תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בגרסאות קודמות של ICQ היה ניתן לבדוק את החשבון דואר שנמצא על השרת דואר, באמצעות לחיצה על כפתור. בגרסה החדשה הפונקציה הזו לא קיימת (לפחות לא מצאתי אותה...) אולי יש מישהו שיודע אם אפשר להוסיף (להוריד לחוד?) אותה בצורה כלשהיא לתוכנה עצמה? יש איזה פלאג-אין? (אני יודע שקיימות תוכנות רבות (נפרדות) שבודקות את הדואר על השרת, ולא זו הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש בלי סוף בעיות בהתחלה נפתחו לי בלי סוף חלונות של אקספלורר או פיירפוקס הם היו ריקים בגלל שהיה לי אנטי וירוס של נורטון עכשיו התקנתי INTERNET SECURITY של קספרסקי מצא לי 200 רוגלות וירוסים וסוסים טרוייאנים מחקתי עכשיו האינטרנט לא עובד כאילו רק דף הבית עובד וזהו אם אני כותב כתובת או מנסה לעבור אתר זה טוען שעה ואז כותב שהדף לא נמצא חוץ מזה שלווינדוס לוקח המון זמן להידלק והמון זמן להיכבות כמה לפעמים כמה שעות במחשב בן חצי שנה חייב עזרה דחוף תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כמעט כל יום ה- acrobat reader רוצה לבצע עידכונים , לא שמתם לב ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר ככה שזה יוריד קובץ קובץ ולא חלקים מכל הקבצים? נגיד בתמונה קודם יוריד תראשון אחר כך תשני וזה?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אז נעים מאוד ברצוני לשאול האם יש למישהו את הסיסתם אורק 2004 הודה לכם עם כן
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי כמה גירסאות של ווינדוס Xp (לצורך העניין כולן מקוריות) ועוד כמה של לינוקס, אני רוצה "לגבות" את כולם ולשים אותם על דיוידי אחד. האם יש דרך בה יהיה ניתן להתקין מהדיוידי את הגרסאות שעליו? כלומר, האם ניתן ליצור bootable dvd שיצליח להריץ התקנה של ווינדוס או של לינקס לפני בחירה בתפריט.? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Nuendo 3 תוכנה מקבילה לקיובייס של סטיינברג והתקנתי בעבר כמה פלאגאינים של בנתיב מסויים (i) נתיב שכבר לא קיים היה של כונן קשיח חיצוני שהוחלף וקיבל את נתיב J מאחר ובתוכנה הנתיב שעליו מופיעים הפלאגאינים הוא נתיב (i) אני לא יכול להשתמש בהם. אני גם לא יכול להעביר את תיקיית Cakewalk למקום אחר כי הנתיב (i) כבר לא קיים חיפשתי בתוכנת נואנדו אפשרות לשנות את נתיב הפלאגאינים ולא מצאתי. אני רואה את הנתיב אך אין שם אפשרות עריכה (תמונה 1) מישהו יוכל לכוון אותי איך אני מחליף לפלאגאינים/תוכנה את הנתיב? ניסיתי גם להתקין מחדש (דיסק מקורי-תוכנה חוקית) ולגרוס את הקודם אך לא ניתן משום שבהתקנה מזוהה אצלי ההתקנה הקודמת (שאותה גם לא ניתן להסיר) תמונה 2
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני עובד עכשיו עם שני מחשבים, נייד ונייח. בשניהם אני עובד עם OUTLOOK שמוגדרים עליו אותם חשבונות דואל. כמו אצל כולם, הבעיה שלי היא שאחרי הסנכרון הראשוני של קובץ ה-PST, אין סנכרון בין התוכנות. כרגע אני מאפשר לשני המחשבים להוריד את הקבצים מהשרת, ועושה את הסנכרון ידנית. מה שאני מחםש זה תוכנה שכאשר אני אחבר את שני המחשבים, למשל ברשת, היא תדאג לעדכן את שניהם לאותו מצב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שנראה מתאים לי. אז ננסה שוב - האם ישנה תוכנה שמאפשרת לסנכרן בקלות בין שני אאוטלוקים בשני מחשבים שונים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מבקש להעלות את נגן המדיה פלייר של מייקרוסופט מופיע לי חלון של מייקרוסופט המודיע לי על אי חוקיות של הנגן. דבר מוזר בהתחשב בכך ששנים היה אותו נגן פעיל וגם לא נתקלתי בתופעה דומה אצל חברים בעלי מחשב
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
דוגמה למילה: èàáå ייתכן שבמקור זה היה מסך וורד/כתבן.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני זוכר שיש כזאת.. אבל לא את השם שלה.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזושהי תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט באיכות הסאונד של WINDOWS כך שכל תוכנה אחרת, וגם SOUND אחר ישמיעו את הצליל שכיוונתי פעם אחת בתוכנה שכזו. מאין WINDOWS SOUND EUALIZER, ככה שגם לדוגמה מוסיקה שרצה ב STREAMING מהרשת תהיה מותאמת ומושמעת לפי האקולייזר הזה. הבעיה שלי היא שאני רוצה לדוגמא להוריד את הבס של איזה סרטון מהאינטרנט, ואני לא יכול לעשות את זה כי אין לי אקולייזר ברשת. יש למישהו פיתרון? איזו תוכנה מומלצת או משהו בסגנון יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שאני מתחבר לצ'אט, ולאחר מכן רוצה לעשות ריפרש, זה מראה כאילו אני מנותק ואני שוב צריך להתחבר. כמו כן, גם נוטיפיקיישנס וכו' קצת בדילאיי. בעיה בדפדפן או בפייסבוק? שכחתי לציין, דפדפן פיירפוקס גירסאת 3.6.12.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לגלוש באינטרנט אקספלורר ולא מצליח, גירסה 6 הגלישה בפייפוקס עובדת כרגיל אשמח אם תוכלו לעזור, תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה מציקה... אני לא מצליח לראו סרטונים באתרים כמו SPORT5 למשל עם FF3... ניסיתי להתקין את הפלאגאין של המדיהפלייר ולא עזר... מישהו יכול לעזור? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום הרבה פעמים כשקוראים כתבה באתרי חדשות, (לדוגמא האתר של הארץ, או ynet, וכו') כל עמוד של כתבה, עושה לעצמו refresh אחרי 5 דקות בערך. האם יש דרך לגרום לדפדפן לא לעשות refresh בעצמו? רק כאשר אני בעצמי לוחץ על הכפתור refresh(או לוחץ F5) אז הוא יעשה, אבל לא בתגובה לבקשה מהאתר.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנת גיבוי שעובדת ברקע כל הזמן ושומרת גירסאות של קבצים שעובדים עליהם? (למשל: קובץ WORD שעובדים עליו וכל זמן מסויים או כל שמירה של הקובץ נוצר עוד קובץ גיבוי בספריה מיוחדת - בלי שנכתב על הקובץ גיבוי הקודם כך שלבסוף יהיו הרבה קבצים של הרבה גירסאות של קובץ ה WORD) - אני מחפש תוכנה כזו שעובדת גם על קבצי AUDIO ו VIDEO שאני עורך אותם שתשמור לי כל הזמן גירסאות קודמות. תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, השתמשתי עד היום עם התוכנה NETLIMITER v2.0.10.1 והכל היה תקין עד שיום אחד התוכנה הוציא לי הודעה שיש לי TRIAL ואי אפשר להמשיך להשתמש, התקנתי מחשב וזה המשיך. הסרתי את התוכנה והתקנתי את הגרסה היותר ישנה .v2.0.7 עם קראק. הכל היה טוב שהמחשב החליט שבא לו להתכבות כל כמה זמן. בעזרת התוכנה windbg של מייקרוסופט גיליתי שהבעיה בnltdi.sys שזה בעצם אזשהו דרייבר של התוכנה. שתי שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי להשתמש עם התוכנה ? 2. איזה תחליף יש לתוכנה (המטרה היא להגביל העלאת/הורדת מהירות באינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי היום התמלא בוירוסים קטלניים ואני רוצה לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא אם אני אצרוב את הקבצים שיש לי על המחשב, הוירוסים יעברו יחד עם הקבצים וידביקו את המחשב שוב אחרי הפרימוט? דחוף, תודה!
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי למחשב סרט, לאחר מכן הקובץ של 800 מגה נמצא בכונן cללא שימוש ואני רוצה למחוק אותו. הבעיה היא שהקובץ בפורמט BIN איך אני יכול למחוק אותו?
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Ad-Aware SE Professional 1.06. Ad-Watch כל הזמן פועל ברקע, אבל הוא לא מתעדכן באופן אוטומאטי. על-מנת לעדכן את ה-Definitions File, אני צריך להפעיל את Ad-Aware, ואז הוא בודק אם יש עדכונים חדשים ומאפשר לי להוריד אותם. איך אפשר להגדיר את Ad-Watch שיבדוק ויוריד באופן אוטומאטי עדכונים בכל פעם שהוא מופעל או בפרקי זמן קבועים?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-