תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב FIREFOX וגם ב EXPLORER מזמן האתרים הללו עברו כל גבול לא מפריעה לי הפרסומות הקטנות אבל ...הפרסמות הגדולות בין הדפים שאתה צריך למצוא את ה X כדי לכבות אותם...
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי חלונות 7 ביט 64 פתאום לא נתת לי להיכנס מסן סיסמא ומשתמש שלי נכון הודעה מספר שגיאה 80070005 http://windowslivehelp.com/solution....2-da3bc58353da עשיתי בדיוק אתר זה הסרתי במסן הכול וניקוי לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי בעייה מאוד מוזרה, כל מישחק שאני משחק כמעט אני צריך דרייבר אחר, נגיד בפרו עם הדרייבר של NVIDIA 178 המישחק רץ פיקס אבל לעומת זאת עם דרייבר גירסה 174 הוא עם תקיעות רציניות, אבל מצד שני COD5 רץ מצויין עם 174 אבל עם 178 לא, מה אני עושה במצב כזה? ד"א ,יש לי כרטיס מסך 7600GT. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה שבודקת את תקינותם של המועדפים ,מסמנת איזה ליניקים שבורים ומוחקת אותם,וגם עדיף שתוכל לגבות אותם ,ושתהיה מהימנה. ניסתי כבר איזו תוכנה אבל לא אהבתי את חוסר המיהמנות שלה,היא סימנה לי קישורים כלא תקינים שנתגלו כתקינים בבדיקה ידנית. עדיף שתהיה תוכנה חינמית ,אבל גם אם אין אשמח לשמוע על תוכנות טובות בתשלום. אז בעצם זהו.. יש לכם להציע תוכנה כזו ?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את הלפטופ והוא נשאר כחודש עומד ללא שימוש, כי לא היה לי זמן להתעסק איתו ,אז לא התקנתי בו דרייברים. באתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם הבאנדל אתמול ובכל פעם הוא נתקע מחדש ומאתחל את עצמו. יש לציין שאישית אני מרגיש שהארד דיסק בעייתי, כי בכל פעם שהדלקתי אותו בעבר היה לוקח לו לפחות 7-8 דק' רק לעלות לווינדוס. וגם אז בכל פעולה הוא היה משתהה במקרה הטוב 5 דק' בלבד. אין לי מושג למה הוא תמיד נתקע, גם לאחר הפירמוט כשהוא הרי ריק... עכשיו הוא בכלל מסרב לעלות לווינדוס,אז ניסיתי לפרמט אותו פעם נוספת וגם במהלך הפירמוט הוא נתקע פשוט נתקע. אם למישהו יש פיתרון הוא מוזמן להגיב. תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 14:18:00 סורי על הדאבל פוסט, באמצע הפירמוט המחשב מציג "…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי כבר VB במחשב שלי ועשיתי לו Uninstall, הUninstall עשה בעיות אז נאלצתי למחוק ידנית את התוכנה.. עכשיו כאשר אני מנסה להתקין מחדש את הVB אני מקבל הודעה ( ראה תמונה למטה) שאומרת לי שכבר קיימת אצלי במחשב גרסה של VB ולכן יש מצב שאחת מהגרסאות או שניהן לא יפעלו. אז המצב הוא עכשיו ששניהם לא פועלות ונתקעתי בלי VB ויש לי פרויקט שלם להגיש עוד שבועיים אני יודע שצריך למחוק משהו מהרגיסטר רק שאני לא יודע מה איפה ואיך. אז למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת ? ופרמוט זה לא פתרון בשבילי כי זה לא אפשרי :\ תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
במחשב מותקנות תוכנות-avira, super antispyware, spyboot אף אחת לא מזהה את הtracking cookie הנ"ל האם מסוכן? כיצד ניתן להסיר? תודה רבה לעונים מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אשמח עם תפנו אותי למקום הנכות.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בדרך כלל אני משתמש הFIREFOX לגלישה והכל היה בסדר. לאחרונה מתחילים לקפוץ לי טבים חדשים עם הודעות שיש לי וירוס במחשב או חומרים פורנוגרפים והמחשב שלי בסכנה. כשאני עוזב את המחשב וחוזר כעבור כמה שעות אני מגלה שגם האקספלורר נפתח ללא הפעלה שלי ושוב הודעות על וירוסים וחומרים. ברור לי שזה משהוא שאני לא רוצה במחשב שלי אך אני לא מצליח להפסיק זאת . אני משתמש לNOD32 כאנטי וירוס. מה עלי לעשות כדי להפסיק את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקונת את COD החדש... אני מנסה להכנס לחשבון שלי בסטים, הפרטים שאני מכניס לא נכונים... אז כמו בכל דבר, אני מנסה לעשות השבת סיסמא.. הכנסתי את המייל, הוא אומר שהוא שולח... מחכה שעות - לא שולח כלום. אני מנסה להכנס לתמיכה באתר - הם מבקשים ממני להתחבר לחשבון שלי קודם, אבל אני צריך תמיכה כ-ד-י להכנס לחשבון שלי(!!!) ניסיתי ליצור חשבון חדש, רק כדי שתהיה לי גישה לתמיכה... פתחתי אימייל חדש, יצרתי חשבון חדש הוא אומר שהוא שולח לי מייל לאימות... שעות - שום מייל. מה נסגר איתם? *בדקתי באשפה\ספאם... אין לי פילטרים בשני המיילים.. איך אני נכנס לחשבון שלי מחדש עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! כבר כמה ימים תוכנת שיתוף הקבצים שלי (overnet) מתריאה לי שיש לי FIREWALL שחוסם לי את הטראפיק. המהירות צנחה מ90 ל30 ואין לי שום אנטיוירוס או FIREWALL מותקן... מה זה יכול להיות? עריכה: גם הדף 'שבודק אם יש חסימה', באתר של אוברנט מראה שיש... לפני זה המהירות תמיד הייתה 85-90 ועכשיחו היא לא עולה יותר מ35.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי מחשב חדש ובטעות התקנתי את הXP פעמיים על הדיסק הקשיח (אני יודע שעשיתי שם טעות מפגרת ) כרגע המצב הוא כזה: כשאני מאתחל את המחשב מופיע לי תפריט עוד לפני שהחלונות עולה: 1 XP מותקן ועובד 2. XP SETUP ואני לא מצליח להיפטר ממנו על ידי דיסק הההתקנה או אפילו למחוק את הכול ולהתקין מחדש יש עצות רעיונות איך לצאת מהמצב בעגום הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי כל פעם אחרי ריסט למחשב אני נכנס ל"מחשב שלי" והדיסקט פלופי נדלק ומפסיק.מערכת הפעלה ויסטה.למישהו יש מושג מה זה ואיך מבטלים את זה? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן לפי EVEREST זהו כרטיס ATI RV370 אבל הבנתי שיש לכל דגם את הסוג הזה, או שהבנתי לא נכון. בכל אופן אין דרייבר כזה באתר של ATI פירקתי את הכרטיס ולא כתוב עליו כלום חוץ מספייר. זקוק לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לשחזר לאחר פירמוט מלא או חלקי (פירמוט שבוטל באמצע) ואם כן איך? וכשאין ווינדוס מותקן כלומר עם BOOT CD.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחלק סרט לשני חלקים. איזו תוכנה תעשה את העבודה..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברצוני ליצרוב דיסק Audio עם שירים בפורמט שמתאים למערכת סטראו (מיועד לרכב), צורת הצריבה תיהיה מדיסק לדיסק, כלומר יש לי את הדיסק עצמו עם כל השירים ואני רואה ליצור עותק שלו (שאת זה אני עושה בNERO דרך Music > Audio and CD אבל מה שאני רוצה לשנות בשירים הוא הזמן בין שיר לשיר, הזמן הוא אפסי ואני רוצה לתת לפחות 2-3 שניות בין שיר לשיר. שאלתי היא איך אני עושה זאת שאני צורב מדיסק לדיסק? (דרך תוכנת הNERO אם אפשר?) Thanks
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה אימולטור של PS2? אם יש מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? ואיך משתמשים בו?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לחלונות השיחה לוקח המון זמן להיפתח והכבדות הזאת פשוט בלתי נסבלת. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה(אולי פאטש)?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן זה התחיל לפני כמה חודשים - אם אני זוכר נכון תמיד אני משתמש עם חוסם פרסומות כמובן - ABP אבל לאחרונה פרסומות עדיין קופצות - באנרים (לעיתים) אבל תופעה יותר מעצבנת היא שכשאני לוחץ - או פשוט נוגע - במיקום כלשהו בדף נפתח דף חדש עם העמוד שאני צופה בו, והעמוד הנוכחי הופך להיות עמוד של פרסומת 1. עוד מישהו נתקל בתופעה? 2. איך אפשר לבטל את הדבר הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתחילת השנה אני מנסה כוחי בכלי המדהים הזה הקרוי TeX, על נגזרותיו השונות. הוא שימושי מאוד לכתיבת טקסט מתמטי, ונותן תוצאות מדהימות בהשקעה מינימלית ובלי זוועות של ימין-שמאל או העתק-הדבק שמחרבשות את הכל. אם לא מיקרוסופט ובירוקרטיה רגילה, אני בטוח שהכלי הזה מזמן היה נכנס לשימוש בתיכונים. הפצת mactex שבה אני משתמש היא מעולה, וכוללת אפילו כלי בשם TeX Live Utility שמעדכן לי חבילות בעצמו מכתובת מוגדרת (סבורני שהוא קיים בעוד הפצות). ואז אני צריך גם עברית. עד עכשיו לא היה לי צורך בשום חבילת עברית, אבל עכשיו אני רוצה להתרחב ולכן: 1. איזו חבילת עברית מומלצת מסתובבת עכשיו? שמעתי ש-ivritex וקולמוס (חבילת פונטים כמדומני) הן כבר חבילות מיושנות ולא מומלצות. 2. איך אני מתקין חבילות? א…
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-