עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הוספתי RAM של 1G ל512 שהיה לי, ועכשיו המחשב אפילו יותר איטי WTF?!

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by DJ_Yaniv,

כל הזמן כשאני מפעיל את המחשב קופץ לי חלון כזה. מישהו יודע מה הבעייה ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by avi333,

שלום לכולם. יש לי מחשב ביתי סטנדרטי (אין ממש זמן למחשב כי אני רוב הזמן בצבא) ועליו מותקן ווינדוס אקס פי רגיל ואני משתמש בדפדפן הרגיל שבא איתו (אקספלורר) הכל עבד כרגיל עד לפני יומיים ,הבעיה היא שאני לא מצליח לראות תמונות או ציורים למיניהם בדף ,כלומר כשאני פותח דף אינטרנט במקום התמונות מופיע לי סמל של קובץ תמונה אבל התמונה לא נראית,יש לציין שלא התקנתי שום תוכנת פיירוול חדשה כך שזו לא הסיבה (ניסיתי גם בלי התכנה),ואני לא מוצא את הסיבה,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים.

4. שלום , צרבתי סרט דרך NERO BURNING באפשרות DVD-VIDEO שיש שני תקיות אדום וצהוב , עכשיו הסרט שיש לי במחשב יש לו רק תקייה של VIDEO?_TS ורק אותו העברתי עכשיו צרבתי אותו והראה לי שגיאה כזאת : לינק למי שאינו רואה את התמונה:http://img78.imageshack.us/my.php?image=errornerorw2.jpg המשך : לאחר מכן לחצתי אישור והיתה עוד הודעה ושוב אישור ואז צרבתי לאחר שסיים הנרו לצרוב בהצלחה והפעלתי את הסרט בדוידי אני רואה את הסרט עם כל מיני פיקשושים על המסך מדי פעם , או נתקע טיפה לפעמיים . (הסרטתי את התקיעות בפלאפון אם אתם רוצים אני יעלה את זה ) (פרט נוסף צרבתי את הסרט על דיסק DVD-RW במהירות 16X ) מה זאת הבעיה שמופיעה בעת הצריבה ?ולמה אני רואה ריבועים מפוקששים של פיקסלים שהורסים מדי פעם את הס…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by coorva,

הגדרתי ב- NERO שאוכל לצרוב דיסקים של מוסיקה בגודל 900MB דרך ה- expert featurs בתוכנה. מבחינת צריבת דיסקים של אודיו אין בעיה, אך שאני מנסה לצרוב דיסק data במצב overburning אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק. האם ניתן לעשות overburning רק לקבצי אודיו?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. עשיתי mount ל MDF, הוא פתח את זה אבל לא נותן אפשרות להריץ מה שיש בפנים(רושם error), עשיתי משהו לא טוב

7. Started by אבי11,

שלום האם מישהו יודע אם ניתן ואם כן איך - ליצור מצב שבחלון/שורת הכתובות של גוגל כרום ייפחת חלון נגלל (כמו בקספלורר, למשל)המאפשר לראות (ולחזור) לכתובות שכבר נכנסתי אליהן? תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by J0n1,

יש לי כמה קבצי אדיו בפורמט FLAC שאני רוצה להמיר לMP3@320KBS מהי התוכנה האיכותית ביותר לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by rikus,

לא יודע מה עשיתי שזה קרה, אבל לפני כמה ימים פתאום אני רואה הודעה : UNKNOWN DEVICE USB משהו כזה והמנורה של ה TABLET כבויה או מהבהבת... אם מישהו מכיר את הבעיה...זה דחוף..

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by yousux,

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash http://silverlight.net/GetStarted/ מי מנצח הפעם ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by (Arik),

מה אתם אומרים רואים שינויים חוץ מהאפשרות שעכשיו אפשר להחליף טאבים עם CTRL+TAB http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b1/releasenotes/Firefox 3.1 Beta 1 is based on the Gecko 1.9.1 rendering platform, which has been under development for the past 6 months. Gecko 1.9.1 is an incremental release on the previous version with significant changes to improve web compatibility, performance, and ease of use: * Web standards improvements in the Gecko layout engine * Added support for CSS 2.1 and CSS 3 properties * A new tab-switching shortcut that shows previews of the tab you're switching to * Improved control over the Smart Location Bar using special characters t…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. שלום לכולם בעיה עם XP PRO פתאום זה קרה שגם בפיירפוקס 3 וגם באקספלורר 7 האתרים נפתחים ובמהירות סבבה אבל לא מראים תמונות ואייקונים אם אני רוצה לראות אייקון אחד מתוך רבים שבעמוד ,קליק ימיני ו-show picture פותח את התמונה מה עושים?? ניסיתי את כל הקידודים, הסרתי את 2 הדפדפנים והתקנתי מחדש לא עוזר התקנת גאווה ופלאש, אקספלורר 6 ו-8 פיירפוקס 2ו-3 ומיליון ריסטרטים במקום תמונה מראה מרובע קטן שבתוכו ריבוע עיגול ומשולש מה עושים חברה אני לא מצליח לראות אתרים תודה חג שמח

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by xTz,

מחפש גירסה לתוכנה שלא מצריכה התקנה, מישהו מכיר? תודה!

14. Started by Justo,

אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by dudidu08,

חברה שמעתי מהרבה שהתוכנה הזאת ממש מומלצת להורדת קבצים מראפידשר החלטתי להוריד אותה עכשיו השינוי היחידי שעשיתי הוא הוספתי את חשבון הפרימיום שלי בראפיד שר ובהגדרות בלשונית DOWNLOAD CONTROL המקסימום הורדת סימולציות היא על 1 וגם מספר ההורדות הוא על 1 זאת מאחר כי ראיתי שכשאני מוסיף לו קבצים להורדה הוא מוריד לי 2 ביחד יעני בנאגלות של 2 קבצים כל פעם-מה שאני לא רוצה אני רוצה רק קובץ כל פעם עכשיו הבעיה היא שהוספתי לו נגיד סרט של 8 חלקים זה אומר לי לחכות דקה לTICKET (שלא הבנתי למה אני צריך לחכות יש לי פרימיום) ואחרי שהוא מסיים להוריד את החלק הראשון ועובד לשני השני נצבע באדום והוא לא מוריד לי אותו מעין תקלה מישהו יודע מה? ולמה אני מחכה לפני שהוא מוריד? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by huhxd,

שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.

17. Started by Oranl,

שלום אני צריך בבקשה עזרה למצוא תוכנה שמצלמת את הפעולות שאני מבצע במחשב כדי שאוכל ליצור מעין הדרכה כזו. כמו שאפשר לפעמים לראות הדרכה על אופיס או תוכנה מסוימת.. מקווה שהסברתי את עצמי כהלכה, אבל אני מאמין שתבינו תודה..

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by DJ_Yaniv,

אני לא מצליח להפעיל את הרדיו. (אני זוכר שצריך איזה תוכנה אבל אני לא זוכר את שמה.) הנה תמונה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by Xilver,

עד היום הייתה לי את התוכנה REALTEK שלא ממש הבנתי מה היא עושה, עד היום = ]. היום עשיתי ניקוי למחשב (מחקתי תוכנות לא רצויות), וראיתי את הREALTEK, חשבתי שזאת תוכנה שלא עוזרת ושהתקנתי בטעות, אז מחקתי אותה. רציתי לשמוע שירים, אבל פתאום הם לא עלו לי, היה רשום משו חסר דרייבר או משו והבנתי שזה קשור לרילטק, עדיין יש לי את התיקיה של הREALTEK אבל היא ריקה, השם שלה היה "REALTEK GbE & FE Ethernet PCI-E NIC Driver", כשחיפשתי אותה באתר לא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי מה לעשות ואיך להחזיר את התוכנה בגירסא המתאימה למחשב שלי?...

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by michael1232,

שלום לדעתי הנושא הזה קשור יותר לפה ולא לאודיו וקולנוע ביתי מכיון שזה בעיה במחשב. הבעיה שלהיא היא כזאת יש לי מחשב ישן בבית מצאתי כרטיס מסך גיפורס 6200 חיברתי אותו למחשב חיברתי מסך רגיל ובעזרת המתאם (7-9 פינים ל: s-vidio ירוק כחול ואדום) חברתי את הכבל הצהוב לחיבור הירוק במתאם הדלקתי את המחשב והטלוויזיה רואים את המחשב בטלויזה הגדרתי בעזרת מסך המחשב שכפול לאחר מכן הצבע בטלויזה היה שחור לבן אז חיברתי את הצהוב לכחול עשיתי לו איתור חיבור והוא זיהיה הכול טוב ויפה. אבל מתי שאני מנתק את המסך ורוצה להישאר רק עם הטלוויזיה הוא לא נותן מראה לי מסך ריק בטלויזה וגם שהגדרתי שהתצוגה של הטלוויזיה היא ראשית גם לא עובד. מה אפשר לעשות ומצטער על החפירה..? תודה לעוזרים

21. Started by amarn,

שלום לכולם כיצד אני מאפס את כל ההגדרות בפיירפוקס לברירת המחדל? יש לי פיירפוקס 3.0.3 באנגלית, למקרה שזה משנה. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. לאירוע קוראים BLUE SCREEN. בנוסף לזה שזה קורה לעיתים קרובות... שמתי לב שזה גם קורה כשאני עוזב את המחשב ואז המחשב נכנס למצב SLEEP ואז אחרי כמה שניות שאני על המחשב זה קורה... המחשב הוא דיי חדש וחזק, עדיין כמעט לא מותקנות בו תוכנות... אני לא מריץ כלום על המחשב ועדיין האירוע הזה קורה... בנוסף לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP באופן אוטומטי (אחרי השומר מסך) כל כמה זמן אני שומע מן רעש כזה (כמו רעש של RESET)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.

24. Started by Dude29,

שלום, אני עורך סרטים ממצלמת הוידאו באמצעות Power Producer 3 לאחרונה נתקלתי בבעיה בצריבה (יש לציין שבמשך כ-3 שנים הכל עובד תקין) מצ"ב צילום מסך, בנסיון צריבה של וידאו ערוך (ספציפי בוידאו הזה - נתקע במהלך ההכנה לצריבה פעם אחת על 75% ופעם שניה על 80% - במשך כיותר משעתיים!) אמנם גודל הקובץ כמעט 4G אבל בעבר לא היתה לי שום בעיה עם וידאו בגדלים כאלו, עשיתי עכשיו נסיון צריבה של וידאו אחר בגודל קצת יותר קטן וצורב תקין. יש מספיק מקום פנוי בדיסק קשיח וביצעתי גם איחוי שנדרש. מה עוד אני יכול לבדוק? אני חייב לצרוב את הוידאו הזה!! תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. זה לפטופ של דל חדש של בת דודה שלי במנהל ההתקנים מראה שהכל בסדר רכיבים טובים(אולי פיזית לא אבל בתוכנה כן) מה יכולה להיות התקלה?? תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים