תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להיתחבר דרך משחקים ללייב הוא רושם שיש עדכון שצריך להתקין כשאני מאשר המשחק יוצא אחרי כמה דקות ושאני מפעיל את המשחק שוב הוא שוב אומר שיש עדכון... :s05: ניסיתי להיכנס לתוכנה עצמה דרך הוינדוס והוא נתן לי את הקישור הזה: http://support.microsoft.com/kb/960554 כשאני מנסה להתקין את הקובץ משם הוא אומר לי שהשפה של הוינדוס שונה משל ההתקנה והוא לא יכול להתקין את הקובץ. אני לא יכול לשחק במשחקים עם הלייב בגלל זה כי הפרופיל שלי לא יורד בגלל שהלייב לא מתעכן... HELP!!!!
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
משום מה הGETRIGHT השתגע אצלי וכל פעם שאני פותח את הDOWNLOAD STATUS אז התוכנה מיד סוגרת את עצמה וגם סוגרת את הSERVICE שלה שרץ ברקע. המשונה הוא שזה קרה פתאום בלי שעשיתי משהו מיוחד, ניסיתי להתקין מחדש ואפילו עיגכנתי לגרסה האחרונה (היה לי 5.2 הורדתי 5.2B) אבל שום דבר לא עוזר למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי מנוי לאתר RAPIDSHAREלמשך חודש. כמנוי, יש לי אפשרות להוריד קבצים במקביל וללא הגבלה. לצורך כך, אני מנסה להשתמש בתוכנה GETRIGHT שאמורה לדעת להוריד מספר קבצים בו זמנית, וגם להאיץ את קצב ההורדה. אבל משום מה, אני לא מצליח להסתדר עם התוכנה. כך אני מנסה לעשות: 1. בוחר את הקובץ שאותו אני רוצה להוריד 2. פותח אותו בעזרת הדפדפן 3. הקובץ מופיע באתר RAPIDSHARE , ואז אני לוחץ על PREMIUM 4. בוחר את אחד המקורות ובאופציה של הורדה בעזרת GETRIGHT 5. התוכנה עולה, אני בוחר בשמירה- עד כאן הכול טוב ויפה. הבעיה מתעוררת לאחר מכן, כשאני מנסה להוריד במקביל קובץ נוסף. אני מתחיל מחדש את התהליך, אבל כאשר אני רוצה לפתוח את הקובץ הבא, עולה שוב החלון של GETRIGHT ,(תמונה 3) ואז התוכנה בעצם …
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי הפעלתי את גוהסט מהבוט ורציתי להכנין גיבוי למחשב שלי...אבל כשאני רוצה לשמור את הקובץ בכונן C אני לא יכול,כי הוא לא מופיע לי שם... הכוננים שמופיעים לי הם: B(אין לי כונן כזה בכלל...) A(יש לי אותו...דיסקטים...) E(הכונן דיסקים שלי....) אבל רק כונן C לא מופיע!אז איפה אני אמור לשמור אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מנסה להעביר מייל דרך הgmail בכרום עם קבצים, את המייל עצמו הוא מעביר אבל הקובץ לא עובר. מישהו מכיר את הבעיה? ודרך הIE אין בעיה הקובץ עובר עם המייל ללא שום בעיה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היה לי דיסק קשיח אחד אותו הוא קורא הכל טוב ויפה לאחרונה הוספתי עוד דיסק והוא לא מצליח לתמוך בו, הוא מראה נתונים של הדיסק הראשו בטאב של הדיסק השנין ולא מראה את הטמפרטורה..מה אפשר לעשות? אני מצרף תמונות: הדיסק הראשון: http://img403.imageshack.us/img403/8929/18638135hd8.gif הדיסק השני: http://img509.imageshack.us/img509/7500/72654257pi0.gif
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן קניתי משחק חדש והתקנתי אותו הוא לא פועל בגלל ש - Games For Windows - Live לא מאפשר לרוץ על מערכת ההפעלה ללא hotxfix מסוים והוא מפנה אותי לעמוד הבא: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/Games-for-Windows-Marketplace-Client-Download-Help/ חיפשתי בגוגל ובמיקרוסופט הורדה ל WindowsXP-KB938759-x86-HEB.exe ולא מצאתי שום דבר יש רק WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe שאותו איאפשר להתקין בגלל שמערכת ההפעלה שלי היא בעברית מקורית לכן אני לא יכול להפעיל את המשחק :-( יש איזה פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום הפעלתי היום את מחשבי התחברתי ומשום מה הICQ שלי לא מתחבר! הוא מראה את עצמו ONLINE בל אף אחד לא רואה אותי מחובר ואני לא רואה אף אחד מחובר ניסיתי כבר להתקין מחדש מערכת ההפעלה היא XP תודה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
התקנתי אתמול Aston Shell , ואינני מצליח לגרום לאיסיקיו לעבוד... כאשר אני מפעיל את האיסיקיו, לאחר דקת שימוש, הוא כותב: Runtime Error Program: C:\ICQ\Icq.exe abnormal program termination שימו לב לתמונה... איך אני מתקן את הבעיה? ועוד שאלה, כשאני אני רוצה לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה, ונתקע במצב saving setting ... אמרו לי שזה בגלל המודם של ה ADSL.. אם זה משנה יש לי מודם USB...
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן יש לי את הבעיה הזו וראיתי אצל עוד אנשים שזה לא עושה את הבעיה הזו. אני מתחבר למספר איסיקיו שלי דרך האתר -> http://go.icq.com ולאחר דקה פחות או יותר שאני מחובר הוא מודיע לי את ההודעה הבאה ומתנתק : מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא תופסת מ100% מהמעבד ואי אפשר לעבוד איתה בכלל ושאני מתקין את הicq4 הוא לא מפעיל אותו ואומר לי שחייב להתקין את הגרסא החדשה יותר שזה אומר 5. אם מישהו יודע מה לעשות זה יעזור מאוד.
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן כדי להאיץ את ההורדות באינטרנט. התוכנה בנוסף, תומכת בהורדות של קליפים למשל ביוטיוב, שפועלים בפורמט FLV, שבעזרתו ניתן להוריד את הקליפים מיוטיוב, לשמור אותם במחשב ולראות אותם מתי שרוצים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנה מחדש, אבל פתאום מעידכון שהתוכנה עשתה, כבר לא הצלחתי לראות יותר את הקליפים האלו. אפשר עזרה בתוכנה כיצד אוכל לצפות שוב בקליפים או תוכנה אחרת שתוכל לעזור לי לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2009 בשעה 14:06:48 אם יש תוכנה אחרת גם טוב או איזה מקודד
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב שלי אתמול, ועכשיו האינטרנט אקפלורר עושה לי קצת בעיות. הוא רושם בחלק מן האתרים שיש שגיאה וצריך לעשות איתור באגים או משהו, מישהו מוכן להסביר לי איך לסדר את זה/להתעלם מזה ?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בכל אתר שצריך ACTIVEX שזה כמעט 100% מהאתרים האקספלורר רושם לי: your security settings do not allow websites to use ActiveX controls installed on your computer... ז"א אין לי אפילו את האופציה להתקין ACTIVEX שאני מזכיר שזה בין השאר פלאש וג'אוה. שיחקתי עם כל הגדרות האבטחה של אקספלורר ולא מצאתי פיתרון... אם מישהו פה יעיר את עיניי אני באמת אשמח! תודה מראש : )
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כאשר אני עובר לצפייה עם IE Tab באתר במצב של IE הוא פשוט אומר לי שחסרים לי תוספים אבל כאשר הוא מנסה לחפש הוא לא מוצא. יש לציין שכאשר אני נמצא במצב FF אני לא נתקל בבעיה מסוג זה. בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב גם פיירפוקס וגם IE7,והעיקרי שלי הוא IE7 פתאום הוא לא עובד וכל הזמן נתקע,בעוד שהפיירפוקס זז ואפילו יותר מהר,יש סיבה כלשהי? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
FIXED ביטלתי בלשונית ''דף'' את האפשרות תצוגת תאימות . שלום, בזמן שאני גולש ''ביוטיוב'' תגובות המשתמשים קופצות לצד שמאל וזה נראה כמו בלאגן שלם וזה בלתי ניתן לקריאה . אמ מערכת וינדוס היא: 7פרמיום +2מסכים אם זה קשור . להלן תמונה (: תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. בהתחלה הוינדוס הראה לי שיש איזה UPDATES שצריך להתקין , ואחד מהם היה אינטרנט אקספלורר 7 , החדש הזה , עכשיו , התקנתי את האקספלורר אבל אני לא מצליח להיכנס לשום אתר...=\ מה יכולה להיות בעיה? למה לעשות? למחוק ולהתקין את הגרסה הישנה?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
במחשב מספר 1 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 1. במחשב מספר 2 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 2. אם למשל אני מחבר את אייפוד מספר 2 למחשב 1 האיטיונס לא מכיר אותו ואי אפשר להעביר שירים. המחשב כן מזהה את האייפוד וטוען את הבטרייה. יש דרך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לא מצליח להכניס ל-Libary קבצי וידאו... האפשרות היחידה שהם נכנסים היא שהם בפורמט MPEG-4.. הבנתי שiTunes יכול לעשות את ההמרה מAVI ל- MPEG-4 בעצמו אבל קודם צריך להכניס את הוידאו לlibary.. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את התקן הג'אווה המלא ולא מהשרת שלהם כדי להתקין? יש לי בעיה עם ההתקנה ONLINE.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-