עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. WATCH IN HD, אני זה עם הכחול (שמחסל את כולם) כן כן, צעיר. ולצלם יש פרקינקסון, לא מצאתי אף אחד אחר, כל השחקנים והצלם חוץ ממני היו כאלה שחיכו להסעה של הצופים או שלא היה להם כוח לחזור הביתה מבית הספר. לכן, זה הפקה נטולת תקציב. http://www.youtube.com/watch?v=FQIFFUhix2g&feature=player_embedded בכל מקרה, לפרויקט רביעי (כל שאר הפרויקטים במשתמש הYOUTUBE הישן שלי, אתם יכולים לראות אותם, יצאו לא רע בכלל, CHAOSBROTHERS), אבל השלישי היה סגנון אחר לגמרי, איך זה יצא? עוד אין סאונד, יתווסף בקרוב, אם יהיה לי חשק וכוח (עושים דברים כאלה כמו קריירה, רק אם בא לך כרגע)

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by ozezer,

בס"ד שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה שמפריעה לי לעבודה סדירה של המחשב : כשאני עורך סרטונים במחשב הוא בקושי טוען לי את המדיה. וכמו כן, כשאני מנסה להריץ סרט HD הוא זז לי ב Slow Motion.... יש לי כרטיס גרפי HD4670 שעבד מעולה לאחרונה. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו וגם את הכרטיס מסך וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין קודקים מעודנים וגם זה לא עזר. ניסיתי להוריד מחדש את הדריבר של הכ.מסך וגם זה לא עזר... אשמח אם יש לכם רעיונות נוספים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TomB,

הם לא מציינים סיבה מדוייקת. http://www.aida32.hu/aida32.php

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

שלום, בתקיה "המחשב שלי" זה מראה לי שיש לי את כונן C וD [ביחד 250 גיגה] ופתאום הוא מראה לי גם כונן נוסף בשם Z שיש בוא אותו מקום כמו בכונן C ואותו שימוש במקום כמו כונן C, בקיצור הכל כמו כונן C רק שהתוכן של הכונן שונה. הנה שתי תמונות על מנת להמחיש: http://img508.imageshack.us/img508/1747/untitledkq0.jpg http://img266.imageshack.us/img266/5127/untitled1ft4.jpg

5. Started by AB,

Super.Norton.2004.Pro אמין וטוב???

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by gilboag,

אחד הדברים המעצבנים שקרו לי לאחרונה עם מחשבים : בתי עבדה על פרוייקט צילומים גדול שאמור היה להופיע כקליפ לבת מצווה של חברה טובה , בד"כ היא רגילה לPOWER POINT - אבל היא ראתה קליפ יפה שעשו מתמןנות בMOVIE MAKER - הורדנו את התוכנה (גרסא אחרונה אסנטייל 2012 , על מחשב חזק עם WIN7) והכל עבד מצויין ולאחר שעות של עבודה - הקליפ יצא מושלם.. עד כאן הכל טוב ויפה - אבל כשבאתי לשמור לה את זה על דיסק און קי - היה צריך לרנדר את הפרוייקט כמובן - אבל אופס התוכנה קורסת לדסקטופ כל פעם שמנסים לשמור את הפרוייק כסרט.... מה לא ניסינו - חפרתי בכל רחבי הרשת לפתרון - התקנתי דרייבר אחרון של NV , עברתי על כל ההגדרות האפשריות (שהצלחתי לחשוב עליהם) , SILVERLIGHT מעודכן , ומה לא.... בקיצור כלום לא עזר..…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  7. יש לי מצלמה וידאו דיגיטלית מובנה דיסק קשיח פנימי 30GB. שאני מקליט סרט ושומר בפורמט MPG. ומחבר כבל USB בין מחשב למצלמה.ומעביר סרטים בפורמט MPG. איזה תוכנה עריכה וידאו מתאימה לסיומת MPG...ולהפוך לסרט DVD. אני רוצה לקנות תוכנה עריכה וידאו מיקצוענים.אם יש אפשרות לעשות סרטים אפקטים. מישהו מכיר תוכנה עריכה וידאו מיקצועני שמתאימה לסיומת MPG? למישהו יש לו ניסיון עריכה וידאו? מנהל פורום.אתה יכול לעזור לי? בתודה מראש מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי יותר מ 1000 תמונות בעלות רזולוציה גבוהה אשר מסווגות לתיקיות לפי תאריכים. אני רוצה להקטין לכל התמונות את הרזולוציה על מנת להקטין את הגודל שלהם. איזה תוכנה מתאמינה לעשות את העבודה בצורה שהתמונות ישארו עדין מסווגות בתיקיות שלהם? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by ysherer,

שלום, יש ברשותי קבצי VOB רבים. כיצד ניתן להשתמש בקבצים אלו באמצעות ה- windows media player ?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. Started by אקו1,

שלום אני רוצה אם ניתן, באותה תוכנה שני דברים: 1.לחתוך קטעים בflac מקטעי מוסיקה שגם הם flac.כוונתי לחתוך חלק מהשיר 2.ממירה וידאו לflac אם אין חינמית אני מוכן עד 20 דולר אם היא מאד טובה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by eladhor7,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמאיצה את המיקרופון. אני כבר ראיתי כזאת תוכנה, והמטרה שלה שפשוט תוכל לדבר למיקרופון וישמעו יותר חזק מהרגיל.(שכך אפשר להתרחק מהמיקרופון ולדבר רגיל). הבעיה שלי היא שאני מדבר במיקרופון בסקייפ נגיד, אז מי שאני מדבר איתו, הוא שומע אותי ממש חלש, ואני צריך ממש להתקרב לפתח של המיקרופון. התוכנה דומה לאופציה שיש ב xp, בסרגל כלים שליד השעון לוחצים על האיקון של הרמקול-עוצמה, ויש אופציה -"מתקדם" למיקרופון, שצריכים לסמן את mic boost האופציה הזאת שבה xp קצת עוזרת להאצת המיקרופון, אבל יש לבן דוד שלי, את האופציה "האצת מיקרופון" בתפריט של הכרטיס קול שלו, שבמחשב, ושם האופציה ממש טובה, והוא מדבר רחוק מהמיקרופון, ובסקייפ אני שומע אותו חזק מאוד, ומצוין. אם מישהו מכיר …

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. 1 2 3 השלישית הכי אחרונה. נעזרתי הרבה בVISOR בשביל העצים והעשבים והשמיים וכל השאר זה פשוט פוליגון מגעיל

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. כך שבתוכנת הדואר outlook מופיע כל מכתב פעמיים ? תודה יובל .

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by Shlompy,

חברה, חאיזה סרבר אתם מתחברים באמיול? אני מתחבר ל EDONKEY 1 2 3, יש שם הכי הרבה דברים אבל רוב תוצאות החיפוש הם באיטלקית ספרדית וצרפתית. תודה!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by kobikal,

שלום לכולם , יש לי בעייה עם אאוטלוק 2007 אני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות באנגלית בשורת הכותרת ! התקנתי את חבילת השפה וכל ההגדרות בסדר , אבל אני יכול לכתוב באותיות גדולות באנגלית ובעברית בשורת הכתובת בלבד אני מנסה בנוסף לעבור לאנגלית וזה לא נותן לי , בתוך המכתב אין לי שום בעיה לעבור ולכתוב באנגלית בבקשה למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by srulikg,

ניסיתי להשתמש ב-YTD Video Downloader, אבל הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה של youtube ואני פוחד למסור. יש למישהו הצעות על תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by daniel0089,

שלום, אני מנסה לראות סרטונים באתר יוטיוב והם נתקעים כל כמה זמן (למרות שהאתר סיים לטעון את הסרטון.. חחח חרוז..) אז מה יש לעשות? עריכה: זה קורה גם באתרים אחרים וזה לא קרה תמיד.. ושאני אומר שזה נתקע אני מדבר על זה שזה נתקע לתמיד וצריך להזיז את הסרטון בפס הזה למטה ידנית.. תודה.

• 6 תגובות
    • 10.8k צפיות
  18. Started by א אוהל,

שלום כולם. יש לי המון קבצי word ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להריץ בה חיפוש חיצוני , לא בתוך הוורד עצמו, שיוכל להפנות אותי אל המידע הרלוונטי שאני מחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by benzis,

שלום ! גם כאשר אני מוחק הודעות דואר מהודעות שנשלחו ומהודעות שנמחקו ב-Outlook Express קבצי ה-dbx ב-Identities נשארים "שמנים" כמה מאות מגות כל אחד. מערכת ההפעלה היא XP SP2 האם מישהו מכיר פתרון לבעייה?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  20. רכשתי לא מזמן כרטיס מקצועי לעבודה עם קידוד וידאו. אני התחלתי לעבוד איתו על המחשב שלי ואשמח לקבל דעות מבעלי ניסיון שיודעים איך עובדים עם כרטיס מקצועי או חצי מקצועי שכן הכרטיס הזה הוא כמו מיני מחשב.כל תגובה שלו היא דיי כבדה.אני הגדרתי אותו לעבודה עם התוכנה של פינקל (אחרי הרבה הגדרות בתוכנות שלו) וצפיתי לקידוד מהיר והיה לי מוזר שלא היה הרבה הבדל בביצועים של המחשב עם הכרטיס ובלי הכרטיס (בהתחשב שיש לי מעבד אופטרון דואלי ). אשמח לעצות .אולי אני לא יודע עדיין איך לעבוד איתו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Imtheman,

מכירים תוכנת שליטה מרחוק שהיא חינמית לחלוטין ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yosef_yaniv,

הורדתי קובץ התקנה שהסיומת שלו היא DMG. יש למישהו מושג איך אני מריץ את הקובץ / מריץ את התוכנה?

23. תראו, הDVD שלי לא עבד, אז קניתי DVD חיצוני של סאמסונג ב-350 שקל. הוא גם לא עובד, ועשיתי הכל לפי מה שהם אומרים. שניסיתי במחשב של אחותי, הוא עבד יופי. נראה לי זה בעיה בויסטה. הייתי מפרמט בכיף, אבל אני לא יכול להכניס DVD. אם מישהו יוכל לתת לי איזה תוכנה, שאני אוכל לפרמט איתה וזהו... זה לא דרייברים, כי שהתקנתי במחשב של אחותי, כמו שאמרתי, זה עבד יופי בלי דרייברים. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.