עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by edoson,

נא לציין יתרונות\חסרונות של כל תוכנה

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by assafam,

היי, יש לי DVD מקליט +R ברגע שסיימתי להקליט וסגרתי את הDVD אני לא מצליח לקרוא את החומר הקיים במדיה בשום מקום חוץ מDVD שונים (כלומר לא מחשבים וכוננים חיצוניים כאלה ואחרים). מבחשב הכונן קורא את זה שטח פנוי 0 קיבלוביט שטח בשימוש 0 קילוביט. חייב למצא פתון שאוכל להיכנס למדיה ולמשוך את החומר הקיים (כזכור הוא קיים כי אני רואה במכשיר DVD פשוט) האם תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה! שבת שלום

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  3. כשאני עושה ראם פריוויו לעריכה זה עושה רק לשניה הראשונה ומפסיק. למה?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  4. Started by coorva,

יש לי vista ultimate התקנתי את winamp וכשאני רוצה לשמוע תחנת רדיו אינטרנטית דרך הנגן כמו שאני עושה בלי בעיה ב-XP , מופיעה לי הודעה "לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לביצוע פעולה זו, צור שיוך בקביעת שיוכים בלוח הבקרה". בלוח הבקרה בויסטה אין קביעת שיוכים אלא הפעלה אוטומטית, ושם מוגדר שקבצי אודיו יפתחו באמצעות winamp אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  5. Started by pak82,

אני מחפש שם של תוכנה שאני מכניס לה טקסט באנגלית והיא מתרגמת אותו לעברית מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  6. האם יש דבר כזה אימולטור של PS2? אם יש מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? ואיך משתמשים בו?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by amit887,

נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by Pro_2004,

שלום אנשים שנה טובה, תיהיו טובים רונדר במאיה7 עם FG ו HDRI מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Nurit2005,

לאחר שצפייתי בהודעה אחת של אחד המשתתפים בפורום, החלטתי לעלות לכן את כתובת האתר שממנו ניתן להוריד מברשות. http://www.deviantart.com/ לכול המעוניין.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  10. Started by NaNdoS,

יש אפשרות לדעת מתי משתמש מסויים נשרם לאייסיקיו לפי המספר שלו? כלומר לדעת באיזה תאריך הוא נשרם? אפשר לעשות מעקב אחרי משתמש כדיי לדעת מתי הוא התחבר לאחרונה? תודה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  11. יש לי בעיה ואני לא יודע מה הפיתרון כי ניסיתי כמה דרכים ! כשאני מיתחבר לאאוטלוק אקספרס הדואר אלקטרוני במחשב כהאינטרנט מחובר ואני ניכנס לשם אז הוא מיתנתק וגם ברגע שאני עושה שלח קבל זה מיתנתק מה עושים? יש פיתרון? :-\

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  12. Started by psxr,

מצאתי טורנט דיי גדול (קרוב ל40G) ואני צריך רק חלק מהקבצים שנמצאים בו, יש אפשרות כלשהי לבחור איזה קבצים להוריד לפני שהוא תופס את כל המקום המיועד להורדה ? אני משתמש באזאורס אבל אני מוכן לעבור לקליינט אחר.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  13. עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני שיש תיקיות שאי אפשר להיכנס אליהם והוא רושם: "folder name" is not accessible Access is denied ניסיתי לעשות scan disk וזה לא עזר, ויש לי דברים נורא חשובים באותם תיקיות פגומות :'( יש איזה תוכנה שיכולה אולי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה עם הBSPLAYER: כשאני רואה את המסך בקון הכל בסדר אבל כשאני מגדיל שזה יהיה על כך המסך אני שומע את הסרט ויש לי מסך שחור ואין לי מושג איך לסדר את זה למישהו יש רעיון? (גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה)

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  16. בעייה ראשונה : יש לי ULTRA EDITION NERO 6 ומשום מה כל פעם שאני מנסה לצרוב בעזרת אופציית BURN IMAGE מופיעה לי הודעת שגיאה : "UNEXPECTED FILE FORMAT" . ובחרתי קובץ BIN רגיל . WTF ? יש פתרון ? בעייה שנייה : יש לי הרבה קודקים וכאלה אבל משום מה עדיין מדי פעם יש סרטים מסויימים (רוב הסרטים עובדים) לא עובדים אצלי . כלומר , הם עושים את השטויות האלה של חתכים בתמונה וכאלה והסאונד מקוטע עם רעשים . הקודקים שיש לי : חבילת הקודקים של LH2YNET , XVID AC3 FILTER DIVX PRO CODEC . אני חייב לציין שלפני זמן מה הייתה לי רק את חבילת המקודדים של ליונהארט וכשראיתי שיש את הבעייה התקנתי את כל החבילות האחרות אבל זה לא עזר . מישהו ? תודה .

17. צילמתי סרטון וידאו של אחי מנגן כשהמצלמה נטויה בזווית של 90 מעלות כדי לקבל תמונת תקריב טובה יותר ואני מחפש עכשיו דרך לסובב אותו למצב שבו הוא יוצג כרגיל. יש איזו תוכהנ שמסוגלת לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  18. יש למישו לינק למשהו בסגנון? ראיתי תכנות שמייבאות שירים לתוך המשחק עצמו..

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

פתאום קפץ לי חלום עם הודעה שמישהו אחר משתמש לי במספר.... ומאז התוכנה לא נותנת לי להכנס לUIN שלי :'( מה עושים? ולשחזר הוא לא נותן לי.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  20. יש לי מסנג'ר 9 ווינדוס ויסטה. המסנג'ר בתקופה האחרונה לא מפסיק להתנתק, חברים שלי מתחילים לראות אותי פתאום כלא מחובר ואני עדיין מסוגל להגיב ואז פתאום זה מתנתק. כשאני הולך לכלים---> חיבור זה כותב שהחיבור לא יציב, הנה תמונה: http://i28.tinypic.com/28v4xe9.jpg מה אני עושה? אני סובל פה מהתנתקויות וזה עולה על העצבים.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by shaul1,

יש לי אייסיקיו פרו.שמעתי שאפשר להוריד מהאתר icq.com(או מאתר אחר) תוכנה שהופכת את האייסי לשפות אחרו,בינהם עברית.(ואני לא מדבר על lingoware) שמעתם משהו על זה? אני יודע שיש אייסי לייט בעברית אבל אני לא רוצה אותו בגלל שאין בו צ'אט

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by yonit,

כאשר אני באה להעתיק לינק למסמך WORD אני מקבלת במקום הכתובת את המשפט הבא: Microsoft Office Word 2003. lnk יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by omri_ro,

מאז שיצא FF4 מנגנון זיהוי המילים לא עובד כמו שצריך(אגב גם בדפדפנים אחרים שעובדים עם CLEARTYPE) כרגע אני עובד עם FOXLINGO אבל אני לא כ"כ אוהב אותו כי זה פתרון ספציפי לדפדפן בלבד, כאילו הם כ"כ נהנים להשתין בקשת על הלקוחות שלהם?! אני לא מתכנת אבל לא נראה לי כ"כ מסובך לפתח מנגנון זיהוי שיודע CLEARTYPE....

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by curdi1,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מחשב p3 שאני אשתמש בו לצרכי אופיס בלבד (מן הסתם :-) ) אני לא מצליח להבין מה סוג הלוח אם -> לא יודע איזה דרייברים לחפש . יש דרך לגלות מה סוג לוח האם ? ניסיתי לחפש מה כתוב עליו והדבר היחיד שמצאתי הוא - ibm 38L3687 יכול להיות שזה הדגם ? אם כן מאיפה אני מוריד לו דרייברים ? (חיפוש באתר של ibm לא עזר...) תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.