עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by D.r Bit,

תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. Started by Albetron,

כשאני מריץ קבצים מסויימים על נגן VLC אין סאונד, אבל הסאונד עובד באותם קבצים עם נגנים אחרים. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר. אני מאוד מודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by dvido,

הורדתי סרט דרך אימיול. ברגע שאני עושה איתו משהו - מנסה לראות אותו או אפילו סתם מסמן אותו באקספלורר הוא סוגר את התוכנה שאיתה אני מנסה לגעת בו וכותב הודעת שגיאה - הנה דוגמא. האם יש מה לעשות או שהקובץ דפוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by g191181,

שאני רואה סרטים במחשב יש לפעמיים רגעים שהסרט נתקע (כמו ריצוד בסאונד) לשנייה וחוזר לעבוד רגיל. יש לי XP CODEC אחרי שהחלפתי כמה לפניו ושום דבר לא עוזר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. ערב טוב ככה סתם לפתע פתאום הופיעה לי בעיה מוזרה באינטרנט אקספלורר 11 כאשר מנסים לכתוב בעברית בכל אתר שהוא (גוגל, וויינט, פייסבוק) מופיעות אותיות או בגיבריש, או סימנים מוזרים, או אותיות עבריות שלא תואמות את מקשי המקלדת. זה קרה לפתע פתאום (לא אני הייתי ליד המחשב אז אין לי מושג עם אשתי לחצה על משהו בטעות). עבודה בדפדפן אחר מתנהלת באופן תקין. כמו גם כאשר מעלים מקלדת על המסך בגוגל ניתן להדפיס באופן תקין. למישהו יש מושג מה גרם לתקלה זו ואיך אפשר לתקנה? תודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אנשים.. אין לי מושג למה זה קרה. אני כותב כתובת כלשהי לוחץ אנטר ולא קורה כלום. מה שיותר מוזר, אתר הבית שלי זה מנוע החיפוש של גוגל.. שאני כותב שם משהו לחפש.. זה כן עובד.. רק שאני משתמש בשורת הכתובת של הדפדפן זה לא עובד.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מקווה שזה הפורום המתאים....... משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו. אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה. בבקשה תעזרו :-)

8. הם מופיעים לי בצבעים של ירוק עצום וצהוב במקום הצבעים של הסרט... וכשאני סוגר את הקובץ, נוצר קובץ טקטס בתקייה שלו בשם dxva_sig. הקובץ טקטס ריק. מה לעזעזל?! יש לי קודק פאק קיי-לייט 6.5 הכי חדש...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by RainbowInBlack,

זה כבר פעם שניה שהדבר הזה קרה לי כל סרט שהרצתי על המחשב עד עכשיו פעל יופי עכשיו יש אני לא שומע אודיו מהסרט! הרצתי עליו GSPOT, והוא נותן לי שיש לי 2 קודקים של MP3 שיכולים להיתמודד עם ה AUDIO שלא צריכה להיות בעיה ואז אני עושה ל GSPOT ,RENDER ואז הוא מראה לי שהוא הצליח לרנדר רק את הוידאו הקטע הוא שאם אני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר הוא לא משמיע לי את הקול גם אבל גיליתי שאם אני מוציא את האודיו כ WAV דרך VD ואז נכנס לWAV דרך מדיה פלייר ,הוא שוב מחפש קודק ולא מוצא אבל הוא משמיע את זה! (WINAMP לא מצליח להשמיע את ה WAV ..) בפעם האחרונה התאמתי את ה WAV לסרט ...כשהיה איזה הפרש של כמה מילישניות וזה ממש הציק מישהו מכיר בעיה דומה? או מה לעשות? כי אני רואה מלא אבל מלא סרטים על…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by TAMIRRR013,

כל פעם שאני מפעיל תרשמקול ונניח עוד להקליט או עושה סטופ או כל פעולה ברשמקול הוא עושה לי תהודעה הבאה ויש לי מחשב מאוד חזק מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ 4gb ram ובמחשב הישן שלי זה אפילו לא קרה ובשתי המחשבים יש XP 32 BIT

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by GiDo,

יש לי שרת FTP צנוע על המחשב שלי... עד אתמול עבד מצויין. אתמול צצה בעיה מוזרה מאוד: כחצי שעה - אולי יותר מרגע פתיחת השרת, אין יותר אפשרות להיכנס אליו. מי שבפנים ממשיך להוריד כרגיל, מי שלא, לא יכול להיכנס - גם אם יש מקום פנוי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי DNS2GO אבל מחקתי את התוכנה , אפילו פירמטתי את המחשב וכלום לא עוזר.. למישהו יש עצה?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  12. שלום. יש לי ספריית שירים ושם האמן נעלם מפרטי הקובץ. יש לציין שעד לפני חודש הכל היה בסדר, מה עושים? לא נגעתי בכלום,לא שיניתי כלום. ככה פתאום זה נדפק. ויש גם לציין-שעם אני מפעיל את אותו טראק בוואינמפ,ועושה פרטים נוספים,בID3v1 וID3V2 והשאר,רואים את כל הפרטים על אותו טראק,הכל מפורט וטוב. העאלתי שלוש תמונות,בכדי שתראו ותבינו על מה אני מדבר. תמונה מס' 1: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938236.jpg ^^כאן רואים שלא רשום שום אמן^^ תמונה מס' 2: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938299.jpg כאן אנחנו רואים שזה לא מציג שום דבר,לאלה שחושבים שID3V2 נדפק/נהרס , קחו הוחכה בתמונה השלישית שהכל בסדר. http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938521.jpg ^^כאן אנחנו רואים שמפעילים…

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

זה כבר קורה לי מתמיד רק בWIN7. שאני לוחץ על אפשרות בחירת הסמיילי במסן המסן פשוט נתקע! זה מאד מציק..יש משהו לעשות בנדון? ניסיתי כבר פשוט הכל, התקנה חוזרת, שפה אחרת, מחיקת הWIN והתקנה מחדש(אחרי שנמאס לי ועברתי לXP)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תהיתי אם מישהו מפה יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה. אז ככה, יש אתר (www.hydepark.co.il) שעבד לי תקופה ארוכה ויום אחד פשוט הפסיק לתפקד. לא משנה אם אני מדפיס כתובת מדויקת בתוך האתר באקספלורר או לא יודע מה האתר לא עובד. אבל כאשר אני שם לינק באיי סי קיו לוחץ פעמיים על הלינק ונותן לזה לעלות ככה, זה עובד, אבל עדיין התמונות לא עולות (אלה אם הלינק זה לאחת התמונות שנמצאות בסרבר של האתר) מוזר או לא ? מישהו אולי יודע מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעבוד לי כרגיל ? בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מנסה לדבר דרך TEAmspeak וזה לא שולח שום דבר או לחילופין, מפעיל תvoice recorder של הWinXP וגם זה לא מקליט לי שום דבר... זה ממש מוזר. בעיה נוספת שצצה לי זו שהאינטרנט מתנתק לי אוטומטית איך שאני נכנס לOutlook Express ! מה זה?!!? זה משהו מהלוח אם? דרייברים!? spyware? adware? משהו?! רעיונות?! תודה!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  16. מעל לשעה וזה קורה בכל הקבצים קטנים וגדולים... מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. מסך כחול(מצורפת תמונה) קוטע את פעולת המחשב שוב ושובהבעיה חוזרת על עצמה מידי פעם....לא מצליח להבין בעקבות מה זה קורה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. שלום בעקבות gears of war הייתי צריך להוריד דרייבר למעבד שלי (3800+ AMD) או בשם המלא:AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 הורדתי מהאתר של AMD, הורדתי מהאתר הראשון שהופיע בגוגל, אפילו התקנתי מהתיקיה של gears, אבל בכל הפעמים הוא מתקין לי את 1.3.2.0 ??? גם בadd\remove רואים את הגרסה עם ה0 בסוף ולא ה16. למה לעזאזל זה קורה? כאילו זה משתנה מהאתר עד לקובץ EXE... פתרונות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  19. Started by RX7,

אני לא מצליח לעלות קבצים לאתר www.fileflyer.com אני בוחר את הקובץ מאשר את ההסכם בא ללחוץ על SEND וזה פשוט לא מגיב.. לא נותן לי ללחוץ עליו ניסיתי גם להתקין את הדפדפן מחדש וגם פקד ACTIVEX למישו יש שמץ של מושג בזה ??

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Jack_g,

כל פעם שאני לוחץ על ה IE בשביל לפתוח אותו אז ישנה השהייה של איזה 5 שניות . מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D CORSAIR PC3200 C2 512*2 6200GT(זמני) ספק 480 THEMALTAKE 250GB SATA II 16MB WD 200GB WD 8 MB ATA המערכת ללא OC הוספתי כבר מתח לזיכרון עד ל 2.8 ולא עוזר. תודה.

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  21. אני לא יודע למה ואיך זה קרה אבל לפני יום שמתי לב שנעלמו לי האייקונים ששייכים לוינדוס כגון internet explorer, my computer, my documents, וshow my computer. הנה תמונה כדי שתבינו יותר בקלות למה אני מתכוון: (שני האייקונים למטה בהפעלה מהירה הם internet explorer וshow my desktop) אפשר לראות שאין בעיה עם אייקונים של משחקים\תוכנות או כל דבר אחר, הבעיה היא רק באייקונים שקשורים לווינדוס. ניסתי להחזיר את האייקונים ע"י הcustomize desktop בתפריט של הproperties שבדסקטופ אבל זה לא עזר! מישהו מכיר או יודע איך לפתור את הבעיה הזאת ולהחזיר את האייקונים?? זה ממש מעצבן !!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. לעומת זאת בדפדפנים אחרים במשחקים ובכלל דוקה כן.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by יהונתן,

אהלן יש לי בעיה מוזרה שאני לא מבין... קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר איזה משחק בקובץ ISO למחשב החדש באמצעות הנגן MP3 הגודל של המשחק הוא 4.78 ג'יגה ויש 15 ג'יגה פנויים בנגן ושאני מנסה להעביר את הקובץ הוא רושם לי שאין מספיק מקום...שאני מנסה קבצים אחרים שיותר גדולים ממנו הוא נותן לי רק בקובץ הספציפי הזה הוא עושה בעיות...

24. יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. בעיה מוזרה מאוד שקרתה לי אחרי שהתקנתי Windows live messenger 2009 החדש . בסיום ההתקנה קיבלתי את ההודעה הזאת : the procedure entry point is IsThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link libary USER32.dll אני לא יודע מה לעשות עם זה מישהו יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.