עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אני כל הזמן מקבל חלונות קופים פירסומות למינהם גם בלי לפתוח את ה IE והFF... עשיתי סריקות של אנטי וירוס ותוכנות נגד רוגלות אני לא יודע למה אני ממשיך לקבל פירסומות קופצות סתם ככה... מישהו יודע אולי איך להפתר מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by SLI/CF,

היי יש לחבר שלי בעיה כאשר הוא מנסה להוריד משהו מהאינטרנט גם באקספלורר וגם בקרום מופיעה לו ההודעה הבאה "SQLSTATE[00000] [1129] Host '192.168.0.34' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'" ניסיתי להחליף את קובץ ההוסט וזה עדיין לא עזר אבל הקובץ עצמו נקי עכשיו והוא לא רוצה להשתמש במנהל הורדות אם מישהו רוצה הציע את זה אז...תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  3. HDD שמפוצל לשני כוננים. פורמט הכונן הלא נכון. יש דרך עם תוכנה לשחזר את המידע שהיה עליו? מחפש המלצות מניסיון שלכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  4. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה על אימיול טוב שמוריד מה מתחבר מהר היה לי את 0.2 והוא היה טוב מאוד פשוט מישהו אמר לי שעשו משהו לאימיול הזה והוא לא רישמי או משהו כזה אז הורדתי את 0.42C הוא לא היה טוב בכלל אז החלפתי ל 0.42G זה מה שיש לי עכשיו והוא גם לא כל כל טוב הוא בכושי מוריד לי אז אני רוצה הצלמה על אימיול טוב שיוריד לי מהר אני מוריד מ.ק 22 כבר יומיים וזה עשה לי רק 6 MB אם 0.2 אני כבר האיתי גומר מזמן השמח אם תביאו לי קישור להוריד גם את האימיול

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני מחפש אתר טוב לקניית תוכנות. יש הצעות? (לא ZAP, אני כבר מכיר אותו)

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by amit887,

נעלמו שתי הורדות באימיול איך משחזרים אותם? בדקתי בתיקיית temp והם שם

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by asmy999,

מותקן אצלי מסנג'ר גירסה 7.5 , ביצעתי בו צ'אט בשילוב וידאו. ברצוני לדעת האם ניתן לבצע שיחזור של השיחה?, כלומר , האם הקבצים של הטקסט והוידאו נשמרו היכן שהוא במחשב? תודה , אסף

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  8. זה לפטופ של דל חדש של בת דודה שלי במנהל ההתקנים מראה שהכל בסדר רכיבים טובים(אולי פיזית לא אבל בתוכנה כן) מה יכולה להיות התקלה?? תודה

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  9. מישהו מכיר תוכנה לצילום סרטונים ממשחקים ? לא FRAPS... היא מקליטה בגודל של 100 מגה ל10 שניות... אני יודע שאפשר לקבץ אבל צריך לצלם בערך 10 דקות כדי לערוך את זה ל3 דקות אחרי זה ואין לי מקום לצלם 10 דקות בFRAP.... מישהו מכיר תוכנה אחרת טובה? תודה

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by GiDo,

יש לי שרת FTP צנוע על המחשב שלי... עד אתמול עבד מצויין. אתמול צצה בעיה מוזרה מאוד: כחצי שעה - אולי יותר מרגע פתיחת השרת, אין יותר אפשרות להיכנס אליו. מי שבפנים ממשיך להוריד כרגיל, מי שלא, לא יכול להיכנס - גם אם יש מקום פנוי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי DNS2GO אבל מחקתי את התוכנה , אפילו פירמטתי את המחשב וכלום לא עוזר.. למישהו יש עצה?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  11. Started by tomer_m19,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני אוכל באמצעותה לחתוך סרטון ולהשאיר את הקטע שאני רוצה ממנו, בנוסף להשתיק את אותו סרטון ולהוסיף קטע שמע שיתלבש עליו. אני לא מבין בכלל בעריכת וידאו אז אשמח להסבר אם אפשר איך לעשות את זה. תודה רבה

12. Started by IMT,

אח שלי שיחק אם ההגדרות של ה eMule והחליף את הפורטים, אני לא יודע אם זה קשור לזה אבל עכשיו יש לי כל הזמן LowID והוא מתנתק כל איזה חצי שעה. מה הם הפורטים הרגילים של הeMule?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by mosfos50,

שלום! כאשר אני מקליק עך properties של documents and settings אני מקבל 23GIGA תפוסים אך כאשר אני נכנס לתוך התיקייה כל הקבצים מראים כל תפוסה של בערך 4.5 ג'יגה. מי יפתור לי את החידה ויסהיר לי היכן נמצאים עוד בערך כ- 18 ג'יגה? נסתרים? ניסיתי לבדוק גם קבצים נסתרים אך לא השתנה דבר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  15. תפרטו בבקשה מהם היתרונות, ומי מהם קל יותר, ועל איזה גרסה (WINAMP) אתם ממליצים? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by jj516,

אהלן אנשים מישהוא יודע איך אני יכול לשלוח הודעות מה icq לאנשים שיש להם AIM - AOL INSTENT MESSENGE ? כי נכנסתי לאתר של AOL ויש להם לינק להורדה CHAT WITH YOUR AIM BUDDYS WITH USING ICQ או משהוא כזה, הורדתי את זה ומצאתי רק גרסה של ICQ. מישהוא יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  17. שלום רב, התקנתי HTPC בסלון - הגדרתי הן בAC3FILTER והן בFFDSHOW AUDIO FILTER - להוציא את הAC3 ואת הDTS דרך הSPDIF OUT. כשאני שם סרט דרך הMP הרגיל - המגבר מזהה את האות הדיגיטלי ורואים שהוא מזהה את הDTS/DD , אבל כשאני שם את אותו סרט דרך הMPC HOME CINEMA - המגבר מזהה PCM סטריאו. מה צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by tzviran,

אני צריך להשיג תוכנה למחיקת קבצים מיותרים מווינדוס (קבצים של תוכנות שמחקתי כבר וכו') תודה

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by lulit,

היי, אני מורידה כרגע איזשהו קובץ, ורציתי להוריד קובץ נוסף. יש איזו דרך לצרף קובץ נוסף מבלי לפתוח חלון חדש נוסף??? (מקווה שהשאלה ברורה :-/) תודה!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by shaul1,

יש לי אייסיקיו פרו.שמעתי שאפשר להוריד מהאתר icq.com(או מאתר אחר) תוכנה שהופכת את האייסי לשפות אחרו,בינהם עברית.(ואני לא מדבר על lingoware) שמעתם משהו על זה? אני יודע שיש אייסי לייט בעברית אבל אני לא רוצה אותו בגלל שאין בו צ'אט

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by smack,

שלום לכולם מישהו במקרה מכיר תוכנה - שבעיקרון היא שעון מעורר?? משהו שאפשר לשים מוזיקה שאני בוחר ולכוון אותה לשעה מסויימת?? תודה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  22. http://www.getpersonas.com/en-US/persona/219996

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by omri_ro,

מאז שיצא FF4 מנגנון זיהוי המילים לא עובד כמו שצריך(אגב גם בדפדפנים אחרים שעובדים עם CLEARTYPE) כרגע אני עובד עם FOXLINGO אבל אני לא כ"כ אוהב אותו כי זה פתרון ספציפי לדפדפן בלבד, כאילו הם כ"כ נהנים להשתין בקשת על הלקוחות שלהם?! אני לא מתכנת אבל לא נראה לי כ"כ מסובך לפתח מנגנון זיהוי שיודע CLEARTYPE....

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by i.k,

הבעיה בתיגומים לסרטים אני רוצה להפוך תיגום מאנגלית לעיברית אם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.