואפילו הרבה פעמים במהירות שלא עולה על 1. עשיתי לא מזמן רשת בין שני מחשבים ולפני זה זה עבד טוב,דרך אגב במחשב השני אין קזה ורוב הזמן הוא מכובה ככה שאין כל כך עומס. מה הבעיה או שזה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי נגיד חלון ממוזער על מגש המערכת. ויש לי קיצור דרך על שולחן העבודה. אני רוצה לפתוח את הקיצור דרך בדף נפרד . כל פעם שאני לוחץ עליו ופותח אותו הוא נפתח על החלון שממוזער וזה די מרגיז יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כאשר אני בא לפתוח קובץ סרטים (avi לדוגמא ולא מוזיקה) אני מקבל את ההודעה הזו http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10714255&alid=378093&uid=F00DBEA77E8D4383B23C3B2556CDEEA3&AlbumIsOpen=False ,לאחר שחיפשתי כמו ילד טוב בגוגל את הנכתב הבנתי שזה קשור איכשהו לdirectx נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והבנתי שיש צורך להוריד את 'WGA עשיתי CONTIUE התקנתי את התוסף לחצתי על VAILTION וחיכיתי וזה לא נכנס למרות שהאקספלורר טוען.... עכשיו התקנתי דיירקטX 9.0C דרך היטמן החדשכיבתי עשיתי REBOT ועדיין הבעיה מופיעה רצוי לציין שהבעיה משפיע על תפקוד המחשב מאיטה אותו וכו'. יכשיו אני חושב שהינדוס שלי מקורי כי sp2 מותקן עליו...(בעבודה של אבא שלי שמו לי אותו)אין לי מושג מה לעשות בקשר לשני…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כל הפיירוולים שניסיתי עובדים על המחשב, מלבד זון אלארם. כשאני לוחץ על ההתקנה של זון אלארם המחשב קופא ומופיע מסך כחול. ממה נובעת הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
על איזה תוכנה אתם ממליצים? אני מחפש תוכנה אמינה שלא תעשה בעיות, ועם זאת תוכל לתקן את כל הבעיות הקיימות ברג'יסטרי...
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה שתתעדכן לעתים דיי תכופות , שלא תעמיס על מע' ההפעלה ושתדע להתמודד גם עם תוכנות ריגול וגם עם דואר .? תוכנת נורטון אומנם טובה מאוד אך היא עשתה לי דיי הרבה בעיות והיא דיי מעמיסה על המחשב . ( מע' XP ) שמעתי על תוכנת kaspersky רציתי לדעת האם היא טובה ? אודה לתגובות .
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הנה, אני בוחר "Clean the Registry" וזה מוצא המון קקבצים כמעט 300, האם מותר למחוק אותם, צירפתי תמונת מסך כדי שתגידו לי אם יש דברים שאסור לי למחוק פה, תודה על העזרה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אמא שלי עוסקת קצת בעריכת וידאו, ומעוניינת לשדרג את גרסה 10 שברשותה. אני לא מוצא יותר מדי מידע ברשת על הגרסה החדשה. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין הHome Edition והPlus. (חוץ מהתמיכה בתכני HD, שלא ממש נחוצה) תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי סרט די וי די שנמצא על ההארד דיסק במחשב. השתמשתי בדאמון טולס כדי לעשות כאילו זה בכונן אבל כל מה שלא עשיתי כדי לראות את הסרט נכשלתי.. הורדתי כמה תוכנות לצפייה בדי וי די (אחת מהן נראה לי Blaze) ולא הצלחתי.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות, או איזו תוכנה להוריד? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בתוכנה חינמית אם יש אשר תעזור לי בארגון וסידור העסק מבחינה של מלאי, פגישות וכו' . אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-