עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני יודע שזה משהו בסיסי אבל איכשהו לא מצליח לסדר זאת כך שבלחיצה על "הורד" בקובץ מצורף בג'ימייל למשל יתקבל החלון הנ"ל. כרגע אני מקבל מייד הורדה של הקובץ והוא לא מורץ אח"כ. תודה מראש על הכוונה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by someone,

יש לי בעייה באתר אליו נרשמתי לפסיכומטרי, אני פשוט לא רואה עברית בחלקים מסויימים.. מצורפת תמונה שמדגימה את זה, בה במקום השם שלי מופיע ג'יבריש, בחלקים אחרים באתר פשוט לא מופיע כלום במקום שבו צריך להיות כיתוב בעברית.. במחשבים אחרים אין את הבעייה הזאת. לי יש ויסטה 64BIT וFLASH PLAYER10. למישהו יש רעיון איך לסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  3. נכון שהספארי הכי מהיר אך הוא לא נוח כל כך. אני מוצא את הCHROME בתור נוח ומהיר.

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by cyberX,

יש לי כמה שירים בקובץ WAVE ואני לא מצליח להפעיל אותם עם אף אחת מהתוכנות שיש לי, זה עושה רעש מעצבן כאילו שאין קליטה בטלויזיה או משהו... אולי גם תוכנה להמיר אותם לקבצי MP3 יכולה לעזור ד"א הקבצים הם ב-DTS עם 5.1 ערוצים לפי מה שהיה רשום בהורדה.. רציתי לבדוק איך שומעים מוזיקה שהיא לא בסטריאו נראה לי נחמד... וכן יש לי מספיק רמקולים לבדוק חח

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by netanel305,

שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא 480k insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  6. אני צריך תוכנה שתזהה דרייברים ( ישנים וחדשים) וגם שתיהיה אפשרות להוריד את הדרייבר... שתיהיה תוכנה חינמית ..

7. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני יומיים קניתי דיסק קשיח חדש WD6400AAKS שני שאלות: 1. רציתי לדעת איזה תוכנה מומלצת לבדוק את הדיסק שהכל תקין (לפני שאני ממלא אותו, שאני לא יאבד את כל המידע במידה ויש בו כבר עכשיו תקלה כלשהי) בדקתי בנתיים עם HDD Health ו- PartitionMagic . הבנתי שיש תוכנה יעודית של WD אך לא מצאתי באתר שלהם. 2. לאחר חיבור ואתחול הדיסק הקשיח הוא מראה לי במאפיינים ש-83MB בשימוש למרות שאין עדיין כלום בדיסק (גם לא קבצים מוסתרים), מדוע ולמה? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by avipeso1,

היי חברים רציתי לדעת אם כשאני שומע מוזיקה במדייה פלייר ומשחק במקביל במשחק- האם ניתן להעביר שירים? אין לי במקלדת את הכפתור של העברת שירים. אני יודע ש-Ctrl+F במדיה פלייר מעביר לשיר הבא, אך רק כשאני נמצא במסך של המדיה פלייר. יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  9. שלום... מממ...יש לי בעיה.. לא מזמן אני החלפתי את כל קבציי ביין לקובץ אחר אוו של מדיה פלייר ווינדווס... אז כשאני מוריד אימיול זה בקובץ של מדיה פלייר אז אני לא יכול ליפתוח את הקובץ אם דיימון טולס..זה לא מוצא אותו... אז איך אני אני מחזיר את כול הקבצים בחזרה לקובץ ביין? והדיימון טולס מוצא רק את הקובץ ביין נכון??? אוו עוד קבצים???.. איך הופכים את הקובץ הזה ישר להתקנה??..אני יודע איך משתמשים אם דיימון טולס.. וחלק משהמשחקים שאני מוריד הם בקבצים האלה... בבקשה עזרה..... כל משאני כמעט מוריד הם קבצים האלה..ואני לא יכול לפתוח אותם..

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו. אז תודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by amit887,

נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  12. ?????????????????.. תראו יש לי dvd ווידאו והם לא מכשיר אחד משולב הקיצר משהו יודע אם אפשר להקליט מ Dvd לווידאו???? ואם אפשר אז תפרטו

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by shon,

אהלן אני מחפש אם משהו מכיר אתר או תוכנה עם הרבה אפקטים של סאונד לעריכת וידאו בavid תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  14. פעם ראשונה שאני עובד עם התוכנה ולא כ"כ הבנתי איך אני יכול לבדוק את היציבות של הכרטיס לאחר האובר קלוק...

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by dino,

הורדתי ממקום מסוים "מצונזר" משחק מסוים "מצונזר" ואני רוצה לצרוב אותו. הבעיה ששתי התוכנות צריבה שברשותי NERO ו-ROXIO EASY CD CREATOR 5 לא מזהות את הקובץ ורק שאני לוחץ SHOW ALL FILES בתפריט בחירה הוא נותן לי אפשרות לפתוח את הקובץ. השאלה עם זה לא יעשה בעיות בצריבה. הנה תמונה של סיומת הקובץ:

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by t d,

שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Parallel,

נתקלתי בבעיה מוזרה,יש לי קובץ pdf או ps (הבעייה זהה בשני סוגי הקבצים,עם קובץ וורד אין בעייה כזו),עכשיו אם הקובץ נמצא תחת ספרייה שהשם שלה כתוב בעברית,אני לא יכול לפתוח את הקובץ,ברגע שהקובץ נמצא בספרייה שהשם שלה כתוב באנגלית,הקובץ נפתח ללא שום בעייה. c:/hello/file.pdf --->נפתח ללא בעיייה c:/שלום/file.pdf -->לא נפתח. הודעת השגיאה היא שהקובץ לא נמצא ,דרך אגב הוא מאיית את השם בעברית כרצף של סימני שאלה,אז יכול להיות שזו הבעייה..אבל אין לי מושג איך לתקן את זה) התוכנה שאני משתמש בה היא Foxit ,אתמול ביצעתי פירמוט והתקנתי ווינדוס מחדש(וכמובן שהתקנתי פונטים בעברית),לפני הפירמוט הכל עבד כמו שצריךץ תודה למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by nokobik,

יש לי כרטיס מסך R9800Pro. אני רוצה לחבר אותו ל-TV ונמאס לי מה-CATALIST הכבד הזה של ATI. יש אפשרות לחבר ל-TV בלעדיו?

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  19. היי אתחיל בקטע הטראגי הבא : "06/29/06 23:57:04 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:27 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:50 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:59:51 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:28 - piece 336 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:43 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:45 - piece 156 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:58 - piece 475 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:05 - piece 246 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:17 - piece 42 failed h…

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by zoman,

אני פתחתי משתמש חדש במחשב שלי כלומר יש לי שני משתמשים ,כאשר לאדמנסטריטור עשיתי קוד כניסה ,טוב אז ככה שכחתי את הקוד ,האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני מגלה את הקוד או מתגבר על הבעיה הזו :'(

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by tommy_g,

שלום חברים! אני נכנס ל"מחשב שלי", על מנת לראות תמונות מהדיסק שהכנסתי לכונן, ולפתע, אין כונן תקליטורים. הוא נעלם מהמחשב שלי. מה עושים? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by eladbu,

ענייני רגולציה בחברה חייבו אותי לתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק) האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתים ולייבא לאקסל\וורד

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by MorMaMan,

יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  24. שלום רב, התקנתי HTPC בסלון - הגדרתי הן בAC3FILTER והן בFFDSHOW AUDIO FILTER - להוציא את הAC3 ואת הDTS דרך הSPDIF OUT. כשאני שם סרט דרך הMP הרגיל - המגבר מזהה את האות הדיגיטלי ורואים שהוא מזהה את הDTS/DD , אבל כשאני שם את אותו סרט דרך הMPC HOME CINEMA - המגבר מזהה PCM סטריאו. מה צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by Itzik 007,

שלום, התקנתי ווינדוס XP מחדש על מחשב ישן. הסיפור לקח לי יחסית הרבה זמן, שכן היו המון בעיות בהמשך, בעיקר בהתקנת כל התוכנות הרלוונטיות. כעת המערכת מוכנה 100%, כולל כל הטוויקים, קבצים, הגדרות, רשת וכו'. איך ניתן לבצע גיבוי מלא (!) 1:1 של המערכת הכולל את כל הרג'יסטרי, קבצים, הגדרות, רשת והכל? אני מעוניין לגבות שכן אם משהו יקרה אני פשוט אכניס את הדיסק למחשב והמצב יחזר בדיוק למה שקיים אצלי עכשיו. יש תוכנה רלוונטית ומומלצת? תודה!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים