תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי מחשב פנטיום 3 - WIN XP SP3+ אנטי וירוס AVG 8 + FIRE WALL של ZONEALARM. באתי לבצע התקנה של אימיול והמחשב התריע על תקלה - הוא לא מאפשר לי לפתוח את הקובץ של אימיול ואף מתריע על סוס טרויאני. מה כעלי לעשות כדי לסדר את הנושא ?! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http ויצא לי קבצים ולא סרטים avi מה אלי לעשות שאני יראה את הסרט הוא איזה תוכנה? אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאנטי וירוס חזק, משהו יעיל שלא יכביד לי על המחשב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
הבעיה היא כזו, אני יכול לגלגל עם הגלגלת של העכבר כרגיל למעלה ולמטה, אני יכול ללחוץ על החצים הקטנים שיש בתחתית ובחלק העליון של שורת הגלילה, אבל אני לא יכול לתפוס אותו (להשאיר את העכבר לחוץ עליו) ולהזיז אותו... לא משנה מה ניסיתי, שחזור מערכת גם לא עובד. אין שום דבר ספציפי שעשיתי כדי לגרום לזה לקרות , זה פשוט התחיל. יש רעיונות לפתרון למישהו?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. יש לי עשרות דיסקים DVD לילדים לקטנה שלי, הבעייה שהיא תמיד מצליחה לשים עליהם יד ובסופו של דבר כולם נהרסים האחד אחרי השני. אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות להמיר את הדיסקים מ DVD לפורמט שהמחשב (וה PS3 - חשוב) ידעו לקרוא. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
טוב אז קוראים לי טל אני בן 17 ואני מעצב בפוטושופ בסביבות השנתיים.. אני לא מקצוען אבל למדתי דרך האינטרנט קצת ברמה בסיסית.. http://artista67.deviantart.com/ מקווה שאהבתם.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את הגרסה האחרונה של FIREFOX 3. דף הבית שלי הוא www.haaretz.co.il אני רוצה להחליף את דף הבית ל-www.nrg.co.il אבל כל נסיון החלפה לא מתקבל על ידי התוכנה. האתר החדש אמנם נרשם ב-OPTIONS, אבל כשסוגרים את הדפדפן ופותחים מחדש הוא שוכח את השינוי וחוזר לדף הבית של הארץ. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת ויסטה שכרגע תופסת 23 גיגה ואני רוצה לדעת איזה תוכנה תעשה לי גיבויי תקין כרגע ראיתי שיש במערכת ויסטה אפשרות גיבויי אבל היא רוצה 120 גיגה גיבוי כי היא מגבה גם את המשחקים שלי שבכלל נמצאים במחיצה נפרדת !!! שמעתי על GOST דברים רעים אז לא רוצה לקבל המלצה מצאתי 2 תוכנות חמודות בשם Genie Backup Manager Pro Acronis True Image אני צריך לדעת האם ניתן במצב של קריסה ( פירמוט , וירוס קטלני , נפילת מתח , סתם המערכת לא עולה ) לעשות שחזור מBOOT והאם ניתן גם במצב בטוח? טוב מחכה לתגובות אם משהו מכיר גם מדריך אשמח לקבל לינק גם באנגלית יהיה בסדר
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוס בבקשה חבר'ה קצת עזרה..
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום לפרמט את המחשב של חבר שלי,מפרט: P4 2800MHZ ASUS P4S800D 2X256MB SAMSUNG 80GB בהתחלה לא הצלחתי לפרמט כי לא התקנתי את הבקר SATA אחר כך התקנתי אותו עם דיסקט ואז אחרי שהוא פירמט ולפני שהוא מעתיק את הקבצים היה רשום שחסר קובץ RAID.SYS מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת לקסמרק X5150 ואני מנסה להתקין אותה בעזרת דריבר שהורדתי מהאתר שלהם--->>> CJXP5150LE http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=103:15:0:133:0:0&os_group=WinXP&file_attachment_name=CJXP5150LE.exe&dldiv=downloads/cpd&fileID=548&searchLang=iw&download=yes&fsize=29134742 באמצע ההתקנה,שאני מתבקש לבחור יציאה,אני לא רואה את אופצית יציאת ה-USB וככה אי אפשר להתקין/להדפיס כלום. מה קורה פה?... * היציאות של ה USB עובדות ותקינות.אין איתן שום בעיה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
קבלו תמונה אני לוחץ פעמיים על C:\ וזה לא נכנס אני לוחץ לחיצה ימנית אני רואה שיש כאן AUTO ושאני לוחץ לחיצה ימנית וOPEN זה נכנס מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש הינה תמונה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
זה איורון ספונטני לכבוד יום-הולדת 26 של ידידה טובה (אותה רואים בתמונה) שציירתי בפוטושופ ביום שישי לפנות בוקר. האיור לא נדגם מתמונה, זה היה אחלה תרגול בציור מהתבוננות בלבד ותרגול בפרספקטיבה (שכמו שרואים רחוקה מלהיות מושלמת, אבל אני די מרוצה מהתוצאה). לא ממש השקעתי בתאורה ובצבעוניות כי הייתי עייף מדי... עריכה: צירפתי את התמונה למטה כי אני רואה שיש בעיה עם הטעינה מ imageshack.. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי וווינדוס חדש וכל החומרות התקנתי חוץ מהתקן קול יש לי מחשב של ibm מישהו יכול להשיג לי תהתקנה זה די דחוף חברה תודה
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא בטוח שהדיון מתאים לכאן. ככה הבעיה היא במחשב של דוד שלי. הוא מדליק את המחשב וזה רושם לו DATA BOOT DISK (ואין לו שם דיסק או דיסקט במחשב) ואז פשוט זה לא מעלה את המערכת. חשוב לציין שלפעמים זה רושם לו ארור עם הערה הקודמת שרשמתי. מה צריך לעשות? פשוט להביא את הדיסק של המערכת הפעלה ולעשות תיקון? זה יסדר את הבעיה? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אממ אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשמח אם תעזרו לי.. קניתי מצלמת אינטרנט,התקנתי מה שהיה בדיסק, אך שאני מפעילה אותה לא רואים כלום. לעומת זאת המיקרופון שלה כן עובד שניסיתי לדבר, אך אין תמונה זה כותב לי ככה.. (צרפתי צילום מסך) אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גרסה הכי עדיפה? לפי מה שהבנתי לא בכל הגרסאות אפשר ליצור דיסק boot של התוכנה. אשמח לקבל המלצה(:
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שמתי עליו XP במקום הויסטה שהיה עליו וניכנסתי לאתר של HP לפי הדגם PAVILION 6413EJ וכמעט אין שם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=3545135 למשל אני מחפש דרייוור לכרטיס קול וכרטיס מסך ואין שם יכול להיות שאני צריך לחפש לפי דגם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הייי, רציתי לדעת איך אני יכול לגרום למקשי מולטימדיה במיקלדת לשלוט על הווינאמפ ולא על המדיה פלייר (בויסטה, אם זה משנה משהו) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת שלו לוח גרפי לאיור וציור מהמעט שהצלחתי להבין בכוחות עצמי wacom זאת החברה המומלצת ואני מתלבטת אם לקנות את bamboo fun ראוי לציין שאין לו ניסיון באיור ממוחשב בכלל הוא עוסק בוידאו (עריכה ובימוי) ומאייר כתחביב ראשית רציתי לדעת עד כמה באמת אפשר לצייר עם המכשיר? והאם אפשר להגיע איתו לתוצאות ראויות? מצאתי איזה הדגמה באנטנט וזה נראה היה כאילו האופציות הן בערך אותן האופציות שיש בצייר הפשוט של חלונות... בליינים אחרים של החברה ראיתי שיש אופציה לעבוד עם שני מסכים (יש לו בעמדת עריכת הוידאו שלו...) שווה את תוספת אלפי השקלים או שלשלב ראשון שיתמודד עם מסך אחד? האם אפשר ליצור אנימציה בסטופ מושיין בעזרת הלוח? (אני מקווה שאני לא מערבת מונחי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-