תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
טוב, שלום חברים. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שקשה לי להבין את מקורה, ובטח את פתרונה. אני מחובר לרשת, ומתחבר רק לאתר אחד או שנים, לא יותר מזה.. למשל לאתר של GOOGLE אני לא נכנס, או מורפיקס וכו'... אבל כן לכאן, לוואלה.... בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם ספקית האינטרנט אבל זה קורה סתם ככה, בלי שוום קשר לשעה, כך שזה לא קשור לעומס.. אולי לראוטר? אבל הוא עובד כמו שצריך כ המחשב השני עובד פיקס, בלי בעיות... חשבתי אולי טרויאני, אבל לא הצלחתי לגלות משהו עם TROJAN REMOVER או MALWAREBYTES... קיצר אין לי מושג..תתחילו לזרוק רעיונות.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי שיחק אם ההגדרות של ה eMule והחליף את הפורטים, אני לא יודע אם זה קשור לזה אבל עכשיו יש לי כל הזמן LowID והוא מתנתק כל איזה חצי שעה. מה הם הפורטים הרגילים של הeMule?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו יש תוכנה כזאת שהופכת סרטי vcd וגם svcd ל avi או משהו כזה? אם יש תביאו בבקשה קישור וכמה שורות הסבר עליה אם אתם יכולים... תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות קריטיות: 1. יכולת לבצע גיבוי עם פילטר על סוגי קבצים ושמות תיקיות. סופר-קריטי, כיוון ש-90% מנפח התיקיות לגיבוי הוא של קבצים זמניים ענקיים שלא מעניינים אף אחד! 2. יכולת לבצע גיבוי אינקרמנטלי. 3. יכול Versioning כך שאם קובץ נדפק הוא לא "ידרוס" קובץ תקין ברגע שהגיבוי ירוץ. 4. יכולת שחזור פשוטה שאינה תלויה בתוכנה עצמה (בניגוד לקליינטים של SVN למשל). 5. יכולת תזמון של גיבויים אוטומטיים. רצוי מאוד: 6. יכולת לגבות קבצים פתוחים. 7. דיווח דרך EMAIL על בעיות/הצלחה של גיבוי. 8. יכולת ZIP של קבצים/תיקיות בנפרד (לא ZIP אחד גדול). 9. הצפנה של הגיבוי - חביב ובתנאי שהסרת ההצפנה לא דורשת את התוכנה עצמה. 10. עדיף חינמית וללא התקנה כמובן. 11. יכולת העברה של פרופילים/הגדרות בקלות ממ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שטח המסך שלי(רזולוציה) הוא 600*800.בכל האתרים הגודל מתאים לאתר עצמו. הבעייה שלי היא עם האתר הזה,כלומר בפורום,הגודל המתאים הוא 1024*768.אני בדר"כ עובד עם מספר מסכים , האם יש אפשרות לשנות את הרזולוציה לפי אתרים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי רישיון של תוכנת אופיס ומחקתי את התוכנה. החלפתי אותה באופיס אחר עם רישיון שונה, כשהפעלתי תוכנה לבדיקת סיריאל של המוצרים הופיעו לי 2 המוצרים... גם האופיס שנמחק וגם החדש איך אני מוחק את הסיריאל של הישן מהרגיסטרי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עשיתי גוסט למחשב ומאז שום משחק שאני מתקין לא עובד לי הוא רושם לי הודעת שגיאה שווינדוס הפסיק לפעול לפני הגוסט כל המשחקים עבדו רגיל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה השלבים - ואיזה תוכנוצת אני צריך כדי ליצרוב DVD ? הבנתי שקודם אני צריך תוכנת RIP טובה = שתעתיק את ה DVD למחשב ואח"כ תוכנה שתיצרוב לי - בהתאמה לגודל 4.7G אפשר בבקשה לקבל הסבר + התוכנה המתאימה לכל שלב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כאלה תוכנות בנמצא ? חינמיות ולא מגבילות בזמן או באיכות וכאלה? אני חייב לעשות גרסא של פלייבק לשיר של כוכב נולד פשוט ואם לא פלייבק אז MID לפחות.. זה חשוב לי מאוד אני אודה על כל לינק או שם שתזרקו כי אני נואש... יום טויב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעדכן את הדריבר שלי. אני צריך למחוק את הישין או שאני משאיר אותו ומוריד את החדש? ובלי קשר... נכון יש sp 2 לויסו=טא עוד מעט? אז גם שם אני צריך להוריד sp1 או ששתים יכלול אותו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה, יש לי 1.98 ג'יגה פנוי ב-c ואני לא יכול להרשות לעצמי לכסות את המקום הזה בהורדות מה-Azureus (שנמצא ב- C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Azureus\downloads) וכשאני מוריד איזה קובץ של ג'יגה ומשאיר אותו שם כדי לעשות אפ לוואד המחשב איטי בטירוף כי לא נשאר מקום בכונן.... אז אפשר איכשהו לשנות את מיקום ה sherd folder של האזוראוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת סאונד כך שאני יוכל להוריד מהקובץ רעשים מסוימים ומנגד לחזק את הקול שאותו אני רוצה לשמוע(מדובר בשיעורים מוקלטים) אני ישמח לעזרה תודה רבה מראש לכל העוזרים בעינין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים שואלים מה עדיף זה או עדיף זה אז באתר זה תימצאו השוואות מעודכנות לרוב הדברים הטופ טן כמו שאומרים http://www.toptenreviews.com
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... נמחקה לי התוכנה עקב וירוס שהיה אז אני מחפש את אותה אחת ולא מוצא בשום מקום עכשיו.....אני יודע שיש תחליפים אז אל תנסו כי כלום לא עובד לי ...חסר לי קובץ אחד ספציפי ששמו hdtv.exe והכל יהיה בסדר ... יש לו מין סמל כזה בצבע תכלת צהוב..... ד"א הכרטיס הוא FlyVideo98 תודה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ענייני רגולציה בחברה חייבו אותי לתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק) האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתים ולייבא לאקסל\וורד
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! הייתה לי לפני איזה שנתיים תוכנה שהתקנתי לסנכרון תיקיות. מה שאהבתי בה זה שהיה אפשר להגידר תיקיה לסנכרון דרך המאפיינים של התיקיה עצמה (באקספלורר) בלי צורך להיכנס לתוכנה בשביל להגדיר, שזה ממש נוח. אבל אני לא זוכר איך קוראים לתוכנה הזאת, מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה פועלת לבד ללא התקנה, לכן הפעלתי את התוכנה כפי שהיא במקור אך ללא הועיל. מה שמוביל אותי למסקנה שזה אולי חיצוני ולא קשור לתוכנה. על פי בדיקה באתר של Java, ברשותי הגרסה האחרונה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא הדפסנו תמונות כבר שנתיים והצטברו די הרבה - אלפים. אני משתמש ב PICASA כדי להכין להדפסה אבל לבצע את הפעולות הבאות לוקח זמן על כל תמונה: 1. בחירת כפתור קרופ 2. הזזת חלון הקרופ לאיזור אותו אני רוצה להדפיס - כולל שינוי גודל 3. לחיצה על אישור 4. מעבר לתמונה הבאה הייתי רוצה להכנס למוד שבו כל תמונה מוצגת לי - אני מזיז את חלון הקרופ - ואו משנה את גודלו ועובד לתמונה הבאה. הצעות? כמו כן האם ניתן לשים תאריך על גבי התמונה ב PICASA? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ה AUTOCAD צריכה מאיץ גרפי חזק (יענו כרטיס מסך) או שמספיק הכרטיס הסטנדרטי כמו לIntel Media Accelerator X3000 (מדובר בעיקרון על מחשב נייד)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי אנטי וירוס avg 8.5 אבל הוא לא מתעדכן הוא מראה לי סימן קריאה ואני רואה בלוח בקרה שלו כול מיני אופציות לא פעילות שנסתי להתקין אנטיוירוס אחר כמו antivir גם כן הוא לא נתן לי לעדכן אותו אהם יכול להיות שזה וירוס במחשב מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי רשימת לקוחות 250 מיילים, עד עכשיו שלחתי לכולם מייל עם הBCC והכל היה בסדר עכשיו יש בעיה וגימייל לא שולח לאף אחד ומודיע על שגיאה Why was my message rejected? Here at Gmail, we work very hard to fight spam. This includes not only spam coming into Gmail but spam being sent out from Gmail as well. Believe it or not, spammers sign up for Gmail addresses in large numbers just to send out spam! To help do our part to keep this junk off of the internet, we bounce mail that we are confident is spam. Unfortunately, we aren't perfect and will occasionally bounce legitimate mail. We apologize for the inconvenience. There are a number of ways you can inadvertently c…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי DB ששומר ערכים מעמוד HTML. כעת רוצה להדפיס את אותו הערך בדף HTML אחר, ובשביל זה ניסיתי להשתמש בJS , אך ללא הצלחה. הקוד בHTML: <output id="total"> </output> הקוד בPHP: ;"<echo "<script> document.getElementById('total').innerHTML = <?php echo $price; ?> </script ניסיתי גם: ;<"echo "<script> document.getElementById('total').value = <?php echo $price; ?> </script וזה לא עבד. אשמח לעזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר של המודם הזה sm56 pci או לינק לאתר של מוטרולהג תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-