עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ]|V|[r. X,

אני מוריד עכשיו אנדר 2 ופתאום באמצע זה אומר לי שהתוכנה ניתקלה בבעיה והיא חייבת להיסגר בקיצור זה אומר לי את אחרי 10-30 דק' שהתוכנה פועלת (EMuLe( אם למישהו יש מושג למה אודה לו.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Rhx,

שלום, זה תמיד קורה לי.. וזה מתחיל להפריע.. כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, הוא מראה לי את השגיאה "לא ניתן להתחבר", ואז אני עושה תקן שגיאות, ואז הוא נכנס.. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. Started by Rhx,

אוקיי,אני משתמש בפיירפוקס קרוב לשלושה שבועות,עכשיו התחיל בשבוע האחרון הפיירפוקס לא לעבוד לי אני לוחץ על הפיירפוקס הוא כזה טוען ובסוף הדף לא עולה כאילו שאין תוכנה כזאת,אבל אחרי שאני עושה ריסט אני מצליח להעלות את הפיירפוקס,אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק זה קורה שוב אם אתם יודעים מה הפתרון לזה תודה כי נמאס להיות עם האקספלורר...

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. יש קישורים שלed2kלאימיול, כמו באתר lionetworkשלוחצים וזה ישר זורק להורדה את הקובץ באימיול, אז זה עבד אצלי ופיתאום זה נותן על כל קישור ולא משנה מאיזה אתר הודעת שגיאה של האקספלור . מה עושים ? איך מסדרים את זה ? ואני חוזר ואומר שוב,זה עבד אצלי ,באימיול אני חושב שזה מוגדר נכון. אשמח לעזרה בתודה, עמית

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  5. שלום כל פעם שאני מנסה להכנס ל- HWZONE מופיע לי כמו להוריד משהו איזה שהם קבצים... ולא פותח את האתר, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. האתר לא עולה לי בפיירפוקס פשוט לא רוצה, ניסיתי להתקין מחדש וחיפשתי בפורום לא מצאתי כלום, בבקשה עזרו

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. כשאני גולש באינטרנט פתאום נפתחים לי מלא מלא מלא מלא טאבים ריקים (BLANK) וזה לא מפסיק וצריך לצאת מהאינטרנט עם מנהל המשימות. זה כבר ניהיה מעצבן, עד אתמול זה היה פעם ביום , עכשיו זה לפעמים כמה פעמים ב10 דק' זה כבר מעצבן... http://up38.siz.co.il/up1/xkt1tmymz4oo.jpg זה מה שקורה... למישהו יש פיתרון? (חוץ משחזור) - התקנתי מחדש את האקספלורר - התקנתי את כל העידכונים האחרונים. - הווינדוס חוקי, עם רישיון חוקי. - סרקתי מלא פעמים קבצים מרגלים,וירוסים,וכל הג'אנק שמסביב.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by wow,

התקנתי במחשב שלי את המקודד של ליונארט אחרי שעם כל המקודדים האחרים לא ראיתי כלום(ומחקתי את כולם) ועכשיו אני רואה אבל אני לא שומע כלום. בווינאמפ אני שומע,עם ה-RAD LIGHT,BS PLAYER,WINDOWS MEDIA PLAYER אני לא שומע כלום. יש לי AC3 למרות שלרוב הסרטים זה לא נחוץ. יש לי רק AC3,המקודד של ליונארט,DIVX 5.0.2. מישהו יודע מה הבעיה שלי?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by ex_,

היי כמו הרוב אני משאיר את המחשב כל הלילה להורדות(רק חוקיות!) בשבוע האחרון כשאני בודק בבוקר במחשב קפוא ותקוע, שום דבר לא מגיב חוץ מריסטארט פיזי מהמארז התשמשתי ב UTORRENT הורדתי כי חשבתי שזו הסיבה עברתי ל bitcomet והבעיה עדיין קיימת כשאני מול המחשב ועובד עם ההורדות ברקע אין בעיה ואפילו אחלה מהירות.... אבל כאמור הבעיה קוראת מתי שהוא אחרי שאני עוזב את המחשב בלילה להורדות לפי קצב ההתקדמות זה נראה שהתקיעה קוראת שעתיים שלוש אחרי הפעולה האחרונה במחשב זה משגע אותי מישהו נתקל בדבר כזה?? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by wow,

התקנתי לאחרונה את הווינדוס מדיה פלייר בעיברית וכל הזמן שאני שומע בו שירים הוא תוקע לי את המחשב(דרך אגב יש לי XP PRO),הגירסה שהתקנתי היא לווינדוס שלי. אני גם לא רואה את התוכנה בהסרה\הוספה. יש לציין שכשאני שומע שירים בוויאמפ אז הכל בסדר. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by zolder,

פירמטתי את המחשב שלי (רק כונן C),של השירים ששמרתי בכונן אחר לא עובדים עם ה-WINAMP,אז הורדתי אותו מחדש ושוב הם לא עובדים אלא רק ב-WINDOWS MEDIA PLAYER,גם סרטים לא עובדים לי עם ה-RADLIGHT,התוכנה נפתחת וכשאני לוחץ על הסרט ולוחץ OPEN אז זה לא מגיב,הם כן עובדים ב-WINDOWS MEDIA PLAYER. דרך אגב,ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את התוכנות מחדש-וכלום,וכשאני מביא סרט על דיסק אז הוא כן עובד עם ה-RADLIGHT. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. מאז שהתקנתי את האנטי ווירוס של קספרסקי. גרסה 6. כל פעם שאני מתחיל/מסיים להתקין תוכנה מסויימת אז קופץ לי חלון שהאנטי ווירוס זיהה את הקובץ הזה ואז יש לי 3 אפשרויות.. deny,skip,terrminate אז אני עושה skip ולמטה יש לי אפשרות "aplly to all" ואני עושה V ואז אחרי 2 שניות עוד פעם אותו חלון ועוד פעם ועוד פעם וככה זה חוזר על עצמו עד שאני עושה את האפשרות הterminate ואז זה מפסיק לעשות את ההודעה אבל זה סוגר לי את כל התוכנות שפועלות... איך אני מבטל את ההודעה האלה שכל פעם שאני מתקין תוכנה אז חלון של האנטי ווירוס קופץ לי??? תודה לעוזרים, דניאל.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום לכולם אתמול רציתי לראות סרט וכשאני פותח אותו את הסרט אז הכול סבבה עובד טוב אבל ברגע שאני שם את התרגום לסרט ויש אותיות באנגלית אז כיאלו יש כזה קול אנושי שמתרגם לי את המילים באנגלית למי שלא מבין הנה הסבר קצר יענו יש כאלה תוכנות שאתה נותן להם קןבץ txt באנגלית ובוחר סוג של קול וזה מתרגם לך את המילים אז זה ממש תירגם לי מילים שהיו בתרגום בשפה האנגלית זה היה ממש מוזר ומצחיק ואם מישהו מכיר את התופעה שיסביר איך לבטלה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by omri_ro,

אני משתמש בבילון לתרגום ע"י CTRL+קליק ימני ואז מופיע לי גם הCONTEXT MUNU בפיירפוקס. האם ניתן להגדיר שלא יראה את התפריט כשהCTRL לחוץ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. זה נהיה לבד ואין לי מושג איך אני משנה את זה למצב נורמלי. מישהו יודע אולי איך מתקנים את זה? וממה זה נגרם? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by בן בליעל,

בכל פעם שאני רוצה לחפש קובץ במחשב שלי אני פותח את חלון החיפוש ובתפריט הצד לא מופיעות לי אפשרויות החיפוש, כלומר לא קיים חלון דו שיח... מצורף קובץ תודה מראש, [attachment deleted by admin]

17. Started by hellyeahmofo,

אני לא חסיד גדול של קאזה , מדי פעם אני מחפש שם דברים שאני לא מוצא בשום מקום אחר בכל מקרה , שאני עושה search התוכנה מתחילה לרצד , ומפסיקה רק שאני עושה stop search שאני מחדש את החיפוש זה נפסק שאני עושה חיפוש אחר , עוד הפעם אותו סיפור

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by yossi21,

יש לי בעיה, כל פעם שאני רושם שם של אתר בשורת הכתובת הוא פותח לי את זה בכרטיסיה חדשה ואני רוצה שהוא יפתח לי את זה באותו כרטיסיה. איפסתי את הדפדפן וזה לא עזר, מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by davids32,

שלום! האקספלורר שלי (גרסא 6) לא מציג רקעים וצבעים. בנוסף הפונטים גדולים מידי. הבעיה הזאת חוזרת בכל אתר. החזרתי את ההגדגות לברירת המחדל (default), אפילו ניסיתי את גרסא 7 בטא (הבעיה חזרה גם בגרסא 7) ואח"כ מחקתי וחזרתי לגרסא 6. הציעו לי לבדוק שאין שום סימונים בלשונית "נגישות" (Accessibility) באפשרויות. בדקתי - אין שום סימונים. הוספתי תמונה להמחשה + תמונה מפיירפוקס כדי להראות איך האתר אמור להיראות.. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Guy King,

שלום, אני משחק שח ב-MSN - http://zone.msn.co.il/chessGameRoom.asp?new_nick_name=006&x=44&y=13 - וכאשר אני נכנס למשחק החלון של האקספלורר לא נפתח עד הסוף. הכוונה היא שבתחתית המשחק יש אפשרות לצ'אט, בו אפשר ליריב שלך כל מיני דברים והחלון הזה חתוך לי באמצע מבלי שיש לי אפשרות לראות את כל המסך כולל החלק התחתון ביותר בו ניתן לרשום דברים לשיחה. לא ניתן להגדיל את החלון וגם שינוי הרזולוציה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  21. Started by nimrodh,

שלום פורום תוכנה יש לי בעיה מטורפת במחשב שקשורה לתוכנה, כל קןבץ וידיאו בפורמט AVI שאני מנסה להציג אותו (ניסיתי עם 5 תוכנות שונות), או לקודד אותו לפורמט אחר (ניסיתי עם מלא מקודדים ותוכנות עריכה שגם מקודדות), ברגע שאני מנסה להפעיל אותו או לעלות אותו על איזה תוכנה התוכנה "נאלצת להסגר" ואני שולח "דוח שגיאות" למיקרוסופט. מה הבעיה FFS

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by CyberBot,

אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  23. Started by pazer005,

הורדתי את הבטא ושמעתי עליה דברים טובים. התקנתי ועשיתי ריסטארט. אחרי שעלה הווינדוס מסתבר שהוא נעל לי את היוזר ואני לא יכול להכנס לווינדוס בכלל כי מופיע לי להקליד סיסמא. אחרי התפתלויות בין מיליון תוכנות לפריצת הסיסמא לפני שהווינדוס עולה, הצלחתי לפתור את הבעיה, העניין הוא, למה זה קרה ואיך אני מתקין עכשיו את האקספלורר הזה?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by nikon,

שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roeiw,

שלום יש לי אקספלורר 6 גירסה אחרונה כולל כל עידכון אפשרי וסרקתי ספייוורס בלמעלה מ 5 תוכנות שונות ואחרי כל זההה לעיתים קרובות אני מנסה להכנס לאתר מסויים או שלוחץ על קישור והוא נותן לי מסך כאילו האתר לא נמצא (404) ואחרי ריענון הוא נכנס לאתר.. זה מאוד מרגיז ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה. עריכה: איך מוחק לגמרי את האינטרנט אקספלורר מהמחשב (אם זה אפשרי בכלל)

• 11 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.