עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossi21,

יש לי דימון טולס גרסה: 4.30.3 והבעיה היא כזאת - דימיתי ארבעה כוננים וכשאני מנסה לבטל אותם, הוא מתחיל את התהליך שבסיומו זה אמור לבטל את הכוננים אבל זה נמשך שעות ולא קורה שום דבר. מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tryf,

קניתי מחשב חדש. בהתקנה של XP הפרמוט של הדיסק נתן רק 130 גיגה במקום 320 גיגה. מה עושים? איך פותרים את הבעייה הזו? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אתמול התקנתי מחשב בשלמות,דרייברים תוכנות וכד' ולאחר מכן רציתי לשמור גיבוי שלו בארד דיסק נייד USB 80GB "2.5 לאחר שהפעלתי את ה-Ghost,המחשב החל לעשות ריסט וניסה להגיע אל חלון הGhost מהדוס אך נתקע ולא המשיך הוא מציג הודעה שאם אני רוצה לחזור אל ה-Win אני צריך לכתוב ghreboot אבל זה לא כל כך עזר,נראה כאילו קבצי ההפעלה נדפקו או משהו..למישהו יש פתרון איך לעלות חזרה את ה-WIN?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by 1900GT,

אז ככה ההביאו לי סרט שנצרב על דיסק DVD שבתוכו שני תקיות: VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB אחרי הרבה נסיונות לטעון את הקבצים בתוכנות עריכה ( premiere pro 7 ו Studio 10.5 של פינקל) ללא הצלחה החלטתי להמיר את הקבצים לקובץ AVI בעזרת התוכנה WinAVIVideoConverter. אז עם התוכנה המרתי את כל קבצי ה VOB לקובץ אחד של AVI וניסיתי לטעון אותו שוב עם אותם התוכנות. אז עם Studio הוא אומר שאין אפשרות לפתוח את הקובץ ועם premiere הוא עושה IMPORT אבל משום מה הוא נתקע ולא מתקדם. מה שמעצבן…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by רומן גרוס,

אני רוצה לחסום גישה לתיקיות ב XP אבל לא בצורה דחוסה !!! של חילוץ עם סיסמא . איך אפשר לעשות את זה ? בגוגל יש רק דחיסה של קבצים . אני רוצה פשוט רק סיסמא בתיקיה ואז להיכנס אליה .

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by kikkler,

האיקון שלו מופיע לי למטה (עם כל המשתמע מכך - אפשר לסגור אותו, להעביר בין מצבים, להחליף בין יוזרים וכולי), ואני מקבל הודעות, אבל דאבל קליק שמאלי עליו, שאמור בדר"כ לפתוח את החלון שלו לא עושה כלום ניסיתי לסגור ולפתוח מחדש, לעשות ריסט, להתקין מחדש, כלום כמובן שאם פותחים משתמש חדש הכל בסדר, אבל אני רוצה להשאר עם הישן שלי

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by Dan4,

יש לי סרט AVI ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק ככה שאני יוכל לראות אותו בDVD בסלון,איך עושים את זה???

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by or_cohen,

היי, לא מזמן קיבלתי קבצים באייסיקיו,הרסו לי תמחשב, מאז שקיבלתי אותם יש רק בעיות, אחת הבעיות היא כלי המערכת של הווינדוס, אני לא יכול להיכנס לשחזור מערכת וככה אני לא יוכל לתקן תבעיות, עשיתי במעל 5 אנטי וירוסים סקאנים, ניקתי אותו מהכול אבל הקבצים פגומים עדין, אני רוצה להכינס לשחזור מערכת אני נכנס ומופיע לי שגיאה, כנראה שזה קרה מהטרויאן, יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות? קראתי באינטרנט שצריך להיכנס להתחל>הפעלה לרשום משהו ואז להכניס תדיסק של הווינדוס והוא יתקן את הקבצים הפגומים, אבל אין לי כרגע תדיסק ואני מנסה להשיג, למישהו יש עוד פתרון? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by danik,

שלום לכולם... יש לי WINDOWS 2000 ומותקן בו NORTON ATNI VIRUS 2003 PRO הכי מעודכן(עידכון אחרון) ועדיין הצליח לעבור אותו וירוס.... השם שלו: Trojan.Gaslide פרטים פה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.gaslide.html הצלחתי להסיר את הוירוס (לפי התוכנה) אבל כל פעם קופצת לי הודעת שיש לי וירוס במחשב והקובץ הנגוע הוא: Notepad מה עושים!? תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  12. כרטיס אלחוטי: Edimax EW-7128g לא מצאתי באתר היצרן. האם יש סיכוי ש- WIN 7 תזהה בעצמה את הדרייבר?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by devek,

יש תוכנה חוץ מ MOVIE MAKER שאפר להקליט איתה סרט עם מצלמת אינטרנט? אבל שיהיה אפשר גם לקווץ אותה יענו שלא יהיה בולט על המסך.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by shaks,

אני מעוניין ליצור PLANE עם תמונה מעליו (מטיריאל ששיניתי תדיפיוס שלו לתמונה) ואני מעוניין שיראו את התמונה גם בחלון של המקס ולא רק לאחר רינדור איך אני עושה את זה? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. Started by m_g,

מחפש תוכנה הכי טובה ונוחה שיש היום בשוק בשביל להגן ולנהל DISK ON KEY שאם מישהו יגנוב לי את הדיסק און קיי הוא יהיה חייב סיסמא.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי, כמו שכתוב בכותרת אני פשוט רוצה לשתף את האינטרנט מהמחשב עם הטלפון. הורדתי 2 תוכנות אחת ניראתה זולה קצת ובאמת לא עבדה, השניה Connectify שהיא נחמדה מאוד אבל הטלפון לא מצליח להתחבר לחיבור שהיא יוצרת (באג ידוע בWP8 עם סוג ספציפי של הצפנה). אובונטו מאפשר ליצור חיבור אד-הוק אוטומטי אבל טלפונים לא ממש עובדים באד-הוק. בכל מיקרה אם למישהו יש המלצות, כמו שכתבתי אבל אני צריך להיות מסוגל לקבוע את סוג ההצפנה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, איך ליבא את ה"מועדפים" שנישמרו בעברית מ FIREFOX לIE ולא לקבל "גיבריש"? מה שנישמר ב FIREFOX באנגלית ניראה טוב ביבוא ל IE לעומת זאת מה שנישמר בעברית ניראה "גיבריש" יבוא הפוך- האתרים שנישמרו בעברית ב IE ניראים בעברית ב FIREFOX. תודה מראש עמוס.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  19. חוץ מ"מאחה דיסק" יש עוד עיניינים לשפר את הביצועים? זה פיסחות לשמה שקונים מחשב חדש הוא טס במהירות האור כמו שהוא צריך להיות, ואחרי כמה עשרות התקנות , נגמר לו הסוס, לא בטירוף, אבל עד שהאייקונים עולים בDESKTOP, או עד שהם מוצגים שפותחים WINDOWS EXPLORER. כמובן שיכול להיות בגלל שזה ויסטא, אבל זה לא נכון כי בהתחלה זה טס וידוע שהארד דיסקים דופקים את הביצועים(המחשב בן חצי שנה-8 חודשים נדמה לי)

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי לפני יומיים את המצלמה החדשה שלי מאיביי קנון HF10 שמצלמת ב FULL HD כאשר אני מוריד את הסרטים למחשב ומריץ אותם דרך התוכנה שקיבלתי מקנון הסרטים נתקעים אחת ל 5 שניות והסאונד לא תקין ניסית מספר תוכנות MPLAYER BSPLAYER וכו מותקן אצלי KLITE PACK FULL התקנתי DIVX PLAYER וגם את נגן ה HDTV כלום לא עוזר! יש פתרון??? אגב מהמצלמה לTV זה עובד מעולה...

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שמעו יש לי את התוכנה ביטקומט וזה לא מוריד לי.. זה גם לא מוצא שום מקורות, וזה לינקים דיי פופלארים ! אבל אם אני מוריד הורדה ישירה דרך ביטקומט זה כן מוריד ! למישהו יש מושג ? (מצורפת תמונה) אה, ולפני כמה ימים היא כן עבדה ! ואל תגידו שזה עובר על החוקים כי זה לא ווארז ! יש גם טורנטים חוקיים ! (ניראה לי...) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eladh777,

שלום. יש לי את התוכנה Total Uninstall 4. היא מסובכת מדי והיא לא נראת לי נוחה במיוחד. התקנתי את התכונה Revo Uninstaller, והיא נראת לי נוחה וקלה. איזה תוכנה אתם ממליצים לי מביניהם? תמיד כשהייתי מתקין תוכנה מסוימת אז התקנתי אותה דרך Total Uninstall 4, וגם מחקתי אותה משם. גם דרך התוכנה Revo Uninstaller צריך להתקין תוכנה דרכה? הרי התוכנה Total Uninstall 4 שומרת "נקודת זמן" לפני התקנת תוכנה מסוימת, ואז כשמסירים אותה , היא פשוט חוזרת לנקודת הזמן ששמרה. איך Revo Uninstaller עובדת? היא פשוט מוחקת את מפתחי הרגיסטרי וזהו, אין זכר לתוכנה? איזה תוכנה יותר טובה? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by All-In,

מה קורה אנשים בקיצור חבר שלי לחץ על איזה וירוס בפייסבוק וזה השבית לו את הלפטופ הוא לא יכול אפילו לשמוע שירים יש לי פה דיסק און קי והוא ביקש ממני לעזור לו. עכשיו תעזרו לי אתם... תמליצו על איזה אנטיוירוס טוב. אני תכננתי להוריד אנטי וירוס לשים אותו בדיסק און קי ואז להפעיל אצלו ב SAFE MODE ולנסות להסיר. זה יעבוד לי מה אתם אומרים?. למה אני אף פעם לא היה לי וירוס או משהו כזה שנים לא התעסקתי בזה... יש לו מערכת הפעלה XP מקורית .. תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  25. יש לי מסמך עם כמה עמודים, בכל עמוד טבלה שונה. לפעמים שאני כותב הרבה בטבלה אחת חצי ממנה יורד לדף הבא למרות שיש מקום עדיין בדף שלה ויוצא טבלה על טבלה, איך אפשר לקבוע שהיא לא יכולה לעבור לעמוד הבא ,או להשפיע על העמוד הבא שאני לוחץ אנטר שהטבלה בעמוד הבא לא תרד שורה. תודה, תום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.