עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MetalB,

יש לי מחשב נייד ישן של NEC והכונן קשיח שלו כנראה מת הייתי רוצה לעשות לו boot מה- disk on key אבל אין לו אפשרות כזאת בביוס חשבתי על רעיון אבל לא יודע אם הוא אפשרי - אולי יש תוכנה כלשהי שאפשר להעתיק לדיסקט floppy וכשהמחשב יעשה ממנו boot הוא יפנה אותו ל- USB? או שאולי למישהו יש רעיון אחר?...

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by oriki9999,

שלום לכולם, יש לי מחשב של dell latitude-d630 ולאחר פרמוט (WINDOWS XP) לא הצלחתי לסדר את האינטרנט. אני מניח שהבעיה בדרייברים אבל לא הצחלתי למצוא את הדיסק של המחשב, האם למישהו יש רעיון? או שהבעיה בכלל לא בדרייבר? בתודה מראש אורי

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  3. עריכה: הצלחתי להוציא את הקובץ MPG (תודה לזה שמתחתי..) אבל הוא קורס בכל הנגנים חוץ מ VLC שמצליח כמובן לפתוח הכל.. הבעיה בתוכנה הזאת שאי אפשר להוסיף כתוביות בעברית וגם הVOB משהו הזה.. לא עובד איתה בקיצור מה צריך להתקין בשביל שאני יוכל לפתוח את הקובץ במדיה פלייר\פאוור דיוידי יש לי את המקודדים KLITE + ALL IN ONE שאמורים להספיק להכל! הודעה מקורית: אם כן אז איך? יש לי פשוט קובץ Bin ו cue, אני לא מנסה אפילו לצרוב\לפתוח כי אני יודע שזה יהיה ב VCD ואין לי עצבים לזה אני רוצה למצוא דרך להפוך את זה לקובץ MPG נורמלי, תודה.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by shtrodel,

EVEREST 2.2 החדשה (טוב כבר לא כל כך חדשה...) מדיוקת יותר ונוספו דברים. לדוגמא בEVEREST הישן יותר המעבד שלי היה על 70 מעלות ואילו בביוס הוא הראה 34 מעלות, עכשיו סוף סוף בEVEREST החדש הוא מראה 34 מעלות. בנוסף לכל אלא שיש להם לוח תומך SLI (כמוני) הוא מראה את המעלות של כל ליבה כמו בדרייבר... לדוגמא: לי יש כרטיס אחד, אבל עם שני ליבות (כמו שני כרטיסים) ובEVEREST החדש הוא מראה לי את הטמפרטורה של כל מעבד. ועוד מ"ס תוספות נורא טובות, בכל מקרה מי שעדיין לא הוריד מומלץ.

5. Started by Zilberberg,

מישהוא מכיר תוכנה המאפשר להעביר קובץ mdi לpdf? (עדיף תוכנה חינמית)?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by overload,

יש לי כמה קבצי MKV איכותיים במחשב (רזולוציה גבוה ו5.1 ערוצים) שהVLC לא מצליח לנגן (BSPLAYER בכלל לא רוצה לפתוח אותם משום מה). כשהם פועלים יש תקיעות, וכל מני ארטיפקס. לפעמיים אפילו התוכנה נסגרת (לא משהו נדיר). מישהו יודע מה הבעיה? אגב הקובץ פועל מצוין עם NERO SHOW TIME, אבל אי אפשר להצמיד בתוכנה הזאת כתוביות (SRT), אז זה לא עוזר. זאת הגרסה הכי חדשה של התוכנה (BSPAYER\VLC) . מעבד P4 2GHZ A. 512DDR , אבל כל התוכנות והתהליכים ברקע סגורים.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  7. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by eranir,

לאחר בעיות במחשב הוא פורמט והותקנה מחדש מערכת ההפעלה (Windows). יש סיכוי שניתן לשחזר חלק מהמידע שהיה קודם לכן על הכונן? תודה, ערן

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by freee,

שלום, אני צריך עיצוב של לוגו לאתר שלי הגודל הוא 85*315 פיקסלים. לא צריך משהו ממש מיוחד וגם זה לא יהיה קשה. זה בקשה והתמורה היא תודה אני יודע שזה לא הרבה אני מקווה שמישהו מוכן לעשות לי. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by yotam.m,

יש לי בעיה "קטנה" באיסיקיו הוא לא מתחבר אבל מה שמוזר שמסנג'ר כן מתחבר מירנדה כן מתחבר וכל הדברים הרגילים כן מתחברים חוץ מאיסיקיו במחשב אין פיירוול לא של וינדוס ושל תוכנה מותקנת.. יש פתרונות?

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  11. ה FONT ב PREFERENCE הוא על HEBREW, בנוסף הסרתי והתקנתי שוב ולא עוזר, מראה ג'יבריש. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by taotao,

אני יודע שזה שאלה קצת דפוק... יש לי את הגירסה הכי חדשה (5) ואני מעוניין שזה יציג לי את הטמפרטורה של הלוח וכו בשורות המשימות (למטה מצד ימין) והוא מציג לי רק את הטמפרטורה של המעבד והלוח (הלוח לא קבוע) ושאני מנסה לשנות את זה מהווינדוס הוא עדין מסתיר לי אותו אחרה כמה זמן ורק הטמפרטורה של המעבד נשארת יש אפשרות לעשות את זה דרך התוכנה עצמה??

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by yoni206,

שלום, עשיתי פירמוט למחשב וכמובן ששכחתי לשמור את הדיסק שקיבלתי עם מצלמת האינטרנט שלי.. וגם את החוברת.. וגם את האריזה. בקיצור - יש לי מצלמת אינטרנט לבנה עם כחול בצדדים (היתה תקופה שמכרו אותה בהמון חנויות במבצע - היא די מוכרת). אני לא יודע את החברה, הדגם, ואין לי דרייבר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by LIOR42,

הורדתי מאתר מסויים מסמך לקריאה בתבנית PDF רציתי לדעת איך אני קורא אותו כי כאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעים כל מיני מספרים

15. Started by uzibu,

מחפש תוכנה ידידותית ככול שניתן להגבלת משתמשים. הצורך: הגבלת משתמש A ומשתמש B לגישה למחיצת מערכת (כולל התקנה תוכנת באותו מחיצה) הגבלת משתמש A מגישה למחיצה X הגבלת משמש B למחיצה Y או שיותר פשוט: לאפשר למשתמש A להכנס רק למחיצה X (אם אפשרות התקנה וכו'...) וללא גישה והרשאה לשום מחיצה אחרת. לאפשר למשתמש B להכנס רק למחיצה Y (אם אפשרות התקנה וכו'...) וללא גישה והרשאה לשום מחיצה אחרת. תודה.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by ronbubl,

אני הייתי רוצה לשמוע תגובות של אנשים לגבי השימוש בתוכנה והשוואה לSKYPE. האם ניתן לערוך שיחות ועידה (עד כמה אנשים) האם זה עולה כסף (צחשב למחשב) כמה התוכנה מעמיסה על רוחב הפס יחסית ל SKYPE תודה לעונים. (אם ישנה אלטרנטיבה שלא עולה כסף וטובה יותר מ SKYPE לשיחות ועידה בזמן משחקי רשת - סוג של חדר פרטי אודה אם תציינו) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  17. Started by guyyug,

אני צריך לינק לאתר שיש בו DOS כדי להכין דיסקט BOOT בשביל עדכון ביוס רצוי DR DOS תודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  18. Started by peripushkin,

היי, יש לי פלייליסט של מוזיקה של כמה שנים טובות ולאחרונה מחקתי בכרטיס זיכרון של הטלפון מלא שירים שאני כבר לא כל כך אוהב. אני רוצה שגם במחשב הם ימחקו אבל לא בא לי לחפש שיר שיר. יש תוכנה שעושה את זה? (התיקיות בכרטיס זיכרון מסודרות אותו דבר כמו במחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  19. שלום, קורה לי הרבה שאני מוריד את אותו שיר פעמיים, ואז יש לי אותו פעם אחת בפורמט 160 ופעם אחת בפורמט 192 (לדוגמא...) כמובן שכברירת מחדל, פורמט 192 הוא באיכות יותר טובה, אך זה תלוי במקודד שהשתמשו ובעוד כל מיני דברים... מה גם ששמתי לב בקאזה לקבצים בפורמט 192 שהם למעשה קבצים בפורמט 128 שקודדו מחדש ל-192 (כנראה הבנאדם שעשה את זה חשב שזה ישפר את איכות השיר...) בכל אופן, רציתי לדעת, אם קיימת דרך, בה אוכל להשוות בין איכות של 2 שירים, שהם למעשה אותו שיר, באוו אורך והכל אותו דבר, רק השונה ביניהם זו האיכות... כמובן שאפשר לפי השמיעה, אך האוזניים שלי לא עד כדי כך חדות כדי להבחין בין באס יותר איכותי לפחות איכותי או בין טרייבל איכותי לפחות... אז אני מחפש תוכנה או כלי עזר שיאפשר לי לבדו…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  20. Started by 8us.co.il,

למחוק

21. שאלה שמתרידה אותי הרבה זמן: הרבה פעמים שאני גולש אנ יצריך להשתמש ביותר ממילה שמורה אחת ב - CTRL+C. לדוגמה יש לי שתי מילים שאני משתמש בהם כל הזמן - וכל רגע אני צריך לעשות PASTE של אחת מהן. הרבה פעמים מדובר גם במשפטים ארוכים - כך שממש לא כיף לכתוב אותם כל פעם מחדש... רציתי לשאול אם מישהו יודע על אפשרות ליצור עוד פקודה של CTRL+C וכך לשמור שתי מילים בקליפ בורד. סתם לדוגמה אם יש לי את שתי המילים: שקל וחצי את המילה "שקל" אני שמור על CTRL+C ואת המילה "וחצי" אני אשמור למשל על CTRL+B. עכשיו שאני צריך "שקל" אני אלחץ על CTRL+V ואת המילה "וחצי" אני אלחץ למשל על CTRL+D. יכול להיות שההסבר שלי מפורט מידי (....) אבל פשוט היה חשוב לי להסביר למה אני מתכוון. ;D אז מה אתם אומרים? יש דבר כזה…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by junior_mg,

מחפש תוכנה לשרטוט מכונה [במקרה שלי אופניים אם זה משנה ]

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by tomerk1,

ניסיתי עם מספר תוכנות (Advanced SystemCare,Registry Mechanic ) לאתר את הדבר הזה ואין משהו שמאתר ומוחק את הרוגלה הזו. זה פותח לי אתרים בסינית בזמן אקראי. תמונה: http://img685.imageshack.us/img685/2134/30634511.jpg אם מישהו אוכל לעזור לי אודה לו מאוד. בתודה מראש,

24. Started by Shoko,

אני מחפש ולא מוצא. האם יש דרך לקמבן משהו על מנת שיהיה אפשר להתקין במחשב ללא אינטרנט ? ולא , זה מחשב שלא ניתן לחבר לאינטרנט בשום אופן.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  25. Started by eladbu,

אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1

• 2 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.