תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, הורדתי אימיול בוסטר 0.8V וזה מוריד לי 10ק"ב לשניה, וזה איטי רצחח!! מה ניתן לעשות כדי להאיץ את האימיול ואיך?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאשיסט (כותב בas3) לאיזו עבודה קטנה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בברכה, נועם עריכה: לא בדקתי בחוקי הפורום אם הודעה זו מקובלת. במידה ולא, אני מתנצל...
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
-
שלום רב: מסיבה שעדיין לא ברורה לי, בגרסאות האחרונות של סקייפ, התוכנה עוקפת את חסימת https://apps.skype.com בהגדרות של אינטרנט אקספלורר, דבר שגורם ל-Skype Home להיות מופעל, ולפרסומות לחזור ולהציק. איך אפשר להתמודד עם זה?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בעיית סאונד, במחשב חדש, הסאונד עובד ואחרי ריסטרט לא עובד אלא אם אני מתקין שוב את הדרייבר. מפרט: מעבד I7 860 לוח אם: Asus p7p55-m זיכרון: Kingston Hyper X 2x2GB כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5670 קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי דרייברים והכל עבד יופי. סגרתי את המחשב הלכתי לשיון, והיום בבוקר, לא מצליח לשמוע סאונד למרות שאפשר לראות במאפיינים שהסאונד עובד והדרייבר מותקן כראוי. הדרייבר שהתקנתי הוא מהאתר של ASUS VIA_Audio_V6017600 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i56uWC7ZnooNIQW0 אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בכל קובץ מדיה שאני מפעיל חוץ מקבצי אודיו, המדיה פלייר נתקע וכל ה cpu שבמחשב נמצא בתהליך הזה. הוא נמצא במצב של connecting to media כל הזמן. הורדתי מקודדים, עשיתי פירמוט אפילו, ניסיתי את גירסה 11, שיניתי כל מיני הגדרות... לא עזר כלום. ניסיתי גם להפעיל עם quicktime ו real player, אותה בעיה. על ידי חיפוש בגוגל של "connecting to media" עם המרכאות, שמתי לב שלא רק לי יש את הבעיה הזאת, ולאף אחד זה לא הסתדר. ועוד משהו, אם אני מנסה לנגן את הקובץ ישר מהמחשב ולא מהאינטרנט זה נתקע על opening media למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת על כמה פריימים אני משחק.. יש איזה תוכנה שסופרת אותם ברקע? תודה מראש. דובי.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום , זאת הבעיה שלי : או למי שלא רואה את התמונה : http://i45.tinypic.com/vnzej4.jpg וזה ככה כבר משהו כמו שבועיים , ניסיתי שחזור מערכת ולא עזר , ביצעתי גם סריקת וירוסים בעזרת AVG 2013 וגם זה לא העלה דבר + בדיקה עם HITMAN PRO . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה היה לי פרטישן מגיק 4 והתקנתי את 7 ועכשיו אני לא מוצא את ה mover , האם צריך לשנות איזה הגדרה או שיש תוכנה אחרת כל עצה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני עושה סריקה אז הוא לא מוצא כלום אבל לפני כמה דקות היה לי מסך כחול לגמרי והיה כתוב רוברט וירוס או משהו כזה שנמצא ועכשיו זה בסדר אבל אני לא יודע מה לעשות אז שמתי פיירוול ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מנורטון אני יכול להוריד? תודה, מטוס
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לבעיה הוא רושם לי NEEDS ATTENTION ויש אופציה של FIX NOW והוא שולח אותי לאתר של נורטון לקנות עותק
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש אפשרות לדעת מתי משתמש מסויים נשרם לאייסיקיו לפי המספר שלו? כלומר לדעת באיזה תאריך הוא נשרם? אפשר לעשות מעקב אחרי משתמש כדיי לדעת מתי הוא התחבר לאחרונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה אני עושה כל פעם שאני נכנס לאתרים יש לי פרסומת פורנו רשום לי עם תשלח SMS התמונה של הפורנו תעלם עם לא תשלח SMS תוך 30 יום אנו נשלח לך קבלות על סכום גבוה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
התקנתי איזי סידי... ומאז הוא נותן הודעה של Device Disabled, מאז הצורב מושבת לי, אפילו לא מזוהה. מה אפשר לעשות במצב כזה אם גם הסרתי את התוכנה ועדיין יש את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לאחר שאני צורבת שירים באמצעות NERO CD AUDIO שמות השירים שהיו במחשב נהפכים ל-רצועה 1 רצועה 2 כאשר אני מנגנת את ה-CD באמצעות Windows Media Player CD שצרבתי בעבר מראים את שמות השירים כשורה ב- Media Player כך שהנגן בסדר ובעבר הצריבה לא שינתה את השמות. יש לי תוכנה בשם CDex כאשר אני מעבירה באמצעותה למחשב שיר מה-CD הצרוב (רצועה 1) מקבלים את שם השיר הנכון דבר נוסף כאשר שם השיר באנגלית לאחר הצריבה מתקבל שם אחר לגמרי. הגירסה של הנרו היא 6.6.0.14 הFONT ב-CONFIGURE הוא TAHOMA. &PT.NORMAL ב-DATABASE מסומן (READ SERVER (HTTP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים D 40GB ו-C 80GB האימיול נמצא ב-D ואני רוצה להעביר אותו ל-C בישביל שאני יוכל להוריד יותר דברים איך עושים את זה
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בשמעמום של השבת ברכות, השמצות חופשי עריכה: עוד משחק עם הצבעים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לא מצליח להעיף את החיפוש של אייסיקיו מרשימת הספקים לא משנה כמה פעמים אני מוחק ובכתובת למעלה שאני כותב משהו ולוחץ אנטר הוא מחפש לי עם אייסי ולא עם גוגל חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא את הפתרון שם בעיה נוספת חדשה היא כל וידאו שאני מפעיל ביוטיוב מראה לי בפס האדום שהוא סיים לעשות סטרים לכולו בחצי שניה אבל זה לא נכון-וזה מעצבן-כנראה פאלג אין של אדובי -ניסיתי לעדכן ועדיין אותה בעיה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, מבקש סיוע לנושא שפתחתי (אולי בטעות)... ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475907.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה וקובע לו איזה מבחנים לעשות..והוא מתחיל לעבוד. אבל כל פעם שהוא מגיע לקטע של המבחנים של ההארד דיסק הוא מדלג על זה :AR15: למה? יש לי :סגייט ברקודה 60 GB
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש למישו לינק למשהו בסגנון? ראיתי תכנות שמייבאות שירים לתוך המשחק עצמו..
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, יש לי מצגת Power Point ישנה, הכוללת קישורים לקבצי שמע. הבעיה שלי היא לזהות את הנתיב הישן והמקורי של הקבצים על מנת להפעיל את המצגת יחד עם הגדרות המוסיקה המקוריות. הכוונה שלי היא ליצור את הנתיב המקורי ולהעתיק לשם את קבצי השמע. כשמנסים לראות במצגת מה הנתיב, הוא מראה רק את ההתחלה (c:...) ואת סוף הנתיב, כלומר שם הקובץ. אני עובד כעת עם office 2007 איך ניתן לראות מה הנתיב המלא? תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ויסטה + מדיה פליר 11. אני רוצה להוסיף לרשימת השמעה שלי תחנות רדיו... וגם אני רוצה אם אפשר את הכתובות של התחנות רדיו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-