עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotaman,

הפורטים שאני צריך לפתוח לפתוח הם 6881 עד 6889 בשביל שהביטורנט יוריד במהירות נורמאלית. צירפתי פה תמונה של המסך שבו אני פותח פורטים, אין לי שום אפשרות לפתוח פורטים בסגנון הזה! אני צריך פשוט כל פעם לפתוח פורט אחר (6881, 6882, 6883...) או שיש שיטה אחרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי בעיית מיקום בטבלה, צירפתי ציור שמראה את הבעיה, כפי שאתה רואים כשאתם מסמנים עם העכבר את כל הטבלה חלק מהריבועים "צבועים" חלקית ורק השניים האחרונים צבועים במלואם, איך אני גורם שכל הריבועים יהיו "צבועים" במלואם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by itaic,

שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rob Halford,

זה וזה

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אלה ההגדרות עם התוסף Tab Mix Plus. כשאני לוחץ על הטאב פעמיים רצוף הוא פותח לי חדש, כמו שנעשה בלחיצה כפולה על הבאר. מה הבעיה פה?

6. Started by Tsume,

התקנתי את התוכנה ACDSee Pro 2 בגרסא 2.0.219. התקנה מלאה עם סידיקי נכון. אני פותח את התוכנה - היא עובדת, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח תמונה, או לפתוח תיקית מקור של תמונות. התוכנה קורסת יש לי את הבעיה הזו רק עם התוכנה הזו! עד לפני יומיים התוכנה עבדה מצויין, אני לא יודע, אולי צריך קראק? למרות שאני לא מוצא אחד כמו שצריך, אבל הסידיקי עובד. בבקשה עזרה.

7. אז מה שאני מחפש על הנייר נשמע מאוד פשוט ליישם , ואני חושב אולי אפילו לקחת כפרויקט לכתוב תוכנה כזאת, אבל אני בטוח שקיימת תוכנה כזאת שיוצרה ע"י חברה כלשהי, חינמית או לא, שמאפשרת את הדבר הפשוט הזה. לאחר שאני אתן לתוכנה גישה מלאה, היא תוכל להקליט אותי אומר פקודות קוליות מסוימות, לשייך להם הפעלת תוכנה או פעולה כלשהי, והתוכנה על פי קירבה להקלטה שלי פשוט תריץ מה שצריך. אני לא מדבר על משהו בסגנון סירי, עם פקודות מוכרות מראש, ולא כמו Windows Voice Recognition, אלא משהו שאני אוכל להקליט את הפקודות . או שאם יש משהו בסגנון של הדברים שציינתי אבל שעובד כמו שצריך , כי אני לא שמעתי על תוכנה כזאת. או בקיצור וללא חפירות , יש תוכנה איכותית שניתנת לשימוש יומיומי לשליטה על המחשב באמצעות ה…

8. שלום הבעיה היא כזאת, יש לי מצלמה דיגיטלית, ואני מצלם איתה נגיד תמונות, והתאריך/שעה מכוונים, ואני מעתיק תמונות למחשב והכל, אני עובר עם העכבר על התמונה, יש מידע כמו תאריך צילום, שעה וכו'. אבל אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות כמו צריבה לתמונה בקצה למטה את התאריך, כמו התמונות האלה שכתוב למטה בפינה הימנית תאריך? כזה דבר אני רוצה לעשות.. ורצוי שהיא תוכל לעשות זאת על מספר תמונות לבחירה או בכל התמונות שנמצאות בתיקייה מסויימת.. כי לכתוב על כל תמונה ותמונה זה סיפור , אם יש לכם פתרונות או רעיונות, תגיבו תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yosis,

האם משהו מכיר את התוכנה הזו שמשמשת לניקוי שאריות במחשב של תוכנות לאחר הסרה וניקוי רג'יסטרי השאלה עד כמה היא אמינה ? תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. אבל היא מוצגת רק אם אני מסמן omit background from master וכאשר אני רוצה לעשות כותרת תחתונה \ FOOTER הוא לא מוצג כלל בשקופית הזאת . מה אני עושה לא נכון ? עריכה : הסתדרתי צריך לעבוד עם תבניות הבסיס

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by M.G.,

אני משתמש ב-Bittornado כקליינט הביטורנט שלי. יש לי חיבור 1.5mbps של אינטרנט מהיר, ולמרות זאת ההורדות שלי נורא איטיות - 10-20kbps, אלא אם כן לקובץ יש ממש הרבה seeds וממש מעט leechers, שבמצב כזה ההורדות יכולו להגיע ל-40-45kbps. אני שמעתי על אנשים שבאמצעות אותו החיבור לאינטרנט מורידים על 180-190kbps אותם קבצים שאני מוריד. קראתי את כל המדריכים להעלאת מהירויות ההורדה, ניסיתי להתקין את הפאטץ' שמוריד את הגבלת מכסת הפורטים ב-SP2, ניסיתי לפתוח פוטים חלופיים, אחרים שאמרו לי שהם טובים, ניסיתי לכבות את הפיירוול שיש לי, ניסיתי לשחק עם הגבלת מהירויות ה-download וה-upload, ניסיתי להשתמש בקליינטים אחרים (Bitlord, Uttorrent), אך שום דבר לא עזר. הציעו לי גם לפרמט את המחשב, אך זה המוצא …

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. היי הקלטתי קטע עם הכרטיס טלוזיה שלי עכשיו הבעיה היא שהקול והתמונה לא באותו פריים(אתה שומע אותו מדבר אבל השפתיים שלו לא נעות יש הדל בן הקול שלו לסרט הוא שניה וחצי משהו כזה) ואי אפשר לראות ככה שום דבר יש דרך לפתור את זה? תודה ומצטער אם זה בפרום הלא נכון.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. צרבתי את כל העונה על דיסק DVD וזה עושה לי BUFFERING מה זה הדבר הזה זה לא דרך האינטרנט פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by RayZ,

אוקיי. היו לי בעיות האטה עם המחשב, התברר לי שהמעבד אחראי להכל, והוא באמת היה אחראי לזה שנה שלמה. החלפתי אותו, ולאחר מכן ראיתי שהמחשב היה מהיר, ועם ביצועים בשמים (למרות שמשהו עדיין היה תקוע). בקיצור, על ההארדיסק היו דרייברים של לוח אחר (כי עבדתי איתו בלוח אחר), ואיתם הוא עבד במהירות. אבל, כשהתקנתי את הדרייברים המתאימים, המחשב התחיל להאט בצורה דרסטית, יותר מהפעם הקודמת לפני שהמעבד הוחלף. יש לזה הסבר הגיוני או פתרון?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  16. האם מישו מכיר תוכנה שעושה לוג של כל ההמקשים שלחצו עליהם במקלדת?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by artv8,

היי שלום לכם אני סטודנט להנדסה שמעוניין לקנות נייד שיכול ל"סחוב" soldedge בלי בעיות. האם ה- GMA 950 הסטנדרטי יכול להסתדר עם זה? מה עם זה? nvidia® geforce go 7400 ממפרט של hp: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. ממצלמת וידאו שאין לה יציאה דיגיטלית זתומרת מחוברת בעזרת כרטיס טלוויזיה usb. מחפש תוכנה שגם תוכל לקודד את הסרט תוך כדי, כדי שהסרט המיובא לא יתפוס לי 100 גיגה ויחסום לי את הכונן..

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. אני רוצה לבנות כמה אתרים באנגלית.. אבל אני לא יודע ידנית לכתוב את כל הקודים והדברים האלה. אז אני מחפש תוכנה ממש טובה "שתעשה" את זה במקומי. מחיר לא משנה... לא חייבת להיות חינמית.. בבקשה תמליצו.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by 3pac,

גלשתי באינטרנט ואז היה קצר בחשמל , המחשב נכבה ושאני מדליק תמחשב אני רואה נמחק לי כל האתרים בFirefox !!!! יש דרך לסדר את זה ? במקרה אולי קרה למשהו אחר ? או שאולי תגידו לי איפה האתרים ואני יעביר אותם :'( מי שעוזר אני שולח לו cake .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם אני משתמש ב Outlook Express ואני לא מצליח לא לשמור את הקבצים המצורפים ולא לגשת עליהם בכלל. אני מקבל הודעה" OE Removed access to the following unsafe attachments in your mail" WTF?? למישהו יש אולי פיתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס XP ותוכנת דואר OUTLOOK EXPRESS בימים אלה שוקל לקנות מחשב חדש (קרוב לוודאי עם ויסטה פרמיום), וחלק מהחומר שעל המחשב הישן ארצה להעביר לחדש. השאלה שלי- מהן הפעולות שבהן אני צריך לנקוט, כדי שהודעות הדואר הנמצאות אצלי בתיבת דואר נכנס וכן בתיקייה "פריטים שנשלחו" יישמרו, ויופיעו גם בתוכנת הדואר של המחשב החדש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום מה הבעיה שיכולה להיות שיש לי סרט במחשב (WIN 7) ומותקן עליו הקודקים SHARK007 וכן BS PLAYER וVLC וכמובן מדיה פלייר והסרט הוא בסיומת AVI אבל כשאני מפעיל אני לא שומע קולות של דיבור .את כל הסרט כן אבל אנשים מדברים לא! ואם אני יפעיל בBS PLAYER אני כן ישמע.. מה תריך לעשות כד ישזה יעבוד במדיה פלייר רגיל? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by yfraint,

שלום לכולם, הבעיה "המעצבנת" שלי היא כזאת: שום חלון של JAVASCRIPT לא נפתח לי ב IE6. אני עובד עם XP. חיפשתי בפורום פתרון לבעיה הנ"ל אולם לצערי לא ראיתי שהיא נפתרה עד עכשיו :-[. הפעולות שביצעתי עד עכשיו: 1. יציאה מהFIREWALL של ZONEALARM , ומהאנטיוירוס AVG. 2.מופיע לי פקודת JVIEW בCMD ,למרות זאת התקנתי Java Virtual Machine 3.בדקתי את כל הגדרות האבטחה של IE6 וביצעתי DEFAULT 4.בCMD כתבתי את הפקודה regsvr32 jscript.dll (חשבתי שאולי יעזור...) 5.לאחרונה הורדתי את הSP2 של מיקרוסופט, חשבתי שהבעיה היא עם התוכנה ולכן הסרתי אותה מהמחשב. האמת היא שהדבר מתסכל כיוון שהבעיה לא כזאת חמורה, אבל מאוד מעצבנת. חוצמזה אני שונא שתקלות במחשב לא נפתרות לי... מאוד אשמח לכל עזרה והסבר ב…

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  25. יש המון תוכנות שאמורות לעשות את זה, חלק לא עושה את זה כמו שצריך בכלל, חלק ניתן לעקוף בקלות וחלק בעיתיות ומסכנות את התוכן שבכונן\תיקיה... על מה אתם הכי ממליצים? (כמובן שקלות השימוש היא אחד הדברים הכי-הכי חשובים לדעתי)

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.