תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה רק עם קבצי MP3 כאשר אני מנסה לצרוב אותם עם דיסק אודיו כאשר אני מוסיף את הקובץ MP3 אני ישר מקבל את ההודעה (ראו את הצילום מסך בקובץ המצורץ ) מבקש את עזרתכם מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, פתאום בלי ידיעה מקדמת פתחתי מסמך טקסט עם מידע שהיה שמור לי במחשב ונדהמתי לגלות שהכל ברוסית וכך שאר מסמכי הטקסט (TXT) - חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי דרך לשנות את זה - את הגדרות הקידוד לא מצאתי WIN7 בעברית* תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי.... אני צריך להוסיף סוגריים ל - 500 שורות 500 שורות אחת מתחת לשנייה, בתוכן רשומים משפטים ואני צריך פקודה בסגנון CONCATENATE (אולי היא עצמה...) כדי להשחיל סוגריים בתחילת משפט ובסופו......... האם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כיבוי המחשב בווינדוס, או אפילו restart, תמיד בזמן הכיבוי מופיעה לי כזאת תיבה כזאת שזה סוגר את הקובץ: oeegko32.exe אין לי מושג מה הקובץ הזה בכלל אבל זה מאוד מעצבן שזה מופיע כל הזמן, ושצריך ללחוץ end program אז מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התשמשתי (עד היום) עם התוכנה NETLIMITER, גירסא 1.3, והיא עבדה מצויין. היום היא הביאה הודעת ERROR (תמונה מצורפת), ואז התוכנה ניסגרה, ניסית להתקין מחדש - לא עוזר, ניסית גירסא אחרת (1.22 נראה לי)- גם לא עוזר- וישנה אותה הודעת שגיאה. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה חודשים רבים שאני ופיירפוקס הסתדרנו מצויין שום בעיות שום קריסות פשוט נהדר.. היום מאיזה סיבה הפיירפוקס עידכן את עצמו לגרסא החדשה וחצי מהפלאגים שלי נעלמו (ושלא תגידו שהם מופיעים ברשימה של ה]לאגים בתור disabled או משהו הם פשוט לא מופיעים) מאוד התעצבנתי ואז התחלתי לעשות שטויות בהתחלה סתם העתקתי קצבים מהתיקיה של הפרופיל לתיקיה של האקסטנשיונס אבל בתיקיה של פיירפוקס וסתם כל מיני משחקים ווואלה כלום לא עזר... אז ניסיתי להתקין מחדש את הפיירפוקס 1.5 אוקיי התקנתי אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים ארגגגגג ניסיתי למחוק את תיקיית הפרופיל אבל אז פיירפוקס הציג איזה הודעה שהדפדפן כבר פתוח ושצריך לסגור אותו ולהפעיל שוב... החזרתי את הפרופיל וזה הסתדר... אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי,איבדתי את דיסק ההתקנה, ועכשיו אני צריך להתקין דריברים עבור החומרה שעל הלוח אם. כיצד אני עושה זאת? כיצד אני משיג את סוג הלוח אם בכדי להוריד את הדריברים שלו?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי..יש לי בעיה בדיריקט אקס התקנתי אותו והמשחקים אומרים שהוא לא נמצא ניסיתי להתקין מחדש וזה אומר שזה הותקן וזה אפילו לא מראה את קצב ההתקנה וגם ניסיתי למחוק ועדיין לא עובד וגם ניסיתי להתקין מכמה לינקים אחרים.. מה לעשות? >:
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה טובה לעריכת וידאו ז"א לחתוך קטעים מסרטים או להוסיף 2 קטעים וכו'... העניין שניסיתי מלא תוכנות כמו: esay video splitter, avi mpeg ram splitter, zelaot all video splitter בקיצור כל התוכנות הקטנות והמעפנות האלה לא מועילות הם גם חותכות קטעים לא מדויק באיחור או בהקדמה וגם הם גורמים לבעיית אי סינקרון בן הקול לתמונה... שזה מעבד את כל העניין הכל העבודה... בקיצור מי מכיר תוכנה מקצועית העוסקת בנושא...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח אני עובד עם האאוטלוק לצורך סנכרון אנשי קשר ויומן ואני רוצה גם להשתמש בו לקבלת מיילים. יש לי כמה חשבונות מייל Gmail, Hotmail, Yahoo. האם יש אפשרות באאוטלוק שהמיילים יתקבלו כמו בג'ימייל? -אני רוצה שהמיילים באותו עניין ירוכזו ביחד. (הסברתי את עצמי טוב?) בגימייל יש את הקטע שהוא מחבר את כל המיילים אם אותו נושא ביחד ובצד רשום כמה מיילים יש באותה שיחה. תודה רבה וחג שמח לירן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך פלאג-אין של שעון מעורר לווינאמפ היה לי כבר תוכנות אבל כולן היו מסריחות ולא עבדו טוב.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חברה, זה כבר מתסכל אני צריך ממש ללכת מכות עם ALT SHIFT ומדי פעם אני מנסה את CTRL, במקרים שזה לא עובד אני מתחיל להעתיק ולהדביק ממקומות אקראיים אררררר זה פשוט לא מחליף שפה, וזה כל פעם לוקח יותר זמן עזרו לי בבקשהההה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge . אחרי שעברתי חזרה לXP מויסטה השלט כבר לא פועל ובנוסף לכך אין לי תוכנה טובה לראות בה טלוויזיה. עד עכשיו השתמשתי בCHRISTV שמסתבר שעושה הרבה בעיות. אז למישהו יש תוכנה שדומה למדיה סנטר או כל תוכנה טובה אחרת שהוא יכול להביא לי את שמה אני אשמח. תודה
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום רב, בכניסה אל מנהל ההתקנים, גיליתי צלמית עם סימן קריאה על הדרייבר של כרטיס הרשת, שמשום מה כנראה מותקן אצלי פעמיים, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. ניסיתי לבצע עדכון לדרייבר, אך קיבלתי הודעה בנוסח: תוכנת מנהל ההתקן הטובה ביותר עבור ההתקן שלך כבר מותקנת. מה ניתן לעשות במצב הזה? האם לנסות להסיר את אחד מהם? האם להסיר את שניהם ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת? אגב, האם יתכן שזו הבעיה שגורמת אצלי לריסטרטים, או שאין שום קשר? הערה: מקווה שפרסמתי את ההודעה בפורום המתאים תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2006 ולאחר שהתקנתי אותו הוא מעלה לי הודעה שגם הופיעה לי בגרסה של 2005 ההודעה היא כמו בתמונה וכל פעם שזה מופיע לי הנורטון אינטרנט סיקיוריטי מתנתק ולא מגן על המחשב יש לי ווינדוס XP SP2 והמחשב חדש יחסית מה יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף הוא אני גם לא מצליח למחוק את התוכנה הזאת בשום דרך ואז שאני מנסה גם להתקין אותה מחדש הוא מראה הודעה שהנורטון לא מצליח למחוק את התוכנה הקודמת ואין אפשרות להמשיך בהתקנה אני לא יודע מה לעשות תנסו לעזור לי לנקות את המחשב לגמרי מהנורטון כדי שלא יהיו לי בעיות איתו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Textיש לי בעיה לפעמים שאני מוריד טראקים(לצערי אין לי עדיין אינטרנט מהיר אז אני צריך להפסיק לפעמים באמצע ההורדה) וכאשר אני מפסיק ומתנתק מהאינטרנט לפעמים כשאני חוזר שוב ורוצה להמשיך להוריד מאיפה שהפסתקתי פתאום כל מה שירד כבר נעלם וטראק מתחיל מההתחלה מ 0 % למישהו זה קורה גם? או שזו התוכנה שלי שדפוקה? ולמה זה קורה בכלל ומה צריך לעשות? כי זה מזה משגע אותי!!! :-\
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ברצוני ללמוד לבנות מקומות סגורים כגון תחנות רכבת תחתית, פנים חנויות/בניינים וכו' ורציתי לקבל מדריך או 2 שיסבירו לי את הבסיס לפחות שמשם אוכל להתקדם. המדיריכם צריכים להיות ל 3DS MAX. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מוריד סרטים בקובץ flv וכשאני מצליח לראות ת'סרט הcpu עולה למאה אחוז והתיקייה לא מגיבה וצריך לעשות ריסטרט לexplorer כשאני רוצה להפוך ת'קובץ לavi התוכנה לא מגיבה מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
אז ככה המחשב עולה והכל עושה תצלילים של המערכת הפעלה והכל אבל אז משתתק אין קול ובמדיה פלייר הוא רושם שיש בעייה .. נכנסתי להגדרות צילילם לא מופיעה שם בחירה של התקן . הבעייה חוזרת על עצמה גם כאשר אני מחבר כרטיס חיצוני ומתקין דרייברים, הוא עולה עושה תצליל של המחשב שעולה ואחר כך משתתק ומראה אותה בעייה.. אין לי מושג איפה לעשים את זה אפשר בבקשה להעביר את זה עם לא קשור לפה לפורום המתאים תודה מראש AMIT_R
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הינה התמונה http://img237.imageshack.us/img237/1113/20933739fb6.jpg
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-