תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי חשבון בGmail וניסיתי להפעיל אותו דרך microsoft outlook 2007. עשיתי לפי ההגדרות שמצויינים באתר http://office.microsoft.com/he-il/outlook/HA011488981037.aspx אם שולחים לי אי-מייל אז אני מצליח לקבל אותו אבל אם אני שולח אי-מייל אז הוא נתקע בoutbox. וידאתי שבתיבה שרת דואר יוצא הוא מוגדר כראוי: SMTP smtp.Gmail.com. אבל עדיין אני לא מצליח לשלוח אי-מיילים.
-
- 15 תגובות
- 28.4k צפיות
-
-
יש לי גירסה 3.0.3. כול פעם שאני לוחץ על לינק חדש הוא נשמר לי בשורת הכתובות. בעבר זה לא היה ככה. כמו כן בעבר יכולתי למחוק כתובת בעזרת כפתור דליט כנ"ל לעכשיו אבל ברגע שמחקתי זה חוזר לעצמו. איך אני מטפל בבעיה הזאת תודה לכול מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דרייברים. יש לי כ.מסך GeForce 8800GT 512MB (אפשר לראות הכל במפרט בצד). כרגע מותקן אצלי הדרייבר של nVidia גרסא 175.19. ניסיתי להתקין כמה גרסאות חדשות יותר, וגם את החדשה כדי שתתמוך ב FC2, אבל במקום להתקין, הוא נתקע באמצע, בסוף ההתקנה אומר System did not modified ורוצה שאני אעשה restart, אחרי שאני עושה את זה המסך לא עובד, ואני נאלץ להיכנס דרך safe mode, למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך, לחזור למצב רגיל ולעשות system restore... יש למישהו מושג מה הבעיה? או איך אני יכול להתקין את הדרייברים החדשים?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שכל שורה שאני כותב בWORD 2007 תיגמר בדיוק בסוף? (כלומר זה יראה כאילו כמו טור בעיתון) אני משתמש בגרסא אנגלית ד"א... תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המלצה על אנטי וירוס טוב בעל ביקורות טובות שיהיה מהיר ושיתמוך בויסטה בצורה טובה תודה....
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני עדיין אם ה-9 איפה אני יכול להשיג תגרסה החדשה? יש אותה באינטרנט או שאני יקבל אותה עם משחק שתומך בו?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפעמים גם סרטי hd בלו ריי וכדומה.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד לא מזמן עם השועל, הדפדפן מזהה שאין לי את adobe flash player ומבקש ממני להתקין אותו, אני לא מצליח לעשות את זה משום מה גם באופן ידני
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
נמאס לי כבר!. אם אני מפרמט כונן כלשהוא דרך ההתקנה של הווינדוס (כשעושים בוט מהסידי), אני חייב להתקין עליו ווינדוס אוטומטית לאחר מכאן, זה לא שואל אותי, פשוט מתקין, זה ממש מעצבן. מה לעשות? תודה מראש!.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
במהלך נסיוני להתמקצע קצת במהלך השירות הצבאי חשבתי על לנסות ולגשת לבחינות בMSCE של מייקרוסופט. היות ומבחינת המפקד שלי קורסים זו אפילו לא מילה, ואני אפילו לא מדברים על כאלה מטעם הצבא, אני מניח שאנסה ללמוד את החומר בעצמי. בעיה קטנה: אין לי חוות שרתים בבית. אנסה ליצור אחת על המחשב שלי עם virtual machine, אך הבחירה היא עצומה והידע שלי בנושא הזה בקנטים. ניסיתי לחקור קצת באינטרנט ולרגע אפילו חשבתי שהבנתי משהו אבל אז זה ברח לי. האם VMWARE WORKSTATION יתאים למשימה פחות מVMWARE SERVER, והאם VIRTUALBOX בכלל שווה את ההורדה? ואם אני כבר מנג'ס לקצת ידע, האם מישהו יודע על מדריכים שמסתובבים ברשת אשר יוכלו לעזור לי קצת בקינפוג של התוכנה, במידה ואמצע אחת מתאימה? בתודה מראש, ג'ין.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במנהך ההורדות GETRIGHT ובתוסף FLASHGOT, שמתי לב לאחרונה שקבצים שאני מוריד מאתרים מסויימים דרך הGETRIGHT(קבצי ZIP) יורדים בצורה פגומה למחשב ולא ניתן לפתוח אותם(בהורדת אותו קובץ דרך מנהל ההורדות של FF הקובץ תקין). ניסיתי להגדיר בGETRIGHT שיתעלם מהאתרים ה"בעייתיים" אבל לא עזר. האם ניתן להגדיר בFLASHGOT שישתמש באתרים מסויימים במנהל ההורדות של FF ובכל שאת האתרים ישתמש בGETRIGHT? נ.ב בFLASHGOT סימנתי את הAUTOSTART DOWNLOAD (גם בGENERAL וגם בDOWNLOAD MANAGER) כדי שלא יציק לי יותר מידי, ככה שאני מחפש אפשרות ללא התפריט שלו...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון לבעיה הזו 8) זה אמור להסביר את הבעיה יותר טוב ממני http://img266.imageshack.us/my.php?image=probyq2.jpg אני נכנס למשחק (PES אם מישהו באמת מעוניין לדעת) וזה מה שזה נותן..אני חייב לציין שהמשחק עבד אבל עשה לי בעיה אחרת , בעיה שקשורה למשחק אז מחקתי והתקנתי ומחקתי והתקנתי עוד פעם או כמה פעמים ועכשיו זה מה שזה נותן לי.. תודה על העזרה , וגם תודה אם לא תצליחו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו windows vista 64bit הכל הלך חלק עד הערב.. נכנסתי לאינטרנט עם הדפדפן פיירפוקס שלי(ואחר כך גם האקספלורר) וכל מיני אתרים שעלו לי יפה מאוד קודם, הקפיצו לי הודעות מוזרות כמו למשל 'This is a shared page'. או 'The webpage cannot be found'. אם זה חשוב אז האתרים שלא עלו לי הם וtorec.net לא התעסקתי אם האינטרנט, לא שיניתי הגדרות,כלום. עשיתי reset לאינטרנט..כלום לא עזר.. במחשב השני שלי שבו מותקן windows xp 32bit הכל עלה חלק. יש בעיה ידועה עם האינטרנט בגרסת ה64bit חוץ מזה שאי-אפשר לראות flash? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייברים עבור הלוח אם MSI MS-6318, לא הצלחתי למצוא שום דבר עליו באתר של MSI. בתודה מראש, מייק.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest בדקתי אם אני יכול להריץ משחק (FAR CRY 2) וזה אמר לי שהכרטיס מסך שלי יריץ אבל לא ממש טוב... (הכרטיס הוא 4870 בודד) וזה ממש לא הגיוני כי חבר שלי מריץ על הכי גבוהה עם כרטיס חלש משלי בהרבהה. רשום שם שהדריבר של הכרטיס מסך שלי הוא 7. משו... אבל התקנתי את 8.10 ... נראה לי שהבעיה יהא שהדריבר 7. משו מותקן עדין והמחשב "משתמש" בו ולא ב8.10 החדש שהורדתי היום.. אז אם אפשר תוכלו להגיד לי איך אני מוחק דריבר של ATI ואז מתקין מחדש את ה8.10 ? (אם זאת הבעיה) וגם שהרצתי FAR CRY 2 המשחק רץ באמת די גרוע.. העכבר זז בדיליי( G5 , התקנתי דרייבר חדיש) יש תקיעות לפעמים גם, הכנסתי קראק טוב (RAZOR) והתקנתי כרגיל.. למי שרוצה לדעת: זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד במחשב.. יש לי כרטיס מסך on-board. ולוח אם intel G31 (מבוסס). התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול עם הדיסק שמגיע יחד עם הלוח אם. התקנתי מקודד K-LITE ומשום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד. המדיה פלייר אומרת שיש בעיה עם הקידוד. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לכול מיני צ'טים , או שזה כותב שזה Disconnected. או ERROR או שבכלל לא מצליח להתחבר :-\ מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ויסטה ואת גרסת האקספלורר שבאה איתה עכשיו נהייתה לי תופעה שבהתחלה לא הייתה יש אתרים ספציפיים כמו וואלה שופס או של המכללה שלי ועוד כל מיני שאם אני נכנס אליהם הו נותן לי לסגור את כל החלונות או לחפש פתרון ולהפעיל מחדש! מה גורם להתנגשות הזו ואיך אני פותר זנ ממש מעצבן לפעמים אני בתוך מלא כרטיסיות פתאום הוא אומר לי סגור ואני מאבד את כל המידע שהיה לי! תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
נורא מוזר :s05: במחשב יש קול וגם באתרים אחרים יש קול רק ביוטיוב אין.מישהו יודע מה יכול להיות? עריכה:הסתדרתי.זה היתה בעיה רק בפיירפוקס.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הטקסט ב-FireFox נראה דק מדיי ולא כמו איך שהוא אמור להראות. הנה תמונה: http://img185.imageshack.us/my.php?image=88280711sf8.png אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לסדר את זה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שאני מפעיל את 5 הוא מחייב אותי לעדכן לגירסה החדשה.הבעיה שהגירסה החדשה ניתקעת לי .נסתי להתקין את icq 2 אבל הוא לא מובן 8ולא נוח .נסיתי את 4 והוא גם מחייב אותי בגירסה החדשה האם יש דרך להפעיל את 5 בלי העדכון?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק 6000x2 amd 2 ג,גה זיכרון ואני מתלבט בין האנטי וירוס הנ"ל {כל אנטי וירוס יש לו את המיקום שכתוב עליו מספר 1 } BitDefender Antivirus 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com nod32 שראיתי בהרבה פורומים שהוא הכי טוב {אני לא יודע אם מותר לפרסם אותם} Avira AntiVir Premium שגם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים אומרים שהוא מספר 1 avg http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519988,00.html kaspersky Security 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com משהו שניסה אותם יכל להמליץ לי מה באמת עוזר שלא יכנסו וירוסים? למשל אני נסיתי את nod32 והוא סתם לא משהו מחקתי אותו .התקנתי קספרסקי והוא בנתיים מחזיק מעמד. אז כל אחד יגיד חוות דעת {אבל עם נס…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-